Gelecek derdi dertlerim bir ton benim derdim nedir yardım edebilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tuvalet tasiyla yıkıyorum sonra peceteyle siliyorum ama kilotumda küçük abdest kalıyor hep

Erkek üye misiniz bu durumda ? Erkeklerin ağzından yazılan bir laf vardır, bilirsiniz. Ne kadar sallarsan salla, dona düşer son damla diye. Sizin sorununuz da bundan mı kaynaklanıyor ?

Yalnız bir şey dikkatimi çekti.
Hani kayınvalideler yapar ya, dedikodu yapar gibi bir sürü gereksiz mevzu anlatır, kafa ütüler. Sonra araya esas mevzuyu sıkıştırır alelade bir şeymiş gibi.
"Ha Nurten'in kızı dedim de aklıma geldi, bak kızım çocuklarla hiç ilgilenmiyorsun sen de, az analık et." benzeri...
Onca derdin arasında taharet ne alaka yav?

Konu sahibesi kalem kalem anlattım işte hala anlamadın mı?

Yalnız bir şey dikkatimi çekti.
Hani kayınvalideler yapar ya, dedikodu yapar gibi bir sürü gereksiz mevzu anlatır, kafa ütüler. Sonra araya esas mevzuyu sıkıştırır alelade bir şeymiş gibi.
"Ha Nurten'in kızı dedim de aklıma geldi, bak kızım çocuklarla hiç ilgilenmiyorsun sen de, az analık et." benzeri...
Onca derdin arasında taharet ne alaka yav?
Ya ben bu metnin edebiyatta bir karşılığı vardı çok iyi biliyordum unuttum aradım bulamadım kişinin aklından geçen düşünceleri konu birliği olmadan yazdığı nazım biçimi diye ama bulamadım 😬🤯🤦🏻‍♀️ gece gece kafam yandı bulmadan asla uyuyamam bulursanız etiket atın lütfen , gazel olsa yek avaz gazel ama düz yazıdaki şeklini bulamadım

Sen 26 yaşında felan değilsin kaç yaşındasın? Lise de mi okuyorsun?

Screenshot_20230409_231126.webp

Taharet almayı bilmiyorum taharet alamıyorum yapamıyorum genellikle evdeyim son 2 yıldır canım çok sıkılıyor daha önce de sıkılıyordu ama bu kadar değil hiç temiz değilim üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanıyorum ama hiç calismiyorum genellikle evdeyken çok sıkılıyorum hicbirsey yapamıyorum neler yapmalıyım genellikle evdeyken ?
Siz yazmak icin yazmişsiniz sanirsam .pardon ama sen niye yaşiyorsun ki o bilmiyorsun bunu bilmiyorsun birde üniverse okuyorsun ve 26 yaşindasin gercekten dalga geciyorsunuz konu olsun diye acmişsiniz taharet almayi burdan ögrencegine annene sorsan bi elbet cocukken ögretmeiştir herseye tamam derimde taharet almayi bilmiyorum demen cok tuaf .onca tuaf konu okudum sizinkisi onlardan da tuaf ya .dünyanin hali nereye dogru gidiyor ya 26 yaşinda taharet almayi bilmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X