gelin arabası

orası ayrı bı boyut cok sukur cok mutluyum darısı her evlenecek cıftın basına
bunu bı kac kez soyledım esıme pek onemsemedı acıkcası ama takılıyorum yenı bır ev aldıgımızda gelınlıgımle o eve grecegım dıyorum guluyo hehee dıyo

gelinliğin kabarıkmış bence vosvosta sıkış tepiş olursunuz. seçtiğin araba güzel, çok eski değil ama olsun güzel yani.. benim gelin arabam kangoo tarzında yeni bir arabaydı (eşimin arkadaşının arabası)... büyük olunca çok rahat oturdum iyi oldu...

ben önünde bebek olsun çok istemiştim.. oyuncak bebeği alıp kendim tüllerle süsledim. araba süsleyenlerde arabaya monte etti. çok hoş oldu... eski arabayada güzel gider...

evet vosvosu eledik zaten malesef hem renkten hemde o sıkış tıkış olma olayı yüzünden

ben senin kadar becerikli değilim süsleyemem ki ama hazır alırız biz de yapacağım canım o söylediğini sağol fikirlerin için

bence sen kesinlikle ikna edebilirsin eşini o ışığı görüyorum canım ben sende

araba gayet hos bır arkadasta eklemıs ustu kapalı pembe çiçeklerle suslu cok orjınal bır suslemeyle yapılmıs gelınlıgınlede butunlesır bebişş

zevkler ve renkler tartısılmaz kımı nostaljık sever kımı son model gosterıslı
bence gelın arabalarında nostaljı onemlı ama sakın onune oyuncak bebek fılan koydurtma cok demode olur ama o tarz cıceklerde susletebılırsın kıbar ve asıl durur hayatım

Son düzenleme:

sağol canımın içi seviliyorsun rahatlatıyorsun benii:13:

sagol canımamin insallahhhhhhhhhhhhhhh

cok güzelmiş gelinlikde gördüm canım benim güle güle giy kuzummmm

bi mukabele hayatım herşey karşılıklı herşey sana layık olsun ıstıyorum bende sen kadar heyecanla beklıyorum dugun gununu

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım benim ama ben biliyorum ki herşey güzel olacak Allahın izniyle:)
sende dua et benim için

Bence beyaz olabılır sıyaha asırı derecede duskunum ama ne bıleyım suslenınce cok hos duracagını sanmıyorum

beyaz olursa jip olacak canım ama onunlada iki hafta önce kaza oldu ön yargılıyım ona karşı uğursuzluk felan olmasın die batıl matıl ne bilim işte canım ya

Son düzenleme:

bebek ve çok süslü araba demode bence...biz limuzin kiralıyacağız,şöförlü:)hemde fiyatı sanılandan çok uygun...onuda süslemeye gerk olmuyor zaten o kadar gösterişliki araba,muhteşem asaletli duruyor.siyahmı beyazmı ona karar veremedim henüz sadece...ama sanırım siyahta beyaz gelinlikle daha güzel dururum değilmi kıslar,yorumlarınızı bekliyorum:)

canım araba model güzel eskiyi de yansıtıyor ama renk olarak ben koyu renk tercih etmezdim..
karalar bağlamış gibi.. gecenin konseptine aykırı olur bi kere..
bende bi hafta kadar önce bi gelin arabası gördüm arkasında ne içirdiniz lan bana yazıyodu

hahaaa çok iyiymiş ya
doğru söylüyorsun canım beyaz gelin için daha asil fakat bnde sıyah düşkünüyüm azıcık

Allah mutlu etsin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…