- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.501
gözün aydın berin..ne güzel işte eşin süpriz yapmış...
swetin profilinde bulamıyorum resimleri
offffffffffffffffff ne bahtsızım
hımm iyi çok sevindim o zaman alkisalkisalkisÇileem et tebi kardeşini tebrik.
Yok kız niye zorlanayım..40. gelişim gibi hissettim :)
Önce kızdı ama açıklama yapınca kabul etti. Sonrada annemde terzi olduğu için sorun yok sende dikebilirsin dedi. Yerlerini işaretledi zaten.
Annemde çok memnun kaldı çileğim çok beğendi..Benimkinide kendininkinide..
hımm iyi çok sevindim o zaman alkisalkisalkis
hatta benim annemde diktirecekti ama cesaret edemedi
görmem lazım dedi, kendininkini eklerken onu da ekleyebilirsen sevinirim nehirim
sağol tatlumm ŞenizEklerim canım ne demek..
Verir poz annem hemen:roflol:
radyolojim selam canım hayırlı kandillerselam kızlar.hayırlı kandiller.dualarımızda lütfen birbirimizi unutmayalım bu gece olur mu
doktorum bugün yokmuş.ben galiba dünü birinci gün olarak sayıcam.bugünde ikinci gün olacak.yarın iğnelere başlamam lazım aksilik çıkmazsa tabi.yarın muayene olmalıyım ve iğnelere başlamalıyım.inşallah temmuzun sonunda tedaviye başlayanlarla beraber bende müjdeli haberi verebilirim sizlere.şimdi nevin bana kızcak ama oofff neyse söölemeyim şimdi olumsuz şeyler.sadece içim sıkılıyo.hiçbişey yapmak istemiyorum.eğer olmazsa direk tüpe geçmeyi bile düşünüyorum.aşılamayla felan uğraşmadan.yapmazlar mı acaba öyle
amin aminn amiinnnn inş.Kandiliniz mübarek olsun,dualarımız kabul olsun inşallah...
Unutmayalımki,İnsanların birbirlerine ettikleri dua en çok kabul olan dualardandır...Dualarımızdan birbirimizi ve tüm Muhammed Ümmetini eksik etmeyelim...
Biz bir başkasına dua ettiğimizde,yanımızda bulunan melekler "amin sana da" şeklinde eşlik edermiş.Biz başkalarına ne kadar dua edersek,melekler de bizim içim okadar dua ediyor.Rabbim kabul buyursun...
Rabbim bu mübarek gecenin ve günlerin yüzü suyu hürmetine,tüm isteyenlere katından hayırlı sağlıklı evlatlar nesiller nasip etsin...kalplerimizi ferahlatsın,işlerimizi kolaylaştırsın,yar ve yardımcımız olsun....Amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?