Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kelebeğim dualarımız seninle inşallah Rabbim hayırlısıyla yüzünü güldürür:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

teşekkür ederim kızlar..... a.s.
Artık uyumam gerekiyor nasıl olacaksa..... :bbo:
Neyse yarın öğleden sonra gelişmeleri yazmak için uğramaya çalışırım..... opuyorumnanaktan
Allahım sen yardım et.....

kelebeğim bol şans canım...Allahım işini gücünü rast getirsin...çok çok duacıyım sana...bu daularımızın mükafatını alacağız Allahın izniyle...haberini heyecanla bekliyoruz canım.......

kandiliniz mübarek olsun bacılar.nasılsınız.
mumum fındık şuan 4.buçuk olmuş.çok şükür....eşim 5.buçuk olsunn diyo.zaten bayramdan sonra başlıcam merkez araştırmasına...bakalım paramız yetecekmi...yetmezse biraz ya beklerim yada borçlanırız...aslında çok korkuyom...yine hamile kalıp kaybetmeye.onun içinde geciktiriyom aslında....:sinifsinif:
şimdilik bana müsade.hayırlı gecelr...

kadir gecemız mubarek olsun.........RABBIM tum hayırlı dualarımızı ve ıbadetlerımızı kabul etsın ınsallah........
kelebecım dualarımızdasın canım...hayırlı hbrler beklıyoruz:Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı sabahlar arkadaşlarım
kadir gecemiz mübarek olsun.rabbim hayırlara vesile eylesin.bebişlerimizin gelmesine vesile eylesin.hepimizin duaları kabul olsun.alah herkese bu gecenin yüzüsuyu hürmetine gönlünden geçen tüm güzellikleri nasip eylesin inş.
canım allah yardımcın oolsun.çok güzel bir güne denk geldi.inşallah çok güzel olacak bundan sonra herşey.dualarımız seninle.

arkadaşlar aranızda saracoglunun incir kürünü uygulayan varmı acaba ?
bu topikte varmı bilmiyorum ama dışardan bi arkadaşım kullanmış.1 senedir istiyorlardı ama olmuyordu.kürden heemen sonra hamile kalmış.kendisi birisine tavsiye etmiğş.şuan o da hamile.aslında bende kullanmayı düşünüyorum.
canım gece iyi uyudun heralde sen ki sabah sabah burdasın.nasılsın

bu arada ben birazcıkın sinirliyim.sabahın 7 buçuğundan beri burdayım.normalde mesaim 9 da başlıyo.bi hasta için çağırdılar akşamdan.sabah ameliyata gircekmiş.emarının çekilmesi lazımmış erkenden.akşamda 2 de yatmıştım bugün misafirim var diye hazırlık felan yaptım.çoook uykum var.azcık yatıp uyuycam şimdi

tunaydın kızlar
Kadir gecemız mubarek olsun
rabbım tum hayırlı dualarımızı kabul etsın inşallah

Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin...

dünden beri benim sayfam açık kalmış:1no2:

kelebeğimin bu saate kadar yumoşları toplanmış olması lazım,inşallah kendisi de yumoşları da çok iyidir,:Saruboceq::Saruboceq:

radycim,Allah sana güç kuvvet versin canım...

berincim,sen nasılsın canım?

denefcim,fındukların iyi para yapar inşallah,tedaviye başlamaktan her defasında ben de çok korkuyorum,ama param olduğu süresince de denemek istiyorum...sen de korkma canım.....Allahım herşeyin hayırlısını versin...inşallah bebişin seni bu sefer bırakmayacak....

ya of yaa of yaa of yaaaaa
niye bende herşey ters gidiyo anlamıyorum kiiiii
bu ay iğnelere başlıyamadık çünkü bayrama denk geliyo.bari bu arada hsg çektireyim dedim.ama onu da çektiremiyorum.çünkü adetin başladığı günden itibaren 10 gün iiçinde çekilmesi gerekiyormuş.ve yine bayrama geliyo.
az önce muayene oldum.kist felan yok çok şükür.doğumkontole başlamama gerek kalmadı şükür.tüp olayını sordum.hemen yapmayalım gerek yok dedi.o zaman aşılama yapalım dedim.onu istersen yapabiliriz önümüzdeki ay dedi.
önümüzdeki ay 75 mg la puregona başlıycaz.yumurtaların gelişimine göre de aşılama olup olamıycağına karar vericez.zaten aşılamayı burda yapmıyomuş.göztepe medicalparkta yapıyomuş doktorum.
ya bu hsg işini naapsam ben şimdi.aşılama yaptırmadan önce çektirmek istiyorum mutlaka

ben hiç iyi sayılmam gece uyku uyuyamıyom donup duruyom yatakta
bıde ellerım cok fena uyuşuyor dogru durust bı iş yapamıyorum uyuşukluktan
bıde annem yanı kaynanam bana kustu sanırım sebebse; dun sabah otobusun gelmesıne 5 dakka kala hadı kalkta koye gıdelım dedı ve dışarı cıkt 2 dakka sonra tekrar geldıgınde ben hala yataktayım ayılamadım dıye gıttı koye bakalım bu akşam gelecekmı dun akşam gelmedı

oh oh maşallah fındık 4 bucuk oldumu ben en son 4 dıye duymuştum inşallah iyi para ederde bızde rahatlarız sende denefim

teknıkerımın okuması bıtmıştır haberınız ola Allah dualarını kabul etsın inşallah
hazır koye gıtmeden teknıkerımın okumasını bıtıreyım dedım , eger koye gıdersem okuyamam cunku

Son düzenleme:

ya ayşem vallahi işlerin çok ters gitti ama inşallah sonu çok iyi olacak
kızlar kadir gecemiz mübarek olsun bugün dişimi sıkıp hatimimi bitireceğim
zaten 30. cüzdeyim takıldım kaldım bitirip duasını yapacağım hepinizi dualarıma katacağım
ama genede istediğiniz özel bir dua varsa gün içinde özelden mesaj atın onuda dualarıma katarım işden çıkmadan yazarsanız iyi olur evde net yok çünkükaydirigubbakcemile3
denef fındık fiyatları tavan yapsın diye de dua edecem canım merak etme
kelebeğim senide unutmadım hiç birinizi unutmadım öpüyorum Şeniz

canım hayırlısı olsun hakkında inş çok sıkıntı stres yapıyosun bu ara sen gözümden kaçmadıyasakkelime bizim düşmanımız stres unutma rahatla biraz canım acele etme bakalım olur herşey sakin rahat ol ki olumlu gitsin herşey ALLAHIN izniyle vede hayırlısıyla inşş.:Saruboceq:

Şeniz

nazcım allah kabul etsin hatmini.
istediğimiz özel dua ne olsun be csnım.sen hepimizin kalbinden geçen dileğimizi biliyosun.dualarına katar bizim içinde dilersen daha bişey istemeyiz.allah razı olsun

nazcım Allah hatmini kabul etsin,duanda bizi eksik etmedğin için teşekkürler canım...Allah hepimizin gönlünün muradını versin...

kelebeğim geldimi diye merak ettim geldim hemencicik ama gelmemiş hala......

radycim,herşeyde vardır bir hayır canım,kendini sıkma sakın,bu ay olmazsa öbür ay olur,aşılaya karar verdin galiba...bu da bir başlangıçtır...hayırlı olur inşallah...

berincim,ne o öyle ya kadın seni köye götürmekten vazgeçmeyecek galiba...çıkınını hazırla doğumdan sonra da seni köye götürür bu kadın...Allah sabır versin sana canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…