- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #16.601
hıı daha varmış.
alhaaaan.kız valla bayıldım fotoğraflara.aman allahım.yok böyle bi güzellik.cidden ok nazar alır senin kızın.bak nazarı engelleyen tek şey neymiş biliyo musun.çörekotu.öyle boncuk moncuk hikaye.bi dualar bi de çörekotuymuş.bol bol felakla nası oku kızına.onlar nazar duaları çünkü.çörekotunu da azıcık bişey bi yerlere as derim ben.
bu arada kızın aynı sen.babası hiç heveslenmesin.senin tıpkının aynısı inanki.
ay kartanesi gib yaa.maşşallah sübahanallah.allah bağışlasın
ver bakalım bı denıyeyım bakalım koye gıtmem herhalde artıkın
kızlar şükürler olsunki sinan sayasinde nehir mutlu
onların aşkı bizleride eskiylere götürüp bizlerde de bir hareketlilik başlattı
topik gülen bir yer oluyor sanki banamı öyle geliyor
maşallah nehirime sevmek aşık olmak güzel şeydir canım boşver bunları tadını cıkar bu günlerin opuyorumnanaktan
canım msj atabılırsın tatılde olsamda ben okurum sızden önemi değil canım benim kaydirigubbakcemile3
çileğim bende merak edıyorum yeğenimin cinsiyetini hele de seni düşünemiyorum ayy ne güzel günler.bıraz daha sık dişini canım bu aydan sonra bulantıların yavas yavas gececek inş.
rady ciim canım benım demek kırmızılar yolda hayırlısı olsun be gülüm o olmadan da hiçbişey olmuyor sonucta dimi?
mumuccum nasılsın canım ben face pek takılmıyorum ama benıde meraklandırıyosunz heee :)))
berinim bak kac haftalık oldunuz köye gitmesen artık diyorum ne olur ne olmaz evınden dısarı cıkma kızzklava:
selam canlarım...geçmişi okuyamayacağım,herkes iyidir inşallah,ben çok yorgunum,eşim dün ameliyat oldu,ğöğsünde yağ bezesi vardı onu aldırdı,geceyi hastanede geçirdik,çok kötüydü ama,hiç uyuyamadım,bugün de öğlen gibi geldik,ama pilim bitmişti,zorla kahvaltı gibi birşeyler hazırladım,sonra yattım ama gelen oldu tabiki kalkmak zorunda kaldım,yarın kendime gelirim desem de iki üç gün misafirim eksik olmaz,Allah eksikte etmesin,
ben yatmaya gidiyorum,hepinizi öpüyorum.....
nehircim pinkimin tefriciyesini bitirdim Allah 'a çok şükür..... kaydirigubbakcemile5
rabbim kabul eder inşallah.....
hayırlı cumalar kızlarrrr...
gülyüzüm çok gecmıs olsun canım.allah yardımcın olsun tez zamanda toparlanırsın inş.
nehirim görev tamamdır nerelerdesın kız sanırım fosuur fosur uyuyosun :))
kızlar bu arada albüme elif simayın resımlerını eklıyorum bakarsınız ok?
nasılsın bugün canım benimde sinüzitlerim çok ağrıyor bugün hele sağ taraf dr a gitmeden olmuycak galiba:bbo:
hayırlı cumalar canım:1hug:
hıı daha varmış.
alhaaaan.kız valla bayıldım fotoğraflara.aman allahım.yok böyle bi güzellik.cidden ok nazar alır senin kızın.bak nazarı engelleyen tek şey neymiş biliyo musun.çörekotu.öyle boncuk moncuk hikaye.bi dualar bi de çörekotuymuş.bol bol felakla nası oku kızına.onlar nazar duaları çünkü.çörekotunu da azıcık bişey bi yerlere as derim ben.
bu arada kızın aynı sen.babası hiç heveslenmesin.senin tıpkının aynısı inanki.
ay kartanesi gib yaa.maşşallah sübahanallah.allah bağışlasın
cnm bende bitirdim salavati cnm nehir biraz geç oldu ama kusura bakma bu hafta çok yogundum ondan cnm kusura bakmayın son güne biraktim pink rose allah kabul etsin cnm benim
selam kızlar yine bir hareketliilik yok önceden oku oku bitiremezdik şimdi okuyacak sayfa yok
neyse ben yine düğün telaşındayım ablamın oğlu evleniyor onun için biraz alış veriş vs hazırlıkları var
25 EYLÜLDE ANKARDA KINA 27 EYLÜLDE BARTINDA DÜĞÜN kısmetse tabi
berincim BOLU-DÜZCE üzeri yolculuk yapıyoruz geçerken sana el sallarım olurmu
YAAAAAAAAAAAAA nevinnnnnnnnn faceye gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
bizim hastane önlem almış yağmurdan dolayı.
normalde 16:45 ti çıkışımız ramazandan dolayı.
bugün yağmur tehlikesinden dolayı 16:15 olmuş.oolleyy.sevindirik oldum :))
canım benim zarar ziyan yok değilmi sizlerde...ya da yakınları olanlarda???
Allahım birdaha yaşatmasın böyle bir felekati,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?