Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

cok acik bir rüya deniz ferahlikdir heleki temizse
söyle diyim sana sen birseyi basaracaksin
ayriyetden sen birine asik olacaksin eger degilsen tabi
:asigim:

yorum yapan arkadaşalr anlamını çok merek ediyorumm...yorumlarsanızz sevinirimm:gitme:

allah hayira cevirsin
bir kargasa olacak babanin devlet daireisnden bekldigi yada sikinti yaptigi birsey olabilir tezde haber alacak burdan
babanin eline bir firsat gececek bu isle parayla da alakali olabilir bu kismetin üzerinde bir cokm kisi cevre diyim cekemicek yani dedikodular olacak hattda babanin kafasini bulandirmaya onu yanlis yönlendirmeye kalkisanlar olacak gibi
kan rüyayi bozar kötü derler bide kan insanin günahina girme anlaminida tasir bazen
ayriyetden erkek kardesinin de piskolojik bazi sorunlari ya var yada oyle basindan gecen bir olay yüzünden piskolojisi bozulabilir
piskolojik derken yanlis anlama moral bouklugu bir bunalim anlaminda yani bu ruhen bir sikintida olur

bazi sikintilardan gececeksin ama sonunda rahatliyacaksin
bu sikintilar maddi yönden ve esinle ilgilide bazi sorunlar olabilir ama birbirinizie destek vwereek asacakisniz

senin gercek hayatda bazi endiselerin korkularin varsada korkularin üzerine gideceksin yani gitmek zorunda kalacaksin ve bunu basarirsan feraha cikacaksin
ayriyetden dedikonu yapuyorlar

merhaba arkadaşlar
eşim beni rüyasında duvakla onu evin balkonunda beklerken görmüş kendisi takım elbiseliymiş bir yerden gelirken balkondaymışım yanımda annem varmış. gelinlik değil sadece duvakla
eşimin rüyasını yorumlarsanız sevinirim

teşekkür ederim yorumlamışınız alkisalkisalkis evet bende yalnız gitmem hakketen korktum. Hiç gitmemeyim en iyiysi hem neden gidicem zaten onuda bilmiyorum. Çok bir samimiyetimizde yok işde yol üzerindeyken bir kere uğrayım dedim. sonra Allahtan yerinde yokmuş. bir dahada... zor uğramam artık. kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
merhaba, bana göre garip bi rüya gördüm, anlamını merak ettim, benimde rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

rüyamda bana ait bir kolyeyi başka birine veriyorum daha doğrusu vermek istemiyorum ama o kadın aaaa bu çok güzelmiş diyip alıyor, bende mecburen sizin olabilir diyorum, kolye ucu kitap şeklinde ve içi açılabiliyor, üzerinde dua yazıyor ve içindeki küçük kağıtta da dua yazıyor (gerçektede öyle), kolyeyi alan kişi içini açıyor ve içinden küçücük katlanmış kocaman bir kağıt çıkıyor, kağıtta dua yazıyor, kadın bakıyor kağıda ve " aaaa bunlara inanmayın filan diyip kağıdı buruşturup çöpe atıyor, ben öylece kalakalıyorum şaşkınlıktan.

hepsi bu kadar, şimdiden teşekkürler.

ölen babayı ruyada görmek.ACİLL YORUM Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba
ölen babamı rüyamda gördüm ve yorumlaya bilirseniz sewinirim.
capa hastanesindeyiz fakat özel hastane gibi babamın ölmediğini öğreniyorum.ameliyata alıyorlar yogun bakımda olan babam benim elimi tutunca canlanıyor bişeyler demeye calısıyor ben onu susturuyorum cok güclüsün atlatıcaz sesiz ol falan diye daha sonra ona onu sevdigimi söylüyorum ellerini öpüyorum oda yanagımı oksuyor ve ben onu hissettim gercek gibiydi.Daha sonra tuvalate gitmek istiyor götürüyorum cıplak bir halde ama ve vucudu cok dinc ne kadar dinc vucudu var babamın diye aklımdan geciriyorum sonra abim geliyor ben bakarım sen annemlerin yanına git diyor.tabi bu esnada etrafta kanlarda var ve serumun ucunda minik bir şey var ordan kan dökülüyor hatta kızıyorum babama dikkatli ol diye..
aynı gün 2.bir rüya daha gördüm babam dayımın telefonundan beni arıyor aglama artık ben sizin hep yanınızdayım diyor.annem istiyor telefona,annem senle konuşmak istiyor diyorum kapatıyor telefonu nolur bunları benm icin yorumlayın.

Merhaba, benim de riyamı yorumlarsanız çok sevinirim, bekliyorum merakla.
Beni terkeden erkek arkadaşımdan telefonuma mesaj geliyordu rüyamda.Hala ayrıydık ama ''Aşkım'' diye hitap ediyordu.Ah keşke gerçek olsa..Umarım iyiye yorulacak bir rüyadır.

Merhaba kızlar bende rüyamda iki arkadaşımla bir yere gidiyorum ikisininde üzernde siyah mont vardı kol kolaydılar ama normalde birbirlerini tanımıyorla sonra gittiğim yerde onlarla ayrılıyoruz,ben biraz kırılıyorum onlara ikisi beraber gidyo ben tek kalıyorum gittiğimiz yer çok enteresandı alışveriş merkezi ya da kampüs gibiydi yağmur yağıyodu bende kapşonlu bir üstüm var pembe rüyamda kapşonla başımı kapatyorum ardından orada bir yere giriyorum annemin arkadaşı bana çok güzel bir çizme veriyor değişik bir fermuarı var çok beğenip giyiyorum fermuarını çekiyorum çizme yarım çizme ardından lokanta gibi bir yerdeydim yemekler var hatırladığım salçalı mantı vardı sanki ama ben aç deildim ve yemiyorum sonra çok büyük bir yere daha gidiyrum labirent gibiydi gittiğim yer erkeklere aitmiş çokta büyük beni şöyle gideceksin diye yönlendiriyor bir erkek ben bir tarafı kız bir tarafı erkek olan bir alana gidiyorum bunlar güneşleniyo bikinileri var benim üzerimde etek var ben yukarı çıkmak istiyorum çok yüksek sanki tepede havuz var sonra vazgeçip geri dönüyorum oradaki bir kız bana yardımcı olmaya çalışıyo ama ben size iyi güneşlemeler deyip çıkıyorum ardından çeşitli sesler duyuyorum sonra beyaz önlüklü biri geliyo bana nasıl çıkacağımı gösteriyo bende işaretleri takip edip bir delikten dışarı çıkıyorum. Ha birde rüyamda iki bardak gördüm birini çok net hatırlıyorum üzerinde kırmızı kalpler vardı. Rüyam çok karışıktı hiç bir anlam veremedim

Son düzenleme:
bende anlatayım ..tam hatırlamıyorum ..

benım bir tane erkek kardesım var ama ruymada guya ıkı tane ımış..
gercek hayatta olmayan erkek kardesım güya doktormuş ..
ve hırsızlık yapmıs..ben bunu yakalamısım ..
şikayette bulunmak ıcın gıdıyorum bır yere ama felaket aglıyorum ,doktor adam hırsızlık yapar mı dıyorum sureklı..
gıttıgım yerde de tam sıkayet edecekken ıkı tane kız resmı goruyorum bunlarda dktormuş guya ve bunlarda hırsızlık yapmış tam da götürülüyordu resımlerde yüzlerini gördüm ama gıderken de arkalarından gördüm..

aglaya aglaya kalktım..

ne kı bu sımdı benım bı erkek kardesım var doktor degıl ..
uyandıgımda hala yaşlar vardı yanagımda..

garıpp

Lütfen benim rüyamı da yorumlayın. mafoldumben

mrb sekerlerra.s.
benim eşimde beni hamile görmüş hayırdır inşallah bebek düşünüyozda rabbim nasip ederse inşallah bide ebnde gördüm bi bebegim olmuş bi hafta önce allahım inşallah gercek olur bu güzel rüyamızzolumunekankayizsmile :Saruboceq:

cok acik bir rüya deniz ferahlikdir heleki temizse
söyle diyim sana sen birseyi basaracaksin
ayriyetden sen birine asik olacaksin eger degilsen tabi
:asigim:

teşekkür ederim, inşallah...son zamanlarda gerek rüyalarımda gerekse kahve fallarında çıkan yorumlar bu şekilde..gerçekleşeceği anı sabırsızlıkla bekliyorum..inşallah gerçekleşir..hayırlara gitsin..allah razı olsun..ağzına sağlık..

Lütfen benim rüyamı da yorumlayın. mafoldumben

canım evinde ayna felan varmı. her sabah kalktığında ayna ayna söyle ban varmı bu dünyada benden güzel diyede soruyonmu.

çok takma güzelliğine hepsi bilinçaltıolumunekankayizsmile

canım evinde ayna felan varmı. her sabah kalktığında ayna ayna söyle ban varmı bu dünyada benden güzel diyede soruyonmu.

çok takma güzelliğine hepsi bilinçaltıolumunekankayizsmile

Ben de anlarım rüyalardan ve hissederim de. Bilinçaltı rüyası olduğunu düşünsem buraya yazmazdım. Eften püften bir rüya olduğunu düşünmüyorum. Muhakkak bir anlamı olduğuna inanıyorum. :1closedeyes:

merhaba kizlar

dün rüyamda..... suanda oturdugum dairenin catisina cikiyoruz esimle ve kizimla cok karanlik ve dar biryerdi sanki yillardir kimse girmemis gibi,komsumun yasli karisi bizde önce cikiyor ,ben kendi kendime diyorum nasil cesaret var kadinda bu yasda :))) sonra cati katinin isiklarni yakmak aklimiza geliyor.

esimle türkiyeye arabayla gidiyoruz ,yolda esime diyorum ya aceleden makyaj esyalarimi unuttum,yolda durduruyorum bir yerden almak istiyorum,ve kendi cüzdamimi görüyorum normalde beyaz ama ben siyah renkde gördüm.

yorumlarinizi bekliyorum....tesekürler

Çok komik bir rüya gördüm...
Ameliyat oluyordum ikinci kez bu sefer ayıktım ama yine kızım oluyordu.Yine aynı doktorum sezeryan yapıyordu.Birde hastanenin wc sinde bacaklarıma ağda yapıyordum.Tertemiz bir wc idi.İki çocuklu bir kadın bana akıl veriyordu ağdayı ısıt küçük tüpü getir diye.Bende getiriyorum wc ye küçük tüpü ağdayı ısıtıyorum.Ben suyun içinde ısıtıyorum ama kadın direkt ateşe koyuyor ağdayı.Kıllarım zaten gelmemişti bayağı inatlaştı :) arkadaşımda ameliyata giriyordu o da wc deydi...Onunki kalp ameliyatıydı ama .....

rüyamda eskiden duygusal anlamda çok sevdiğim birini , bizim eski evimizde gördüm..
konuşmuyordu öyle ciddi bir şekilde koltukta oturuyordu..ben de yan koltukta oturuyordum yanımda birileri vardı hatırlamıyorum..rüya ben de negatif bir etki bırakmadı ama sanki ölmüş birini rüyamda görmüşüm gibi hissettim..4 yıldır bu kişiyi görmüyordum..çok etkilendim..acaba onunla ilgili bir haber mi gelicek ne derseniz ? uzun zamandır görmediğimiz birilerini rüyada görmenin manası nedir acaba ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…