- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.001
Geçmiş olsun canım bende 3-4 gündür kötüydüm sağolsun kk dan bir kaç arkadaş atom tarifler verdi ayakta geçirdim bu süreyi hala geçmiş değil burnum tıkalı ve hafif ateşliyim ama bunada şükür....
Eğer ihtiyaç duyarsan yazayım tarifi gripinin tozunu bardağa döktüm yarım limon sıktım sonrada üzerine maden suyunu yavaş döküp hepsini içtim iyi geldi gerçekten....
naz sevda ablacım iyşleştinmiiiii merakdayımmm seniiii
evtt canım o görmüşş hayırlara çıksınnn tabir dilmmeş yaaa merka etimmCemalmi görmüş rüyayı?Hadi hayır olsun...
Bende rüyamda annemle uğraştım hep.Annem ben ve eşim bir yataktaydık ve pencereden bir şeye bakıyorduk ama neye bakıyorduk hatırlamıyorum....
çok şükürr ablacımm biraz hastaydım işte fıtıktan süphelendilerrrohaoldumsmilesenin iyleşitgine çok ama çokkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmŞeniziyleştim güzeller güzeli melisim sağol canım sen nasılsın umarım herşey yolundadır rabbim seni nazardan korusun inşallahopuyorumnanaktan
yorum yapan arkadaşalr anlamını çok merek ediyorumm...yorumlarsanızz sevinirimm:gitme:kardeşim görmüş rüyayıı yorumlarmısınz arkdaşalr....
babamla kendini görmüşş kalabalık bi ortamda gizlice konuşan 2 kişiyi duymuşlar çoçuk çalmış bu kişiler bizimkilrde bunu duymuş ve polise bildirmek istemişer oarda çoçugu alıp aileisne götürmek üzere arabya bindirmişler ama o arda babamı kaçırmışlar...kardeşim erkek onalrı takip etmiş eline silah almış sıkıştırmış babamı arabadana tmışlar...kan geliyormuşş(kalbinden bıçaklamışlarr yüzü morarmış kardeşim abulansı aRAMIŞ nedemk bu yaaa çok korrktummmmafoldumben
ehüü olurmuu hiçç mahsunn yaa senide çok seviyorr mnsden özlede konuşuyonuz ya...kıskanmışşda:))cnmm sıkıntı yapammma çok üzüzlür senin bu mesajına şimdi naz sevda ablanazabla artik kirilmaya basliyorum ama yalnizca melisdeniz mi var senin icin bizi baktimda iyice unutdun papucumuz dama atildi
bilmeyerek bir yalnisimizmi oldu diye sormaya basladim kendime :uhm:
kiskanmaya basladim artik ama yani bizide gör diyorum bir selam ver en azindan
yani alip basimi gidecem bu diyardan kimse yoklugumu anlamiyacak :2:
fisfisfis
ehüü olurmuu hiçç mahsunn yaa senide çok seviyorr mnsden özlede konuşuyonuz ya...kıskanmışşda:))cnmm sıkıntı yapammma çok üzüzlür senin bu mesajına şimdi naz sevda abla(fisfisfis
:içelim::içelim:canim senin icin zaten lafim yok aranizdaki muhabbet daim olsun olsunda birazda beni görsün diyorum yani insan sevdgine nazlanirmis ya ondan artik tutamadim icime ata ata bir hal oldum yahu
msn de yakalayamadim onu birtürlü
canım benimm bende yazarım sana...eger mutlu edese seni tabiii naz bklanın yerini tutumada bi parça moral olurum sanaa:1hug:
tabiki ablamin üzülmesini istemem canin sagolsun varsin bana yazmasin
bu aralar sevgiye ilgiye acim birazda böyle bazen duygusallasiyom iste
a.s.
kiimse yokmu yorum için senağlamayorum yapan arkadaşalr anlamını çok merek ediyorumm...yorumlarsanızz sevinirimm:gitme:
evtt canım o görmüşş hayırlara çıksınnn tabir dilmmeş yaaa merka etimm
çok şükürr ablacımm biraz hastaydım işte fıtıktan süphelendilerrrohaoldumsmilesenin iyleşitgine çok ama çokkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmŞeniz
nazabla artik kirilmaya basliyorum ama yalnizca melisdeniz mi var senin icin bizi baktimda iyice unutdun papucumuz dama atildi
bilmeyerek bir yalnisimizmi oldu diye sormaya basladim kendime :uhm:
kiskanmaya basladim artik ama yani bizide gör diyorum bir selam ver en azindan
yani alip basimi gidecem bu diyardan kimse yoklugumu anlamiyacak :2:
sağol birtanem iyiyim şimdi çok şükür sen nasılsın bebişin nasıl tarifin için sağol yaparım tabiki burdaki bütün arkadaşlar çok iyiler herkes birbirinin hatrını soruyor gerçekten güzel bir dostluk var burda allah nazardan saklasın kendine ve bebişine iyi bak birtanem opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?