Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

cok güzel bir rüya müstekbel kayinbabandan sana bir destek bir yardim bir güzelik vs olabnilir

merhaba
benım ruyalarım genelde çıkar yanı dırek olayları görürüm örnegın arkadasımın trafık kazası geçirdiğini gördum ertesi gun gerçekleşti bı yakınımızın ölümunu gördugumde falan bazen iyi şeylerde göruyorum ama genelde kötü olayları önceden bılırım. hatta yakınlarımın benden sakladıkları şeyleri bıle görüyorum ve anlettıgımda şok oluyorlar. gerçekten korkuyorum aslında bazı olaylar fılm gıbı gördüğüm şekılde gerçekleşiyor yada bı haber alıyorum ruyada aynısı gerçekleşiyor.bazılarına göre ii birşey ama ben çok korkuyorum.

ilk defa değişik bır rüya gördum dun gece.yanı olay yada haber deılde... hastahanedeyım ultrasonda doktor 4üzlerım olacagını söylüyor sonra bakıyorum bnde ultrasonda 4 tane sperm görüyorm sonra bunlar çogalıo akın akın gelıyorlar çok ilgınç bi ruyaydı yorumlarsanız çok sevınırım ....

bu arada ewlıyım 5 yaşında bi oğlum var.

hamile kalabilirsin
bide maddi manevi rahata eriscen:roflol:

gercekden de hamileysen bu senin bilincalti korkularindir

degilsende sikinti yaptigin bekledgin bir gelismenin biraz daha sürecegini yani sikintilarin biraz daha olacak ama gecici bir durumdur basari ardindan gelecekdir

Umarım dediğin gibi sıkıntısız günler gelir canım ağzına sağlık:1hug:

Son düzenleme:

Yüreğine sağlık çok sağol.Aksini yapamıyorum zaten sabır diye diye gidiyoruz bazen umutsuzluğa düşsemde tekrar toparlanıyorum inancım sayesinde şükürler olsun.İnş. dediğin gibi güzel şeyler olur sevinirim hep...

teşekkür ederim ne güzel yorumlamışsınız dilerim öyle olur...ve hayallerimde hep aralarında 4-5 yaş olan bir ağabey ve onun peşinde "abi,abi" diye dolaşan bir kız çocuğu var...belki de Allah verecek, bu yöndeki hayalim gerçek olacak....uyandığımda çok mutluydum ve iki gün oldu hala etkisindeyim umarım yorumlarınız gibi güzel olur ilerisi...

kızlar bunu da yorumlar mısınz annemin rüyası bu..
rüyasında beni görmüş,bi balo gbi düğün gbi bi yerdeymişiz ben telefonumu kaybetmişim ama pahalı benim için değerli olan bi telefonmuş bu,arkadaşlarımla arıyomuşum. annem bana sen bişeyini mi kaybettin diye soruyomuş bana bende ağlamaya başlıyomuşum annem öğrendi diye annemde benden neden saklıyosun bak ben buldum telefonun bende diyomuş,meğer bu benim kaybettiğim 3.telefonmuş ondan ağlıyomuş bunu da kaybettim diye ama annem bana bulup veriomuş,bana sölesseydin belki onları da bulurduk diyomuş

çok merak ettim yaa ne demek??

Son düzenleme:

anenle bazi sirlarini yada bazi konulari hayatinla ilgi seyleri konusacaksin bu fikir alisveriside olabilir eger annenle bu derecede acikliginiz yoksa bu rüya senin annle paylasaccagin bazi sorunlarda diyim sana destegi olacak senin bile beklemedigin sekilde yardimi dokunacakdir
bu sirun sanki bana iliski ile ilgi gibi geldi ama bilemem yinede

telefon haberdir bekledgin bir haber alacaksin

tşk edrim cnm,annemin rüyaları genellikle çıkar o yüzden merak ettim, her konuyu konuşmam bi sorun ve beklemediğim anda yardımı olabilir baya uzun zamandır ilişkim yok haberi merak ettim annemin eliyle gelcek heraldeCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…