- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.021
Sağol ama ben tam iyileşemiyorum ablam yaa.İlk defa bu kadar uzadı.Tam yatmadım şükür ama (yatamamda zaten bebekle)ayaktada kaldı gitmedi hastalık.Üstelik midem,karnım,kasıklarımda ağrıyor.Yani bayağı bir üşütmüşüm her yerden almışım soğuğu.Sürekli ilaç içiyorum inş. geçer ama bu defada kızım hasta olacak 2 gündür o da hapşırmaya başladı.
Sağol ama ben tam iyileşemiyorum ablam yaa.İlk defa bu kadar uzadı.Tam yatmadım şükür ama (yatamamda zaten bebekle)ayaktada kaldı gitmedi hastalık.Üstelik midem,karnım,kasıklarımda ağrıyor.Yani bayağı bir üşütmüşüm her yerden almışım soğuğu.Sürekli ilaç içiyorum inş. geçer ama bu defada kızım hasta olacak 2 gündür o da hapşırmaya başladı.
evet abalcım salı ğünü beli olcakeyvahedigeldismilecanım ya çok geçmiş olsun bel fıtığındanmı şüphelendiler inşallah birşey yoktur kıyamam sana kendine dikkat et olurmu birtanem çok öpüyoruma.s.
rüyamda okyanus gibi bir masmavi bir denize çok yüksekten belki de havadan gökyüzünden atlıyordum..
ama sanki bir görevmiş bu bir adam var başımda atlayıp atlayamadığıma bakıyor..denizde de bir sınır bir çizgi var..o çizginin içine atlamam gerekiyor..atlarken çok uzağa doğru gidiyorum ama sonunda çizgiyi görüp çizginin iç tarafına atlayabiliyorum..deniz çok güzeldi masmavi..
bu rüyayı bana nasıl yorumlarsnız acaba ?
ben söylim nedenını,kaç kez yazdım,bunu olacağını söledım,her gördüğü saçma sapan,bilinç altı rüyasını bıle yazdır herkes,yorumlanacak rüyalar özeldir,uyardım kaç kez,kimse dinlmedı,yorumlayanlarda haklı,yokda her gece bir sürü rüya görürüz yanı,hepside yazılmazki
ben söylim nedenını,kaç kez yazdım,bunu olacağını söledım,her gördüğü saçma sapan,bilinç altı rüyasını bıle yazdır herkes,yorumlanacak rüyalar özeldir,uyardım kaç kez,kimse dinlmedı,yorumlayanlarda haklı,yokda her gece bir sürü rüya görürüz yanı,hepside yazılmazki
oy oyyyyy benim birtanem sitem etmiş ablasına haklıda aslında biraz ihmal ettim mahsumumu canımın içi inan çok kötüydüm hem grip hemde kadın hastalığı zor atlattım hiç seni unuturmuyum ben arada bakıyorum msnde yoksun yoğunsun diye düşündüm çalışıyormusun moralin nasıl boş vaktinde msnden konuşalımmı bende seni çok merak ediyorum inan aklım hep sende birtanem iyimisin senin yokluğun o kadar belliki burda özellikle ben çok arıyorum seni burda ne güzel yorumlar yapıyordun keşke yine yapsan tabiki önce moralinin iyi olmasını istiyorum dualarım seninle canım mahsumumopuyorumnanaktan
naz sevda ablacım naısllsınnn
endulüs evet canımm yaa ben ayd ayılda bi rüya yazdım oda kardeşimin gördüğüdü benim rüyada güme gitii
Uf bir rüya gördüm çok korktum. Tanıdığım biri var. İş sahibi biri ...bir çay bahçesinde karşılaşıyoruz :S büyük patronlarıda var. gel oturalım bir yerde diyor :S bende başka bir konuda konuşucaz diye düşünüyorum sonra 4-5 kişilik bir grubun yanına oturuyoruz :s ikimiz aynı koltuğun yan yana oturuyoruz... ben çekiniyorum oturmak istemiyorum zoraki oturuyorum :S. sonra bir anda bana sarılmaya kalkıyor garip gairp baktığını hissediyorum yüzünde bir gülüseme beliriyor :S. yalnız olduğumu bildiği için mi diye aklıma geliyor direk.....biliyor birinden ayrı olduğumuzu bu şahıs....bir anda benii öpmeye çalışıyor yanaklarımdan ben tabi tepki veriyorum "bir rahat bırak diyorum" (neden tokatlamadım anlamadım) ama çok korktum acaba bu bir uyarımıydı acaba bir ara iş yerine ziyarete gidecektim. hep söyler bir gelmedin diye :S.. Allahım bir uyarısı diye gitmedim çok korktum ...
Dİyorum ki yorumum güzel olsun inşallah bana yardımı dokunacak. belki gittiği yerlerde işimle ilgili yardımı dokunacak diye güzel şeylerede yoruyorum...
Güven meselesi erkeler egüvenilmez ben asla yalnız gitmem bu rüyadan sonra :)).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?