Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

maşallah nehirime sevmek aşık olmak güzel şeydir canım boşver bunları tadını cıkar bu günlerin opuyorumnanaktan
canım msj atabılırsın tatılde olsamda ben okurum sızden önemi değil canım benim kaydirigubbakcemile3
çileğim bende merak edıyorum yeğenimin cinsiyetini hele de seni düşünemiyorum ayy ne güzel günler.bıraz daha sık dişini canım bu aydan sonra bulantıların yavas yavas gececek inş.
rady ciim canım benım demek kırmızılar yolda hayırlısı olsun be gülüm o olmadan da hiçbişey olmuyor sonucta dimi?
mumuccum nasılsın canım ben face pek takılmıyorum ama benıde meraklandırıyosunz heee :)))
berinim bak kac haftalık oldunuz köye gitmesen artık diyorum ne olur ne olmaz evınden dısarı cıkma kızz klava:

selam canlarım...geçmişi okuyamayacağım,herkes iyidir inşallah,ben çok yorgunum,eşim dün ameliyat oldu,ğöğsünde yağ bezesi vardı onu aldırdı,geceyi hastanede geçirdik,çok kötüydü ama,hiç uyuyamadım,bugün de öğlen gibi geldik,ama pilim bitmişti,zorla kahvaltı gibi birşeyler hazırladım,sonra yattım ama gelen oldu tabiki kalkmak zorunda kaldım,yarın kendime gelirim desem de iki üç gün misafirim eksik olmaz,Allah eksikte etmesin,
ben yatmaya gidiyorum,hepinizi öpüyorum.....

gecmış olsun gulyuzum

gülyüzüm çok geçmiş olsun..... a.s.

hayırlı geceler kıZlar.uyku tutmadı beni.geldim bi gece vakti.nasılsınız.ben çok şükür iyiyim..moraller de iyi ALLAHIMA çok şükür.nehirim yarın görev tamam olcek bacım.
hepinizi çok öpüyorum.Allaha EMANET OLUN EMİ..

selam kızlar
cumaanız mübarek olsuunn

gülyüzüm çoook gemiş olsun.allah acil şifalar versin

iyi hadi o zaman nehir affettim seni.ama bi nazar boncuğu felna koy bence imza kısmına felan.
bak rady dememiştim deme.ben sööliyim de.

bu arada kızlar.duaları bitirdiniz mi.bitiremeyen varsa yardım edebilirim.bak sizi kaybetmek istemiyorum.nehir cidden vurur hee.karışmam.

slm kızlar nasılsınız
gülyüzlüm bacım çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin inş
benim bulantılarla başım dertte arabamızda tamirde işede otobüsle gidip geliyorum
kabus gibi günle yaşıyorum bu aralar
bu arada güzel bir haberim var masama pc geldi çok şükür artık daha rahat gireceğim
yoğunluk olmazsa tabiki.
denefim iyi olmana çok sevindim canım
kendinize iyi bakın şimdilik ben kaçar gene gelirim inş işim olmazsa.

hayırlı cumalar kızlarrrr...
gülyüzüm çok gecmıs olsun canım.allah yardımcın olsun tez zamanda toparlanırsın inş.
nehirim görev tamamdır nerelerdesın kız sanırım fosuur fosur uyuyosun :))
kızlar bu arada albüme elif simayın resımlerını eklıyorum bakarsınız ok?

çok başım dönüyo yaaa
tansiyonumu ölçtüm normal çıktı.10-7
kan şekerim mi düştü ki.sağa sola bakamıyorum
nasılsın bugün canım benimde sinüzitlerim çok ağrıyor bugün hele sağ taraf dr a gitmeden olmuycak galiba:bbo:
gunaydın kızlar
hayırlı cumalar hepımıze

hayırlı cumalar canım:1hug:

iyiyim pinkim çok şükür bugün
o dün bi anlık bişeydi geçti.

alhanım bakcam birazdan meleğimizin fotograflarına.koymuşsundur heralde.

berin senin doğumun tarih olarak ne zamana geliyo ya tam olarak.biliyo musun

az önce halamın bi kız torunu doğmuş.haber verdiler.çok sevindim.çok ta hüzünlendim. (
daha 2 yıllık evliler.allahım bizlere de nasip eder inş.

muh tarıh 11 ekım canım tabı gununde dogarsa:CüvCüv:

maşallah canım güle güle büyütsünler inşş:ecrin_bebek:darısı başımıza inşş:Saruboceq:
muh tarıh 11 ekım canım tabı gununde dogarsa:CüvCüv:

hayırlısıyla gününde doğar inş canım:Saruboceq:

hıı daha varmış.
alhaaaan.kız valla bayıldım fotoğraflara.aman allahım.yok böyle bi güzellik.cidden ok nazar alır senin kızın.bak nazarı engelleyen tek şey neymiş biliyo musun.çörekotu.öyle boncuk moncuk hikaye.bi dualar bi de çörekotuymuş.bol bol felakla nası oku kızına.onlar nazar duaları çünkü.çörekotunu da azıcık bişey bi yerlere as derim ben.

bu arada kızın aynı sen.babası hiç heveslenmesin.senin tıpkının aynısı inanki.
ay kartanesi gib yaa.maşşallah sübahanallah.allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…