Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

geçmiş olsun alhanım.olsun sen iyi olda..bebeginide saglıkla büyütürsün...ah bu analık ah ..böle bişey işte..kib canım

cok sagol denefım.annelık cok zor bır meslekmış gercekten kendımden önce yavrun gelıyor aklına...

güzel annelerimiz bebişlerimize iyi bakın,onları ihmal etmediğiniz gibi bizi ihmal etmeyin...özlüyoruz ne yapalım sizleride görmek istiyoruz...:1hug:

aaaaa çileğimi görüyorumhihoyyyt...topiğimizin ilgili,hatırnaz,sevecen annesi gelmiş hoşgelmişŞeniz

merhabaaaaaaaaaaaaaaa
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm :CüvCüv:

hepinizi çookk özledimm.. opuyorumnanaktan
tatilde bitti yarın işbaşı yine :sinifsinif:
ve çok yoğun olacağım kesin.. bu arada ben tatildeyken işyerimiz taşındı..
düzen altüst olmuştur.. toparlanmak baya zaman alacak gibi..

tatilin nasıl geçtiğine gelince; ıspartaya vardık yolculuk fena değildi..
ilk gün biraz dinlendik sonra doğruuu köy düğününe götürdü kayınvaldem kaydirigubbakcemile3 ordan çıktık kadınlar kahvesine kaydirigubbakcemile3
sonraki gün göle gittik, haşemaları çektim doğru göle dalmayaa zemuszemus söğüt ağaçları altında piknik yaptık.. baya eğlendik
zaten ne anladıysam ondan anladım, o günden sonra iyice dağıldım :sinifsinif: bulantılar bastırdı, o gün bugündür hiç kesilmeden devam etmekte..... :gitme: hiç birşey yiyemiyorum doğru düzgün.. tüm dünyam haşlama patates ve ayran oldu :sinifsinif: inş. çook uzun sürmez bu böyle.. :sinifsinif:

hiç durmadık devamlı gezdik tozduk ama insanın tadı olmayınca hiç birşeyden zevk alamıyor tabii..
yine de iş stresinden uzak 1 hafta geçirmiş olduk.. değişiklik her zaman iyidir..

nazcım hayırlı olsun tatlım çokk sevindimm.. sağolsun nehirim hiç habersiz bırakmadı beni.. Allah razı olsun hemen hemen hergün haberleştik.. Şeniz
nevicim ve ayşecimde beni yalnız bırakmadı opuyorumnanaktan hepiniz çok tatlısınız.. çok içtensiniz.. hiçbir arkadaşım bana bu kadar özen göstermemişti böylesine ilgilenmemişti mafoldumben

alhanım çokk geçmiş olsun kuzum ya sonunda atlattın demek.. çok şükür...
aramaya da çekindim, sen çıkmazsın diye
Allah tez zamanda toparlanmanı nasip etsin..
geçmişi okumaya pek zamanım yok.. yarın da olmayacak büyük ihtimal :1ninca: vakit bulduğumda hemen okıcam inş.
başka gelişmeler var mı bilemiyorum gerçi olsa haberdar ederdi nehirim opuyorumnanaktan

hepinizi çokkk öpüyorum çokk seviyorum siziiiiiii Şeniz

Oooyyyy oyyy benim tatlım gelmiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşş:dance:
Çoz özledim seni çooookmafoldumben
Evet hep konuştuk haberleştik ama genede seni burda göremeyincemafoldumben
Çok şükür elhamdülillah geldiniz sağ salim..
İş yerinde işlerini hallet rayına oturt inşallah, eski günlerimize döneceğiz..
Yol çok zor oldumu? bulantılar nasıldı:sinifsinif:

Neyse geldinyaŞeniz

Hee bu arada bu saatte hala uyanık ne yapıyorum dimikaydirigubbakcemile3
Napiim bugün pazardı ve tabir-i oldukça caiz olaraktan bütün gün uyudum:roflol:
2'de kalktım gündüz, sonra 4 buçukta gene yattım 8'de kalktım:1ninca:
E doğal olarak hala uykum yok:roflol:
Birde malum benim bu ay adetim sapıttı, daha yeni yeni kanamaya döndü 1 haftadır...(Hastalık bahanesine sığınayım bari:roflol:)
Şimdide azcık kitap okuyayım
uyurum herhaldekaydirigubbakcemile3
İyi sabahlar efendim hepinize

Çileğim canıımmmmmmmm hoşgeldinnn:içelim:

çookk hoşbuldum gülyüzlümmm opuyorumnanaktan
çok özlemişim sizi bee Şeniz

mafoldumbenmafoldumben

Alhanım çoook geçmiş olsun çook..
Çok şükür atlattın, inşallah tamamen iyileşirsin..
Gerçekten çok zor oldu senin için ..2 ameliyat birden birde bebeğimiz..
Ama tekrar emmeye başladığına ne kadar sevindim anlatamam elif simay..
200 taş heeeee:1shok: vay anasını..
Gene iyi dayandın bu zamana kadar:bbo:. Gerçi mecburdun ama olsun:teselli:

günaydın

çileğim hoşgeldin canım.hepimiz çok özledik seni.yokluğun bayağı belli oldu buralarda.
umarım sıkıntını,stresini oralarda bırakıp gelmişsindir.iyice dinlenmişsindir.
ama tatilden sonra çalışmakta çok zor geliyo insana.darısı bana.bende bu hafta sonu çıkıcam inş.bakalım benim de senin kadar sevenim varmıymış.kaydirigubbakcemile3

bende şimdi doktordan geldim.yumoşların hepsi çok aşırı büyümüşler işte malum.yumurtalık bu durumda kendi etrafında dönebilirmiş.bu yüzden ağır iş,ani hareket yapmıycakmışım.bu yumoşlar kendi kendine gerileyeceklermiş.bu ay gebelik olmasa daha iyi olurmuş.çünkü gebelik olursa yumoşlar gerilemek yerine daha da büyürmüş.
bi dahaki sefere dozu daha da düşürcez.75 yapıcaz.biraz daha kilo vermem gerekiyormuş.
çok strese girdiğimi söyledim doktoruma.ama bunlar normal dedi.beklediğimiz şeyler dedi.her ay yumoşların vereceği tepki değişebilirmiş.onu önceden belirlemek imkansızmış.belki de bi dahaki ay bu kadar fazla uyarılmayabilirlermmiş.
geçen sene kistim patladığında bi fitil verilmişti endol diye.yine ondan kullanmam gerekiyormuş.çarşamba yine kontrol var.
senağlama senağlama

he bi de dün alt komşumun kızı beni rüyasında görmüş.erkek bir bebeğe hamileymişim.ama onların tedavimden haberleri de yok bu arada.
eşime diyorum ki farkında mısın.her tedaviye başladığım ay birisi beni rüyasında görüyor.evet farkettim dedi.ama bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor.lütfen beni kimse rüyasında görmesin ya hamiş olarak.bu daha da geriyo insanı.ümitlendiriyo. mafoldumben

Aşık Olmak İstiyorum
Sözlenmek İStiyorum
Nişanlanmak İstiyorum
Evlenmek İstiyorum
Çocuk yapmak İstiyorum
Anne Olmak İstiyorum

ya gerçekten güzel evli olmak
eğer eşin de kafa dengin olursa.hayırlı bi eş olursa çok güzel bişey.
ama işte evlenmek demek te çocuk sahibi olmak demek değilmiş.bizde evlenince yaşadık gördük.
insan böyle problemler felan yaşayınca da eski günlerine özlem duyabiliyo.bekar olsam ağrısız başım mı olurdu acaba diyorum bende bazen kendi kendime.

günaydın radyolojim,
senin bu iş yılan hikayesine döndü valla...senin kadar benimde canım sıkılıyor...ne o öyle deneme tahtası gibi...bu ay böyle oldu,öbür aya dozu azlatırız vs...yaaa anacım bu dr.aylardan beri gidiyorsun bilmesi lazım ama artık....sana da eziyet ya... inan bu tür şeylerle uğraşmak bir yana bir de kararsızlık adamı öldürür...aynı benim durum diyecem şimdi...dr.bana demesi, devamlı deneyeceksiniz,olmaz demiyorum olur da demiyorum...3 denemede bittim tükendim farkında değil dr.bey...onlara göre ne olacak ki işte....aman dertlendim yine...bu işler sabır işi canım....hakkında hayırlı olan neyse o olsun canım benim kendini de fazla strese sokma....bak tatile de gidecekmişsin ne güzel...

çilek gelince bizim edwartçı nasıl çıktı geldi hemennaniknanik

vereliniortakvereliniortak
Tabikide değil evlendim tmm çocuk yapıyım diye bişey yok
ama bende biri ile bişeyler paylaşmak güzel günler geçirmek yerine göre aynı yastığa baş koymak Çok güzel bişey.
Önemli Olan Dengini ve iyi brini bulmak. SAnırım benim Önce öyle birini aramma L@zım

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
ayşem günaydın canım iyi olacak inş senin yumoşlar ama çok acayip bir durum yani
çilekim hoşgeldin canım tatil iyi geçmiş çok sevindim bacım yetişdim sana
senmisin beni geçen sana papuç bırakırmıyım hiç ben hemen arkandan geliyorum allahın izniile
benim bulantılar başlamadı daha çünkü çok minikiz teyzesi daha 3 gün geçti adetimi
kendini erken belli etti benim meleğim kasık ağrılarım geçti ama sadece belim inanılmaz ağrıyor
bulantılar nezaman başlar acep yaaaa 2 gün sonra doktora gideceğim kese görünmez diye denefim
gitme dedi bende bekliyorum hayırlısı allahdan daha kimselere sölemedim sizlerden başka bide iş
arkadaşlarım var iki kız onlar biliyor nese ben çıkayım görüşürük gene hoşcakalın

Günaydın gülyüzümkaydirigubbakcemile3
Günaydın cingaane
Günaydın kıskanç radyopuyorumnanaktan sen görürsün fenalık gelecek benden haberin yok.
Bi ağız tadıyla tatil yaptırmadı şu kız diyeceksin:roflol:demedi demeopuyorumnanaktan

1 Mesaj Alındı :
Kimden: Nehir
Mesajı Göster:
Çilek günaydın dedi.

1 Mesaj alındı:
Kimde: Nehir
Mesajı Göster:
Bende ona günaydın dedim

1 Mesaj Alındı:
Mesajı Göster:
Çilek işlerinin çok yoğun olduğunu söyledi

1 Mesaj Alındı:
Mesajı Göster:
Çileğe kolay gelsin dileklerimi ilettim

1 Mesaj alındı:
Kimden: Nehir 21
Mesajı Göster:
Gülyüzüm bugün misafirinin geleceğini söyledi.

:roflol::roflol::roflol:

evet gülyüzüm haklısın canım.tam yılan hikayesi.
ya ama ben de bilmiyorum.5 ayın içinde zaten 2 ay doğum kontrol kullandım.1 ay eşim yoktu bişey yapılmadı.2 ay da klomen kullandım.birinde çatlatna iğnesi yapıldı.birinden de bişey anlamadık.kendi haline bıraktık.bütün aksilikler beni buldu.şimdi çarşamba günki kontorle göre yine doğum kontrol başlanacak.

nehirim ben razıyım canım benim.hatta bulabilirsem bir laptop götürmeyi düşünüyorum. :))) hehee

hoşbulduk kuzummm opuyorumnanaktan hoşbulduk nehirimmmmm opuyorumnanaktan

yolculuk ehh işte diyeyim... zor oldu tabii...
ne zaman bitecek bu bulantılarr :sinifsinif:
hiçbirşey dışarıdan göründüğü gibi değilmiş :gitme:
hele iş yerinde çok zor olacağa benziyor.. :sinifsinif:

işyerim taşınmış taşınmasına fakat.. hiçbirşey düzenlenmemiş herşey karman çorman..
bana yardımcı bir arkadaş alındı.. şuan onun masasında oturuyorum..
henüz masam ve bilgisayarım gelmedi..

yani yazamasamda merak etmeyin emi :gitme:
kaydirigubbakcemile3 ayağımı iyi sürtmüşüm dimii kaydirigubbakcemile5
hayırlı uğurlu olur inş..
kasık ağrıları adetin geçince yavaşlar .. bel ağrıların normal...
bulantı 5. hafta dolunca başladı benim :sinifsinif: hiçbirşey yedirtmiyor hiçbirşeyy

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hoşbulduk ayşem Şeniz
bende çook özledim sizi kaydirigubbakcemile5

inş. sende iyice dinlenirsin eğlenirsin

hiç haberim yok ne oldu gene bu yumoşlaraa :sm_confused:
dr. doğru düzgün yapamıyor mu şu takibi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…