Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ıyi geceler efemmmm...

Radyolojim,pofff diyorum yaniiii....Bu doktorlar deli edecek bir gün beni,bukadar insanın hakkını alıyorlar üzerlerine..ışlerini bunu düşünerek yapsalar ne güzel olur...Rabbim acil şifalar ve yi,başarılı,işini bilen doktorlar nasip etsin canım...

Swetim,hayırla sağlıkla kolaycacık doğurursun inşallah,tabi tam zamanında:)))Allah kolaylıklar versin...

Elifçim,baya sağlam ve güzel bir korunma yöntemiymiş sizinki:))))Allah kavuştursun hem kocişine hem bebişine inşallah,hayırlısıyla...

Butterflys,hoşgeldin tatlım.Allah razı olsun..Bizim tedaviler Gülyüzümle çok yakın,inşallah Gülyüzümle patlatıcaz bombaları:))))Rabbim evlatlarımızı hayırlı sağlıklı kılsın....

Gamzem,bende çok severim aslında bu işleri ama keyfim yok işte biliyon..ınsanın keyfi olmayıncada hiç sarmıyor yaww...Bide şöförlük yaptık bugün tabi...Kornalara basabasa girdik mahalleye..
Ahhh ahhh benim çeyizimde öle kornalara basa basa,sokağı inlete inlete alınmıştı.Hatıralar,ne güzellerdi:)))ınsan hatırlayınca bi garip oluyor yaww...

Efem kimse yok,ben yazam da yazam şimdi:))))

Biz işte bugün çeyizi aldık geldik,hayırlısıyla Allah tamamına erdirsin...Düğünümüze 3 hafta kaldı,bakalım gidebilecekmiyim,hesap yapmıyorum artık,nasıl denk gelirse,kısmet nasılsa öle olacak..
Tabi benim tedavide olduğumu kimse bilmiyor yani eşimin tarafından kimse bilmiyor:)))Eğer transfer düğüne yakın bir zamana denk gelirse,gidemem muhtemelen ve tebi gidememe sebebi bulmam lazım:)))Amaannn sebep değil bildiğiniz yalan bulmam lazım:roflol::roflol::roflol:Aklımda bazı fikirler var tebi:))))

Neysem,gelelim yarına..Benim kociş 2 gündür Zonguldak taraflarında,satışta..Bu gecede yok,haliyle yarın sabahta yok:))))Ben burdan yalnız çıkıcam,Düzce civarında buluşup Ankaraya ordan devam edicez beraber,inşallah...
Yarın tüm gün orda olabilirim...Eve gelir gelmez yazarım size inşallah...
ıyi geceler...

hayırlı sabahlarr a.s.
çokk uykum var ya çokk mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
AMıN canım hayırlısı olsun diyelim ama öyle çok istiyorumki..
sende üzülme insanlara çok takılma anne olucaksın inş zamanı geldiğince bize stres lazım değil salla gitsin canım:1hug:
haklısın stres stres stres... sinir oluyorum zatenn :sinifsinif:
rahat bi insan olamıcak mıyım ben :1ninca:

inş.Rabbim nasip eder bu sefer pinkçim :Saruboceq:

ohhh maşaallahh ne güzell, çok heycanlı :lepi:
benim kornalara basılma faslı olmamıştı malesef benneyaptımki
zaten eşimin ailesi Ankaradan misafir geldi buraya
babamın arabasıyla götürdük kaydirigubbakcemile3 sessiz sakince :1closedeyes:........ bugün az çok belli olur herhalde canım transfer tarihi
inş. tarihler çakışmaz da bişey uydurmak (afedersin kaydirigubbakcemile3) zorunda kalmazsın
yoksa eltinin düğüne gidememesi ne demek çok dikkat çeker
ama nasip tabiii

hadi bakalım yolun açık olsunn, Allah işlerinizi rast getirsin
hayırlısıyla git ve güzel haberlerle gel inş.
bekliyorumm...... alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydınlar canlarıım.
bugün recep ayının ilk günü.hayırlı olsun 3 aylar hepimize.rabbim bu ayların yüzüsuyu hürmetine edeceğimiz tüm dualarımızı kabul etsin,gönüllerimizden geçen tüm güzellikleri versin inş.
çileğim neden gerildin canım dün aceba.hayırdır.ben de bazen oluyorum öyle.burda hastalara laf anlatabilmek bazen çok zorlaşıyor.hele hele o günlerde kafamda başka sıkıntılar da varsa tahammül katsayım iyice düşüyor.aslında hiç kimse için üzülmeye sıkılmaya değmez.ne ediyorsak kendimize ediyoruz kimsenin ruhu duymuyor.
nevinim ah canım benim yaa.inşallah çok güzel haberlerle gelirsin.
biz de dün akşam eltimin bebeğini görmeye gittik.eltim çok moralimi bozdu ama bebiş çok tatlıydı.allah hepimize nasip etsin hayırlısıyla BıRAN ÖNCE :))))) Muuccckkkk

günaydın ayşecim
kısaca diyim cnm insanlarla uğraştım, bazen öyle zor geliyor ki anlatamam :umursamaz: :gitme:
sinirden ağlayacaktım nerdeyse o derece bunalttılar benii, ama dediğin gibi ben paraladım kendimi kimsenin ruhu duymadıııı :1closedeyes:
eşime dedim iş çıkışı bi yere gidelim yürüyüş yapalım lütfen -tatlicadiarzu-
sonra biraz parka gittik, kardeşim de ordaydı 1 saate yakın karşılıklı şut çekme ve voleybol oynadık kaydirigubbakcemile3
anca deşarj oldummm -tatlicadiarzu-

ee cnm neden moralini bozdu yine eltin, yine düşünmeden bi laf mı etti :sm_confused:

günaydın
nasılsınız
nevin maşallah gelini getirimişsin
inşallah kızınıda oğlunuda getirceksin böyle korna basa basa doğumdan sonra.
ankaradan hayırlı haer ile gel canım.

radyoloğumj eltinin ne yaptığını merak ettim.değmez ama değmez.
üzül üzül hep kenine yapıyor insan.
takma hassas ruhlu arkdaşım

çileğim maşalalh deşarj olmuşsun daha gzüel ne var.
recep ayının 1. günü hayırlı uğurlu olsun.
hepimize inşaşllah
mübarek 3 aylar girdi.artık hadi bakalım hepimize mübarek olsun

yerimsenibengünaydın geleceğin en tatlı anne adayları uzn zamndır girmiyordum, sınavlarım onun ardından yaz temzlie başladım 2 hafta sürdü duvarlar filan çok uğraştırdı ardından düğünler misafirler felan ancak oturdum neyseki evlesi gün,sınavlarımın sonuçlarını aldım ve hepsini geçtiğimi ğendim okul bitti böylelikle ben de üniversite mezunu oldum:sm_cool:fisfisfis

bundan sonra kpss sınavlarına hazırlanıyım diyorum hazur çocukta yokken zamanımı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorumyerimseniben

ama 3 aydır adet göremiyorum biliyorsunuz tedavi yüzünden eşimn ailesi bir sürü problem çıkarmıştı o zmndan bu yana yine adet göremiyorum son 1 haftadır göğüslerim sancıo sanırm bi kaçgün sonra olcam bu arada göğsümü sıktığımda süt geliyo kendim kadın doğum hastanesine gitmeyi düşüorum gelecek haftalarda özellikle bebek için değil kendi sağlığım hakkında bilgi almak için çünki hayatımın amacını bebek olmaktan çıkardım ve bunun yanlış bi fikir olduğunu anladım o tartışmalardan sonra bilmiyorum belkide bebek hevesi felan bırakmadılar :ecrin_bebek::1no2: ya da aklım başıma geldi tedavi için kavga eden isnalara bi evlat bi torun bi yeğen vermek için uğraşmaın saçmalık olduğunu anladım neyse canlarım özetle böyle
ama inanın çok rahatım şu an mutluyum bazen düşünceleri değişmek işe yaralı olabilio ama maalesefki bunun içinde bazen benim yaşadığım gibi acı şeyler yaşan ması gerekio
herkesi çok özledim a.s. umarım iyisinizdir yeni gelişmeler varmı bilmiyorum sanırm hamişlerin doğumu yaklaşmış olmalı ben bi okuyayım geçmişi :dance:

amin inş. sağolasın cnm Allah razı olsun a.s.

hepimize hayırlı uğurlu olsun inş.
en iyi şekilde değerlendirebilmemiz nasip olsun a.s

zuhalcim ben hoşgeldin diyene kadarrrrrrrrrrrrrrrr
sen çoktan yazmışsın kaydirigubbakcemile3
hayırlı uğurlu olsun mezuniyetin tebrik ederim a.s.

iyi olmana sevindim :)

dimplehawh hoşbulduk canım saol teşekkür ederim cnm benim

radyolojim geçmiş olsun canım

lotus yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun darısı başıma inşallah : )

ya eltimin davranışlarını artık çocukluğuna veriyorum.yaşı çok küçük değil 22 yaşında ama ruhu halen çocuk.annesinin evinde kaldığı için oraya gittik.eşimin amcası yengesi ben eşim ve kayınvalidem.bize hoşgeldiniz demedi.biz gidip hoşbulduk dedik.yanımızda oturmadı sadece 1 ya da 2 dakka oturdu sonra gitti.biz bebeği istedik annesinden.o da getirdi biraz sevdik götürdüler.odasına da almadı hiçbirimizi.eşim bebeği kucağına aldı yüzüne bakıyodu sadece.eşime dedi ki sap gibi tutma çocuğu konuş.bu nasıl bi kelimedir bilmiyorum.neyse evine gidince bi kez daha gider hediyesini verir gelirim.bi daha da kimse beni onun yanına götüremez gibime geliyor ama yine de bişey demeyim ben şimdi.

zuhaliiimmm hoşgeldin canım.bende seni merak ediyordum ne yaptın diye.biz hepimiz iyiyiz canım.
mumumuzun bebişleri üzdü bizi sadece.onları kaybettik.
onun dışında hemen hemen herkes tedavi planlarında.
alhan doğum yaptıelif simayımız doğdu.swet yapacak çok yakın onunda.myhope de temmuzun başlarında yapcak.lotusumuzunkine de az kaldı.
gülyüzümle nevin tedaviye başladılar bu ay.ben de yumurta geliştirici iğneler için adet olmayı bekliyorum.
nazla çilek düşünme aşamalarındalar henüz.
denefle pink yazın ortalarında başlıycaklar tedavilerine.
berinin daha var.o henüz 6 aylık.
nehire de HAALAAA koca aramaya devam ediyoruz :)

selam kızlar hayırlı bir gün daha diliyorum zuhal gelmiş hoşgelmiş özlemiştik dimi.. kahvaltı etmeye gidiyorum gelirim gene cokacimcoook

niye nazar değdirceniz diye mi korkuyor :mymeka:
nasıl bir zihniyet hey Allah'ım ıslah eylee :Saruboceq:
eşine dedikleri de.... :1ninca: neyse günaha girmiyim şimdi :1closedeyes:

radyolojim eltine yuh diyorum yani..sen boşver onu sıkma canını herkes bir olmaz ama çok ayıp etmiş yazık çok yazıkÇok üzgünüm çoook

ohaaaaaaaaa yuhhhhhh yazıklar olsun RADYOLOJıNıN ELTıSıNE,

ÜÇ AYLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETıNE RABBıM HERKEZE HıDAYET ETSıN

selam kızlar ben geldım dun akşam ustu koyde bı kına gecesı vardı oraya gıttık anıden bız gıtmıycektık guya ama bizi almaya araba gelınce kayınvaldem de hadı barı gıdelım dedi gıttık gecede orda akrabada kaldık az once eve geldık

zuhalcım hoşgeldın aramıza ayrıca da tebrık ederim seni unıyı bıtırmışsın

teknıkerım takma kafana oyle ınsanlar cok boşşşver gıtsın

nevıncım inşallah iyi haberlerle gelırsın beklıyoruz seni

gulyuzum gordum senı nasılsın canıma.s.

bu topikte seni görmek büyük bir mutluluk benim için,hoşgeldin canımcım...ben tedaviye başladım..kısa protokol oldu bu sefer,ne çabuk bitti bende anlayamadım...bugün gece 1.15 te çatlatma iğnemi vurulacağım...kısmetse cuma günü de sabah yumurtlarım toplanacak...ne olur duanızı eksik etmeyin...herşey bu sefer çabuk ilerledi,inşallah sonunda bebişimi kucağıma alırım...ama iki oldu gittiğimde tayfun hocayla karşılaşamıyorum,yeni biri gelmiş folikül takibimi o yaptı,ama kan tahlilinin neticesini tayfun hoca değerlendiriyormuş...sende eylülde başlayacaksın galiba...inşallah bu sefer Allah tamamına erdirirde bebişini kucağına alırsın...fiyat değişikliğinden haberin oldumu???

çok geçmiş olsun canım...dr acemiğiliğine denk gelmiş...en kısa zamanda iyileşir inşallah...swet için görevim tamam...Allah bir çırpıda kurtarsın...

Burdayım canım,yeni geldim,biraz geçmişe bakayım dedim...iyiyim ama biraz endişeliyim...zemuszemus ay ne güzel bu aralar düğündü kınaydı bayağı neşelendin sen ne güzel...oh oh oh yandan kaydirigubbakcemile3

ohaaaaaaaaa yuhhhhhh yazıklar olsun RADYOLOJİNİN ELTİSİNE,

ÜÇ AYLARIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE RABBİM HERKEZE HİDAYET ETSİN
alkisalkisalkis alkisalkisalkis yerimseniben ne güzel tepkiler vermişsin mumucum benim veremediğimi sen vermişsin.

çok sağol canım benim.ay bu kadar hızlı olduğunu ben bile takip edememişim valla yaa kusura bakma.inşallah bu sefer olacak canım.çok moralli ol.hep olumlu düşün.bol bol dinlen.kafana takma.olacak inş.bizde duacınızız zaten nevinle senin.
bu arada lotusa sorma şansın var mı swetin görevi tamam mı diye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…