- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #16.661
canım allah yardımcın oolsun.çok güzel bir güne denk geldi.inşallah çok güzel olacak bundan sonra herşey.dualarımız seninle.kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. a.s.
yarın büyük gün.... delikafadulden
nehircim rady nin tefriciyesi tamam.Allah kabul etsin.
artık dinlenmem gerekecek bol bol o yüzden elimi çabuk tutum... :kedi:
bu topikte varmı bilmiyorum ama dışardan bi arkadaşım kullanmış.1 senedir istiyorlardı ama olmuyordu.kürden heemen sonra hamile kalmış.kendisi birisine tavsiye etmiğş.şuan o da hamile.aslında bende kullanmayı düşünüyorum.arkadaşlar aranızda saracoglunun incir kürünü uygulayan varmı acaba ?
canım gece iyi uyudun heralde sen ki sabah sabah burdasın.nasılsınkadir gecemız mubarek olsun.........RABBIM tum hayırlı dualarımızı ve ıbadetlerımızı kabul etsın ınsallah........
kelebecım dualarımızdasın canım...hayırlı hbrler beklıyoruz:Saruboceq::Saruboceq:
dünden beri benim sayfam açık kalmış:1no2:
kelebeğimin bu saate kadar yumoşları toplanmış olması lazım,inşallah kendisi de yumoşları da çok iyidir,:Saruboceq::Saruboceq:
radycim,Allah sana güç kuvvet versin canım...
berincim,sen nasılsın canım?
denefcim,fındukların iyi para yapar inşallah,tedaviye başlamaktan her defasında ben de çok korkuyorum,ama param olduğu süresince de denemek istiyorum...sen de korkma canım.....Allahım herşeyin hayırlısını versin...inşallah bebişin seni bu sefer bırakmayacak....
ya of yaa of yaa of yaaaaa
niye bende herşey ters gidiyo anlamıyorum kiiiii
bu ay iğnelere başlıyamadık çünkü bayrama denk geliyo.bari bu arada hsg çektireyim dedim.ama onu da çektiremiyorum.çünkü adetin başladığı günden itibaren 10 gün iiçinde çekilmesi gerekiyormuş.ve yine bayrama geliyo.
az önce muayene oldum.kist felan yok çok şükür.doğumkontole başlamama gerek kalmadı şükür.tüp olayını sordum.hemen yapmayalım gerek yok dedi.o zaman aşılama yapalım dedim.onu istersen yapabiliriz önümüzdeki ay dedi.
önümüzdeki ay 75 mg la puregona başlıycaz.yumurtaların gelişimine göre de aşılama olup olamıycağına karar vericez.zaten aşılamayı burda yapmıyomuş.göztepe medicalparkta yapıyomuş doktorum.
ya bu hsg işini naapsam ben şimdi.aşılama yaptırmadan önce çektirmek istiyorum mutlaka
canım hayırlısı olsun hakkında inş çok sıkıntı stres yapıyosun bu ara sen gözümden kaçmadıyasakkelime bizim düşmanımız stres unutma rahatla biraz canım acele etme bakalım olur herşey sakin rahat ol ki olumlu gitsin herşey ALLAHIN izniyle vede hayırlısıyla inşş.:Saruboceq:ya of yaa of yaa of yaaaaa
niye bende herşey ters gidiyo anlamıyorum kiiiii
bu ay iğnelere başlıyamadık çünkü bayrama denk geliyo.bari bu arada hsg çektireyim dedim.ama onu da çektiremiyorum.çünkü adetin başladığı günden itibaren 10 gün iiçinde çekilmesi gerekiyormuş.ve yine bayrama geliyo.
az önce muayene oldum.kist felan yok çok şükür.doğumkontole başlamama gerek kalmadı şükür.tüp olayını sordum.hemen yapmayalım gerek yok dedi.o zaman aşılama yapalım dedim.onu istersen yapabiliriz önümüzdeki ay dedi.
önümüzdeki ay 75 mg la puregona başlıycaz.yumurtaların gelişimine göre de aşılama olup olamıycağına karar vericez.zaten aşılamayı burda yapmıyomuş.göztepe medicalparkta yapıyomuş doktorum.
ya bu hsg işini naapsam ben şimdi.aşılama yaptırmadan önce çektirmek istiyorum mutlaka
ya ayşem vallahi işlerin çok ters gitti ama inşallah sonu çok iyi olacak
kızlar kadir gecemiz mübarek olsun bugün dişimi sıkıp hatimimi bitireceğim
zaten 30. cüzdeyim takıldım kaldım bitirip duasını yapacağım hepinizi dualarıma katacağım
ama genede istediğiniz özel bir dua varsa gün içinde özelden mesaj atın onuda dualarıma katarım işden çıkmadan yazarsanız iyi olur evde net yok çünkükaydirigubbakcemile3
denef fındık fiyatları tavan yapsın diye de dua edecem canım merak etme
kelebeğim senide unutmadım hiç birinizi unutmadım öpüyorum Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?