- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #16.641
pek de önemli değildi zaten nehirim, bir ay sonra öğrenicez inş.Çileeem iyi yaptı tabiki söylememekle. Bildiğim kadarıyla bu aylarda söylemek yasak olmalı.
Çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah bitanem..
Bu arada senin tefriciyelerin tamam. Namazını kılıp duanı edebilirsin canımm..
Birde sen pinkinkini bitirdinmi bakem?
evet denefim, sağolasın :1hug:hayırlı geceler canlar..
çilegim senin adına çok sevindim.zaten cinsiyeti için çok erken.hata olabilir bence...
ayy hayırlısı olsun inş. kelebecikbugün kontrolüm vardı...
salı günü yumurtalar toplanıyor... akannehir
çok heyecanlıyım..... delikafadulden
böyle düşünmekte biraz haklı gibi eşin canımay hadi hayırlısı kelebeğim.rabbim hayırlısıla bu mübarek günlerin okuduğumuz duaların hürmetine hayırlısıyla yavruna kavuştursun seni.
ben de ramazanı tamamladım bu akşam maalesef.geldi kırmızılar.
kızlar ya bana şimdi bi fikir verin noolur.kafam çok karışık.
eşim dün direk tüp bebeğe geçmek istediğini söyledi.beklemek istemiyor daha fazla.aşılama felan yaptırmadan direk tüpe geçmek doğru olur mu acaba.aslında benimde kafama yatmadı değil.öbür türlü maddi ve manevi olarak daha fazla yıpranıyoruz.üniversite hastanelerinde fazla da pahalı değilmiş zaten araştırdığıma göre.naapsam bilmiyorum.rapor işini nasıl ayarlarım onu da bilmiyorum.
sizce aşılamaya gerek varmı.
gerçi pazartessi doktorumla da görüşücem durumu.ama o da bana demişti ki şu aşamada aşılamanın bi getirisi olmaz sana demişti.
bilmiyoruuummm.çok karmakarışığııımmm.pooffff
geçmiş olsun nazcımslm kızlar nasılsınız bakalım
ben cumartesi çok rahatsızlandım acil eve geldim
hastaneye gittim gaz sıkıştırması yaşamışım ben ise kalp krizi geçiriyorum sandım
gaz kalbe vuruyormuş meğerse çok korktum çok doktor ilaçda vermedi kendiniz baş edeceksiniz dedi
bebeğe her türlü ilaç zarar dedi aslında ama dedim vitamin içiyorum flik asit içiyorum dedim
onlar zarar değilmiş göya kafam karıştı zaten 1 hafta sonra ilaçlar bitiyor doktor ne vericek bilmiyorum.
süt içemicem salatalık yok bir süre uzak kalacakmışım offf anam offff ben süt içmeden duramamki.
kelebeğim heyecanını paylaşıyorum canım hayırlısı inş allahdan.
rady okuyunca çok sevindirik oldum ama bak mumu ne diyor 4 aşılama gerekliymiş
yinede beklemeden tüp bebek daha mantıklı geliyor kulağa bi yolu varsa hemen yaptırın
kızlar dün bize bebek kıyafetleri geldi eşimin teyzesinin gelininden görünce çok heyecanlandım onları alıp
eve getirmek yerbulmak beni çok etkiledi hiç böle olmamıştım kaybetme korkusu düştü içime
allah göstermesin ben bundan sebep hiç bir şey almayacakdım son 1 aya kadar ama teyzemi kıramadım
belki çok abartıyorum ama elimde değil
tam üstüne bastın eşim ramazanda evde onun tek tatili 35 gün ramazan ve bayram sadecee ama zor oluyor tabii evde erkek oluncaa oğluşuma gelincee ya belli olmuyor ki bazen çok sakin herşeyi yapabiliyorum bazen tam tersi sürekli kucaktaaa mutfağa bile giremiyorum ama sağlığı yerinde ya gerisi önemli değillmyhope hoşgeldin canım.çok özletiyosun kendini yaw.senin oğluşun yaramaz mı yoksa.hiç gelmiyosun artık.eşin çalışmıyo mu canım
myhope,fırsatını yakaladım derken tekrar kaybolmuşsun canım,oğluşumuz uyandı galiba........ayyyy ver babasına biraz da o baksındelikafadulden
canım şöyle desem aslınaradycim,sabrım yok,paramda var,biran evvel de yaptırayım uğraşmayayım diyorsan tüp derim,ama yok beklerim,sabrımda var,birde yolun ilk aşamsını atlamadan geçmeyeyim diyorsan aşılama yaptır tabiki....aşılmada da tutan var,hatta bazıları ısrarla 7-8 defa deneyip hamile kalan var...ama senin ve kocanın durumuyla alakalı,buna da dr.karar vercek tabiki...Allahım seni ve hepimizi iyi dr.larla karşılaştırsın...
rady ne güzel işde hastan yok canım sıkıldığın şeye bak
millet hastamı olsun alemsin yani sende kışkışladım gitti canım kaderde ne varsa
onu yaşayacağız sonuçda
yaaaa ne barıp duruyosun :mymeka:
tamam dedik ya
heralde boşuna istemedik tecrübelerden fikir almayı
fikir değiştirdim zaten.halla allaaa.bi dahaki ay aşılama istiyorum.yumurtlama takibi istemiyorum.
yok yok bak şimdi yine fikir değiştirdim ben.
ben ömrümün sonuna kadar normal yollardan gelmesini bekliyim en iyisi :))))))))))))))
ya gamze hakkaten en kadr uzun sürdü senin yaaa
geçer inş.
evet insan özlüyor, merak ediyor dimi opuyorumnanaktansağol çilekçim öle yapacağım artık
benim ikili testde bayramdan sonra ayın 24 de inş
hayırlısı allahdan diyelim çok merak ediyorum bebikimi
bu sefer ultrasonun içine giricem gerçi ultrason yok sanırım ikilide ama
ben istiycem doktordan
radycim bak yaşça sizlerden küçük ama tecrübesi çok kaydirigubbakcemile3 olgun arkadaşım fikirlerini söylemiş opuyorumnanaktanRady rady rady sana görüşlerimi söyledim.
Öyle pat diye tüp bebek olmaz. Kolay bişey değil.
Önce Hsg çektireceksin, sonra doktor değiştireceksin görüş alacakasın ve en az 1 kez aşılama kesin yaptıracaksın.
Davulun sesi kulağa hoş gelmesin uzaktan. Bak tüp deneyenler hep önce 1 aşılama diyor.
Ne kadar zor olduğunu biliyorlar çünkü.
Ablam kendine her gün 3 iğne yaptığında benimde canım onunla birlikte yandı.
Transfere giderken gözlerinden yaş aktığında benim aktı
Hiiiç öyle kolay bişey değil.
Senin doktorun önce yumurta takibini yapmayı öğrensin.
Başarısız tedavi gördün diye tüp bebeğe bu kadar sıcak bakma.
Önce başarılı bir doktor bul lütfen..
Tamam gamzem yetiştir inşallah yarına..
Naz geçmiş olsun çok. Geçecek inşallah..
ya gamze hakkaten en kadr uzun sürdü senin yaaa
geçer inş.
bilmiyorum arkadaşlarr bilmiyorum
Bencede çileeemin çok uzun sürdü, yada onunla birlikte hergün yaşıyoruz diye uzun geliyor bizede bilmemkisenağlama
Ama geçecek inşallah..
mumum beni unuttun:roflol:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. a.s.
yarın büyük gün.... delikafadulden
nehircim rady nin tefriciyesi tamam.Allah kabul etsin.
artık dinlenmem gerekecek bol bol o yüzden elimi çabuk tutum... :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?