Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

saol berincim hoşbuldeuk : ) sende hoşgeldin canım

bende sizi özlemişim pinkcim

buarada denef ablam nerelerde göremedim onu

gülyüzlüm Allah rast getirsin her aşamasını inş.
sorunsuz başarılı bir şekilde sonuçlansın inş.
buarada denef ablam nerelerde göremedim onu
zuhalcim denef sabahları uğrayabiliyor sadece
1-2 aydır yoğunlukları fazla

radyolojim ve çileğim Allah razı olsun canlarım...inşallah herşey çok güzel olur...lotusumun görevi tamam...

Yüce Rabbim;
bugün girdiğimiz şu 3 ayların yüzü suyu hürmetine bizlere hayırla sağlıkla bebişler ihsan et:Saruboceq:emeğimizi boşa çıkarma:Saruboceq:bizi boynu bükük bırakma:Saruboceq:senin haznende çok var Allahım,onlardan bizlere de nasip et yarabbim...:Saruboceq:

bu arada kızlarr nehirciiimm bugün annecikiyle istanbul'da
terzi provası vardı ya hanii zemuszemus
onun için geldiler a.s

nevin ne yaptı acaba, inş. herşey yolundadır

hihoyyythihoyyyt:hihoyyyt canlarım lotusum aradı,bugün dr.kontrolü vardı:lepi:,bebişlerimiz Allah kısmet ederse inşallah haftaya cuma kucağımızda olacak:teytey:alkisalkisalkislotusuma fırsat vermeden bu sevinci sizinle paylaşım istedimzemuszemus,içim içime sığmadı söyleyeyeyim hemen dedim:teytey::teytey:ŞenizŞeniz

ayy maşaallah 2. bebişimiz de geliyor inş. opuyorumnanaktan

dualara bakınırken bunu buldum hamile arkadaşlarım
baya uzun sanırım,

*** Doğumun rahat ve kolay olması için ***

Sual: Doğumun rahat ve kolay olması için dua var mı?
CEVAP
Çocuğun rahat doğması için Abdullah ibni Abbas buyurdu ki:
Bir tas, tabak içine (Bismillahillezi la ilahe illa huv El-Halim-ül Kerim. Sübhane Rabbil Arş-ilazim Elhamdülillahi Rabbil âlemin) ve sonra Naziat suresinin son âyetini ve Ke-ennehümden itibaren Ahkaf suresinin son âyetini ıslam harfleri ile yazıp, eritip, [sancı başlayınca] anasına içirmelidir. (Bostan-ül-arifin)

Kağıda yazıp suya batırılırsa suyunu içmek de aynıdır. Fotokopi çekerek suya batırmakla da olur.

Son düzenleme:
:teytey::teytey::teytey::teytey:

RABBİM kolaylıklar versin LOTUSUMUZA

bu arada kızlarr nehirciiimm bugün annecikiyle istanbul'da
terzi provası vardı ya hanii zemuszemus
onun için geldiler a.s

nevin ne yaptı acaba, inş. herşey yolundadır

AHHHH KESİN NEVİN leyleği havada gördü gezmekten yorulmadı

belkide şimdi balık ekmek yiyorlardır

kızlar ben geldim ..çok şükür kavuşturan rabbime.hepinizi çok özledim... 1 ay sonra hep görüşecegiz....artık evde olacagım .iş yerim kapanıyo.1 ay sonra...:sinifsinif:
radyolojim eşine geçmiş olsun canım.ALLAH acil şifalar versin..
zühalim gelmiş hoş geldin canım.inan çok özledim seni..okulunda bitmiş.hadi gözün aydın.insallah kpss yide iyi puanla kazanırsın bacım..
ay inanmıyorum.o kadar yakınlaştımı dogum..süper haber verdin gülyüzüm...lotusum haDı BAKALIM BEBıŞLERıNı KUCAGINA ALMAYA AZ KALDI..:Saruboceq::Saruboceq:
çilegim tatlum bozma sinirlerini...gerçekten kimse için degmez....
swethome sabır az kaldı bacım.o kadar taşıdın 2 hafta daha taşı bakem...ah bu analık böle işte..
gülyüzüm canım cuma günü mübarek günde ve 3 aylarda yüce rabbim senin ve nevinim yüzünü insallah bu safer güldürsün..
nevinim bacımmmm düzceden geçerken abana ugrasana...sırnaşık şeyah ne güzel olurdu ya....azıcuk kaynatırdık..
myhopem ,berinim sizler nasılsınız..nasıl gidiyo bu sıcakta hamişlik..
pinkim canım.sen nasılsın.sen ne güzel resimler yapıp stres atıyosun bacım.ah bende ayrılırsam işten çok istiyorum kursa gitmek...
mumucugum canım ne kadar pozitifsin.inan çok örnek alıyorum seni.
nazım canım.sen iş yerinde nasılsın tatlum..alışmaya başladınmı...
nehirim sen nasılsın canımcım.seni gel bi öpem .topigimizin en sabırlı destekçisi..

a.s.saol denefim tatlım benim bende çok özledim inan
az daha bulamıyodum burayı aşşalara bir yerlere koymuşlar hala zor buluyorum

a.s.saol denefim tatlım benim bende çok özledim inan
az daha bulamıyodum burayı aşşalara bir yerlere koymuşlar hala zor buluyorum

canım benim keyfin nasıl.baya toparlanmış gördüm seni.aman hep böle ol....hakkımızda hayırlısı ...
canım evet zor bulunuyo.bu topigi abone ol var ekle... direk kullanıcı panelinden bulursun.ben öle yaptım

evet ya bende zuhala katılıyorum

bende halen alışamadım topiğin yeni yerine acep kazen abiye yalvarsak bize bi güzellik yapmazmı

denefçim HAYIRLISI olsun cnm

eğer çalışmak istiyorduysan iş yerinin kapanıyor olmasına üzlürüm

ama artık biraz dinleneyim diyorsa iyi olmuş cnm azcık dinlen keyfine bak

herşeye ve herkeze rağmen hayat güzel

canım aslında biraz dinlenmek istiyom .evde olmak istiyom.ama 3 ay daha çalışşsaydım diyorum.tedavim için.biliyon hep para lazım olacak tedavide..

gülyüzüm canım..hayırlısı diyorum.zaman bakalım ne gösterecek

canım inşallah iyi olur...Allah yardım ediyor...yoksa para sıkıntısını hepimiz çekiyoruz...ne yapalım kaderimize boyun eğiyoruz...hepimize bol para ve sabır lazım canım...Allahım hiçbir kulunu darda koymaz inşallah:Saruboceq:

hoşgeldın nevıncım
nasıl gectı ankara yolculugun anlat merak edıyoruz
tabi inşallah iyi haberler getırdın bıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…