- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.441
ohh ne iyibende pek oldu soyleyemem cok iyi gectı ılk aylar
şimdi cok agırlaştım ya, cokta kılo aldım eşim agır vasıta dıyor banakötükedihüso
günaydın mumumgünaydınlar olsun herkezlere
çilekim miden bulansada herşeye değecek inan pırlantadan en değerli şeyden daha değerli
bebişinin minik kalbi hayırlısıyla sağlıkla mutlu ve huzurla ömür boyu seninle atsın
bende pek oldu soyleyemem cok iyi gectı ılk aylar
şimdi cok agırlaştım ya, cokta kılo aldım eşim agır vasıta dıyor banakötükedihüso
olsun canım sonra koşuştururken verirsin kiloları sağlık olsun:1hug:
kımmbırılerı kılodanmı bahsetmısss?
valla kızlar ben 30 kılo almıstım suan hatta 40 ım cıkınca tartılmıstım dogumdan öncekı kıloma dönmüşüm.bende okadar kıloyu nasıl verdım sasıyorum ama perhızım ılk kez işe yaradı sanırım :)))
sıze nacizane bırkac tavsıyem; dogumdan sonra mutlaka ve mutlaka göbeginizi sarın (3- 4 gun gectıkten sonra)hem daha rahat edeceksınz hemde rahıminiz daha hızlı toparlanacak.bana dr um iyikıde sardın rahmın normal boyutuna dönmüş çok iyi dedı.
ve boolca su için sütü ılk günlerde su yapıyor benı kadar su içen olmaz heralde cünkü corbadan baska bısey yıyemıyordum.ve masallah hiç süt sıkıntısı cekmedım.
dohumdan en az bır ay önce göğüs ucu kremı kullanın göğsünüz catlamasın dıyee n(benım hıc catlamadı)
sımdılk aklıma gelenler bunlar sormak ıstedınz olursa seve seve cevaplarımm canlarım.
çileğim minik pıtırcık gümbür gümbür gelıyor hee kalbini yeyim ben onun :)
nazım darısı sana ınsallah.
[ ben 49 dan 70 cıktım bakalım ne kadar daha kılo alacam
berınım bu gidişle sen benı gececeksın sanırım daha 10 haftan var ve san aylarda daha hızlı alacaksın kıloları şişeceksın bence bol bol karpuz gıbı sıvısı bol gıdalar tüket canım
Selam tıslarrr....
Berincim,iyice yaklaştın artık,normal şişmen canım...Gider hepsi gider merak etme,sende bu enerji varken verirsin hepsini:))))
e inşallah kılolar gıder canım kaydirigubbakcemile2
slm kızlar nasılsınız berincim nasılsın canım artık kilo alman normal
benim bugün sancım çok allah yardımcım olsun öpüyorum hepinizi
görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?