- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.481
nevincim senin de tedavin hayırlı olsun canım...dualarımdasınız....bekliyorum bombalarınızı...:hooray:
gülyüzlüm herşey güzel olacak rabbimin izniyle...
nasıl bir fiyat değişikliği olmuş. :sinifsinif: en son 3000 demişlerdi daha da mı artmış yav... mafoldumben
yeni gelen kimmiş ki.. :uhm:.Allah Allah ismini cismini öğrenirsen bana da yaz canım...
Canımcım,inşallah herşey güzel olur...ben raporlu yaptırıyorum,ilk yaptırdığımda fiyat 700 iken şu an 1.600 ytl olmuş canım,raporsuza da sanırım 2.500 ytl.ilaç hariç...
bu arada elimde açılmamış iki kutu Gonal-F ve orgalutrandan da 3 iğne duruyor...inşallah hamiş kalırım da bunlara bir daha gereksinim duymam...
iki oldu tayfun hocaya muayene olamadığım için sinirimden o dr.adaını bile sormadım...çok yeni yeni mezunlardan sanırım...neticeyi tayfun hoca değerlendirdiği için biraz rahatım ama yine de tayfun hoca olsa çok daha iyi olurdu...
evet svetım Allah bu mubarek gunde herkesın dualarını kabul ve gunahlarını af etsın inşallah
benim ufaklıkta ben pc başına oturunca bıraz ezılıyor dıye cok oynamaya başlıyor gece babasına bı turlu oynamadı bücür
Bu gece üç ayların müjdecisi Regaip kandili...Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..
Günaydıımm..
Kandilimiz mübarek, dularımız kabul olsun inşallah..
Berincim gözün aydın..Şikayet etme kız. bak sana sürpriz yapmış.
Günaydıımm..
Berincim gözün aydın..Şikayet etme kız. bak sana sürpriz yapmış.
denefim bunu bekliyorduk zaten.. hayırlısı olsun inş.kızlar ben geldim ..çok şükür kavuşturan rabbime.hepinizi çok özledim... 1 ay sonra hep görüşecegiz....artık evde olacagım .iş yerim kapanıyo.1 ay sonra...:sinifsinif:
çok geçmiş olsun nevinim, bunu da atlatmış oldun hayırlısıyla...İyi geceler..
Sabah 7de evden çıktım akşma 8de anca geldik..
Kisim vardı ya,adetle gitmemiş,minik bir operasyınla aspire ettiler,kocaman bi şırıngayla hüpp diye çekiverdiler.Biraz canım yandı ama benim acı eşiğim biraz yüksek sanırım.Hemşire,rahim filminden daha azmış acısı,eğer rahim filmini anestesizisiz çektirdiyseniz bunuda rahatça halledersiniz dei.Bende tamam dedim,zaten yumurtalar toplanırken anestezi alacam bide şimdi almıyım dedim.Yarım saat kadar biraz sancım oldu ama geçti sonra...
Yarın gonal-f e ve kan sulandırıcı iğnemle ilacıma başlıcam inşallah...Hakkımızda hayırlısı inşallah..
sanırım d.kontrol hatı yapıyor bunuben de geldiiim.
ya kızlar benim lekelenmeler başladı ama normalde böyle olmuyordum.iki aydır böyle.nevincim bende de seninki gibi sökülemiyor nedense.sadece kahverengi leke şeklinde geliyor.şimdi ben bugünü birinci gün olarak mı düşünücem.o zaman yarın muayene olmam lazım
ben de yavrumm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Çileğim bende öptüm yavrum kocaman kocaman...ŞenizŞeniz
tamam tatlım benimm, iyi günlerde hayırla sağlıkla kullan inşaallahhh kaydirigubbakcemile5Ayyy ölüyorum yorgunuktaaannn
10 buçukta geldik akşam eve offff
Zuhalcim hoşgeldiiin...Hakkında hayırlısı olsun...Allah gönlüne göre versin..Ayrıca okulunuda bitirmişsin tebrik ediyorum..
Rady o neydi öyle yaa. Ablama katılıyorum bi tarafımın kenarı:roflol::roflol:
Etme bulma dünyasıııÇok üzgünüm çoook
Bu yaptıklarını kimse unutmaz..Terbiyesizz edepsizzz:dilcikar:
İşte böyleleri anne olur:dilcikar: Rezillik..Sen çocuğunun amcasına nasıl öyle davranırsın..O senin çocuğunun baba-yarısı !!
Mumum aynen öyle balık ekmek yedik annemle dönerken.
Beni bir yarım kesmedi bi tane daha aldım:roflol:
Çileeem Allah senden razı olsun bidenem benimmmopuyorumnanaktan
1 buçukta terzideydik. Orda olmamız gerekiyormuş dikim boyunca.
Akşam 18:20 ye kadar sürdü..
Ordan eminönüne geldik. Balık ekmek-vapur-izmit saat 10 buçuk oldugamyoncuiremsu
Ama çok güzel oldulaarrr..
Düğmelerini biz daha almadık. Terzi çok az kumaş vermiş meğer bize. Annem bu kadar az kumaşla alamam düğme dedi şimdi kendi alıp dikecek.
Zaten benim pardesünün kemerinide yaptırcak.
Oda olsun hepsini birden koyacam resmini canımm:asigim:
amin amin inşaallahhhHatunlar gene bir sürü şey yazdım
Vee yatıyorum bennnn..Öldüm yorgunluktan..
"Rabbim Receb ve Şaban ayını bize mübarek kıl, hayırlar getirmesini nasip et. Bizi hayırla sağlıkla Ramazan ayına ulaştır..Amiin..."
3 aylarımız mübarek olsun..Regaip kandilimiz mübarek olsun inşallah..
Dualarda buluşmak duasıyla..
kaydirigubbakcemile3evet svetım Allah bu mubarek gunde herkesın dualarını kabul ve gunahlarını af etsın inşallah
benim ufaklıkta ben pc başına oturunca bıraz ezılıyor dıye cok oynamaya başlıyor gece babasına bı turlu oynamadı bücür
Nehircim yumurtalarımın durumunu sormuşsun canım...
şu an için herşey güzel...zaten benim hep öyle oluyor...ilkinde herşey çok güzel gidiyor ama transfer gününe ebriyolarım 1 yada 2 tane kalıyor ve kaliteleride iyi olmadığı için tutmuyor...Allahtan ümidimi kesmiyorum,umutsuz vaka olduğumu bile bile bu işe tekrar tekrar giriyorum...
Şu mübarek kandilin yüzü suyu hürmetine yüce mevlam bu sefer bana acısın,merhamet göstersinde bu iş hayırlısıyla olsun...yorgunluğum,bıtkınlığım hat safada çünkü...Allahım hayırlısıyla nasip et bizlere yarabbim:Saruboceq:
kızlar profilime son zamanalrımın resmini ekleidm
,bakın bakım çok şişko olmuşmuyum:)))))))))
Bu gece üç ayların müjdecisi Regaip kandili...Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun..
Allah razı olsun arkadaşlarım cümlemizin inş.Günaydıımm..
inş. Rabbim mubarek günlerin hürmetine tamamına erdirsin cnmNehircim yumurtalarımın durumunu sormuşsun canım...
şu an için herşey güzel...zaten benim hep öyle oluyor...ilkinde herşey çok güzel gidiyor ama transfer gününe ebriyolarım 1 yada 2 tane kalıyor ve kaliteleride iyi olmadığı için tutmuyor...Allahtan ümidimi kesmiyorum,umutsuz vaka olduğumu bile bile bu işe tekrar tekrar giriyorum...
Şu mübarek kandilin yüzü suyu hürmetine yüce mevlam bu sefer bana acısın,merhamet göstersinde bu iş hayırlısıyla olsun...yorgunluğum,bıtkınlığım hat safada çünkü...Allahım hayırlısıyla nasip et bizlere yarabbim:Saruboceq:
sorryy cnm kaydirigubbakcemile3çilek bize sayfa bırakmamışsın cnm
o ne kadar uzun cevap
kızlar profilime son zamanalrımın resmini ekleidm
,bakın bakım çok şişko olmuşmuyum:)))))))))
yayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaa ben neden resim göremiyorum bu topikteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?