Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hımm iyi çok sevindim o zaman alkisalkisalkis
hatta benim annemde diktirecekti ama cesaret edemedi
görmem lazım dedi, kendininkini eklerken onu da ekleyebilirsen sevinirim nehirim

selam kızlar.hayırlı kandiller.dualarımızda lütfen birbirimizi unutmayalım bu gece olur mu
doktorum bugün yokmuş.ben galiba dünü birinci gün olarak sayıcam.bugünde ikinci gün olacak.yarın iğnelere başlamam lazım aksilik çıkmazsa tabi.yarın muayene olmalıyım ve iğnelere başlamalıyım.inşallah temmuzun sonunda tedaviye başlayanlarla beraber bende müjdeli haberi verebilirim sizlere.şimdi nevin bana kızcak ama oofff neyse söölemeyim şimdi olumsuz şeyler.sadece içim sıkılıyo.hiçbişey yapmak istemiyorum.eğer olmazsa direk tüpe geçmeyi bile düşünüyorum.aşılamayla felan uğraşmadan.yapmazlar mı acaba öyle

Miribalar efem....
Sabah telefon çaldı,telefona sıçrayarak uyandım bidahada uyuyamadım,yüzüm gözüm şiş,bir sürüde işim var...Off pofff....

radyolojim selam canım hayırlı kandiller
devletten yarralanman için koyduğu şartları yerine getirmen önemli ama özelde yaptırmak istersen istediğin tedaviyi parasını ödeyerek yaptırabilirsin canım bence acele etme emin ve ağır adımlarla ilerleyin hayırlısı yinede tatlıma.s.

Yawww senin bu doktorunda ne çok geziyo anlamadımki ben..Sinir oldum...

Canım böle düşünmen normal,isteksiz olman normal,canının bişey istememesi normal,her şey normal ama gerçek şuki bizz normal dğiliz anacım...Bu iğneleri olmadan olmuyor işte,napalım...
Özel yaptıracaksan hiç birley sormazlar yafrim ama rapor çıkarıcam dersen biraz arıza çıkarabilirler..
tüp bebek öncesi 3 aşılama yapılma şartı kalktı diye biliyorum ama şöyle bir maddesi var sanırım.
Son 3 yılda uygulanan tedavilerden sonuç alınamamıştır gibi birşeydi sanırım.Daha dün okudum ama unuttum..Pazartesi hastaneye gidince tekrar bakarım şartlarına canım..
Bu arada sen şimdiden olmayacak moduna girmişsin bakıyorum...bak bu olmaz işte..Keyifsiz olabilirsin eyvallah ama olumsuz olmamalısın tatlım...

Kandiliniz mübarek olsun,dualarımız kabul olsun inşallah...

Unutmayalımki,ınsanların birbirlerine ettikleri dua en çok kabul olan dualardandır...Dualarımızdan birbirimizi ve tüm Muhammed Ümmetini eksik etmeyelim...
Biz bir başkasına dua ettiğimizde,yanımızda bulunan melekler "amin sana da" şeklinde eşlik edermiş.Biz başkalarına ne kadar dua edersek,melekler de bizim içim okadar dua ediyor.Rabbim kabul buyursun...

Rabbim bu mübarek gecenin ve günlerin yüzü suyu hürmetine,tüm isteyenlere katından hayırlı sağlıklı evlatlar nesiller nasip etsin...kalplerimizi ferahlatsın,işlerimizi kolaylaştırsın,yar ve yardımcımız olsun....Amin...

radyolojim bu arada benim takvimideki resimde sivastayız..Birşey tepesi vardı orda adını hatırlayamıyorum şimdi,oraya çıkmıştık,eşimin teyzesi ve kızıyla...

amin aminn amiinnnn inş.
Allah razı olsun ağzına sağlıkk
doğru dedin cnm birbirimize duamız çok makbul inş. değerlendirelim en güzel şekilde :Saruboceq:

amin nevıncım eline dılıne saglık

ben her nazamda sırayla sana teknıkere,mumuya ,denefe, pınke ,gulyuzume ,cılege ve benım tanıdıgım 4 kişiye dua edıyorum bıan once bebeklerınıze kavuşun dıye allah kabul edsın dualarımı zı inşallah

ya sizde de oluyo mu böyle isteksizlik tedavi zamanalrında.her ay aynı.
geçen ay doğum kontrol kullandım.bu ay da zaten eşim yok diye bişey yapmadık.iki aydır kafam rahattı.şimdi yine stres başladı.amaaan neyseee yaa öffff.bu konuyu kapatmak lazım di mi

nevinim ben sivasın merkezine hiç gitmedim.bizim kasaba malatya tarafına yakın bi yerde.merkeze yarım saat 40 dakka sürüyo galiba.sivasın orasından başka hiçbi yerini bilmiyorum ki.sözde sivaslıyız işte :)

selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
dün dopplere girdim ölçümlere göre 34 haftalık görünüyorum yani gelişiminde sorun var ama kan akışı amniyo sıvısı vs hepsi normal doktor benim uzmanlık alanıma giren konularda sorun görünmüyor dedi bugün raporu kendi doktoruma götürecem bakalım o ne diyecek ama damarların tıkalı olmasından çok korkmuştum Allaha şükür bir sorun çıkmadı dopplerde normal çıktııııı:lepi:da niye gelişmiyo o ayrı meseleeeCADIARZU
gülyüzlüm nevinim inşallah tedavinin sonucu çifter çifter bebiş olurrrrr:Saruboceq::Saruboceq:radyolojimm daralmak yok aynısı senin içinde geçerli hayırlısıyla tedavin tamamına erip burdan senin mutluluğunu da paylaşacaz inşallahhhhh:1hug:bu arada görev tamamdır canımm Allah kabul etsinnnnyerimseniben
denefim nehirim çileğim pinkim berinim mumucum swetem lotusum nazım alhanımm nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…