Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ıyi geceler..
Sabah 7de evden çıktım akşma 8de anca geldik..

Kisim vardı ya,adetle gitmemiş,minik bir operasyınla aspire ettiler,kocaman bi şırıngayla hüpp diye çekiverdiler.Biraz canım yandı ama benim acı eşiğim biraz yüksek sanırım.Hemşire,rahim filminden daha azmış acısı,eğer rahim filmini anestesizisiz çektirdiyseniz bunuda rahatça halledersiniz dei.Bende tamam dedim,zaten yumurtalar toplanırken anestezi alacam bide şimdi almıyım dedim.Yarım saat kadar biraz sancım oldu ama geçti sonra...
Yarın gonal-f e ve kan sulandırıcı iğnemle ilacıma başlıcam inşallah...Hakkımızda hayırlısı inşallah..

Gülyüzüm hakkaten maşallah çabucak geldi yaa,şaştım kaldım.Ben 300 üniteyle başlıcam,sen kaç ünite yapmıştın vede geçen çarşamba başlamıştın dimi?yanlışmı hatırlıyorum yoksam...
Rabbim yar ve yardımcın olsun...Yumoşların sağlıkla bölünüp,sana sıkı sıkı sağlıkla tutunsunlar ve doğsunlar büyüsünler inşallah..Ayy heyecan yaptım kızzz,maşallah maşallah..

Lotusum,benim canım arkadaşım anne oluyor hee,bebeklerini kucağına alacak inşallah hee?
Ahh canımmm,hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip olsun inşallah.Bebeklerin her daim yanında olsun kuzummm...

Mmmmm başka ne vardı,başka ne vardı?
Hehhh,radyolojimin eltiye sopa vardı sopa...klava:Ben olsam hediye bilem götürmem,bitarafımın kenarı :dilcikar:
Denefim hayırlısı olsun bacım..Canın çalışmak isterse başka işler bakarsın kuzum,istemezsede ohh oturursun evinde mis gibi,bahçeciğine sebze meyve ekersin,dimi ama?

Kızlar az biraz kafamı toplayayım ben,uzanayım biraz uyurum belkide..Yarın görüşmek üzere inşallah...

Hoşbuldum Berinim,şimdilik haberler iyi elhamdülillah...Rabbim daim etsin iyi haberlerimizi...

Sende bu ara o düğn senin bu kına benim geziyon maşallah,döküyon kurtları ohhh mis gibi...

Ben şimdi kaçayım,müsadenizle...Muckk

nevincim,geçmiş olsun canım...inşallah ömür boyu kistsiz yaşarsın...
sen de gonal-f başlayacan demek...hemde 300 le...yanlış hatırlamıyorsun canım,ben geçen çarşamba başlamıştım ilaçlara,bende anlamış değilim,çok çabuk oldu allah hayırlısını versin inşallah...ben 225 le başladım,iki gün sonra 150 ye düşürüldü,bugünde çatlatma iğnesi denildi...hızlı başladık ama inşallah sonuç iyi olur...başka hangi iğnelerin var canım?

ben de geldiiim.
ya kızlar benim lekelenmeler başladı ama normalde böyle olmuyordum.iki aydır böyle.nevincim bende de seninki gibi sökülemiyor nedense.sadece kahverengi leke şeklinde geliyor.şimdi ben bugünü birinci gün olarak mı düşünücem.o zaman yarın muayene olmam lazım

Radyolojim benim görev de tamamdır...Rabbim kabul buyursun...
Onu haber edem diye gldim..

Gülyüzüm kanı sulandırmak için bi iğne verdiler,kan pıhtılaşması sorunum çıktı ya genetik tahlilde ondan mütevellit.Bu iğneyi bigün olcam bigün olmıcam,bide yin kan için ilaç verdiler,onu her gün içicem..Hayırlısı inşallah..ılaç bağımlısı olacaz yaww:)))

Olsun canım,her işte bir hayır vardır...Güzel cevap vermişsin tedaviye işte,ben böle yorumladım..:)))
Radyolojim,Alhanım sizi gördüm lobide,öpüyorum kocamannn...
Elifimizi de kokluyorum bol bol,ohhh mis gibi kuzucuk...

ben de geldiiim.

Offf bu strese ne diyim bn nediyim...
Canım bunu doktoruna mutlaka bildir yarın,o karar verir iğneye ne gün başlıcana..
sanırım tamamen söküldüğü günü 1. gün sayıyorlar,yani yoğun akıntı olması lazım...
Ama belli olmaz tebi,mutlaka sor sakın ihmal etme,gerekirse kapısında yat genede sor,haberdar et tamammı bacım..Soracam yarın sana "sordunmu" diye..Ayy yok soramadım dersen,kork benden,üşenmem gelir pataklarım heeeeklava:

Hayden iyi geceler....

Çileğim bende öptüm yavrum kocaman kocaman...ŞenizŞeniz

Ayyy ölüyorum yorgunuktaaannn

10 buçukta geldik akşam eve offff

Zuhalcim hoşgeldiiin...Hakkında hayırlısı olsun...Allah gönlüne göre versin..Ayrıca okulunuda bitirmişsin tebrik ediyorum..

Rady o neydi öyle yaa. Ablama katılıyorum bi tarafımın kenarı:roflol::roflol:
Etme bulma dünyasıııÇok üzgünüm çoook
Bu yaptıklarını kimse unutmaz..Terbiyesizz edepsizzz:dilcikar:
İşte böyleleri anne olur:dilcikar: Rezillik..Sen çocuğunun amcasına nasıl öyle davranırsın..O senin çocuğunun baba-yarısı !!

Mumum aynen öyle balık ekmek yedik annemle dönerken.
Beni bir yarım kesmedi bi tane daha aldım:roflol:

Çileeem Allah senden razı olsun bidenem benimmmopuyorumnanaktan
1 buçukta terzideydik. Orda olmamız gerekiyormuş dikim boyunca.
Akşam 18:20 ye kadar sürdü..
Ordan eminönüne geldik. Balık ekmek-vapur-izmit saat 10 buçuk oldugamyoncuiremsu
Ama çok güzel oldulaarrr..
Düğmelerini biz daha almadık. Terzi çok az kumaş vermiş meğer bize. Annem bu kadar az kumaşla alamam düğme dedi şimdi kendi alıp dikecek.
Zaten benim pardesünün kemerinide yaptırcak.
Oda olsun hepsini birden koyacam resmini canımm:asigim:

Lotusum hadi gözümüz aydınn...
Rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah..
Kuzularımıza kavuşuyoruz desene..
Şu mübarek günün ve mübarek ayların yüzü suyu hürmetine inşallah hepiniz yavrularınıza kavuşursunuz..

Denef ablacım bende seni öpeyimmmŞeniz
Boşver herşeyde bir hayır vadır..Üzülme işten çıkacam diye..
Rızkı veren Rabbim nasılsa..Ordan vermezde başka yerden verir..
Verir bir kolaylığını tedavinin inşallah..

Gülyüzüm ne kadar çabuk oldu gerçekten..
Çatlatma iğnen hayırlı olsun inşallah..
Kaç tane yumurtan oluşmuştu??
ınşallah hayırla sağlıkla hamilelik haberini alırız inşallah..

Swetim ha gayret az kaldı..
Ferah tut kendini..Pozitif ol herşey çook güzel olacak inşallah..

Berincim benden çok geziyo bi kere hııh
O düğün senin bu düğün benim:roflol:
Kızında oynamayı sevecek:roflol:

Pinkim tedavin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla başlar ve seninde inşallah hayırlı sağlıklı hamilelik haberini alırız..

Naz nerelerde bi çalışmaya başladı hiç göremez olduk onuda..
Onun çalışmalar nasıl gidiyor acaba:roflol:

Myhopum ne zaman çağırdılar seni bir daha?
Kendini nasıl hissediyorsun oğluşumuz nasıll?

Alhanım inşallah elif simay sarılığı atlatmıştır..
ınşallah sende çok iyisindir..
Ağrın sızın yoktur inşallah..

Hatunlar gene bir sürü şey yazdım
Vee yatıyorum bennnn..Öldüm yorgunluktan..

"Rabbim Receb ve Şaban ayını bize mübarek kıl, hayırlar getirmesini nasip et. Bizi hayırla sağlıkla Ramazan ayına ulaştır..Amiin..."

3 aylarımız mübarek olsun..Regaip kandilimiz mübarek olsun inşallah..
Dualarda buluşmak duasıyla..

nevinim canım su gibi geçsin tedavin hayırlısıyla hamiş haberlerini alalım sağlıkla inş
nehirim resimlerini bekliyoruz sağol canım..üç aylar kandiller başladı bugün hayırlı olsun bu mübarek günler cümlemize inş bebişlerimiz hepimizin gelsin artık hayırlısıyla nehirede hayırlı bir nasip inşşş

Amiiiin inşallah pinkim

Rady cim çok mesaj vardı alıntı yapamadım.
Nehire HAALA koca arıyormuşmuşlar..
Haniiii??? Nerdee??????? :roflol::roflol:
Ben hiç görmüyorum şu arananları?
Bana layık bulamdınız mı daha:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nevincim senin de tedavin hayırlı olsun canım...dualarımdasınız....bekliyorum bombalarınızı...:hooray:

gülyüzlüm herşey güzel olacak rabbimin izniyle...
nasıl bir fiyat değişikliği olmuş. :sinifsinif: en son 3000 demişlerdi daha da mı artmış yav... mafoldumben
yeni gelen kimmiş ki.. :uhm:.Allah Allah ismini cismini öğrenirsen bana da yaz canım...

lotusu da unutmadım ondan da güzel haberler alıcaz inşallah....:dance:

gunaydın kızlar bugun erkencıyım
benım kocış akşam ustu geldı habersız sozde surprız yaptı sabahta erken kalkmaya alıştıgı için beni uyutmadı cok uykum var yaaaaaaaaaaa

canım aslında biraz dinlenmek istiyom .evde olmak istiyom.ama 3 ay daha çalışşsaydım diyorum.tedavim için.biliyon hep para lazım olacak tedavide..

allah inşallah gzüel kapğıalr açar canım sana.
rızkı allah veriyor nerden vereceğini d eo biiyor.

maşallah lotusum cuma ha inşallah sağ salim kucağına alır .yavrularını.
biz hala beklemedeyizzzzz
benim kız ha deyip de gelmedi.
içerde rahat herhalde.böbreklerime vurmak ile meşgul hanım.oyuncak buldu ya gelmek istemiyor sanırım
bu arada kızlarr nehirciiimm bugün annecikiyle istanbul'da
terzi provası vardı ya hanii zemuszemus
onun için geldiler a.s

nevin ne yaptı acaba, inş. herşey yolundadır
nehir de maşallah istanbulu yol etti kız.:)))))))
gelsin gelsin ayağaı alışsın.
belkim istanbula gelisn alırız onu.

gunaydın kızlar bugun erkencıyım
benım kocış akşam ustu geldı habersız sozde surprız yaptı sabahta erken kalkmaya alıştıgı için beni uyutmadı cok uykum var yaaaaaaaaaaa

gözün aydın canım.
sende hamilesin dünden de yorgundun.dikkat et.
hasret gider ama yorulm da canım
radyoloğum anlamdım ben senin altiyi.
boşver.
de get densiz de takma.
sne inşalşlah bebeğpin doğduğunda çok güzle karşılarsın onu da utanır.

mübarek regib kandilimiz kutlu olsun.
allah bu mübarek günün hürmetine bütün günahaları af-bütün dualrı kabul etisn.
inşallah

evet svetım Allah bu mubarek gunde herkesın dualarını kabul ve gunahlarını af etsın inşallah

benim ufaklıkta ben pc başına oturunca bıraz ezılıyor dıye cok oynamaya başlıyor gece babasına bı turlu oynamadı bücür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…