- 24 Eylül 2010
- 6.268
- 20.529
- 873
Maalesef değil bence. Hak ediyorlar. Evlilik arifesinden ne kadar abuk subuk taleplerle insanların boğazına çöktüklerini çok gördük burada. Kayınvalidenin de hakkıdır, o kadar yatırım yapıyorlarvardır montu kabanı zaten ucuzundan da olsa.ama nişanlanınca en pahalısını aldırdıklarını kaç kere gördüm duydum.kendi alsa indirim beklerdi netten araştırırdı aç mağaza gezerdi.ama başkası alınca aa kaban 1000 tl mi al gitsin aa bot 500 tl mi al gitsinnn diye alışveriş yapılıyor.buna içten içten kızan erkek ailesi de evlenince acısını fazlasıyla çıkarıyorlar maalesef
Evleneceğiniz erkeğin ailesi sizin giyim kuşam ihtiyaçlarınızı karşılamak zorunda değil. Size tavsiyem, çalışın kendi paranızı kendiniz kazanın, kimseden bişey almayın , kimseye de minnet etmeyin. Bu tarz beklentilere de girmeyin, ilerde kocanıza karşı bile... Ondan sonra kayınvalide benim ev eşyalarımı kendi seçti, her gün ona gidip temizlik yapmamı istiyo, gittiği her yere beni götürmek istiyo falan filan diye konu açarsınız. Huzur istiyosanız, kimseye müdaananız olmasın. Seni üst baş giydiren, senin üstünde hak iddia eder.Gelin alışverişine yazın çıktık kıyafet alcaktım kv 1 tane alsın başka almasın demiş bende 1 tane öylesine bi takım kıyafet aldım. Kv öyle söyleyince hevesim kalmadı. Şimdi kış oldu ne bi mont alalım ne kışlık bişeyler alalım diyorlar. Hiç bişeye ihtiyacın varmı alıncak bişeyin varmı diye sormuyorlar. Etrafımda benim gibi nişanlı kızlar var kıyafetlerini herşeylerini istedikleri gibi aldılar. Hatta yazlık kışlık alışverişleri ayrı oldu.Her ay nişanlıları bi ihtiyacını alıyor. Bende bunları gördükçe sürekli moralim bozuluyor. Artık sürekli bunları düşünmeye başladım. Durumları da iyi ama
Nişanlın arıyo mu seni seviyor mu, önemli olan bu. Takmışsın ailesine. Özel bi ilgi alaka beklentisine girmişsin. Çık bu kafadan. Nişanlına odaklan. Aileyi geç, sana saçma sapan şeyler yapmıyolarsa her şey ok demktir. Tabiri cazise kaşınıyosun, uzaklık iyidir. Samimi olup da yaka silkmeyen binde bir.Bunları geçtim hiç aramıyorlar nasılsın napıyosun diye çok soğuklar
Ay 500 e bot nerede söyle çabukvardır montu kabanı zaten ucuzundan da olsa.ama nişanlanınca en pahalısını aldırdıklarını kaç kere gördüm duydum.kendi alsa indirim beklerdi netten araştırırdı aç mağaza gezerdi.ama başkası alınca aa kaban 1000 tl mi al gitsin aa bot 500 tl mi al gitsinnn diye alışveriş yapılıyor.buna içten içten kızan erkek ailesi de evlenince acısını fazlasıyla çıkarıyorlar maalesef
Lütfen erkek anneleri listelerini kaldıralımBir oğlum var gelin böyle şeyler isterse benim isteklerim de ;
1) Gelin hergün evime gelip , temizliğimi , yemeğimi yapıp evine yatmaya gidecek
2) Misafirlerimin ikramlarını hazırlayacak
3) Aylık büyük temizliğimi yapacak
4) Torunuma benim adımı koyacak
5) Tüm bayramları benim evimde geçirecek
6) Hasta olunca bakacak
gibi gibi isteklerimi sıralarım işine gelirse
Daha açacağı Kına ve düğün konularından da olduk iyi mi¿Bu hafta yazanlara ne oluyor, çok mu sert giriş yapıyoruz ? Bir gelen bir daha gelmiyor
Nişanlılık dönemi bu tür durumları tespit içindir.icinize sinmiyorsa gereğini yapın.yoksa bir ömur karşılanmayan beklentileriniz için üzülür mutsuz olursunuzBunları geçtim hiç aramıyorlar nasılsın napıyosun diye çok soğuklar
Yalniz bizim koyde demisimBen eşimle 2 yıl nişanlı kaldım. Haftada 4-5 kez görüşürdük. Keşke bu adetten haberim olaydıburaya sayfalarca yazılmış ben de aynı fikirdeyim artık bu lafları bırakın. Çünkü siz bırakmadıkça sizden sonra ki kuşak da bırakmayacak ve farz edelim oğlunuz oldu ilerde geline yapabilecek misiniz önce bunu bir düşünün.
Mune ablacım gelin yazlığı ayrı kışlığı ayrı isterse eee bi zahmet artık benim de isteklerimi yapıversin . O kadarlık olsun oğlusumla evleniyorLütfen erkek anneleri listelerini kaldıralımgelecekteki damadımın annesi siteye üyeyse falan mazallah kadın ben ağzımı açmadan padişah fermanı gibi listeyi koyar önüme, hadi sana yüzükler takılmadan saçlar elde dünür kavgası:))) buradan gelecekteki dünürüme yazıyorum listeyle gelirsen senet imzalatır sözleşme yaparım:))
Şaşırmıyorum ya. Üzülüyorum artık. Azalarak bitsinler inşallah.vardır montu kabanı zaten ucuzundan da olsa.ama nişanlanınca en pahalısını aldırdıklarını kaç kere gördüm duydum.kendi alsa indirim beklerdi netten araştırırdı aç mağaza gezerdi.ama başkası alınca aa kaban 1000 tl mi al gitsin aa bot 500 tl mi al gitsinnn diye alışveriş yapılıyor.buna içten içten kızan erkek ailesi de evlenince acısını fazlasıyla çıkarıyorlar maalesef
'' Kız '' veriyorlar, kolay mı '' kız '' almak?Ayranı yok içmeye, kendisi hazret sadece kendisini götürecek evlenince, karşı taraftan annesinin tırnak makasına kadar ister. Kendi paran yoksa başkasına aldırayım diye hayal kurmayacakmıssın demek ki.
Önceki konulara da baktım söz nişan kına erkek tarafı yapar diye tutturmuşsun görülmüş şey değil. Her şeyi karşı tarafa kitlemeye çalısıyorsun gerçekten soruyorum sizin taraf ne yapıyor?
Hoydara hoydara mı. Yok kız o kadar da değil'' Kız '' veriyorlar, kolay mı '' kız '' almak?Bu devirde zor bulunuyor tabi, sen hoydara hoydara sevişirken o bubasının evinde anasının dibinde oturdu kocişine sakladı olsun o kadar kdkdkdkdkc ay yamuldum yeminle, nasıl utandım şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?