senin gözlerin yeter ama canım üzülme bak artık yaaa
eşinle mutlusun bu güzellikleri yaşayıp mutlu olamayan insanlar var ben eğer evliliğimde mutsuz olacaksam o yaşadığım 5 saatlik güzelliğin ne önemi var ki demi ama..
canım siz bir nikah tazelesenize durumunuz müsaitse eğer istediğin gibi bir gelinlik giyersin hem nasıl olur ?
güzel güzel fotolar cekilirsiniz dış mekanda üzülme ama artık..
prenseste gerçekten çok güzel olmuştu maşallah Allah mutluluklarını bozmasın
bende inşallah dediğin gibi olurum
gelinliğin kabarıkmış bence vosvosta sıkış tepiş olursunuz. seçtiğin araba güzel, çok eski değil ama olsun güzel yani.. benim gelin arabam kangoo tarzında yeni bir arabaydı (eşimin arkadaşının arabası)... büyük olunca çok rahat oturdum iyi oldu...
ben önünde bebek olsun çok istemiştim.. oyuncak bebeği alıp kendim tüllerle süsledim. araba süsleyenlerde arabaya monte etti. çok hoş oldu... eski arabayada güzel gider...
orası ayrı bı boyut cok sukur cok mutluyum darısı her evlenecek cıftın basına
bunu bı kac kez soyledım esıme pek onemsemedı acıkcası ama takılıyorum yenı bır ev aldıgımızda gelınlıgımle o eve grecegım dıyorum guluyo hehee dıyo
ben beğenmedim arabayı
araba gayet hos bır arkadasta eklemıs ustu kapalı pembe çiçeklerle suslu cok orjınal bır suslemeyle yapılmıs gelınlıgınlede butunlesır bebişş
zevkler ve renkler tartısılmaz kımı nostaljık sever kımı son model gosterıslı
bence gelın arabalarında nostaljı onemlı ama sakın onune oyuncak bebek fılan koydurtma cok demode olur ama o tarz cıceklerde susletebılırsın kıbar ve asıl durur hayatım
bi mukabele hayatım herşey karşılıklı herşey sana layık olsun ıstıyorum bende sen kadar heyecanla beklıyorum dugun gununu
sağol canımın içi seviliyorsun rahatlatıyorsun benii:13:
canım gelinliğimi yayınladım daha dikilmedi fakat manken üzerindeki halini yayınlamıştım buradan ulaşa bilirsin:)
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/643931-gelinligim-nasil-canlarim.html
canım Allah çok daha iyi ve güzellerini sana nasip etsin inşallah mutlu olursun sevdiğinle bir ömür
bende arabaya takılmazdımda gün yaklaşınca herşeye takılır oluyor insan
bi mukabele hayatım herşey karşılıklı herşey sana layık olsun ıstıyorum bende sen kadar heyecanla beklıyorum dugun gununu
sagol canımamin insallahhhhhhhhhhhhhhh
cok güzelmiş gelinlikde gördüm canım benim güle güle giy kuzummmm
görünüşümü kötü canım yoksa genel olarak bu tarz beğenmiyor musun?
Bence beyaz olabılır sıyaha asırı derecede duskunum ama ne bıleyım suslenınce cok hos duracagını sanmıyorum
görünüşü kötü bence
gelinliğin kabarıkmış bence vosvosta sıkış tepiş olursunuz. seçtiğin araba güzel, çok eski değil ama olsun güzel yani.. benim gelin arabam kangoo tarzında yeni bir arabaydı (eşimin arkadaşının arabası)... büyük olunca çok rahat oturdum iyi oldu...
ben önünde bebek olsun çok istemiştim.. oyuncak bebeği alıp kendim tüllerle süsledim. araba süsleyenlerde arabaya monte etti. çok hoş oldu... eski arabayada güzel gider...
canım araba model güzel eskiyi de yansıtıyor ama renk olarak ben koyu renk tercih etmezdim..
karalar bağlamış gibi.. gecenin konseptine aykırı olur bi kere..
bende bi hafta kadar önce bi gelin arabası gördüm arkasında ne içirdiniz lan bana yazıyodu
bebek ve çok süslü araba demode bence...biz limuzin kiralıyacağız,şöförlü:)hemde fiyatı sanılandan çok uygun...onuda süslemeye gerk olmuyor zaten o kadar gösterişliki araba,muhteşem asaletli duruyor.siyahmı beyazmı ona karar veremedim henüz sadece...ama sanırım siyahta beyaz gelinlikle daha güzel dururum değilmi kıslar,yorumlarınızı bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?