- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.461
ben de geldiiim.
ya kızlar benim lekelenmeler başladı ama normalde böyle olmuyordum.iki aydır böyle.nevincim bende de seninki gibi sökülemiyor nedense.sadece kahverengi leke şeklinde geliyor.şimdi ben bugünü birinci gün olarak mı düşünücem.o zaman yarın muayene olmam lazım
nevinim canım su gibi geçsin tedavin hayırlısıyla hamiş haberlerini alalım sağlıkla inş
nehirim resimlerini bekliyoruz sağol canım..üç aylar kandiller başladı bugün hayırlı olsun bu mübarek günler cümlemize inş bebişlerimiz hepimizin gelsin artık hayırlısıyla nehirede hayırlı bir nasip inşşş
canım aslında biraz dinlenmek istiyom .evde olmak istiyom.ama 3 ay daha çalışşsaydım diyorum.tedavim için.biliyon hep para lazım olacak tedavide..
hihoyyythihoyyyt:hihoyyyt canlarım lotusum aradı,bugün dr.kontrolü vardı:lepi:,bebişlerimiz Allah kısmet ederse inşallah haftaya cuma kucağımızda olacak:teytey:alkisalkisalkislotusuma fırsat vermeden bu sevinci sizinle paylaşım istedimzemuszemus,içim içime sığmadı söyleyeyeyim hemen dedim:teytey::teytey:ŞenizŞeniz
nehir de maşallah istanbulu yol etti kız.:)))))))bu arada kızlarr nehirciiimm bugün annecikiyle istanbul'da
terzi provası vardı ya hanii zemuszemus
onun için geldiler a.s
nevin ne yaptı acaba, inş. herşey yolundadır
gunaydın kızlar bugun erkencıyım
benım kocış akşam ustu geldı habersız sozde surprız yaptı sabahta erken kalkmaya alıştıgı için beni uyutmadı cok uykum var yaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?