- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #17.161
nazım bişey yapılmasa da 12 saat orada olmak insanı mahfeder, hamilelikte insan çok çabuk yoruluyor çünküÇİLEKCİM daha nekadar dayanabilirim bilmiyorum allah bana güç kuvvet verir inş
da daha 3 ay çalışabilirim hem evde kalıp napcam diyorum ama eve gidincede pestilim
çıkmış oluyor işyerinde yorulmuyorum ama genede 12 saat burda olmak beni çok yoruyor
evimi özlüyorum daha yeni taşındık biliyorsunuz daha eve alışamadım yabancı gibiyim
evde sanki misafirliğe gelmişim gibi öfffffffff::((
hadi geçmiş olsun tekrar nevinimHayırlı cumalar..
Bizim kuzen hastaneden çıktı,nehir oraya gitti sabah erenle beraber..
Bende birazdan giderim heralde..
Sezeryan zor yaa...Normal doğurabilen norml doğursun valla...
Bizin bebek 20 dakkada çıktı,annesi 40 dakka sonra geldi,sancılar içinde..Narkozun etkisinde..
Bebek yavrum,bisağa bi sola nasıl aranıyor,görmeniz lazım..Sağa çeviriyo kafayı,ağzını açıyo bakıyo meme yok,belki soldadır diyo sola çeviriyo bakıyo ordada yok,basıyo yaygarayı...
O ameliyat ağrısı nerden baksanız 1hafta sürcek..Zor yani hem anne için hem bebek için..
Mecburi durumlar apayrı tabiki...
sevindim çabuk atlatmana arkadaşım kaydirigubbakcemile5selam kızlar hayırlı günler rady cim geçtimi grip canım ben bugün çok iyiyim şükürler olsun atlattım sanırım tekrarlamaz inş o ağırlıkta gitti hazırlanıp gezmeye gidicem şimdi berincim nts yi çektir hayırlısıyla doğumda olabilir artık ALLAHIM hayırlısıyla yardımcın olsun inşş
hayırlı cumalarr :1hug:hayırlı cumalar....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tünaydııın
çok feci midemi bozmuşum.ishal istifra..kendimi hiç iyi hissetmiyorum yaa offf.
unutmam canım hepınıze ayrı ayrı dua edıcem Allah bıran once sızlere de nasıp eder inşallahberincim,büyük bir ihtimalle normal doğum yapacaksın canım,doğum anında sancı çekerken edilen dua kabul olurmuş canım,bizleri unutma ne olur...Allahım seni bir avazda kurtarsın canım...yarın nts sonucunu bekliyoruz,bir bakarsın doğurdum da geldim dersin...onun da saati var elbet,yüce rabbim ol demeden hiçbirşey olmuyor işte...bekleyeceğiz....
günaydın kızlar ancak ben geldimmmmm
öncelikle BERİNCİM beni yere yıkdın resmen gülmekden acık sözlü bacım benimaklarmış
bizim ev sahibinin gelinide öle dedi hemen hastaneye gitme dedi evde biraz bekle
dayanamayacak gibi olduğun an git dedi kız benle yaşıt 3 ay önce ikinci bebeğini
dünyaya getirmiş ikisidde normal doğum sakın korkma diyor ucunda ölüm yok ya diyor
çok cesaretlendiriyor beni sağolsun
nıye kız cok mu komik laelaelaelaelae ne deseydım oyle ama gecen ilk kez actırdılar stresten tansıyonum cıkıyor artık dr tansıyon ilacı verdı dogurana kadar kullanıcam
NEVİNCİM maaşa zam diye bişiy yok ben söledim müdürede zaten primle çalışıyomuşuz
bide zam yapmazlarmış müdür benim arkadaşım zaten he bu arada 5 ay oldu işe gireli
henüz prim falan da aldığımız yok yani sinir bi durum.
ÇİLEKCİM daha nekadar dayanabilirim bilmiyorum allah bana güç kuvvet verir inş
da daha 3 ay çalışabilirim hem evde kalıp napcam diyorum ama eve gidincede pestilim
çıkmış oluyor işyerinde yorulmuyorum ama genede 12 saat burda olmak beni çok yoruyor
evimi özlüyorum daha yeni taşındık biliyorsunuz daha eve alışamadım yabancı gibiyim
evde sanki misafirliğe gelmişim gibi öfffffffff::((
bu arada smile kullanamıyorum ondan böle boş oldu yazım:::))))
amin inşallah canımselam kızlar hayırlı günler rady cim geçtimi grip canım ben bugün çok iyiyim şükürler olsun atlattım sanırım tekrarlamaz inş o ağırlıkta gitti hazırlanıp gezmeye gidicem şimdi berincim nts yi çektir hayırlısıyla doğumda olabilir artık ALLAHIM hayırlısıyla yardımcın olsun inşş
tünaydııın
tünaydııın
gunaydın ben geldim
kimse gelmemiş hala
benim ufaklığın çıkmaya niyeti yok yerini çok sevdi galiba
hayırlı pazarlar kızlar radym sana ve kardeşine geçmiş olsun tatlım berinim zamanını bekliyor ufaklık maşallah hayırlısıyla gelsin inş gülyüzüm canım nasılsın hepinizi öpüyorum
selamlar kızlar
bana yetmez oldu 24 saat ama sizlerde yoksunuz buralarda
önceden okumadan atlardı mesajları şimdi aynı mesaji defalarca okuyorum
olsun canınız sağ olsun herkez mutlu olsun arada haberleşsekte yeter
öptüm herkezleri
inşaallah pinkçim inşaallahhh :1ninca:selam kızlar nasılsınız hayırlı günler diliyorum rady çilek geçmiş olsun uff istifra çok kötü geçsin bir an önce inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?