güzel arkadaşlarım dert değil ama fikrinizi almak istiyorum..
gelin arabası konusunda yardımınıza ihtiyacım var..
ben bu arabayı çok beğendim ama sizce de güzel mi gelin arabası olmaya uygun mu?
yoksa daha farklı bir şeyler mi yapmalıyız?
araba 90 model Jaguar , sunroof lu..
yoksa tamamen üstü acık bir şey mi olsun ?
ama eski model istiyorum sizce bu yeterince eski mi?
fazla soru sordum farkındayım
ilginiz için teşekkür ederim
düğünüze daha var yağmurlar şimdiden başladı trde yaşıyorsanız mevsıme pek uymaz üstü açık araba
üstü açık olursa saçın bozulur
ben bu arabayı çok beğendim ama sizce de güzel mi gelin arabası olmaya uygun mu?
Not: bide arabanın plakasında tek harf var oda benim baş harfim oda çok hoşuma gitti megalomanmıyım neyim çözemedim
bence çoook güzellll
en sevdiğim araba tipi
bence harika
ama plaka kapatılmayacak mı evleniyoruz vs diye yazılarla
Not: bide arabanın plakasında tek harf var oda benim baş harfim oda çok hoşuma gitti megalomanmıyım neyim çözemedim
öylemi olması lazım o arabanın arka camına yazılmıyor muydu ki öyle yapsak olmaz mı ki acaba off benim kafam gene çok karıştı hiç mi anlamaz bir insan böyle şeylerden anlamıyorum işte offf offff
Eki Görüntüle 805870 Böyle birşey olur hoş olabilir...
Ama bence gelin arabası beyaz,kırmızı,pembe renklerinde çok tatlı duruyor
Üstü açık olursa saç bozulabilir yağmur yağabilir en iyisi kapalı olması
öylemi olması lazım o arabanın arka camına yazılmıyor muydu ki öyle yapsak olmaz mı ki acaba off benim kafam gene çok karıştı hiç mi anlamaz bir insan böyle şeylerden anlamıyorum işte offf offff
bence çok hoş zaten mühim olan orası eski olması nojtalji havası vermesi bayılırım öyle şeylere
sağol canım benim içimi rahatlattın hoş olmaz mı yeterince eski değil mi acaba diye düşünüyorum çünkü
hayır plaka kapatmak yasaklandı böyle plakayı kapatıp gelin arabası yapp başka işlerde kullanıldığından plaka açık oluyor bu araba güzel bence
ben netten görsellere baktım hep açık yani biri kapalıysa da biri açık oluyor sanırım arkaya da güzel bir yazı lazım
meleğimi aldım cennete gidiyorum mu yazdırsak
bence çok hoş zaten mühim olan orası eski olması nojtalji havası vermesi bayılırım öyle şeylere
ben kendi gelin aramızı atayım eşimin kendi arabasydı çok beğenmişti herkes öyle bişeyde düşünebilirsin
Eki Görüntüle 805873
bu aralar ayvayı yedik yazıyolar
süslenmiş halini aradımda bulamadım canım sade yaptırdık süslemeyi zaten araba gösterişlievet canım senin gelin arabanda güzelmiş süslemesini nasıl yaptırdın?
bence de eski olmalı ama sanki benim beğendiğim araba yeterince eski değil mi 90 model?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?