Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin başımı kendim yapmak istiyorum(resimli)

ayrıca bi arkadaşım uzun sarı saçlıydı düz fön çektirdi ucuna iri dalga yaptı iki yandan da arkaya taç gibi ördürdü örgülerin birleştiği yere duak taktı
çok beğendim çok doğal durdu
 

Evet Pazartesi prova günüm:) şimdi haftasonu anneler günü var yapamam yatında nişanlımla buluşmaz dışardan tel Toka topuz filesi fln alırım resimleri yüklerim pzartesi akşamına:)
 

Evet okurken canlandırdım gözümde
Gerçekten hoş bi model
Ama gece eğlencemiz olcak topuz daha rahat ederim
Saatler ilerledikçe bukleler düşer çünkü saçım uzun olduğu için
 

Bence çok güzel gelinlik Duvakta öyle kabarıklıgı falan çok güzel bence sade olmalı saç çünkü yanlış görmüyorsam gelinliğin eteginde parıltılar var resimdeki modelde güzel yada dağınık topuz hoş olur örgü şeklinde de yakışır ama botoks yaptırma bence çünkü şişlik falan olabilir düğünede az kalmış yüzünde ödem olabilir operasyondan kaynaklı falan iltihap kaparsa Allah korusun
 

canım maşallah, yeterince kabarık ama içine sinmiyorsa içine tarlatan kullanabilirsin, yani gelinliğin altında tarlatan olduğunu düşünüyorum ama yeterli bulmuyorsan onu değiştirebilirsin.
 

Bak canım bende böyle bi saç istiyorum arkayada duvak takılcak ama 20 tl ye yaptırcagım saçı düğün diye 600 tl falan vermek istemiyorum o yüzden gidip bi gün önce gidip ağdamı manikür pedikür saçıma bakım yaptırcam 150 fakan tutar düğün günüde saçımı yaptırıp oje sürdürcem evde duvagmı kendim takıcam.
Sende saçına kuaförde topuz yaptır evde duvagnı tak bence. Yada evde illa kendin yapmak istiyosan güzel bi maşa al resimlerdeki saçın dalgası buklesi falan hiç güzel değil heidinin saçı gbi yada saçını maşaya sarış şeklini değiştir canım.


iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Gerçekten mi:) pendik Kaynarcada oturuyorum, bu teklifi unutmamak için prnt aldım eğer ihtiyac olursa davet edebilirim sizi, hatta ihtiyac olmasada buyrun gelin:) 21 Haziran'da Gebze'de olcak nikahım sonra Beyoğlu'nda istiklalde şık bi mekanda 65-70 kişilik eğlence olcak, nişanlımın tıp fakültesinden 10yyıllık ev arkadaşları kardeşi gibi olduğu halde yarıdan fazlasını tanımıyorum onun için yabancılık çekmezsin oda benim arkadaşlarımın yarısını tanımıyor, nikahta tanıştırıcam çoğunu:) yani herkez birbirini o gün tanışacak :) gelebilme imkanınız olursa çok mutlu olurum:)
 
Son düzenleme:

Çokkkkk güzel çok hoş bi model buu:) çok beğendim
Bende birgün önceden saç sosisleriyle saracağım saçımı, maşa uzun süre kalmıyor saçım uzun oldu için
Hem sosislerle bukleler ince oluyor topuz için daha kolay olur
 

Guzelyalidayim ve ihtiyac aninda ordayimm :)
 

Çok teşekkürederim:) çok mutlu oldum beğenmenize, bu arada ödem işini ve şişlik olma ihtimalini konuşacağım doktorla, istanbulun en iyi Dr diyorlar Sinem kobalında doktorumuş, incesi incesine sorarım inşallah güzel durur
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…