Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

endulus ne görmüştünde ev almıştın anlat merak ettim benim ev almam mucize gibi bir şey
Ama işaalah

Son düzenleme:

Ben üst üste yazıyorum rüyaları toptan yorum yaparsınız dimi kızlar?
Bugünde rüyamda büyük ağabeyim böyle tomarla para verdi.Kızları alışveriş yapıyordu önce para yetmez sandım ama abim verince kızlara bıraktıkları şeyleri almalarını söyledim.Kasada 23 ytl tuttu aldıkları baktım bende 45 ytl var gidin alın dedim.... Neydiki acep bu?

endulus ne görmüştünde ev almıştın anlat merak ettim benim ev almam mucize gibi bir şey
Ama işaalah

bıraz uzun mesele hayatım,bır eve bakıyoduk gerçekten,ama parazmı o kadar komık bır rakamki,herkes benımle dalga geçiyor,bodrum bıle bulamazsın o paraya diye,nasıl gülüyolar falan,Benımde ALLAHA sonsuz ınancım var,O dilerse taş altın olur bılıyorum ve arıyorum,para 45 falan,bodrum katlar 70 den başlıyor,yıl 2006,emlakçılar falan yüzüme bakmıyor,ailem sen delismin 70 bile yok dıyor,ama ben RABBININ saf kulu 75 ev arıyorum:)sonra şurda var falan diyor,hiç bir evi görmeye gitmıyorum,içime birşey oluyor,uzun lafın kısası bır ev dediler,içim oynadı,dedim tamam bunu görelim,evi gördük,75 kağıt ev,eve geldim,rüyamda,ablama diyorum o evden içeri giriyoruz bu evi alalım,balkona geçiyoruz,evin dibinde ışıklandırması gözümüzü alan bir camı beyaz çok büyük,abla diyorum bak dıbınde(yazarken bıle gözlerim doldu yaa)ALLAH herkese nasip etsin,camı var bunu alalım dıyorum,

neyse adama yalvardım,adam 67,50 indi,ablamın parada 45 ama yarısı bir yerde bırazı bir yerde,öle komıkkki,abla bu ev bızım bak görceksın dıyorum,ablam dıyokı,sen acaba delirdinmi,paramız yokki,diyorum yok vallahi evı nasip etcek ALLAH diyorum,tabi delirdğime karar verdiler,ağbimle limoniyız,ablam ağbimi aradı,işte bı ev var,endulus alalım dıyor,ağbim demiş param yok,ama flaanca bıze borç verır,falanca borcu verdi,ben 4 yıldır o evde oturuyorum,cadde üstü,4 kat,denız manzaralı,ve kimse o evi o paraya aldığımıza ınanmıyor,

Ay gerek kalmadı en sonunda hasta oldum.Demekki hastalığımın habercisiymiş gözümaydın :2:

Rabbim istedikten ve nasip ettikten sonra 'an' da her şey değişir.Rabbimin büyüklüğü inanmayan herkese ibret oluyor her gün...

Bizimde istediğimiz gibi borçsuz bir evimiz olur inş. kısa zamanda...

selam kizlarhihoyyyt
rüyamda ablam tarafindan kirbaclandim ama ne canim yandi nede kan geldi kirbaclari tek tek saydim 1.2.3 fialn diye
beni kirbaclamadan evvel bir aslani kirbacladi
bide ayni rüya icinde yaban domozu gördüm ayaklari bagliydi yatiyordu ölmüsdü ve cok agir bir koku geliyordu

nazablam yada maip bi fikriniz varmi?

naz sevda ablaa nerdsini acepp bitanemmolumunekankayizsmile

güzeller güzelli meliscim bir haftadır yatıyorum ağır bir grip geçirdim şimdi çok şükür iyiyim sen nasılsın birtanem kalbin o kadar güzelki birtanem allah o güzel kalbine göre versin tüm istediklerini rabbim seni nazarlardan korusun inşallah opuyorumnanaktan

oy oyy geeçmiş olsunnn gelmisn yaa buğünn 4günüdrr ugrayamadım kk ya

hemen sana yazım dedim.....iyim işte nebilim biraz morlaim bozuk ama şükür bunada....

dün gece rüyamda uçaktaydım çok korkuyodum sürekli okuyordum uçak havalanıyordu onu bile hissettim...lütfen yorumlayın kızlar lütfenn

merhabalar

kayın validem beni rüyasında görmüş..
saçlarımı küt kestirmişim kısaltmışım...oda bana demişki neden böyle yaptın sacını..bende demişimki boşver anne uzar demişim..

teşekkürler şimdiden..

Merhaba kızlar
Rüyamda yıllardır küs olduğum bir arkadaşımla barıştığımızı ve tekrar dost olduğumuzu gördüm hatta yemeğe bile çıkıyorduk o full makyaj yapmıştı yakışmıştı...

Geçmiş olsun canım bende 3-4 gündür kötüydüm sağolsun kk dan bir kaç arkadaş atom tarifler verdi ayakta geçirdim bu süreyi hala geçmiş değil burnum tıkalı ve hafif ateşliyim ama bunada şükür....
Eğer ihtiyaç duyarsan yazayım tarifi gripinin tozunu bardağa döktüm yarım limon sıktım sonrada üzerine maden suyunu yavaş döküp hepsini içtim iyi geldi gerçekten....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…