- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.421
iyiyim pinkim sen nasılsın
yaaaaaaaaaaa artık görüşemiyoruz
haklısın stres stres stres... sinir oluyorum zatenn :sinifsinif:AMıN canım hayırlısı olsun diyelim ama öyle çok istiyorumki..
sende üzülme insanlara çok takılma anne olucaksın inş zamanı geldiğince bize stres lazım değil salla gitsin canım:1hug:
ohhh maşaallahh ne güzell, çok heycanlı :lepi:ıyi geceler efemmmm...
Gamzem,bende çok severim aslında bu işleri ama keyfim yok işte biliyon..ınsanın keyfi olmayıncada hiç sarmıyor yaww...Bide şöförlük yaptık bugün tabi...Kornalara basabasa girdik mahalleye..
Ahhh ahhh benim çeyizimde öle kornalara basa basa,sokağı inlete inlete alınmıştı.Hatıralar,ne güzellerdi:)))ınsan hatırlayınca bi garip oluyor yaww...
bugün az çok belli olur herhalde canım transfer tarihiEfem kimse yok,ben yazam da yazam şimdi:))))
Biz işte bugün çeyizi aldık geldik,hayırlısıyla Allah tamamına erdirsin...Düğünümüze 3 hafta kaldı,bakalım gidebilecekmiyim,hesap yapmıyorum artık,nasıl denk gelirse,kısmet nasılsa öle olacak..
Tabi benim tedavide olduğumu kimse bilmiyor yani eşimin tarafından kimse bilmiyor:)))Eğer transfer düğüne yakın bir zamana denk gelirse,gidemem muhtemelen ve tebi gidememe sebebi bulmam lazım:)))Amaannn sebep değil bildiğiniz yalan bulmam lazım:roflol::roflol::roflol:Aklımda bazı fikirler var tebi:))))
Neysem,gelelim yarına..Benim kociş 2 gündür Zonguldak taraflarında,satışta..Bu gecede yok,haliyle yarın sabahta yok:))))Ben burdan yalnız çıkıcam,Düzce civarında buluşup Ankaraya ordan devam edicez beraber,inşallah...
Yarın tüm gün orda olabilirim...Eve gelir gelmez yazarım size inşallah...
ıyi geceler...
amin inş. sağolasın cnm Allah razı olsun a.s.günaydın
çileğim maşalalh deşarj olmuşsun daha gzüel ne var.
recep ayının 1. günü hayırlı uğurlu olsun.
hepimize inşaşllah
mübarek 3 aylar girdi.artık hadi bakalım hepimize mübarek olsun
niye nazar değdirceniz diye mi korkuyor :mymeka:ya eltimin davranışlarını artık çocukluğuna veriyorum.yaşı çok küçük değil 22 yaşında ama ruhu halen çocuk.annesinin evinde kaldığı için oraya gittik.eşimin amcası yengesi ben eşim ve kayınvalidem.bize hoşgeldiniz demedi.biz gidip hoşbulduk dedik.yanımızda oturmadı sadece 1 ya da 2 dakka oturdu sonra gitti.biz bebeği istedik annesinden.o da getirdi biraz sevdik götürdüler.odasına da almadı hiçbirimizi.eşim bebeği kucağına aldı yüzüne bakıyodu sadece.eşime dedi ki sap gibi tutma çocuğu konuş.bu nasıl bi kelimedir bilmiyorum.neyse evine gidince bi kez daha gider hediyesini verir gelirim.bi daha da kimse beni onun yanına götüremez gibime geliyor ama yine de bişey demeyim ben şimdi.
gülyüzlüm nasılsın canım??? bak araya araya seni buldum kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
başkentte başlamıştın değil mi?
dr un kim? ne aşamadasın.yumoşlar ne zaman toplanıcak.Anlat biraz seni çok merak ettim...opuyorumnanaktan
ben geldim selam.
çok yoğun bi gündü.dün akşam da misafirlerim vardı.moralim de bozuktu zaten.hiç bakamadım nete.
eşimin dudaklarına giden sinirlere kadar bütün sinirlerini zedelemiş doktor.başka bi yere gitti.orda söylemişler.6 ay dudaklarında uyuşukluk olabilirmiş.yarın cerrahiyle kalan parçayı çıkartıcaklar.allah yardımcısı olsun canım kocamın.
gemişi okuyamadım bi bakıp gelem ne var ne yok
selam kızlar ben geldım dun akşam ustu koyde bı kına gecesı vardı oraya gıttık anıden bız gıtmıycektık guya ama bizi almaya araba gelınce kayınvaldem de hadı barı gıdelım dedi gıttık gecede orda akrabada kaldık az once eve geldık
gulyuzum gordum senı nasılsın canıma.s.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis yerimseniben ne güzel tepkiler vermişsin mumucum benim veremediğimi sen vermişsin.ohaaaaaaaaa yuhhhhhh yazıklar olsun RADYOLOJİNİN ELTİSİNE,
ÜÇ AYLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİM HERKEZE HİDAYET ETSİN
bu topikte seni görmek büyük bir mutluluk benim için,hoşgeldin canımcım...ben tedaviye başladım..kısa protokol oldu bu sefer,ne çabuk bitti bende anlayamadım...bugün gece 1.15 te çatlatma iğnemi vurulacağım...kısmetse cuma günü de sabah yumurtlarım toplanacak...ne olur duanızı eksik etmeyin...herşey bu sefer çabuk ilerledi,inşallah sonunda bebişimi kucağıma alırım...ama iki oldu gittiğimde tayfun hocayla karşılaşamıyorum,yeni biri gelmiş folikül takibimi o yaptı,ama kan tahlilinin neticesini tayfun hoca değerlendiriyormuş...sende eylülde başlayacaksın galiba...inşallah bu sefer Allah tamamına erdirirde bebişini kucağına alırsın...fiyat değişikliğinden haberin oldumu???
çok geçmiş olsun canım...dr acemiğiliğine denk gelmiş...en kısa zamanda iyileşir inşallah...swet için görevim tamam...Allah bir çırpıda kurtarsın...
Burdayım canım,yeni geldim,biraz geçmişe bakayım dedim...iyiyim ama biraz endişeliyim...zemuszemus ay ne güzel bu aralar düğündü kınaydı bayağı neşelendin sen ne güzel...oh oh oh yandan kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?