Ben beğenmedimRenault broadway gibi duruyo araba. Yani eski model sadece antika değil. Buna bu parayı verene kadar daha antika bir arabaya bakabilirsiniz.
ne bileyim öyle yaparlar ya hep canım şart değil sonuçta
bu araba cidden çok güzelmiş bayıldım bende pembe ve beyaz hastasıyım süslemelerde bazende acaba vosvos mu olsa diyorum onada ayrı bir bayılıyorum çünkü
canım sorun şu ki arabaya para vermeyeceğiz normalde beni kesken ben gidip antika düğün arabası kiralayıp dünya para vermem durumumuz çok şükür kötü değil ama ileriyide düşünmem gerekiyor çünkü skışırız düğünden sonra ev almak istiyorum o kadar para bir arabaya verirsem vicdanım rahat olmaz malesef eşimin alilesine çok yüklenmiş olurum üzülürüm
süslenmiş halini aradımda bulamadım canım sade yaptırdık süslemeyi zaten araba gösterişlievet aslında daha eski olabillir ama arabada eski havası var eski kasa olduğundan
tamam canım Allah yardımcın olsun yerine yakıştırsın
tamam canım sağol olurda bulursan süslenmiş halini resmini yüklersen sevinirim
Lafı ağzımdan aldın canım bence de vosvos olsun ayy çok tatlı olur yaa :))
E o zaman Allah yerinize yakıştırsın, icinize sindirsin herşeyi. İyi niyetl,isiniz, karşılığını mutlaka alırsınız
tamam canım Allah yardımcın olsun yerine yakıştırsın
ama oda gelinlikle zor olur malesef canım
yaptıra bileceğim iyi 3 araba var
1. bu resimde ki
2. audi jip beyaz
3. vos vos ama rengi yeşil ve ben yeşil rengini sevmiyorum
bencede güzel canım rengide güzel beyaz süslemeyle harika oluröndede beyaz cicekler hatta öne oyuncak kız bebekte koydur gelinlikli tam nostaljik olur
Evet yeşil pek hoş olmaz. Ama diğer ikisi de güzel olur canım yeterki hoş ve sade süslesinler ikisi de güzel olur. Allah içine sindirsin şimdiden tebrik ederin
sen bu işi biliyorsun canım
hihi öylemi dersininsallah darısı bana canım ben pek arabaya takılmıyom gelinlikle gelin sacım güzel olsun karsımdada sevdigim olsun yeter gelinliğinle gelin sacınıda yayınla bari kuzum
Allah mutlu mesut etsin canım....
her ayrıntıya takıl hayatım sonra sonra ınsanın ıcınde kaldıgını farkedıyorrr evlılık benım acemılıgıme geldı sankı laylom dedık hop evlendık 2 ay nısanlı kaldım hıcbıseyı dogru durust planlayamadım gozum sadece ona kavusmayı goruyordu... cunku aıleler bızı cok yordu ıkı tarafıda ıkna edemedık tam ettık korktuk cayacakları dı apar topar paketlendım resmen hıcbır detaya gıremedım nasıp boyleymıs ama sımdı bole gorunce ıcım cızz edıyo neden olmamıs neden ıstememısım gıbılerınden ınsan omrunde 1 kez gelın damat oluyo allahta baska nasıp etmesın zaten ıste her kadının ıcınde uhte kalan bısı oluyodur elbetcanım gelinliğimi yayınladım daha dikilmedi fakat manken üzerindeki halini yayınlamıştım buradan ulaşa bilirsin:)
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/643931-gelinligim-nasil-canlarim.html
canım Allah çok daha iyi ve güzellerini sana nasip etsin inşallah mutlu olursun sevdiğinle bir ömür
bende arabaya takılmazdımda gün yaklaşınca herşeye takılır oluyor insan
her ayrıntıya takıl hayatım sonra sonra ınsanın ıcınde kaldıgını farkedıyorrr evlılık benım acemılıgıme geldı sankı laylom dedık hop evlendık 2 ay nısanlı kaldım hıcbıseyı dogru durust planlayamadım gozum sadece ona kavusmayı goruyordu... cunku aıleler bızı cok yordu ıkı tarafıda ıkna edemedık tam ettık korktuk cayacakları dı apar topar paketlendım resmen hıcbır detaya gıremedım nasıp boyleymıs ama sımdı bole gorunce ıcım cızz edıyo neden olmamıs neden ıstememısım gıbılerınden ınsan omrunde 1 kez gelın damat oluyo allahta baska nasıp etmesın zaten ıste her kadının ıcınde uhte kalan bısı oluyodur elbet
ben evımı bıle kendım kurup ıcıne gırememıstım ev degıstırcez dıe babamdan kalan bı evde eskı esyalarla gelın oldum kocacık kacıyordu yaa hey allahım sımdı o gunlerıme guluyorumm ne acelem varsaa sakın sakın ıcıme sıne sıne yapamadıgım ıcın kızıyorum kendıme
kandırma benıı gusel gelın gormesem ınancam dunku bebeprenses mesılaa harikaydı maşallah sen mesıla ben bılıyorum kı gercekten prenses gıbı olcaksınama seninde böyle olması için sebeblerin varmış belki bu şekil acele etmeseydin gerçekten o hissettiğin olmasından korktuğun olaylar olacaktıo yüzden canım üzme sen kendini kıyamam ki sana hem sen çok güzel bir gelin olmuştun canım ben çok beğendim seni üzülme sen tamam mı
Ben gelin arabalarını sevmiyorumÇünkü bizim burada gelin arabalarını durdurup bahşiş istiyorlar. Normal istemeleri geçtim de, gelin arabası gördüler mi hemen önünü kesip, trafiğin ortasında önüne geçip durdurmaya çalışıyorlar, hele bazı sokak çocukları ya da çete gibi çocuk grubu kuaför, fotoğrafçı, salon önlerinde pusu kurup arabaların üstüne atılıyor, (resmen üstüne çıkanları gördüm), bahşiş alsalar bile yapıyorlar. Araç hareket halindeyken, trafiğin ortasındayken... çok tehlikeli, çok korkutuyor beni... Ben olsam içini göstermeyen dıştan da belli olmayan bir araba seçerim, sizin oralar güvenliyse sorun yok tabii. Ne olsa güzel olur, nedir ki araba dediğin, ben hiçbir gelinin arabası nasılmış diye bakmam, bakanı da görmedim.
Mutluluklar dilerim.
kandırma benıı gusel gelın gormesem ınancam dunku bebeprenses mesılaa harikaydı maşallah sen mesıla ben bılıyorum kı gercekten prenses gıbı olcaksın
rabbım herkesın ıstedıgfı gıbı olmasını nasıp etsın...
geçmiş geçmişte kaldı ama boyle ozel anlar unutulmuyo ısteee unutulmuyooo
ama dugunumuz esımınle benım harikaydı bu bı gerçek kendımı prensens gıbı hıssettırdı kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?