- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.401
selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
swetemm gece en son saat 4 ü gösteriyordu hala uyanıktım sürekli sağa sola dönmekten belimin ağrısından uyuyamadımkii ama ha daldım ha dalacam diye yataktanda çıkmadımm bilsem gelirdim yanınaaa canımm sana tarihini sormuştum ne zaman doluyor diyee az kaldı ama inşallah dediğin gibi bir çırpıda doğurursun sağlıcakla kucağına alırsın meleğiniiii:1hug:
lotusumm canımm yeni evinde güle güle oturr huzur ve mutlulukla bolluk ve bereketle tüm sevdiklerinle inşallahhhhhha.s.
berinimm kız erkek farketmez tabi yeterki sağlıklı olsunlar ama şimdiye kesin olması gerekiyordu ne bileyim doktorum ilk ne dediyse o çıktı azramda da bunda da ki kaç haftalık oldun yaniiiii:sm_confused:
pinkimmm aminnnnnnn diyorum duana inşallah herkeze nasip eder yüce Rabbimm:Saruboceq::Saruboceq:
elifim hoşgeldinnn canımmma.s.
nehirim edfırtçım benimmm:1hug:
nevinimmm güle güle git hayırlı haberlerle gel inşallah canımm hani derler ya dönüşün muhteşem olsun inşallahhhhhhhhopuyorumnanaktan
denefim çileğim radyolojim alhanım mumucum nazım gülyüzlüm nasılsınızzz hepinizi öpüyoruzz canlarımmmmŞenizŞeniz
uykuyu unuttuk zaten canım
bir gece uyusam bir gece uyumuyorum
dur bakalım defne sultanım gelince uyutacak mı?
daha
ay annem gelsin artık yaaaaaa
ben özelidm onu.
hayal ediyorum inanamak istiyorum ben anne oluyorum diye
hala hayal geliyor.
ah dualrınzıda beni unutmayın anacığım
kolaycacık doğurayım:) pıtttt diye kızımı kollarıma alayaım
hımmm utangaç olacak demekkiiiiiii canımm yaa sağlıklı olsunlarda ne zaman gösterirlerse göstersinler dimiiii bu arada ayrıntılı usg yaptırmayacanmı zamanın geçmiş nerdeyse onun için bildiğim kadarıyla 24. haftaya kadar yapılması tavsiye ediliyo gerçi ben 24+3 te yaptırdım ama o da doktordan istanbuldan geldiğinden herzaman yoktu inşallah gerek yoktur tabi de ne bilem insanın içi rahat ediyo iştee
günaydın bacularum....kaydirigubbakcemile5
Elifcim topiğimize hoşgeldin...Allah gönlündeki muradını hayırlısıyla nasip etsin inşallah.....
Nevincim,hadi hayırlısıyla git gel canım...hayırlı haberlerle bizlere geri dönersin inşallah...sendede elti çok galiba...ohhhh ne güzel bende hiç yok...
nehircim,ben gezmeyi çok seviyorum canım...ah ah ah eski halim olacaktıda hayatın tozunu attırırdım...ama o takatım yok artık...ben sana boşunamı diyorum bekarlığın tadını çıkar diyezemuszemus
Alhanımız ne yaptı acaba...ağrıları nasıl oldu???
Radyolojim,myhope,çileğim,mumucum,swetim,pinkcim,denefim,berincim sizler de iyisiniz inşallah hepinizi öpüyorum
kelebeğim hoşgeldin tatlım özlemiştim seni nasılsın iyisindir inşŞeniz
ben geldim selam.
çok yoğun bi gündü.dün akşam da misafirlerim vardı.moralim de bozuktu zaten.hiç bakamadım nete.
eşimin dudaklarına giden sinirlere kadar bütün sinirlerini zedelemiş doktor.başka bi yere gitti.orda söylemişler.6 ay dudaklarında uyuşukluk olabilirmiş.yarın cerrahiyle kalan parçayı çıkartıcaklar.allah yardımcısı olsun canım kocamın.
gemişi okuyamadım bi bakıp gelem ne var ne yok
ben geldim selam.
çok yoğun bi gündü.dün akşam da misafirlerim vardı.moralim de bozuktu zaten.hiç bakamadım nete.
eşimin dudaklarına giden sinirlere kadar bütün sinirlerini zedelemiş doktor.başka bi yere gitti.orda söylemişler.6 ay dudaklarında uyuşukluk olabilirmiş.yarın cerrahiyle kalan parçayı çıkartıcaklar.allah yardımcısı olsun canım kocamın.
bılmem benden oyle bışey istemedı neyi gosterıyor dedıgın ayrıntılı usg :uhm:
canım yeni evinde allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin inş.radyolojım kocana da kardesıne de gecmıs olsun canım......kardesının sunnetı ayrıca hayırlı olsun....ıgneler ne durumda canım?????
canım bencede strestendir.gçen ay bende doğum kontrol kullanmıştım hatırlıyosan.benimde öyle çok az çok kısa ve çok değişik olmuştu adetim de.ankaradan mutlu haberler getir bize.özellikle benim çok ihtiyacım var son zamanlarda güzel haberlere
Benim adet söküldü gibi ama çok az geliyor,çok ilaç içtim ondan olabilir diye düşünüyorum..
Yarın sabahta ankaraya gidicez inşallah erkenden..
canım dediğim gibi çok yoğunlaştım.okumaya başlamıştım tam geçmişi ama bırakmak zorunda kaldım tekrar.
Radycim aşağıda görünüyorsun günaydıın.
Sen ne zaman hasta olcan rady?
istersin tabi.son zamanlar geçmek bilmez di mi.insan sabırsızlaşır tabi.bir an önce kavuşmak ister yavrucuğuna.sabret canım az kaldı.ya artık doğurmak istiyorum ya ben
sağol canım amin.Üff geçmiş olsun radyolojim yaaa..
Bu neydi başınıza gelen..Doktor çok tecrübesizmiş yaa..
Allah şifa versin inşallah tez zamanda iyileşir..
Allah Allah ya o nasıl doktorduklava: oyle mahvetmiş adamı cok gecmış olsun canım
radyolojimm geçmiş olsun yaa harbi kasapmış galiba o dişçiiklava: klava:Allah acil şifalar versin canımmm:1hug:
QUOTE]
sağolun canlarım.amin.
yeni gelen arkadaşlarımız da hoşgelmişler uğurlu topiğimize
bende tedavi planlıyorum ama hep bir engel çıkıyor hayırlısını nasip etsin ALLAHIM hepimize inşş:1hug:hoşbuldum pinkcim....kaydirigubbakcemile5
iyi olmaya çalışıyorum canım.eylülde tüp bebe planlıyorum.bakalım Rabbim nasip eder inşallah...
sen neler yapıyosun kısss...ben de özledim...Şeniz
çok geçmiş olsun eşine canım böyle dikkatsiz dr lara ne yapmalı acba acil şifalar diliyorum:1hug:ben geldim selam.
Butterfly hoşgeldiiinn..
Elif sende tekrar hoşgeldiin..
Pinkim daha dün akşam lotusum sordu..Ablam sordu..Ben kaç kere sordum..
Cevap gelmeyince hiç bende sormayı bırakmıştım..
Ama akşamda lotusum sorunca ee cevap bekledim yani gene.
Merak ediyoruz, istiyoruz tedaviye başlamanı çünkü.
hayırlısı olsun inş. yerimsenibencınsıyet konusunda ozel gıttıgımız dr kız dedi kaynanam cok sevındı sevınsın garıbın kendı kızı olmadıgı için 2 oglu olmuş eşim 1bucuk yasındayken kocası trafık kazasından ölmuş kocası yaşasaydı kız olana kadar doguracakmış eşide cok istıyormuş ama Allahın takdırı tabi
bende daha baktırmıycam dıyorum da eşim netleşsin istiyor cınsıyetı bakalım sağlıklı olsunda suprız olsun süprizzzzzsüprizzzzz
tşk..kızlar merhaba.....
gülyüzlümü çok merak ediyordum.eski msjlarına baktım.buraya takılıyormuş.kaydirigubbakcemile5
topiğiniz çok güzelmiş.paylaşımlar çok güzel....opuyorumnanaktan
ben de ara ara takılırım izin verirseniz....:kedi:
tedavideki arkadaşlara hayırlı tedaviler dilerim.bebiş bekleyenlere de hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum...a.s.
nasıl bi doktormuş ayşecim o yaben geldim selam.
inş. pinkçim inş.bende tedavi planlıyorum ama hep bir engel çıkıyor hayırlısını nasip etsin ALLAHIM hepimize inşş:1hug:
amin çilekim amannnnnnnnn boşver cnm sinirlenme herkez deliiiiiiiiiii
hayırlısı olsun inş. yerimseniben
tşk..
hoşgeldin.. Allah sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin yerimseniben
nasıl bi doktormuş ayşecim o ya
bir de referansla gittiniz
inş. çabuk toparlar
Allah şifalar versin inş.
inş. pinkçim inş.
hayırlısıyla başlarsın sende biran önce inş. :CüvCüv:
iyi akşamlar arkadaşlarr, ben çıkıyorum birazdan :a015:
sinirden patlamak üzereyimmm
bugün barut gibiydim, insanlarla uğraşmak öyle zorkiiiiiiiii :bbo:
ne zaman bitecek bu günler ................
Allahım sabirlar versin inş. cümlemizee
amin çilekim amannnnnnnnn boşver cnm sinirlenme herkez deliiiiiiiiiii
canım nasılsına.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?