Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Çileeem iyi yaptı tabiki söylememekle. Bildiğim kadarıyla bu aylarda söylemek yasak olmalı.
Çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah bitanem..

Bu arada senin tefriciyelerin tamam. Namazını kılıp duanı edebilirsin canımm..

Birde sen pinkinkini bitirdinmi bakem?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bilmiyorumki gülyüzümkaydirigubbakcemile3
Ben face'e çok takılıyorumda daha doğrusu oyuna:lepi:
Gerçi gördüğüm kadarıyla herkeste bir ilerleme var, pink ve denef abla yarış içindeler:roflol:

hayırlı geceler canlar..
çilegim senin adına çok sevindim.zaten cinsiyeti için çok erken.hata olabilir bence...
rady katılıyorum.buralar çok sessiz kaldı.bende kendime kızdım bu akşam....:tomato:
birazda ramazan agırlıgı çöktü üstümüze..ramazandan sonra toparlanacaz insallah..hepinizi çok öpüyorum.görüşmek üzere

bugün kontrolüm vardı...
salı günü yumurtalar toplanıyor... akannehir
çok heyecanlıyım..... delikafadulden

ay hadi hayırlısı kelebeğim.rabbim hayırlısıla bu mübarek günlerin okuduğumuz duaların hürmetine hayırlısıyla yavruna kavuştursun seni.

ben de ramazanı tamamladım bu akşam maalesef.geldi kırmızılar.

kızlar ya bana şimdi bi fikir verin noolur.kafam çok karışık.
eşim dün direk tüp bebeğe geçmek istediğini söyledi.beklemek istemiyor daha fazla.aşılama felan yaptırmadan direk tüpe geçmek doğru olur mu acaba.aslında benimde kafama yatmadı değil.öbür türlü maddi ve manevi olarak daha fazla yıpranıyoruz.üniversite hastanelerinde fazla da pahalı değilmiş zaten araştırdığıma göre.naapsam bilmiyorum.rapor işini nasıl ayarlarım onu da bilmiyorum.
sizce aşılamaya gerek varmı.
gerçi pazartessi doktorumla da görüşücem durumu.ama o da bana demişti ki şu aşamada aşılamanın bi getirisi olmaz sana demişti.
bilmiyoruuummm.çok karmakarışığııımmm.pooffff

günaydın arkdaşla nasılsınız ben bugn çok neşeliyim sebebini bende bilmiyorum neyse bu akşam iftara misafirlerim var dün vardı ne güzel ya bereketi ayri güzel
misafir çagirmak ayri güzxel
en güzel sabirrr en etkisini gösterdigi ay ramazan

GÜNAYDINLAR CANLAR

RADY hayırlısı olsun en doğru kararı sen ve eşin verirsin çünkü en çok yıpranan sadece sizlersiniz

ÜNıVERSıTE hast tamam ucuzda bize tüp bebek raporu vermemişlerdi sebepsiz infertilite gurbunda olduğumuz için orada 4 kez aşılama yaptırmamız gerekiyormuşki sonra tüp bebek raporu verebilsinler

gerçi kendi dr doğum evinde çalıştığı için onu raporuyla ilaçları alabiliyorduk ama artık hakkımız bitti

hayırlısı cnm çok araştıdıktan sonra kararını ver acele etm diyeceğim ama ne yaşayacağımızı bilmediğimiz için acele et

selam canlarım,akşama misafirim var,yemek hazırlığı aşamasındayım,bu işimin arasında size bir merhaba diyeyim dedim...

kelebeğim,çok çok çok dua ediyorum canım,inşallah bu sefer yavruna kavuşacaksın canım,pozitif düşün,iyi olacak de,kendini güzel şeylerle telkin etmeye çalış,heyecan olmaması mümkün mü ya...hadi inşallah asıl bayramımız senin güzle haberinle olacak....

radycim,ben sana düşüncelerimi söyledim canım,herkesten fikir almak güzel bir şey,ama bir dr.la da konuş bence,erkekler bu işlerden pek anlamıyorlar be canım,onlar işin para kısmıyla ilgileniyorlar,kararı sen vercen canım,inşallah güzel bir karar verecksin canımcım

aşılamada şans çok az canım sen bilirsin ama bence 1 defa da olsa yaptırmalısın

günaydın
sün ben kk ya bi türlü giremedim yaa.database error yazyıdu sürekli.
alah dün aradı.herkese çok çko çok selam söyledi.dün bansırmadan vapurla istanbula gelmiş.burdan da uçakla samsuna gidecekti.şu an anneciğinin yanındadır.orda net yok giremem kızlara çok selam söyle dedi.
çok uykum var.
bu hafta içi 3 tane iftar yemeği vermem gerekiyor.bakalım nasıl olacak.

tüp konusunu bi de doktorumla görüşücem.onunda fikrini aldıktan sonra karar vericem.ama önce bi kere de olsa,tutma ihtimali düşük bile olsa aşılama yaptırma fikri kafama yattı gibi.bakalım hayırlısı olsun.

selam kızlar nasılsınız..
alhan varmıştır demek ne güzel maşallah hayırlısıyla dönmeyide nasip etsin Rabbim inşş
radym canım sana kolay gelsin benimde bu akşam var çok misafirim yorucu ama güzel oluyor sen birde çalışıyorsun nasıl altından kalkıyorsun valla bravo canım ALLAH işini rast getirsin inş..aşılamayıda 1 defadan fazla denemek bencede anlamsız ama bir defa dene bencede

slm kızlar nasılsınız bakalım
ben cumartesi çok rahatsızlandım acil eve geldim
hastaneye gittim gaz sıkıştırması yaşamışım ben ise kalp krizi geçiriyorum sandım
gaz kalbe vuruyormuş meğerse çok korktum çok doktor ilaçda vermedi kendiniz baş edeceksiniz dedi
bebeğe her türlü ilaç zarar dedi aslında ama dedim vitamin içiyorum flik asit içiyorum dedim
onlar zarar değilmiş göya kafam karıştı zaten 1 hafta sonra ilaçlar bitiyor doktor ne vericek bilmiyorum.
süt içemicem salatalık yok bir süre uzak kalacakmışım offf anam offff ben süt içmeden duramamki.
kelebeğim heyecanını paylaşıyorum canım hayırlısı inş allahdan.
rady okuyunca çok sevindirik oldum ama bak mumu ne diyor 4 aşılama gerekliymiş
yinede beklemeden tüp bebek daha mantıklı geliyor kulağa bi yolu varsa hemen yaptırın
kızlar dün bize bebek kıyafetleri geldi eşimin teyzesinin gelininden görünce çok heyecanlandım onları alıp
eve getirmek yerbulmak beni çok etkiledi hiç böle olmamıştım kaybetme korkusu düştü içime
allah göstermesin ben bundan sebep hiç bir şey almayacakdım son 1 aya kadar ama teyzemi kıramadım
belki çok abartıyorum ama elimde değil

selam kızlarrrrrrropuyorumnanaktan
oğluşum uyuyor eşimde şimdi kalktı pc başından bende fırsattan istifade yanınıza geleyim dedimm nasılsınızz inşallah hepiniz iyisinizdirrr hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

naz geçmiş olsun.gaz sıkışması zordur yaaa.
kışkışla şu kötü şeyleri aklından.hiçbşey olmaz inş. merak etme.

myhope hoşgeldin canım.çok özletiyosun kendini yaw.senin oğluşun yaramaz mı yoksa.hiç gelmiyosun artık.eşin çalışmıyo mu canım

off poffff üfff püffffff
çok canım sıkılyooooooo.
sabahtan beri 3 tana hasta geldi.vakit geçmiyo yaa otur otur.

tünaydın canlarım,
dün akşam yemekli misafrim vardı,çok yorulmuşum,yeni uyandım desem ayıp olmaz herhaldeyerimsenibeneşim sana ne oldu böyle eskiden yığınla misafir ağırlardın yorulmazdın diyor,bende bilmiyorum bana ne olduğunubenneyaptımki

radycim,sabrım yok,paramda var,biran evvel de yaptırayım uğraşmayayım diyorsan tüp derim,ama yok beklerim,sabrımda var,birde yolun ilk aşamsını atlamadan geçmeyeyim diyorsan aşılama yaptır tabiki....aşılmada da tutan var,hatta bazıları ısrarla 7-8 defa deneyip hamile kalan var...ama senin ve kocanın durumuyla alakalı,buna da dr.karar vercek tabiki...Allahım seni ve hepimizi iyi dr.larla karşılaştırsın...

rady ne güzel işde hastan yok canım sıkıldığın şeye bak
millet hastamı olsun alemsin yani sende kışkışladım gitti canım kaderde ne varsa
onu yaşayacağız sonuçda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…