Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin başımı kendim yapmak istiyorum(resimli)

dderya3484

Guru
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
449
36
318
Bi gün siyah saçlarıımdan bıkıp sarışın olmaya karar verdiğimde kuaförler röflesi gölgesi dip boyası bakımı...kendim yapmaya karar verdim, öğrendikce uyguladım uyguladıkca alıştım, artık çok güzel röfle atabiliyor, ve dip boyası yapabiliyorum ...

Kırıklarımı,kaşlarımı, manikürümü pedikirümü, saç bakımımı cilt bakımımı...
Nişan başımıda kendim yaptım(evdeydi zaten)

Şimdi 40 gün sonra nikahım var,

Yıllardır kuaföre gitmeyen biri olarak
GeliN başımıda kendim yapmak istiyorum!
Çokmu abest bi durum bu?

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 828
  • $image.webp
    $image.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 1.071
  • $image.webp
    $image.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 675
Son düzenleme:
saç işinden hiç anlamam ama kuaföre 750 tl vermek de :53: çoook fazla.
bence bu 40 günde fırsat buldukça deneyin modeli, baktınız yapamıyorsunuz o zaman kuaföre gidersiniz.
belki yetenekli biri yardımcı olsa daha kolay yapabilirsiniz? sonuçta kafamızın arkasına tamamen ulaşamıyoruz.

yani becerin varsa bu konuda kendin yapabilirsin, zaten çoğu gelinbaşları hiç güzel olmuyor beğenmiyorum yazık boşa giden paraya,ama güveniyorsan kendine kendin yap

saç işinden hiç anlamam ama kuaföre 750 tl vermek de :53: çoook fazla.
bence bu 40 günde fırsat buldukça deneyin modeli, baktınız yapamıyorsunuz o zaman kuaföre gidersiniz.
belki yetenekli biri yardımcı olsa daha kolay yapabilirsiniz? sonuçta kafamızın arkasına tamamen ulaşamıyoruz.

Yanımd en yakın arkadaşım ve kuzenim olcak, bi kutu tel Tokat'ı saç spreyi ve topuz filesiyle yapmayı düşünüyorum, düşündükte kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor, elim yatkın, ama korkuyorum

yani becerin varsa bu konuda kendin yapabilirsin, zaten çoğu gelinbaşları hiç güzel olmuyor beğenmiyorum yazık boşa giden paraya,ama güveniyorsan kendine kendin yap

Bende beğenmiyorum çoğu gelin başını, bide okalar parayı verip beğenmezsem diyede çok korkuyorum

açıkçası bir kere gelin olucaksınız kendiniz yapmak neden :26: biraz daha özen göstermeli insan düğün gününe diye düşünüyorum :50::50:

daha ucuz bir kuaför mutlaka bulursunuz :31::31:

Bi gün siyah saçlarıımdan bıkıp sarışın olmaya karar verdiğimde kuaförler röflesi gölgesi dip boyası bakımı derken iliğimi kuruttu,
Kuruttuğunu nladığım gün bunu öğrenip kendim yapmaya karar verdim, ve benimle birlikte tüm arkadaşlarımı ve akrabalarımızda kurtuluşu oldu bu, çünkü hepsini öğrendim, öğrendikce uyguladım uyguladıkca alıştım, artık çok güzel röfle atabiliyor, balyaj gölge ve dip boyası yapabiliyorum ...

Kırıklarımı kendim alıyorum, kaşlarımı kendim alıyorum, manikürümü pedikirümü, saç bakımımı cilt bakımımı kendim yapıyorum...
Nişan başımıda kendim yaptım(evdeydi zaten)

Şimdi 40 gün sonra nikahım var,
ve gelin başı için Pendik'te Bayram bal ile konuştum 750 tl istedi, yanımda getireceğim kişi başına 100 tl
Aydın tanerlerse konuştum oda 750 dedi, yanımdakiler %30 indirimli
Nerden baksak 900-1000 tl yi buluyor bu gelin başı...

Yıllardır kuaföre gitmeyen biri olarak ben bu parayı vermek istemiyorum:(
GeliN başımıda kendim yapmak istiyorum!
Çokmu abest bi durum bu?
Sizce beceremeMiyim?
Ben nişanlımla gelin başı için 500 tl hesaplamıştık, ben o parayla alnıma botox yapmak istiyorum,
Bağdat caddesinde özgür evren Ersoy'a randevum var bu hafta sonu (17mayıs)

Sonuçda botox alın ve göz çevredeki kırışıklıkşarı yok edip beni 6ay daha güzel yapıcak
Ama gelin başı 1 gün. Ve o gün için çok kararsızım, nolur fikir verin bana?
Bu bootoxu çok istiyorum. Gelin başında olasak para vermek istemiyorum
Sizce becerebilirmiyim

Aşağıdaki 2 kareli olan resim yapmak istediğim gelin başı ve duvak şekli
Çoklu resimdekiler ben, saçlarım açısından fikir verebilmeniz için koydum
Diğer resimde nikahta takacağım taç.

Lütfen en mutlu günümün kabus dönmesini istemiyorum
Son 40güm kaldı
Yardımınıza ihtiyacım var

Eki Görüntüle 1107594 Eki Görüntüle 1107595 Eki Görüntüle 1107596

canım öncesinden prova yapsan bile o gün çok heyecanlı olacaksın ve özendikçe eli ayağına dolaşır insanın. bence hiç risk alma. bi kere oluyo sonuçta. hepimiz bayıldık o paraları zamanında.hemde benim saçım açıktı sadece maşa olmasına rağmen... :)

Yanımd en yakın arkadaşım ve kuzenim olcak, bi kutu tel Tokat'ı saç spreyi ve topuz filesiyle yapmayı düşünüyorum, düşündükte kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor, elim yatkın, ama korkuyorum

Bence isi sansa birakmayin, korkularinizla hemen yuzlesin derim...
Ay ne yapacagim nasil olacak diye dusuneceginize, kuzeninizi ve yakin arkadasinizi birgun eve davet edin.
Oturun gelin basinizi yapin, makyajinizi da ayni sekilde prova edin...
En guzel cozum sizin icin bu olacaktir... Bir kutu tel toka ne kadar olabilir ki zaten??
En fazla kaybiniz tel tokalar ve sac spreyi olacaktir...
O gun geldiginde hem size yakisan modelin tam olarak ne olacagina karar vermis, hem de nasil yapacaginizi onceden prova ettiginiz icin strese girmemis olursunuz... :34:

Ay ne yapacagim nasil olacak diye dusuneceginize, kuzeninizi ve yakin arkadasinizi birgun eve davet edin.
En guzel cozum sizin icin bu olacaktir... Bir kutu tel toka ne kadar olabilir ki zaten??
O gun geldiginde hem size yakisan modelin tam olarak ne olacagina karar vermis, hem de nasil yapacaginizi onceden prova ettiginiz icin strese girmemis olursunuz... :34:

Aslında çok mantıklı, ben önceden provasını yapım
Sonra resmini de çekip yükleme buraya, fikir almak için

Makyajıımd lancome rımel
Estee Lauder fondoten kullanmayı düşünüyorum
Akmayn eyeliner
Aldım bunları yh çok heyecan var titriyorum resmen

Botox yaptırımda daha pürüzsüz gergin ve güzel olur yüzüm dimi?

Makyajıımd lancome rımel
Akmayn eyeliner

ya canım yaşın kaç botox falan abarma bence.doğal ol :)

Merhaba dderya3484 ,

Yapabilirsiniz tabi neden olmasın. souvvenir a katılıyorum önceden evde bol bol prova edin. Kuaförde daha güzel olacak diye bir koşul yok en nihayetinde. Gelin saçını , makyajını kendisi yapmayı tercih eden insanlar gittikçe artıyor ; açtıkları bloglarda o gün neler kullandıklarını da paylaşıyorlar.

Hem eliniz yatkın hem de ilginiz var. Şimdiden bol prova yapın , fotoğrafları da bir başka konuda yayınlayıp görüşte alabilirsiniz mesela. Şimdiden mutluluklar dilerim :34:

Makyajıımd lancome rımel
Akmayn eyeliner

Yasin kac bilmiyorum, fakat ben senin yerinde olsam Botox yaptirmak yerine cildime guzel bir bakim yaptirirdim...
Surekli o bakima riayet ettigin surece zaten puruzsuz ve guzel bir cildin olacaktir...
Kalan para ile de kendime guzel bir spa keyfi yapardim, hem ruhun hem bedenin rahatlar...
Botox insanin ifadesini tuhaflastiriyor gibi geliyor bana... Yine de tabii ki kararda zevkte senin... Kendi tercihin...
Sadece bana biraz gereksiz gibi geldi... :31:

Back
X