Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

ayriliksancisi, mahsumdegilizbenim rüyama da bir gözatsanız çok sevinirim.
görüştüğüm bir arkadaşım vardı, benimle konuşmayı kesti. çünkü onun duygularına karışılık
veremedim ben. kalbini kırdım. aniden bıraktı diyalog kurmayı. birkaç ay oldu bu olay olalı.
ve dün gece onunla ilgili bir rüya gördüm. haftalar sonra gördüm ancak...

onun evine gidiyormuşum ben. onunla konuşmak, onu görmek için... derdi nedir anlamak için...
evinde kız kardeşi var. sonra 'o'nu da görüyorum bir odadan diğerine giriyor ama bana bakmıyor hiç.
orada olduğumu biliyor ama kaçıyor, yüzümü görmek istemiyor. birkaç kez denemeye çalışıyorum
ona ulaşmayı ama olmadı bir şey. ben de vazgeçtim. madem öyle istiyor yapacak bir şey yok diyorum.
çok kızdı ve çok kırıldı bana demek ki vs.

bu ne demektir lütfen bir yorum yapın. mafoldumben
bir daha benimle konuşamaycak kadar kırgın ve kızgın mı ki bana... mafoldumben

Son düzenleme:

bilicalti rüya belki

degilsede onun sana olan kirginligimidesem üzüntüsümü desem yansimis sana
bide onun bi odadan cikip diger odaya girmeside onun duygusal anlamda karisikligini gösteriyor

Benim rüyamda da ben hiç istememişim, dile getirmemişim ama burnumu daha da kaklık hale getiriyorlar
Üstüne jel gibi bir şey sürerek. Ben de diyorum ki ee zaten benim burnum kaklık daha fazla kalkık olmasını istemiyorum yoksa çok yapma durur diyorum. Ama artık o jeli sürmüşler ve iş işten geçmiş. Annem de durumdan tedirgindi ama bir şey demiyordu beni üzmemek için. Ben de bekliyordum daha nasıl bir şekle bürünecek acaba diye. Ve üzülüyordum kötü olur diye. Hatta sabah uyandığımda hemen elimi burnuma götürdüm. Güzellik benim için çok önemli. Korktum yani epeyce.

Bir de annem bugün şişman bir kadın görmüş rüyasında ve anneme demiş ki kadın, senin kızın niye bu kadar güzel yaa... bu cümleyi defalarca kurmuş. Annem de hemen nazar duası okuyayım ben en iyisi diye düşünmüş.

Ayriliksancisi yorumunu bekliyorum.
:Saruboceq:

yukardaki rüyami yorumlarmisiniz lütfen :1hug: birde kayisi agaci gördüm

Herkese günaydın nasılsınız bugün?Güzel rüyalar gören oldumu?

Ben rüyamda bir işyerinde bir bayanla çalışıyorum güya.O yerin mutfağına giriyorum çay falan hazırlıyorum sonra bakıyorum herşey dağınık pis geliyor gözüme ve birden temizlemeye toplamaya başlıyorum ortalığı.Aşağıları karıştırırken bir poşet içinde bir sürü açılmamış bayram çikolatalrı görüyorum bir tanesini atıyorum ağzıma.Bu arada arkamdada beni bekleyen ve seven eski erkek arkadaşım var onun yanındada bir erkek daha var.
Pek bir şey anlamadım bu rüyadan doğrusu.Eski erkek arkadaşımdanda bahsetmedikki zırt diye girdi rüyama :uhm:

rüyamda gördüğüm kişi sevdiğim bi akrabam

yorumun için teşekkürler cnmm opuyorumnanaktan

kızlar bir bakın lütfen ya.....
rüyamda sol elimde yüzük vardı ve sol elimin üstünde sim vardı yüzük bile sim e bulanmıştı bunun anmalı ne olabilir lütfen yorumlarmısınız

rüyamda pembe saçlı uzakdoğulu bir kız gördüm. ağlıyordu.
güzel ince bir kızdı. saçlarının pembe tonu da koyuydu ve saçları uzundu. ona bakıyordum.
önümde duruyordu.

ve bir de balkonda duruyordum. yanımda büyük bir karton kutu ve içinde de bir bebek vardı.
bebek oturuyordu ama kafasına 3, 4 tane karton poşet geçirmişlerdi. ben de hemen aayy bu ne böyle
diyerek çıkardım hepsini başından ve bebeği kucağıma aldım. bunu küçücük bir insana nasıl
yapabilirler diye sinirlendim.

bir de 2. kez kuzenimin bana sinirli ve alıngan bir ifadeyle baktığını, aynı zamanda da konuşmaya
çalıştığımda bana hiç cevap vermediğini görüyorum. bir sorun mu var diyorum yoo diyor ama hiç de pas vermiyor bana.

Son düzenleme:

Lütfen benim rüyamı da yorumlayın. senağlama

ben senii kendime çok ama çokk yakın hissdiyorumm..sankii çok uzun yıllarr berabriz gibiii dostlugumuz daim olsun..senin facen felan varmı naz sevda ablacım........evett çok inatçıyım bana direten oldugunda tam aksini yaprım sırf gıcıklık olsun diyekafamçokkarıştıama tatlı dillll oldugunda karşımdakine ona ahyır demem...konuşmasını yeri ğeldigindede çevremdede gerektiği kadar biliyrum işte ama gel ğörkü ablacım içme atmamın sebebi her kze insa deil maleseff ama senin gibi manevi duyguları olan insana deger veren ve çevremdekilerini çok seven biri var hayatımda.........opuyorumnanaktan

:roflol::roflolne bee bu rüyamı şinşik kuzusempatiksalakcinni

Bu yorumlanmadan hemen 2.sini yazıyorum.Yine çikolata gördüm rüyamda.Masanın üzerinde koca bir kavanoza boşaltılmış çikolata eşimin önünde duruyordu dayanamadım kendi önüme çekip az almak istedim...

Söz konusu çikolataysa rüyada bile affetmiyorum ... :lepi:

Rüyamı yorumlarsanız sevinirim uyandığımda sanki gerçeği yaşadım
bugün rüyamda bir apartmanın önündeyim apartmandan bir kadın çıkıyor yasin diyor bende amin diyorum sonra apartmana giriyorum apartmanın içinde iki tane kadın var bunlar konuşuyo bende buraya bazen bir köpek gelip oturuyo kıyamıyorum tüylerini döküyo diyorum biri bana süpürgeyi veriyo al süpür diye bende orayı temizliyorum silmiş gibi oluyo ardından süpürgeyi istiyo veriyorum sonra oradaki bir kadına sizin pas pas var burayada kediler gelir diyorum kadın kedi değilde bazen yılan geliyo diyor. iki tane 6-7 yaşlarında çocuk geliyo biri kız biri oğlan bizi dinlemek istiyolar kadınlardan biri hadi siz getireceğinizi getirdiniz deyip çocukları gönderiyo kızdan küçük kuranlar olur ya ondan alıyo. Ardından ben bir daireye giriyorum ev benimmiş sanırım içerde dayım var dayım 4+1 evlerde köpek beslenir ama bu evlerde beslenmez ışık kaç dakikada yanıyo diyo. Sonra rüyamda bana ikramiye çıkmış ben ne alsam diye düşünüyorum bir tane deniz manzaralı ev görüyorum önünde deniz ve gemiler var pencereleri ahşaptan fazla değil ama biraz yıkık dökük ben boğazı görmüyo sadece deniz görüyo hemde eski diye düşünüyorum ardından ankarada bir ev görüyorum çok güzel ben acaba ev mi alsam işmi kursam diye düşünüyorum. O kadar parayı eve yatırmak doğrumu diyorum.
Enteresan bir rüyaydı hemen uyandım uyandığımda sanki gerçek gibiydi gördüklerim

Kızlar benim rüyamıda yorumlayabilirmisiniz_?

Şimdi rüyamda bir evdeyim ama kimin evi olduğunu bilmiyorum sonra bir bebek veriyorlar kucağıma bebek durmadan ağlıyor kimin bebeği kız mı erkek mi onuda bilmiyorum ama annesi ben değilim eminim bebeğin meğer karnı açmış ondan ağlıyor annesi dışardaymış emziremiyor mama getirin diyorum mama yok bebek kucağımda ama durmadan ağlıyor sonra mememe yaklaştırdım bebeği dur şimdi sana meme vericem dedim çıkardım mememi ağzına verdim ama boş meme süt falan yok çocuk iki çekti gene başladı ağlamaya sonra ben aldım mememi sıkmaya başladım fış diye incecik süt fışkırdı sonra bol bol fışkırmaya başladı bende bebeğin ağzına sıkmaya başladım ama mememi ağzına vermiyorum habire sıkıyorum bebekte öyle içiyor sütü ilk başta boğulacak gibi oldu sonra içti karnı doydu diğer mememdende sıktım sütü ama önce sol mememden verdim sonra aldılar bebeği kucağımdan annesi geldi galiba tam net hatırlamıyorum işte rüyam böyle ne dersiniz kızlar benim bebeğim değildi ama süt veerdim ne demek acaba bu

bence sen ev alıcan şeker hissim böle..

banada olmuştu böle birşey,bir rüya,ve o evi aldık bız,hemde ımkasız gibi birşeyken,nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…