- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #17.141
sağolasın canım opuyorumnanaktançileğim çok sevindim.hayırlı olsun erkekin canım :)
berinin ki kız gibi gözüküyodu sanırım...
ya durumlar çok karışmıştı burda.zaten sabahta haberlerde bizim hastanenin önünüü seyredeyim derken işe geç kaldım :))
bi polis arabasına saldırıp camını kapısını indirdiler.bi polisin motosikletini parçaladılar.e-5 trafiğini kapattılar.havadaki polis helikopterine havai fişek fırlattılar.sonra polis havaya ateş açtı.işte bayağı bi uğraştırdıktan sonra dağıldılar.bu arada hastanede de olağanüstü güvenlik önlemeri vardı tabi.
çok şükür bişey olmadan bitti.bi daha olmasın böyle şeyler yaa.çok kötü çok.savaş gibi bişey.
bi de adet olucam galiba.belim çok ağrımaya başladı.
normalde ayın 12 si gibi felan olmam lazım.
ya bi de onun kararsızlıığındayım.bu ay aşılamaya başlamaya karar vermiştik doktorumla.ama ben istemiyor gibiyim sanki yaa.naapsam bilmiyorum
ya ne bileyim.
sağolasın canım opuyorumnanaktan
berinin telefonu var mı birilerinde, yarın doğum yapacak muhtemelen ama haber alamayacağız
baya karışmış ortalık desene, çok büyüttüler bu zirve toplantısını ya
aşılama için neden kararsızsın arkadaşım :uhm:
ay hakikatten yaaa.yoğunluk arasında bile sinan diyor ya,bu aşk dağlara bile sığmayacakkaydirigubbakcemile3(Allahım bozmasın)
radycim,pinkcim şifayı kaptınız demek,bu aralar grip bayağı salgın,geçmiş olsun,iyi bakın kendinize....
sağolasın canım opuyorumnanaktan
berinin telefonu var mı birilerinde, yarın doğum yapacak muhtemelen ama haber alamayacağız
selam canım benımkı de 3 aylıkken erkek gozukuyordu sakın şımdıden mavıler almaya başlama bence
benım pazar son gun canım yarın tekrar nst ye gırıcem bakalım ne sonuç cıkacak
baya karışmış ortalık desene, çok büyüttüler bu zirve toplantısını ya
aşılama için neden kararsızsın arkadaşım :uhm:
ya ne bileyim.
yaptırmak içimden gelmiyor açıkçası.
istemiyorum aşılama felan galiba.
hevesim mi kırıldı yoksa hazır değil miiyim valla adını hiç koyamıyorum ama tek bildiğim şey istemediğim.
ya da sonuçtan korkuyorumdur belki.olumsuz sonuçlarda çok üzülüyorum çünkü.mahvediyorum kendimi.ondan da istemiyor olabilirim.
kendimde hiç güç görmüyorum mafoldumben
bende var berinin teli.
ama kendilerini lobi de görüyorum şuanda :)))
beriiiiiinnnn naaapıyon bacııımmmm
selam canım ben iyiyim sayılır cok stresteyim normalmi doğuracam kolay olacak mı olmayacak mı cok kafam karışık:uhm:
ay hakikatten yaaa.
bizde bizim çocuklarımıza anlatıcaz heralde elifle sinanın aşkı diye. (leylayla mecnun gibi :)) )
çok sağol gülyüzüm
bende geldim kızanlar rady kendini hazır hissetmiyosan hazır olunca başla canım
neden zorluyorsunki şu yorgun bünyeyi zaten bütün çalışıp duruyon bide düşünceler
yoruyor kafanı aynen bende olduğu gibi.
çalışma saatlerimiz uzadı daha ne kadar uzayacak bilmiyorum ama artık sabah 9 akşam 9
çalışacağız ve dayanacak gücüm kalmadı gibi bişiy.
berincim cevap ver bütün gün seni düşündüm ne oldu acep diye.
kız berin alıntılarda cevap yok noldun sen
anladım canım pardon ben bişiy sormadım hiç görmeyince merak ettim
ondan düşündüm bugün seni iyimisin doğum bellimi günü elif yarın dedi ama
hemen gelirmiki normal doğumda tecrübe olucaksın bana inş bende normal istiyorum.
allahın izniyle
yarın değil canım
pazar gunu son günüm tabi erken yada gec gelmezse
yarın tekrar nst ye gırecem bebek geliyorum diyormu diye bakılacak:CüvCüv:
eğer doğum yakın denirse belkide yatırırlar beni ama henüz sancılar ım başlamadı
herkes iyicene sancı cekmeden hastaneye gitme diyor
çünkü gelen giden parmaklıyormuş hastaneye yatıncaklava:
anlıyorum canımcım hem de çok iyiya ne bileyim.
yaptırmak içimden gelmiyor açıkçası.
istemiyorum aşılama felan galiba.
hevesim mi kırıldı yoksa hazır değil miiyim valla adını hiç koyamıyorum ama tek bildiğim şey istemediğim.
ya da sonuçtan korkuyorumdur belki.olumsuz sonuçlarda çok üzülüyorum çünkü.mahvediyorum kendimi.ondan da istemiyor olabilirim.
kendimde hiç güç görmüyorum mafoldumben
hoşgeldin berincimselam kızlar ben geldım
akannehir nazım nasıl dayanacaksın onca saatbende geldim kızanlar rady kendini hazır hissetmiyosan hazır olunca başla canım
neden zorluyorsunki şu yorgun bünyeyi zaten bütün çalışıp duruyon bide düşünceler
yoruyor kafanı aynen bende olduğu gibi.
çalışma saatlerimiz uzadı daha ne kadar uzayacak bilmiyorum ama artık sabah 9 akşam 9
çalışacağız ve dayanacak gücüm kalmadı gibi bişiy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?