Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

canım çok geçmiş olsun sanada bebişinede aman dikkat et kızına çocuklarda zor geçiyor bu hastalık bende tam iyi olamadım tam bitti diyorum birdaha başlıyor titremeler aşırı üşüyorum şu anda bile bataniyeye sarılmış oturuyorum ıhlamur içine elma kabuğu tarçın koy iç birde karabiberli çay iç iyi geliyor için ısınsın önce kendine ve de bebeğine iyi bak canım rabbim acil şifalar versin hepimizeolumunekankayizsmile

bu mesajını heç begenmedim canımm ben sana telefonda konuştugugmuzda druna görün demiştim..ya görünmedin yada gitin ama çok diket etmiyosun kendine..anenecines söyleee gelsin ayşeye baksın sen de biraz dinlensen..faceden sana özelden yazdım bi bak okunu hakında kuzu..hafa içi görüşürüzz bi araaolumunekankayizsmile

rüyamda okyanus gibi bir masmavi bir denize çok yüksekten belki de havadan gökyüzünden atlıyordum..
ama sanki bir görevmiş bu bir adam var başımda atlayıp atlayamadığıma bakıyor..denizde de bir sınır bir çizgi var..o çizginin içine atlamam gerekiyor..atlarken çok uzağa doğru gidiyorum ama sonunda çizgiyi görüp çizginin iç tarafına atlayabiliyorum..deniz çok güzeldi masmavi..

bu rüyayı bana nasıl yorumlarsnız acaba ?

bu anlttığım deniz, denizin ortası değil, kıyı şeridi görünüyor..ormanlık yeşillik vardı kıyı şeridinde..

Son düzenleme:
gunlerdır beklıyorum ruyam yorumlanacak dıye
benmı karıstırdm acaba bu sayfa degılmıydı yorumladıklarımız...

Nedeni varsa da ben bilmiyorum. Çok talep olduğundan olabilir belki.
Bu arada söylemeden geçemicem avatarın muhteşem. :lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben söylim nedenını,kaç kez yazdım,bunu olacağını söledım,her gördüğü saçma sapan,bilinç altı rüyasını bıle yazdır herkes,yorumlanacak rüyalar özeldir,uyardım kaç kez,kimse dinlmedı,yorumlayanlarda haklı,yokda her gece bir sürü rüya görürüz yanı,hepside yazılmazki

Uf bir rüya gördüm çok korktum. Tanıdığım biri var. İş sahibi biri ...bir çay bahçesinde karşılaşıyoruz :S büyük patronlarıda var. gel oturalım bir yerde diyor :S bende başka bir konuda konuşucaz diye düşünüyorum sonra 4-5 kişilik bir grubun yanına oturuyoruz :s ikimiz aynı koltuğun yan yana oturuyoruz... ben çekiniyorum oturmak istemiyorum zoraki oturuyorum :S. sonra bir anda bana sarılmaya kalkıyor garip gairp baktığını hissediyorum yüzünde bir gülüseme beliriyor :S. yalnız olduğumu bildiği için mi diye aklıma geliyor direk.....biliyor birinden ayrı olduğumuzu bu şahıs....bir anda benii öpmeye çalışıyor yanaklarımdan ben tabi tepki veriyorum "bir rahat bırak diyorum" (neden tokatlamadım anlamadım) ama çok korktum acaba bu bir uyarımıydı acaba bir ara iş yerine ziyarete gidecektim. hep söyler bir gelmedin diye :S.. Allahım bir uyarısı diye gitmedim çok korktum ...

Dİyorum ki yorumum güzel olsun inşallah bana yardımı dokunacak. belki gittiği yerlerde işimle ilgili yardımı dokunacak diye güzel şeylerede yoruyorum...
Güven meselesi erkeler egüvenilmez ben asla yalnız gitmem bu rüyadan sonra :)).

Son düzenleme:

aynen katılıyorm cnm hergün rüya görüyolar hergün de yazıolar bi anlam arıyolar,özel,ilginç,etkilenilen rüyaların yazılması gerek halbuki....bilinçaltı denen bişey var her rüyadan bi anlam çıkmaz kikafamçokkarıştı

Evet ben de sinir oluyorum onu yapanlara. Biz de güme gittik bu yüzden.

cok gecmis olsun ablam msn ne de yazmistim
kendine dikkat et
ben seni biliyorum bakma bana takiliyorum iste
ama uzun zaman konusamadik cok özledim senle sohbeti
birtürlü denk gelemiyoruz vaktin olmuyor sanirsam

abla ben isi biraktim rahatsizligimdan dolayi
ama baska is bakiyorum suaralar bide devlet dairelerinde cok islerim oluyor yogunum anlicagin
öpütmüm görüsmek üzere
bende yorum yapmayi özledim aslinda ama kafami veremiyorum cogu zaman ondanda yanlis yorumlar yapmamak adina cünkü ben rüyallara yogunlasiyorum ama suan o kafa yok bende sempatiksalakcinni

mademkı artık yorumlanmıyo ben bı tesekkur edeyım bıkac ay once mahsundegılız hepımızdı sanırım nıckı bı ruyamı yorumlamıstı benı cok aydınlatmıstı
dedıklerını dınlemek cok ıse yaradı eger bu topıkse o ben bıkez daha tsk ederım
ıı sohbetler kızlar

naz sevda ablacım naısllsınnn

endulüs evet canımm yaa ben ayd ayılda bi rüya yazdım oda kardeşimin gördüğüdü benim rüyada güme gitii

naz sevda ablacım naısllsınnn

endulüs evet canımm yaa ben ayd ayılda bi rüya yazdım oda kardeşimin gördüğüdü benim rüyada güme gitii

Canım bir süredir rüya yorumları yapılmıyor.Bende salladım artık tabirlerden falan bakıyorum anlamlarına.Canları sağolsun bunca zaman yorumladılar rüyalarımızı Allah razı olsun mahsum,nazsevda ve diğerlerinden....

o kisi sana karsi bir ilgisi var benim icme öyle geliyor
ama tabiki ikinci ihtimalde olabilir yani yardimi dokunabilirde gidersende yalniz gitme

bana soracak olursan hic gitme derim
yine sen bilirsin
yani rüyaan bana bunlari hissetdirdi mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…