Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nazcım,geçmiş olsun canım...

myhope,fırsatını yakaladım derken tekrar kaybolmuşsun canım,oğluşumuz uyandı galiba........ayyyy ver babasına biraz da o baksındelikafadulden

merhaba arkadaşlar

herkes iyidir umarım
ben pek iyi sayılmam yine :sinifsinif:
neyse geçer inş. 1 aya kadar
pek de önemli değildi zaten nehirim, bir ay sonra öğrenicez inş.
amin Allah razı olsun bitanem

Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar, hepinize tek tek teşekkür ederim
akşam namazımı kılayım öyleyse inş.

kızma, çok üzgünüm ama bitiremedim :gitme: yarın teslim edicem inş
hayırlı geceler canlar..
çilegim senin adına çok sevindim.zaten cinsiyeti için çok erken.hata olabilir bence...
evet denefim, sağolasın :1hug:
bugün kontrolüm vardı...
salı günü yumurtalar toplanıyor... akannehir
çok heyecanlıyım..... delikafadulden
ayy hayırlısı olsun inş. kelebecik
Rabbim hayırlı sonuçlar versin alkisalkisalkis
böyle düşünmekte biraz haklı gibi eşin canım
üst üste yaşanan talihsizlikler hem maddi hem manevi yıprattı ikinizide
eğer kafana yatıyorsa, maddi durumu ayarlarsanız neden olmasın a.s
geçmiş olsun nazcım
gebelikte gaz problemleri çok sık yaşanan durumlardır
süt yerine yourt yersin, peynir yersin yerimseniben

myhope hoşgeldin canım.çok özletiyosun kendini yaw.senin oğluşun yaramaz mı yoksa.hiç gelmiyosun artık.eşin çalışmıyo mu canım
tam üstüne bastın eşim ramazanda evde onun tek tatili 35 gün ramazan ve bayram sadecee ama zor oluyor tabii evde erkek oluncaa oğluşuma gelincee ya belli olmuyor ki bazen çok sakin herşeyi yapabiliyorum bazen tam tersi sürekli kucaktaaa mutfağa bile giremiyorum ama sağlığı yerinde ya gerisi önemli değill
hoşbulduk bu aradaa inşallah aşılama bebişle sonuçlanırda tüpe gerek kalmaz canımm hayırlısı olsun inşallahhhh:1hug:
myhope,fırsatını yakaladım derken tekrar kaybolmuşsun canım,oğluşumuz uyandı galiba........ayyyy ver babasına biraz da o baksındelikafadulden

evettt uyandı cukcukladı uyudu ama bizimki resmen tavşan uykusuna yatıyoo her an uyanabilirrrrrkaydirigubbakcemile3babası bakamaz kiii hemen verir bana ağlayıncaa:sm_confused:
nazım geçmiş olsun canımmm

sağol çilekçim öle yapacağım artık
benim ikili testde bayramdan sonra ayın 24 de inş
hayırlısı allahdan diyelim çok merak ediyorum bebikimi
bu sefer ultrasonun içine giricem gerçi ultrason yok sanırım ikilide ama
ben istiycem doktordan

canım şöyle desem aslına
sabrımız pek fazla yok gerçekten de.2 sene geçmiş bizim korunma yöntemlerini bıraktığımız zamandan beri.beklemekle bişey olacağı yok bu belli oldu.
ya sizler biraz daha tecrübelisiniz o açıdan fikrinizi almak bana aydınlatıcı olur gibi geldi.öyle de oldu zaten.
para kısmına gelince o da apayrı.yani halihazırda birikmiş paramızda yok aslında.çünkü borçlarımız var.aldığımız evin borcu bitmedi daha.ama bende diyorum ki.ben özel sektörde çalışıyorum.bugün iş olur yarın olmayabilir.ayrılmak zorunda kalabilirim.o zaman böyle şeylere kalkışmak çok daha zor olur gibi gözüküyo.ondan acele ediyoruz birazda.zaten tüp bebekte tedavi yöntemi olarak şuankinden farklı bi tek yumurta toplama işlemi var.diğerlerinin hepsi zaten yapılıyo şuanda.
haaa psikolojik olarak hazır olma kısmına gelince ben hiç ama hiç hazır değilim buna hennüz onu anladım.
amin canım.allah sonumuzu hayırlara çıkarsısn

rady ne güzel işde hastan yok canım sıkıldığın şeye bak
millet hastamı olsun alemsin yani sende kışkışladım gitti canım kaderde ne varsa
onu yaşayacağız sonuçda

yok yaa kimse hasta olmasın tabiki de.onu istemiyorum.ama hasta olanlarda bize gelsinler. kaydirigubbakcemile3 bunu da istiyorum.
yoksa ben sıkıntıdan patlıycam.patronda işsizlikten iflas edip tükeni kapatacak.bizim emar hastaneye ait değil çünkü.ayrı bi doktora ait.

Rady rady rady sana görüşlerimi söyledim.

Öyle pat diye tüp bebek olmaz. Kolay bişey değil.

Önce Hsg çektireceksin, sonra doktor değiştireceksin görüş alacakasın ve en az 1 kez aşılama kesin yaptıracaksın.

Davulun sesi kulağa hoş gelmesin uzaktan. Bak tüp deneyenler hep önce 1 aşılama diyor.
Ne kadar zor olduğunu biliyorlar çünkü.
Ablam kendine her gün 3 iğne yaptığında benimde canım onunla birlikte yandı.
Transfere giderken gözlerinden yaş aktığında benim aktı
Hiiiç öyle kolay bişey değil.
Senin doktorun önce yumurta takibini yapmayı öğrensin.

Başarısız tedavi gördün diye tüp bebeğe bu kadar sıcak bakma.
Önce başarılı bir doktor bul lütfen..

Tamam gamzem yetiştir inşallah yarına..

Naz geçmiş olsun çok. Geçecek inşallah..

yaaaa ne barıp duruyosun :mymeka:
tamam dedik ya
heralde boşuna istemedik tecrübelerden fikir almayı
fikir değiştirdim zaten.halla allaaa.bi dahaki ay aşılama istiyorum.yumurtlama takibi istemiyorum.
yok yok bak şimdi yine fikir değiştirdim ben.
ben ömrümün sonuna kadar normal yollardan gelmesini bekliyim en iyisi :))))))))))))))

Son düzenleme:

:mymeka::mymeka: kızdırıyorsun beni çünkü:mymeka:

ya gamze hakkaten en kadr uzun sürdü senin yaaa
geçer inş.

Bencede çileeemin çok uzun sürdü, yada onunla birlikte hergün yaşıyoruz diye uzun geliyor bizede bilmemkisenağlama
Ama geçecek inşallah..

evet insan özlüyor, merak ediyor dimi opuyorumnanaktan
ultrasondan ense kalınlık ölçümü yapılacak, o zaman göreceksin merak etme yerimseniben
radycim bak yaşça sizlerden küçük ama tecrübesi çok kaydirigubbakcemile3 olgun arkadaşım fikirlerini söylemiş opuyorumnanaktan
aslında bana da mantıklı geldi şimdi böyle okuyunca a.s
zaten sende bu yönde fikir değiştirdin sanırım
hayırlısı olsun inş.
ya gamze hakkaten en kadr uzun sürdü senin yaaa
geçer inş.

Bencede çileeemin çok uzun sürdü, yada onunla birlikte hergün yaşıyoruz diye uzun geliyor bizede bilmemkisenağlama
Ama geçecek inşallah..
bilmiyorum arkadaşlarr bilmiyorum
gerçekten zor oluyor, hiçbirşeyden tat alamıyor, iş yapmak istemiyorsunuz
umarım geçer akannehir

ooooooo hareketlenmiş topiğimiz

çilek gözünüz aydın inş herşey güzel devam eder sık dişini 2 yada 4 hafta sonra hamişliğini doyasıya yaşamaya başlayacaksın artık miden bulanmayacak inş

kelebekçim hayırlı olsun

nazcım geçmiş olsun

nehircim yine sakıtmışsın cevapların bir harika olmuş

nevincim çok mu özletiyorsun kendini cnm

myhope maşallah oğluşun çok tatlı

esra çok küçükmüşsün kızzzzzzz

rady cim ilk aşılama denediğimizde 23 ilk tüp bebek denemsinde bulunduğumuz 25 yaşında idim şimdi ise koskacaman 31 yaşındayım

neydik ne olacağız demeliyiz

gerçi öyle bir duygu ki bu tedavi süreci eşime şimdiden başladım ne zaman başlayacağız tedaviye diye ne bileyim RABBıMDEN gelen başka bir duygu bu

berin köye gitmedin mi

denefçim fındıklar ne zaman satılıyordu

başkkaaaaaaaaaaa kimi unuttuysam özür dileklerim peşinen gelsin oruşlu anca bu kadar hatırlayabildim

mrh arkadaşlar bugün bayagı kalablıkmişsiniz radyolojim nerden çıktı bu tüp bebek ya

tamam anliyorum iki seneyi geçti bebk olmamsı ama

tüp bebek aşamalarıda çok zor be cnm onunda tutcagı belli degil

daha sen yollun başindasın hiç bir tedaviye başlamdan direk tüp bebkmi diyeceksin ilk aşilmayla

benim gibi degilsin doktor imkani çok cnm bi doktoruna güvenmiyosan degiş güveniyosan iki sene çok uzun geliyo sana ama inan uzun süre degil cnm

senelerce beklemedik biz bak bende iki seneyi geçti ama tüp bebek düşmüyom şuanlik

nehirin dedigi gibi sen daha bişeyler yapmadan rahim flimi çekileceksin olmadı ondna sonra bir sürü tedavi var cnm zafere giden her yol mubahtir diyosun galiba ama unutma cnm sabretmekte bir başarıdir..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. a.s.

yarın büyük gün.... delikafadulden

nehircim rady nin tefriciyesi tamam.Allah kabul etsin.
artık dinlenmem gerekecek bol bol o yüzden elimi çabuk tutum... :kedi:

yarın dualarım sabom ve seninle olucak tatlım hayırlısıyla herşey güzel gelişti bundan sonrada öyle olucak ALLAHIN izniyle inşş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…