Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

iyi geceler arkadaşlar
ben gece uyuyamıyorum boğaz ağrısından rüya görmüyorum bu nedenle
allah harkesin rüyasını hayırlara çıkarsın

Son düzenleme:
kardeşim görmüş rüyayıı yorumlarmısınz arkdaşalr....

babamla kendini görmüşş kalabalık bi ortamda gizlice konuşan 2 kişiyi duymuşlar çoçuk çalmış bu kişiler bizimkilrde bunu duymuş ve polise bildirmek istemişer oarda çoçugu alıp aileisne götürmek üzere arabya bindirmişler ama o arda babamı kaçırmışlar...kardeşim erkek onalrı takip etmiş eline silah almış sıkıştırmış babamı arabadana tmışlar...kan geliyormuşş (kalbinden bıçaklamışlarr yüzü morarmış kardeşim abulansı aRAMIŞ nedemk bu yaaa çok korrktummmmafoldumben

slmm günaydınnn
rüyamda bebeğimi doğurmuşum sarışın renkli gözlü çok ttalı bi bebektii çenesiyle oynuyorum gülüyorr emzirmek istedim önce meme küçük geldii sonrasınde diğer memeye geçirdim bulamıcak die korkuyordum buldu emdiii
yorumlarsanız sevinirimm

Cemalmi görmüş rüyayı?Hadi hayır olsun...

Bende rüyamda annemle uğraştım hep.Annem ben ve eşim bir yataktaydık ve pencereden bir şeye bakıyorduk ama neye bakıyorduk hatırlamıyorum....

merhaba
bende ruyamda yuzumu bı jelle yıkıyorum.yuzumu havluya sılıyorum ama b bakıyorumkı kaslarım dokulmus
megerse kullandıgım jel tüy dokucu kremmıs..
yorumlarmısınız..

sağol birtanem iyiyim şimdi çok şükür sen nasılsın bebişin nasıl tarifin için sağol yaparım tabiki burdaki bütün arkadaşlar çok iyiler herkes birbirinin hatrını soruyor gerçekten güzel bir dostluk var burda allah nazardan saklasın kendine ve bebişine iyi bak birtanem opuyorumnanaktan

Cemalmi görmüş rüyayı?Hadi hayır olsun...

Bende rüyamda annemle uğraştım hep.Annem ben ve eşim bir yataktaydık ve pencereden bir şeye bakıyorduk ama neye bakıyorduk hatırlamıyorum....
evtt canım o görmüşş hayırlara çıksınnn tabir dilmmeş yaaa merka etimm

iyleştim güzeller güzeli melisim sağol canım sen nasılsın umarım herşey yolundadır rabbim seni nazardan korusun inşallahopuyorumnanaktan
çok şükürr ablacımm biraz hastaydım işte fıtıktan süphelendilerrrohaoldumsmilesenin iyleşitgine çok ama çokkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmŞeniz

yorum yapan arkadaşalr anlamını çok merek ediyorumm...yorumlarsanızz sevinirimm:gitme:

nazabla artik kirilmaya basliyorum ama yalnizca melisdeniz mi var senin icin bizi baktimda iyice unutdun papucumuz dama atildi
bilmeyerek bir yalnisimizmi oldu diye sormaya basladim kendime :uhm:
kiskanmaya basladim artik ama yani bizide gör diyorum bir selam ver en azindan
yani alip basimi gidecem bu diyardan kimse yoklugumu anlamiyacak :2:

fisfisfis ehüü olurmuu hiçç mahsunn yaa senide çok seviyorr mnsden özlede konuşuyonuz ya...kıskanmışşda:))cnmm sıkıntı yapammma çok üzüzlür senin bu mesajına şimdi naz sevda abla(fisfisfis

fisfisfis
ehüü olurmuu hiçç mahsunn yaa senide çok seviyorr mnsden özlede konuşuyonuz ya...kıskanmışşda:))cnmm sıkıntı yapammma çok üzüzlür senin bu mesajına şimdi naz sevda abla(fisfisfis

canim senin icin zaten lafim yok aranizdaki muhabbet daim olsun olsunda birazda beni görsün diyorum yani insan sevdgine nazlanirmis ya ondan artik tutamadim icime ata ata bir hal oldum yahu
msn de yakalayamadim onu birtürlü

tabiki ablamin üzülmesini istemem canin sagolsun varsin bana yazmasin
bu aralar sevgiye ilgiye acim birazda böyle bazen duygusallasiyom iste
a.s.

:içelim::içelim:

merhabalar rüyamda gebelik testi yapıyorum ve sonuç pozitif çıkıyor ablama gösteriyorum demekki adet geçtikten 4 gün sonra yapılması gerekiyormuş gibi
şeyler söylüyoruz.sonra yeni doğum yapmış bi
arkadaşımla gebelik hakkında sohbet ediyorum ardından tuvalete girip üstümü çıkarmadan her yere idrar yapıyorum ve
sonra yeri duvarı aynayı siliyorum eşimle ben ve ablam dışarı çıkıyoruz bi köprünün üstünden geçiyoruz karşıdan karşıya geçmek için başka şansımız yok
sadece o köprüden geçmek zorundayız fakat köprünün üzerinde 3 4 tane kedi ile köpek yavrusu görüyoruz ablamla ben gerçek hayattada kediden çok kokarız ben
yavru olduğundan ve eşime sarılarak falan geçiyorum ama ablam geri dönüyor kedi ile köpek yavrularıda ayaklarımıza falan değiyorlar.sonra arkadaşımın evine
geliyorum doğum yapan arkadaşım ben ve ablam hep beraberiz arkadaşımın evinde de tuvalete giriyorum tuvalet taşmış ve pis kokuyor nereye idrarımı yapcam
diye bakarken içeri ablam giriyor tam oturmadan hafif ayakta durarak idrar yapıyorum ve o sırada adet kanı görüyorum adet oluyorum diyorum ablama ama böyle
koyu bi kan iç çamaşırıma bakıyorum 3 damla kan da orda görüyorum sonra eşim geliyor apartmandan çıkarken bi adam bana sabır diyor.
nedir ne olabilir acaba bu rüyanın anlamı???

canım ya çok geçmiş olsun bel fıtığındanmı şüphelendiler inşallah birşey yoktur kıyamam sana kendine dikkat et olurmu birtanem çok öpüyoruma.s.

oy oyyyyy benim birtanem sitem etmiş ablasına haklıda aslında biraz ihmal ettim mahsumumu canımın içi inan çok kötüydüm hem grip hemde kadın hastalığı zor atlattım hiç seni unuturmuyum ben arada bakıyorum msnde yoksun yoğunsun diye düşündüm çalışıyormusun moralin nasıl boş vaktinde msnden konuşalımmı bende seni çok merak ediyorum inan aklım hep sende birtanem iyimisin senin yokluğun o kadar belliki burda özellikle ben çok arıyorum seni burda ne güzel yorumlar yapıyordun keşke yine yapsan tabiki önce moralinin iyi olmasını istiyorum dualarım seninle canım mahsumumopuyorumnanaktan

Sağol ama ben tam iyileşemiyorum ablam yaa.İlk defa bu kadar uzadı.Tam yatmadım şükür ama (yatamamda zaten bebekle)ayaktada kaldı gitmedi hastalık.Üstelik midem,karnım,kasıklarımda ağrıyor.Yani bayağı bir üşütmüşüm her yerden almışım soğuğu.Sürekli ilaç içiyorum inş. geçer ama bu defada kızım hasta olacak 2 gündür o da hapşırmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…