Gelecek planı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailevi sorunları olan adamlardan uzak durun bu tür ailelerin evlatlarına hiçbir hayrı dokunmaz hep zarardırlar, arkadaşlara katılmıyorum 5 yıl flört edip 5 ayda boşanan da var,, görücü usulu kısa sürede evlenip cok mutlu olanda var, ilişkiye başlayacağınız zamanda karsıdakini de uyarın öyle laylay lom bir şey istemediğinizi anlasın,

2 milyon borcu ne kadar zamanda çalışıp ödeyecekmiş Her ay 20.000tl bu işe yatırsa bile 8 yıl alır 2milyonu ödemek konu sahibesi bu iş olmaz bence sen boşver bu adamı. Ailevi sorunlarım var diyenden genel olarak korkmak gerek bence altından türlü türlü pisl8k çıkıyor

Yaşınızdan dolayı böyle düşünüyorsunuz da 5 ay çok erken evlilik düşünmek için ve kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın bunun sonu gelmez

Ben yalnız yaşıyorum son 2 aydır haftada 3-4 gün benle kalmaya başladı bende diyorum hiçbir gelecek planı yapmıyorken böyle kalıyoruz ne olacak nereye kadar gidecek sonunda üzülmekten korkuyorum
Kendini kullandırma diyinxe kızıyorlar
Hem kadının evinde kal hemde hebele hübele
Sonunda üzülmeye kendini hazırla
Hem bu saatten sonra ciddiye binse bile evlenince burnundan getirecek yapıştı bana diye

Tam tersi, benim de yaşım 27 olduktan sonra (şu an 32) en uyuz olduğum şey tanıştığım 'yaşım geldi, arabam var, arkadaşlarım da evlenmeye başladı. İlk eli yüzü düzgün tatlı kızla evleneyim' kafasındaki erkekler oldu. Flört ediyorsun, daha cicim ayindasin. Adam gelecek planlarından bahsediyor. Ama aslında adamin hayatında baş karakter bile değilsin, 'eş' öznesisin. Sen olmazsin yine senin gibi çıtı pıtı başka tanıştığı kız olur. Bir önemi yok:)
Gıcık oluyorum bu duruma. Bir adam vardı mesela , kimyamiz da tutmuştu aslında ama benimle böyle konuşuyor diye soğuyup konuşmayı bırakmıştım. Sekiz aya kalmadan düğün fotosu gördüm :) hiç de şaşırmadım. Çünkü evlenmek istemiş, herhangi biriyle evlenmis.

Bence ülkemiz evlilikleri aşk mantık süzgecinden değil de ya "ay çok aşığım" diye ya "yaşım geldi,eli yüzü düzgün" diye yapıldığı için mutsuz. Neredeyse kimse bu kişiyle hayat nasıl geçiyor, fikrini - hayata bakışını seviyor muyum, olayları çözüş şekli nasıl?bir ömür yaşanır mi , demiyor.
Çıktın mı? O zaman evlen:)

Bu kadar kisa zamanda her erkek hemen evlilik karari vermez. Ne kadar erken karar o kadar cok ask var demek degildir. Fakat ailevi sebepler sizin hic bir zaman evlenemeyeceginiz kanisina vardirmadiysa sizi endiseye aceleye gerek yok bence.

Ben 5 ay konuşmaktan bahsetmiyorum tabikide 5 ay konuştuğun dılarda görüştüğün biriyle evlilik konusu itici gelebilir ama neredeyse kendi evinizde beraber yaşıyorsanız kadın olarak bi gelecek planına dahil olmak istersiniz ya da şöyle diyeyim ben isterim. Bana ters gelecek düşünmediğim biriyle aynı evde yaşamak. O yüzden karşı taraftan da yalan söyleyedebilir bunu bilemeyiz 5 ayda tanımak zor ama bir sohbeti geçsin isterim.

5 ayda evlilik imasi yapan sacma olaylar anlatip erkegin agzindan laf almaya calisan bir kadin biraz itici degilmi? Belki istemiyor her iliski evlilige gitmek zorunda degil hemde adam maddi manevi uygun olmayabilir bunun yuzunden laf etmeniz cok sacma zprunda degil yani istemiyosan kapi orda demis adam size mutlumusunuz kendinizi bu duruma soktugunuz icin

Abisi odesin borcunu ona ne? Ben olsam 2 milyon borcum var nasil evlenecegim diyen biriyle yol yakinken yollari ayiririm. 30 lu yaslardasiniz bence bu adamla zamaninizi harcamayin.

5 aydan 5 yıl gibi bahsediyorsunuz. Yaşınız küçükte degil gayet olgun bir yaştasınız bu ne evlenme acelesi anlayamadım

5 aydan 5 yıl gibi bahsediyorsunuz. Yaşınız küçükte degil gayet olgun bir yaştasınız bu ne evlenme acelesi anlayamadım
Yukarıda bahsettim benim evimde kalıyor çünkü ailesi bir buçuk saat uzaklıkta bir şehirde burdaki işte çalışıyor her gün git gel yapıyordu görüşebilmek için gitmiyor artık. Böyle bi durumda hiç bir plan yapmaması beni üzdü yoksa hemen evlenecek değilim

Yazışmanın devamını görmemiştim, evlilik maddi anlamda insanı zorlayan bir süreç suan durumu uygun olmayabilir ama en azından ciddi olduğunun size sinyallerini verebilirdi. Bende kaliyor diyosunuz maddi anlamda ev ihtiyaç ve giderlerine yardımcı oluyormu?

Evet oluyor yemek giderleri vs hep karşılıyor kiranın yarısını ödeyim dedi ama ben kabul etmedim onu haftada 3-4 gün kalıyor zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…