Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Bu gece üç ayların müjdecisi Regaip kandili...Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

Günaydıımm..
Kandilimiz mübarek, dularımız kabul olsun inşallah..
Berincim gözün aydın..Şikayet etme kız. bak sana sürpriz yapmış.

Nehircim yumurtalarımın durumunu sormuşsun canım...
şu an için herşey güzel...zaten benim hep öyle oluyor...ilkinde herşey çok güzel gidiyor ama transfer gününe ebriyolarım 1 yada 2 tane kalıyor ve kaliteleride iyi olmadığı için tutmuyor...Allahtan ümidimi kesmiyorum,umutsuz vaka olduğumu bile bile bu işe tekrar tekrar giriyorum...
Şu mübarek kandilin yüzü suyu hürmetine yüce mevlam bu sefer bana acısın,merhamet göstersinde bu iş hayırlısıyla olsun...yorgunluğum,bıtkınlığım hat safada çünkü...Allahım hayırlısıyla nasip et bizlere yarabbim:Saruboceq:

amin canım.
ya bücürler bazen şaşırtıyor bizi.
belki de babnın sesini unutmuştur.
annesi.
alışsın hele bir :)
Bu gece üç ayların müjdecisi Regaip kandili...Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..

amin inşallah canım

Günaydıımm..

günaydın bacummm
nvin ablana da çok dua ediyoruz inşallah olacak canım
teyze oalcaksın sende

Gülyüzüm bu sefer olur hayırla sağlıkla inşallah...

Swetim amiin inşallah..allah razı olsun..

Günaydıımm..

saol canım ama dun gece akrabada kalmıştıkya cok gec yatmıştık sabahta akrabanın cok aşırı yaramaz cocukları sabahın körunde kalktı ve herkesı uyandırdı
e bu gecede eşim uyutmadı sabahın korunde kalktı ve şuan kendısı tv karşısına uzanıp mışıl mışıl uyuyor

selam kızlar hayırlı günler hayırlı kandiller dualarımız kabuşl olsun bu mübarek günlerde inşş
swet resimlerinde çok tatlısın canım benim maşallah

hayırlı sabahlarrrrrrr a.s.
çok yoğunum yine ya bittimm yorgunluktan kafamçokkarıştı
kızlar ben geldim ..çok şükür kavuşturan rabbime.hepinizi çok özledim... 1 ay sonra hep görüşecegiz....artık evde olacagım .iş yerim kapanıyo.1 ay sonra...:sinifsinif:
denefim bunu bekliyorduk zaten.. hayırlısı olsun inş.
ben manevi açıdan sevindim
kafanı dinleyeceksin ne güzell
çok geçmiş olsun nevinim, bunu da atlatmış oldun hayırlısıyla...
inş. sorunsuz bi şekilde sonuca erersin cnm arkadaşım
sanırım d.kontrol hatı yapıyor bunu
tatlım bence de doktorunla konuş mutlaka bunu

Çileğim bende öptüm yavrum kocaman kocaman...ŞenizŞeniz
ben de yavrumm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tamam tatlım benimm, iyi günlerde hayırla sağlıkla kullan inşaallahhh kaydirigubbakcemile5
Allah senden de razı olsun inş. elifim :1hug:
görüyor musun nerdennn nereyeeee kaydirigubbakcemile3

terzi düğme işine pek sevinmemiştir dimikaydirigubbakcemile3, çünkü bana da mutlaka düğmeyle gel, düğmesiz gelmeee demişti lmaz:
neyse annen usta zaten halleder inş., peki onunki nasıl oldu, memnun kaldı mı ?

maşaallah hiç şaşmadan buldunuz aferin, bunun için de tebrik etmek lazım şimdi vereliniortak Şeniz

amin amin inşaallahhh
sağolasın nehirimm opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3

aminnn berincim inşaallahh :Saruboceq:

OOOOOOOOOOOOOOOOOO

GÜLYÜZÜM olurmu hiç RABBİM ol dese herşey olur

relax cnm relax

kızlar profilime son zamanalrımın resmini ekleidm
,bakın bakım çok şişko olmuşmuyum:)))))))))

yayyyyyyyyy ben göremedim resim

svet sen ona kılo mu dıyon kız resımde kac aylıksın merak ettım sen dogumdan sonra hemen verırsın kıloları da ben veremem herhalde

Günaydıımm..
Allah razı olsun arkadaşlarım cümlemizin inş.
inş. Rabbim mubarek günlerin hürmetine tamamına erdirsin cnm
çilek bize sayfa bırakmamışsın cnm
o ne kadar uzun cevap
sorryy cnm kaydirigubbakcemile3

Çok güzel çıkmışsın swetim..
Karnın kocaman ama sen o kadar kilolu değilsin maşallah sübhanallah..

Çileem et tebi kardeşini tebrik.
Yok kız niye zorlanayım..40. gelişim gibi hissettim :)

Önce kızdı ama açıklama yapınca kabul etti. Sonrada annemde terzi olduğu için sorun yok sende dikebilirsin dedi. Yerlerini işaretledi zaten.
Annemde çok memnun kaldı çileğim çok beğendi..Benimkinide kendininkinide..

Son düzenleme:
yayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaa ben neden resim göremiyorum bu topikteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

yayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaa ben neden resim göremiyorum bu topikteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mumum swetin profiline gir.
Orda sağ alt tarafta albümler kısmında resimler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…