- 21 Haziran 2008
- 966
- 76
- 323
- 41
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.441
gülyüzlüm Allah rast getirsin her aşamasını inş.bu topikte seni görmek büyük bir mutluluk benim için,hoşgeldin canımcım...ben tedaviye başladım..kısa protokol oldu bu sefer,ne çabuk bitti bende anlayamadım...bugün gece 1.15 te çatlatma iğnemi vurulacağım...kısmetse cuma günü de sabah yumurtlarım toplanacak...ne olur duanızı eksik etmeyin...herşey bu sefer çabuk ilerledi,inşallah sonunda bebişimi kucağıma alırım...ama iki oldu gittiğimde tayfun hocayla karşılaşamıyorum,yeni biri gelmiş folikül takibimi o yaptı,ama kan tahlilinin neticesini tayfun hoca değerlendiriyormuş...sende eylülde başlayacaksın galiba...inşallah bu sefer Allah tamamına erdirirde bebişini kucağına alırsın...fiyat değişikliğinden haberin oldumu???
zuhalcim denef sabahları uğrayabiliyor sadecebuarada denef ablam nerelerde göremedim onu
:teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt:hihoyyyt canlarım lotusum aradı,bugün dr.kontrolü vardı:lepi:,bebişlerimiz Allah kısmet ederse inşallah haftaya cuma kucağımızda olacak:teytey:alkisalkisalkislotusuma fırsat vermeden bu sevinci sizinle paylaşım istedimzemuszemus,içim içime sığmadı söyleyeyeyim hemen dedim:teytey::teytey:ŞenizŞeniz
bu arada kızlarr nehirciiimm bugün annecikiyle istanbul'da
terzi provası vardı ya hanii zemuszemus
onun için geldiler a.s
nevin ne yaptı acaba, inş. herşey yolundadır
a.s.saol denefim tatlım benim bende çok özledim inan
az daha bulamıyodum burayı aşşalara bir yerlere koymuşlar hala zor buluyorum
kızlar ben geldim ..çok şükür kavuşturan rabbime.hepinizi çok özledim... 1 ay sonra hep görüşecegiz....artık evde olacagım .iş yerim kapanıyo.1 ay sonra...:sinifsinif:
bacım hakkında belki böyle hayırlıdır...inşallah tedavine biran önce başlar,ardından hamileyim haberini alır ve çocuğunu dünyaya getirdikten sonra da öffff beeee işte neymiş dersin...
ay inanmıyorum.o kadar yakınlaştımı dogum..süper haber verdin gülyüzüm...lotusum haDİ BAKALIM BEBİŞLERİNİ KUCAGINA ALMAYA AZ KALDI..:Saruboceq::Saruboceq:
canım dayanamadım hemen yetiştirdim haberi size,çok sevindim inan,ikinci kez teyze olacağım...ama bir yandan da üzülüyorum doğumunda bulunmayı çok istemiştim,kuzucuklarımı minik minik görmeyi,ama ben o zamana yatışta olacağım...
gülyüzüm canım cuma günü mübarek günde ve 3 aylarda yüce rabbim senin ve nevinim yüzünü insallah bu safer güldürsün..
amin canımcım...yüce rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...
amin gulyuzum amın inşallah bu 3 aylar hurmetıne dualarımız hep kabul olur
:Saruboceq::Saruboceq:
Nevincim gelmemiş hala...yol çok yoruyor insanı,bence yorgunluktan kendini eve zor atmıştır...
gülyüzüm canım..hayırlısı diyorum.zaman bakalım ne gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?