Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

sagol canım ınsallh daha güzelleri hepinizn olsun.süreklı okuyorum canım.cocuk dısarı cvıkıp gelınce kafayı yıyo nazar alıyo sanırım.rabbım berınımınde dedıgı gıbı kwm gözlerden korusun bütün bebkleri.

ver bakalım bı denıyeyım bakalım koye gıtmem herhalde artıkın

Ver bakalımla yok berin cim. Kesin olarak ben bunu 1 haftada bitiririm diyorsan alacaksın.
Bak daha çileğin tefriciyesinde sona gelemedik. Nerde kaldı pink.
Hepsi birbirine giriyor. Bana kesin haber ver şimdi yeniyi dağıtacağım çünkü ona göre hesap yapmam gerekiyor.

kızlar şükürler olsunki sinan sayasinde nehir mutlu

onların aşkı bizleride eskiylere götürüp bizlerde de bir hareketlilik başlattı

topik gülen bir yer oluyor sanki banamı öyle geliyor

İnşallah mumum inşallah..
İnşallah neşeden coşup taşar burası bebek haberlerinizle:çok üzgünüm:

Allah razı olsun şekercim ..
Tamam iletişim sağlarız ozaman.
Şimdi rady ninkinide alda. Devamı için görüşürüz.

Çok geçmiş olsun gülyüzüm. Allah şifalar versin inşallah.

nehircim pinkimin tefriciyesini bitirdim Allah 'a çok şükür..... kaydirigubbakcemile5
rabbim kabul eder inşallah.....

Amin Allah razı olsun,Allah kabul etsin kelebeğim

Sabah 7 buçukta uyuyabildim ancak alhanım.akannehir
Gelmedi bi türlü uykum. Şimdide ölüyorum. Cuma vakti uyumayayım dedim kalktım ama yatacam gene galiba:gitme:

nasılsın bugün canım benimde sinüzitlerim çok ağrıyor bugün hele sağ taraf dr a gitmeden olmuycak galiba:bbo:

hayırlı cumalar canım:1hug:

Geçmiş olsun pinkim. Allah şifa versin. Şu baş ağrısı çok fena bişe ya. Helede açkenakannehir

Ben daha ne yapayım radym tefriciye konusunda:sinifsinif:

Bizde iğde dalı nazardan korur diye biliriz.
Tabiki en öenmlisi okumak o ayrıda. Bizde bebeklerin üzerinde taşıdıkları altının yanına iğde dalı takılır birde

Eveeet son olarak herkes bitirdimi tefriciyeleri?

Denef abla yarın bitiriyormuş

Esra ve Çilek kalmış sizde bitirdinizmi acep?

Çilek bugün doktora gidecekti? Hala doktordamı acaba?

nehır en ıyısı sen bana bılgılerı ver ben okumaya başlıyayım payıma duşenı okuyamasamda sızlere yardımcı olurum akannehir
kaynanam akşam geldı beni tekrar koye goturmeye niyetlı gıbımafoldumben

cnm bende bitirdim salavati cnm nehir biraz geç oldu ama kusura bakma bu hafta çok yogundum ondan cnm kusura bakmayın son güne biraktim pink rose allah kabul etsin cnm benim

E gitme berin yani.
Sen değil köye evden çıkmamaya mazeretlisin. Karnın burnunda. Bu ne vicdansızlık yaa

cnm bende bitirdim salavati cnm nehir biraz geç oldu ama kusura bakma bu hafta çok yogundum ondan cnm kusura bakmayın son güne biraktim pink rose allah kabul etsin cnm benim

Yok esracım zaten son gün bugündü geç kalmadın yani meraklanma.
Allah kabul etsin, Allah razı olsun canımm. Rabbim seninde niyetlerini kabul buyursun katında inşallah..

kızlar hepinizden ALLAH razı olsun inş.. nehircim çileğin 100 tamamdır canım benim ALLAH hapimizin dualarını kabul etsin inşş

nehiiiirr çok sağol canım allah razı olsun.
canım teyzem yaaa allah razı olsun.ne muradı varsa versin.ellerinden çok çok öpüyorum.selam söyle tamammı.çok hemde

bizim hastane önlem almış yağmurdan dolayı.
normalde 16:45 ti çıkışımız ramazandan dolayı.
bugün yağmur tehlikesinden dolayı 16:15 olmuş.oolleyy.sevindirik oldum :))

selam kızlar yine bir hareketliilik yok önceden oku oku bitiremezdik şimdi okuyacak sayfa yok

neyse ben yine düğün telaşındayım ablamın oğlu evleniyor onun için biraz alış veriş vs hazırlıkları var

25 EYLÜLDE ANKARDA KINA 27 EYLÜLDE BARTINDA DÜĞÜN kısmetse tabi

berincim BOLU-DÜZCE üzeri yolculuk yapıyoruz geçerken sana el sallarım olurmu

YAAAAAAAAAAAAA nevinnnnnnnnn faceye gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

el sallamak yetmez canım buyur gel
bızımde bayram ertesı koyde dugun var bıde dugun ıcın koye gıdılecek

Son düzenleme:
canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim....

bizim hastane önlem almış yağmurdan dolayı.
normalde 16:45 ti çıkışımız ramazandan dolayı.
bugün yağmur tehlikesinden dolayı 16:15 olmuş.oolleyy.sevindirik oldum :))

canım benim zarar ziyan yok değilmi sizlerde...ya da yakınları olanlarda???
Allahım birdaha yaşatmasın böyle bir felekati,

canım benim zarar ziyan yok değilmi sizlerde...ya da yakınları olanlarda???
Allahım birdaha yaşatmasın böyle bir felekati,

yok yok canım yaa çok şükür buralarda.
hele benim evimin olduğu yerlerde damla yok :)) bizim orası az yağış alır her zaman.
işyerim biraz yüksekte bi yer.burası biraz daha fazla yağış alıyo.
ama zarar olan yerler biraz daha varoş kesimler tabiri caizse.bunu da şöyle açıklayım ben.yanlış anlaşılmasın.
sel olan yerlerde dere yatakları felan bozulup yerine yapılar iinşaa edilmiş.altyapı hesapları yapılmamış.heryer beton olduğu için suyun sızabileceği hiçbr yer yok.ayrıca insanlar sahil kısımlarına ve en tehlikeli olan yerlere evler yapmışlar.dolayısıyla da yetersiz altyapı insanların bu felaketleri yaşamalarına sebep oldu.daha doğrusu doğaya bu kadar çok müdahale edersek,yapısını bu kadar çok değiştirmeye bozmaya çalışırsak doğa da bize böyle sürprizler yapıp silkeler işte kendimze gelmemiz için.allah-ü tealanın takdiri tabi bunlar.o olmasını istedi ve de oldu.fakat önlem diye de bişey var değil mi.ilim var,bilim var,fen var.allah bunları da insanların hizmetine,insanlar faydalansın,yaşam kalitelerini yükseltsinler diye göndermiş.tabi kullanabilirsen ne ala.kullanamazsan başına geleceklerden de kimse sorumlu değil o zaman.neyse.çok üzüldük.inşallah birdaha yaşanmaz hiçbiryerde.ölenlere de allah rahmet eylesin.çok acı bi ölüm şekli gerçekten de.

uykum var da.bu saatten sonra da yatılmaz.sahurumuzu edip öyle yatak bari.

hee size söylemeyi unuttum ben.bugün doktorumla karşılaştım.tabi o da bana unuttuğum bişeyi hatırlattı.şimdi ben adetimi bekliyorum ya bugün yarın.güya iğnelere başlıycaktık.ama maalesef bu ay da kaldı.çünkü bayram giriyo.her ay bişey çıkıyo.anlamadım gitti ben bu işi.neyse vardır bir hayır diyoruz herzamanki gib.naapalım.yapıcak başka bişey de yok.

bu arada buralar çok boş bırakıldı söölim bak.olmaz bu kadarda canııım lmaz:
hadi ramazanı bahane ettik eyvallah.inşallah ramazandan sonra toparlanırız.

iyi geceler canım arkadaşlaım beniimm

günaydın kızlar ersracım günaydın canım nasılsın
rady çıkmış gitmiş hemencik benim miğdem alt üst gene:sm_confused:

merhaba arkadaşlarım
kusura bakmayın yoğunluktan girip haber edemedim bir türlü
şimdi de hemen çıkacağım

dün doktora gittik
ense kalınlık ölçümü vs. yapıldı
herşey yolunda 2 li test sonucunu çarş. alacağız

cinsiyetini söylemek istemedi :umursamaz:
1 ay sonra söyleyecekmiş

işte böyle
çok öpüyorummmm a.s.

radycim,haber spikeri olmalıymışsın sen canım,yerimsenibensel felaketini çok güzel açıklamışsıın,diilerine sağlık bacım...:lepi:evet bu topik bayağı sessizleşti,nehircim faceyemi ne alıştırdı herkesidelikafadulden,belki de ordan fırsat bulupta buralara gelinmiyor artıkdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…