- 15 Şubat 2013
- 26.394
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.205
- 798
Di mi gelen gecen gormesin takilip ucsun tuvalette ordan oraya hxhxhxhUzun hortum olursa lavabolardaki musluktan okul tuvalet kabinine çeker bola döke alır taharetini. En iyisi 3mlik sarı hortum taşısın.
Taharetle başlayıp sınavla biten konu bir daha göremem diye düşünüyorum. BDV bu aralar akıyor maşallah...Pirtlayinca geliyo mu azar azar anlamadim kihic milletin b.kunu dusunucegim aklima gelmezdi
Totosunun pisliği ile geleceğinin karanlığı aynıymış ona bağlantı kurmuş
Dalga geçmiyorum dertlerimi yazdımSiz yazmak icin yazmişsiniz sanirsam .pardon ama sen niye yaşiyorsun ki o bilmiyorsun bunu bilmiyorsun birde üniverse okuyorsun ve 26 yaşindasin gercekten dalga geciyorsunuz konu olsun diye acmişsiniz taharet almayi burdan ögrencegine annene sorsan bi elbet cocukken ögretmeiştir herseye tamam derimde taharet almayi bilmiyorum demen cok tuaf .onca tuaf konu okudum sizinkisi onlardan da tuaf ya .dünyanin hali nereye dogru gidiyor ya 26 yaşinda taharet almayi bilmiyor
Öne egil iyice jfjdjxjdj ay delircem tavsiyeye gelKlozette büyüğü kalıyor tuvaletimin arkamda rezil olurum
Yalnız bir şey dikkatimi çekti.
Hani kayınvalideler yapar ya, dedikodu yapar gibi bir sürü gereksiz mevzu anlatır, kafa ütüler. Sonra araya esas mevzuyu sıkıştırır alelade bir şeymiş gibi.
"Ha Nurten'in kızı dedim de aklıma geldi, bak kızım çocuklarla hiç ilgilenmiyorsun sen de, az analık et." benzeri...
Onca derdin arasında taharet ne alaka yav?
Annem siz dertlerinizi yaziyosunuz sonra bani biz yiyoruz ama yiter yaDalga geçmiyorum dertlerimi yazdım
Temizleyin yıkayın silin kalkmadan poponuzu kontrol edin eliniz kirlenirse tekrar temizleyin kirlenmezse kalkıp hayatına bakınKlozette büyüğü kalıyor tuvaletimin arkamda rezil olurum
Küçüğünü klozette yap büyüğünü alaturka da yapKlozette büyüğü kalıyor tuvaletimin arkamda rezil olurum
Ya bi git işine böyle dertmi olur dalga geciyorsunuz taharet almayi bu yaşa kadar kimsedemi ogretmedi annene niye sormuyorsun .senin can sıkıntına birsey diyemem senin taharet almayi bilmiyor deki konumundayim sen bence en yakin kisiden ögrenDalga geçmiyorum dertlerimi yazdım
Ailem hep anlatıyorTaharetle başlayıp sınavla biten konu bir daha göremem diye düşünüyorum. BDV bu aralar akıyor maşallah...
Konu sahibi google üzerinden ulaşamadınız mı bilgiye yoksa sorununuz ailenizin bunu öğretmemiş olması, sizinle ilgilenmemesi falan mı? Anlamadım ben...
Gelecekte sapıyla yeme maydanozu, gittigin yerde bi de dogramak zorunda kalmazsin, çözüm gibi çözüm jcjxhxhfYa kızlar hazır konu açılmışken ben dişlerimi fırçalamayı bilmiyorum. Geçen fırçaladım işe gittim yarım demet maydanoz kalmış neyse şükür çıkarıp öğle yemeğim için yoğurda kattım yedim ziyan olmadı. Geleceğim için umutsuzum.
İzmit'li misin b'oolumSehrimin güzel insanı
Tuvalet tasiyla yıkıyorum sonra peceteyle siliyorum ama kilotumda küçük abdest kalıyor hep
Iyi de onu çis icin demisler, bu kaka diyo, demiyo mu
Annem anlatıyor daYa bi git işine böyle dertmi olur dalga geciyorsunuz taharet almayi bu yaşa kadar kimsedemi ogretmedi annene niye sormuyorsun .senin can sıkıntına birsey diyemem senin taharet almayi bilmiyor deki konumundayim sen bence en yakin kisiden ögren
İzmit'li misin b'oolum?
Ay eve gidince degistirsin donunu onuda mi biz diyelimKüçük abdest = çiş. "Çamaşırda küçük abdest kalıyor hep" demiş.
Anneni çağır silsin popunuKlozette büyüğü kalıyor tuvaletimin arkamda rezil olurum
26 yasina su zekayla geldiysen donun da azicik cisli kalsin ablacim, biseycik olmaz sana karadaAnnem anlatıyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?