Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

teşekkürler canımmopuyorumnanaktan

inşallah tatlım allah kurtarsın mı derler ne derler tam da bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 ama az kalmış sabret hayırlısıyla alacaksın bebişini kollarına.. tabiki dua ederim canım senin için sen de baenim için et çok çok çok olur mu şu anda korunuyoruz hatta söyle diyim şu an eşimle ayrı ayrı ülkelerdeyiz:) o yüzden korunuyo gibi bişeyiz ama bu zamana kadar korunmuştuk şimdi istiyorum ben artık bebek pco olduğumu öğrendim yaklaşık bir ay önce o yüzden artık ertelemek istemiyorum hiç bir şekilde işte durum böyle olunca herzamankinden daha çok duaya ihtiyacım var opuyorumnanaktan

bılmem benden oyle bışey istemedı neyi gosterıyor dedıgın ayrıntılı usg :uhm:

inşallah tatlım hepimizin duaları gerçek olsun inşallahopuyorumnanaktan

ben geldim selam.
çok yoğun bi gündü.dün akşam da misafirlerim vardı.moralim de bozuktu zaten.hiç bakamadım nete.
eşimin dudaklarına giden sinirlere kadar bütün sinirlerini zedelemiş doktor.başka bi yere gitti.orda söylemişler.6 ay dudaklarında uyuşukluk olabilirmiş.yarın cerrahiyle kalan parçayı çıkartıcaklar.allah yardımcısı olsun canım kocamın.
gemişi okuyamadım bi bakıp gelem ne var ne yok

Butterfly hoşgeldiiinn..
Elif sende tekrar hoşgeldiin..

Pinkim daha dün akşam lotusum sordu..Ablam sordu..Ben kaç kere sordum..
Cevap gelmeyince hiç bende sormayı bırakmıştım..
Ama akşamda lotusum sorunca ee cevap bekledim yani gene.
Merak ediyoruz, istiyoruz tedaviye başlamanı çünkü.

Üff geçmiş olsun radyolojim yaaa..
Bu neydi başınıza gelen..Doktor çok tecrübesizmiş yaa..
Allah şifa versin inşallah tez zamanda iyileşir..

Allah Allah ya o nasıl doktordu klava: oyle mahvetmiş adamı cok gecmış olsun canım

bılmem benden oyle bışey istemedı neyi gosterıyor dedıgın ayrıntılı usg :uhm:

canım genel olarak bebeğin heryerine bakılıyor baştan aşağı taranıyor yani bir terslik varmı diye bende özellikle kalbe daha çok bakıldı malum azramdan dolayı işte beslenmesi vs kontrol ediliyor azramda istememişti doktorum gerek görmemişti ama burda genelde yaptırıldığını gördüm imkanın varsa doktorundan iste canım için rahat eder hem bebişini daha ayrıntılı görürsünnn:1hug:
radyolojimm geçmiş olsun yaa harbi kasapmış galiba o dişçiiklava:klava:Allah acil şifalar versin canımmm:1hug:
butterfly 's' hoşgeldin canımmma.s.
elifim inşallah eşin geldiğinde fazla beklemeden bebişine kavuşursun canımmm:1hug:

radyolojım kocana da kardesıne de gecmıs olsun canım......kardesının sunnetı ayrıca hayırlı olsun....ıgneler ne durumda canım?????
canım yeni evinde allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin inş.
ben adeti bekliorum iğneler için.ama düzensizlik olduğundan dolayı,zamanında olur muyum bilmiyorum.normalde bu ayın sonlarında olmam gerekiyor.29-30 gibi.bakalım görcesss

Benim adet söküldü gibi ama çok az geliyor,çok ilaç içtim ondan olabilir diye düşünüyorum..
Yarın sabahta ankaraya gidicez inşallah erkenden..
canım bencede strestendir.gçen ay bende doğum kontrol kullanmıştım hatırlıyosan.benimde öyle çok az çok kısa ve çok değişik olmuştu adetim de.ankaradan mutlu haberler getir bize.özellikle benim çok ihtiyacım var son zamanlarda güzel haberlere

Radycim aşağıda görünüyorsun günaydıın.
Sen ne zaman hasta olcan rady?
canım dediğim gibi çok yoğunlaştım.okumaya başlamıştım tam geçmişi ama bırakmak zorunda kaldım tekrar.
dediğim gibi bu ayın sonu.eğer herşey normalse tabi.
ya artık doğurmak istiyorum ya ben
istersin tabi.son zamanlar geçmek bilmez di mi.insan sabırsızlaşır tabi.bir an önce kavuşmak ister yavrucuğuna.sabret canım az kaldı.
Üff geçmiş olsun radyolojim yaaa..
Bu neydi başınıza gelen..Doktor çok tecrübesizmiş yaa..
Allah şifa versin inşallah tez zamanda iyileşir..
sağol canım amin.
iyileşecek inş.

hoşbuldum pinkcim....kaydirigubbakcemile5

iyi olmaya çalışıyorum canım.eylülde tüp bebe planlıyorum.bakalım Rabbim nasip eder inşallah...

sen neler yapıyosun kısss...ben de özledim...Şeniz
bende tedavi planlıyorum ama hep bir engel çıkıyor hayırlısını nasip etsin ALLAHIM hepimize inşş:1hug:

çok geçmiş olsun eşine canım böyle dikkatsiz dr lara ne yapmalı acba acil şifalar diliyorum:1hug:

sağol canım ALLAHIM hayırlar göstersin hepimize inşş:1hug:

hayırlısı olsun inş. yerimseniben
tşk..
hoşgeldin.. Allah sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin yerimseniben
nasıl bi doktormuş ayşecim o ya
bir de referansla gittiniz
inş. çabuk toparlar
Allah şifalar versin inş.
bende tedavi planlıyorum ama hep bir engel çıkıyor hayırlısını nasip etsin ALLAHIM hepimize inşş:1hug:
inş. pinkçim inş.
hayırlısıyla başlarsın sende biran önce inş. :CüvCüv:

iyi akşamlar arkadaşlarr, ben çıkıyorum birazdan :a015:
sinirden patlamak üzereyimmm
bugün barut gibiydim, insanlarla uğraşmak öyle zorkiiiiiiiii :bbo:
ne zaman bitecek bu günler ................
Allahım sabirlar versin inş. cümlemizee

AMİN canım hayırlısı olsun diyelim ama öyle çok istiyorumki..
sende üzülme insanlara çok takılma anne olucaksın inş zamanı geldiğince bize stres lazım değil salla gitsin canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…