- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #1.961
arkadasinla ikinize cok büyük basari var istedigin her ne ise okul is kriyer vs
cok güzel bisekilde ulasilacakdir
ayriliksancisi, mahsumdegilizbenim rüyama da bir gözatsanız çok sevinirim.
görüştüğüm bir arkadaşım vardı, benimle konuşmayı kesti. çünkü onun duygularına karışılık
veremedim ben. kalbini kırdım. aniden bıraktı diyalog kurmayı. birkaç ay oldu bu olay olalı.
ve dün gece onunla ilgili bir rüya gördüm. haftalar sonra gördüm ancak...
onun evine gidiyormuşum ben. onunla konuşmak, onu görmek için... derdi nedir anlamak için...
evinde kız kardeşi var. sonra 'o'nu da görüyorum bir odadan diğerine giriyor ama bana bakmıyor hiç.
orada olduğumu biliyor ama kaçıyor, yüzümü görmek istemiyor. birkaç kez denemeye çalışıyorum
ona ulaşmayı ama olmadı bir şey. ben de vazgeçtim. madem öyle istiyor yapacak bir şey yok diyorum.
çok kızdı ve çok kırıldı bana demek ki vs.
bu ne demektir lütfen bir yorum yapın. mafoldumben
bir daha benimle konuşamaycak kadar kırgın ve kızgın mı ki bana... mafoldumben
cok güzel bir rüya müstekbel kayinbabandan sana bir destek bir yardim bir güzelik vs olabnilir
düsündüün kisinin disinda baska bir kismetin olacak ondan evlilk teklifi alacaksin sana dürüst samimi ve askla yaklasacak istersende evlilik olacak ama bir konu disinda bir anlasmazliginiz yani fikir ayrimi yasiyabilirisniz hangi konuda bilemem
selam
rüyamda ucuyormusum ama bir ip den tutunarak kendimi gökyüzüne cekerek gidiyormusum,ve cok yüksek bir gökdelenin catasinda su insaat merdivenleri varya onda gördüm,kendi kendime diyorumki bu gökdelenin daha yukarsina kim cikarki .merdivenden sonrasi cünkü gök yüzüyüdü.
O akrabanla arana girecekler. Dedikodu olur (fare içi dışı kötülükle dolu sana zarar vermek isteyen bir kadın demektir) arkandan iş çevirme olur, huzurunu kaçıracak bir düşmanın var.
Ama rüyanı ayrıntılı bilmediğim için bu kötü niyetli kadın bir başkası mı yoksa o akraban mı anlayamadım.
Sonuçta fitne fesat birisi dolanıyor hanende. Ve o akraban ile aranda soğuk rüzgarlar kara bulutlar dolanıyor.
Benim rüyamda da ben hiç istememişim, dile getirmemişim ama burnumu daha da kaklık hale getiriyorlar
Üstüne jel gibi bir şey sürerek. Ben de diyorum ki ee zaten benim burnum kaklık daha fazla kalkık olmasını istemiyorum yoksa çok yapma durur diyorum. Ama artık o jeli sürmüşler ve iş işten geçmiş. Annem de durumdan tedirgindi ama bir şey demiyordu beni üzmemek için. Ben de bekliyordum daha nasıl bir şekle bürünecek acaba diye. Ve üzülüyordum kötü olur diye. Hatta sabah uyandığımda hemen elimi burnuma götürdüm. Güzellik benim için çok önemli. Korktum yani epeyce.
Bir de annem bugün şişman bir kadın görmüş rüyasında ve anneme demiş ki kadın, senin kızın niye bu kadar güzel yaa... bu cümleyi defalarca kurmuş. Annem de hemen nazar duası okuyayım ben en iyisi diye düşünmüş.
Ayriliksancisi yorumunu bekliyorum. :Saruboceq:
ben senii kendime çok ama çokk yakın hissdiyorumm..sankii çok uzun yıllarr berabriz gibiii dostlugumuz daim olsun..senin facen felan varmı naz sevda ablacım........evett çok inatçıyım bana direten oldugunda tam aksini yaprım sırf gıcıklık olsun diyekafamçokkarıştıama tatlı dillll oldugunda karşımdakine ona ahyır demem...konuşmasını yeri ğeldigindede çevremdede gerektiği kadar biliyrum işte ama gel ğörkü ablacım içme atmamın sebebi her kze insa deil maleseff ama senin gibi manevi duyguları olan insana deger veren ve çevremdekilerini çok seven biri var hayatımda.........opuyorumnanaktancanım benim asıl ben iyiki senin gibi kalbi tertemiz birini tanıdım burdan gerçekten senin yerin çok farklı bende sanki yıllardır tanıyorum seni vede isimini görünce içim müthiş bir huzur ile doluyor ne olduğunu bilmiyorum ama bildiğim tek şey yada hissettiğim tek şey çok inatçı gibi görünen ama tatlı bir dille herşeye peki diyen biri olduğun herşeyi içine atma dile getir sen al dille konuşmasını bilen birisin içinde savaşmayı bırak yıpranırsın birtanem opuyorumnanaktan
:roflol::roflolHerkese günaydın nasılsınız bugün?Güzel rüyalar gören oldumu?
Ben rüyamda bir işyerinde bir bayanla çalışıyorum güya.O yerin mutfağına giriyorum çay falan hazırlıyorum sonra bakıyorum herşey dağınık pis geliyor gözüme ve birden temizlemeye toplamaya başlıyorum ortalığı.Aşağıları karıştırırken bir poşet içinde bir sürü açılmamış bayram çikolatalrı görüyorum bir tanesini atıyorum ağzıma.Bu arada arkamdada beni bekleyen ve seven eski erkek arkadaşım var onun yanındada bir erkek daha var.
Pek bir şey anlamadım bu rüyadan doğrusu.Eski erkek arkadaşımdanda bahsetmedikki zırt diye girdi rüyama :uhm:
Herkese günaydın nasılsınız bugün?Güzel rüyalar gören oldumu?
Ben rüyamda bir işyerinde bir bayanla çalışıyorum güya.O yerin mutfağına giriyorum çay falan hazırlıyorum sonra bakıyorum herşey dağınık pis geliyor gözüme ve birden temizlemeye toplamaya başlıyorum ortalığı.Aşağıları karıştırırken bir poşet içinde bir sürü açılmamış bayram çikolatalrı görüyorum bir tanesini atıyorum ağzıma.Bu arada arkamdada beni bekleyen ve seven eski erkek arkadaşım var onun yanındada bir erkek daha var.
Pek bir şey anlamadım bu rüyadan doğrusu.Eski erkek arkadaşımdanda bahsetmedikki zırt diye girdi rüyama :uhm:
Rüyamı yorumlarsanız sevinirim uyandığımda sanki gerçeği yaşadım
bugün rüyamda bir apartmanın önündeyim apartmandan bir kadın çıkıyor yasin diyor bende amin diyorum sonra apartmana giriyorum apartmanın içinde iki tane kadın var bunlar konuşuyo bende buraya bazen bir köpek gelip oturuyo kıyamıyorum tüylerini döküyo diyorum biri bana süpürgeyi veriyo al süpür diye bende orayı temizliyorum silmiş gibi oluyo ardından süpürgeyi istiyo veriyorum sonra oradaki bir kadına sizin pas pas var burayada kediler gelir diyorum kadın kedi değilde bazen yılan geliyo diyor. iki tane 6-7 yaşlarında çocuk geliyo biri kız biri oğlan bizi dinlemek istiyolar kadınlardan biri hadi siz getireceğinizi getirdiniz deyip çocukları gönderiyo kızdan küçük kuranlar olur ya ondan alıyo. Ardından ben bir daireye giriyorum ev benimmiş sanırım içerde dayım var dayım 4+1 evlerde köpek beslenir ama bu evlerde beslenmez ışık kaç dakikada yanıyo diyo. Sonra rüyamda bana ikramiye çıkmış ben ne alsam diye düşünüyorum bir tane deniz manzaralı ev görüyorum önünde deniz ve gemiler var pencereleri ahşaptan fazla değil ama biraz yıkık dökük ben boğazı görmüyo sadece deniz görüyo hemde eski diye düşünüyorum ardından ankarada bir ev görüyorum çok güzel ben acaba ev mi alsam işmi kursam diye düşünüyorum. O kadar parayı eve yatırmak doğrumu diyorum.
Enteresan bir rüyaydı hemen uyandım uyandığımda sanki gerçek gibiydi gördüklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?