- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #16.681
evet insan özlüyor, merak ediyor dimi opuyorumnanaktan
ultrasondan ense kalınlık ölçümü yapılacak, o zaman göreceksin merak etme
bilmiyorum arkadaşlarr bilmiyorum
gerçekten zor oluyor, hiçbirşeyden tat alamıyor, iş yapmak istemiyorsunuz
umarım geçer akannehir
öyle diyoruz gülyüzüm zaten.
ben mart ayında başladım tedaviye tam anlamıyla.klomenle başladık ilk.ve 7 ay oldu ben sadece 1kez çatlatma iğnesi vurulabildim.düşünebiliyomusun.bir adım yol katedemedik yani.iğneleri nisan ayında almıştım.6 aydır bekliyorlar dolapta.ha bu ay ha bi dahaki ay diye diye sadce 1 kez kullanabildim o da işe yaramadı.biraz doktorun acizliği biraz benim şanssızlığım derken böyle işte.
vardır bir hayır diyoruz.elden gelen bişey var mı
terslikler olmuş ama sabır canım...dediğin gibi elden birşey gelmiyor...canım biraz senden biraz dr.dan derken Allahım belki de kendiliğinden nasip edecek bellimi olur...mucizeler bitmiyor...Allahım belki bir mucizede sana verecek......
sağolasın mumucumooooooo hareketlenmiş topiğimiz
çilek gözünüz aydın inş herşey güzel devam eder sık dişini 2 yada 4 hafta sonra
bencedeee opuyorumnanaktanay ben bu yazıları yeni gördüm yaamafoldumben
yerim ben onun ensesini mensesini zaten bi doğsun ben onun ensesini ısıracamdelikafadulden
bu miğde bulantısı çilekimin dediği gibi beni hayat küstürdü
hiç bişiy yiyemiyorum içemiyorum yani tadıyla yiyip içemiyorum
genede hamdolsun allaha idare ediyok:gitme:
öyle tabiki ayşecimöyle diyoruz gülyüzüm zaten.
ben mart ayında başladım tedaviye tam anlamıyla.klomenle başladık ilk.ve 7 ay oldu ben sadece 1kez çatlatma iğnesi vurulabildim.düşünebiliyomusun.bir adım yol katedemedik yani.iğneleri nisan ayında almıştım.6 aydır bekliyorlar dolapta.ha bu ay ha bi dahaki ay diye diye sadce 1 kez kullanabildim o da işe yaramadı.biraz doktorun acizliği biraz benim şanssızlığım derken böyle işte.
vardır bir hayır diyoruz.elden gelen bişey var mı
nazcım Allah hatımını kabul etsın ınşallah bızlerıde duana kattıgın ıcın Allah razı olsun senden canımya ayşem vallahi işlerin çok ters gitti ama inşallah sonu çok iyi olacak
kızlar kadir gecemiz mübarek olsun bugün dişimi sıkıp hatimimi bitireceğim
zaten 30. cüzdeyim takıldım kaldım bitirip duasını yapacağım hepinizi dualarıma katacağım
ama genede istediğiniz özel bir dua varsa gün içinde özelden mesaj atın onuda dualarıma katarım işden çıkmadan yazarsanız iyi olur evde net yok çünkükaydirigubbakcemile3
denef fındık fiyatları tavan yapsın diye de dua edecem canım merak etme
kelebeğim senide unutmadım hiç birinizi unutmadım öpüyorum Şeniz
amin canım Allah cumlemıze sonsuz sabır versınnazcım Allah hatmini kabul etsin,duanda bizi eksik etmedğin için teşekkürler canım...Allah hepimizin gönlünün muradını versin...
kelebeğim geldimi diye merak ettim geldim hemencicik ama gelmemiş hala......
radycim,herşeyde vardır bir hayır canım,kendini sıkma sakın,bu ay olmazsa öbür ay olur,aşılaya karar verdin galiba...bu da bir başlangıçtır...hayırlı olur inşallah...
berincim,ne o öyle ya kadın seni köye götürmekten vazgeçmeyecek galiba...çıkınını hazırla doğumdan sonra da seni köye götürür bu kadın...Allah sabır versin sana canım.....
hamdolsun bitanem iyiyim opuyorumnanaktanÇileeem bebeem nabersin canımm
Demek bilgisayarınız bozuldu , bizimde faremiz bozuldu maalesef..
Yaa lazım olcak ama bebeklen çok fazla görüşemicezki, sadece doğumdan önce çıkarsan işte o zaman sık görüşebiliriz dimi:sinifsinif:
Bugün nooldu biliyomusun:kedi:
ay merak :uhm:ettım nehır bugun ne oldu senınkı kapıyamı geldı yoksa kandılleşmeye :sm_cool:
hamdolsun bitanem iyiyim opuyorumnanaktan
hemen çıkmam lazım ya tühh
noldu çok merak ettim şimdiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar ben geldim.çok ağrım var.....işlem sonrası istifra ettim midem hala kötü...26 yumurtam olmuş kaçı kaliteli , embriyolar ne durumdalar yarın öğrenicem.....İnşallah bu sefer embriyolar kaliteli olur....
Kadir geceniz mübarek olsun......Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah......
Çok ağrım var kalamıycam daha fazla.......
kızlar ben geldim.çok ağrım var.....işlem sonrası istifra ettim midem hala kötü...26 yumurtam olmuş kaçı kaliteli , embriyolar ne durumdalar yarın öğrenicem.....İnşallah bu sefer embriyolar kaliteli olur....
Kadir geceniz mübarek olsun......Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah......
Çok ağrım var kalamıycam daha fazla.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?