- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.041
rüyamda okyanus gibi bir masmavi bir denize çok yüksekten belki de havadan gökyüzünden atlıyordum..
ama sanki bir görevmiş bu bir adam var başımda atlayıp atlayamadığıma bakıyor..denizde de bir sınır bir çizgi var..o çizginin içine atlamam gerekiyor..atlarken çok uzağa doğru gidiyorum ama sonunda çizgiyi görüp çizginin iç tarafına atlayabiliyorum..deniz çok güzeldi masmavi..
bu rüyayı bana nasıl yorumlarsnız acaba ?
yorum yapan arkadaşalr anlamını çok merek ediyorumm...yorumlarsanızz sevinirimm:gitme:
merhabalar rüyamda gebelik testi yapıyorum ve sonuç pozitif çıkıyor ablama gösteriyorum demekki adet geçtikten 4 gün sonra yapılması gerekiyormuş gibi
şeyler söylüyoruz.sonra yeni doğum yapmış bi
arkadaşımla gebelik hakkında sohbet ediyorum ardından tuvalete girip üstümü çıkarmadan her yere idrar yapıyorum ve
sonra yeri duvarı aynayı siliyorum eşimle ben ve ablam dışarı çıkıyoruz bi köprünün üstünden geçiyoruz karşıdan karşıya geçmek için başka şansımız yok
sadece o köprüden geçmek zorundayız fakat köprünün üzerinde 3 4 tane kedi ile köpek yavrusu görüyoruz ablamla ben gerçek hayattada kediden çok kokarız ben
yavru olduğundan ve eşime sarılarak falan geçiyorum ama ablam geri dönüyor kedi ile köpek yavrularıda ayaklarımıza falan değiyorlar.sonra arkadaşımın evine
geliyorum doğum yapan arkadaşım ben ve ablam hep beraberiz arkadaşımın evinde de tuvalete giriyorum tuvalet taşmış ve pis kokuyor nereye idrarımı yapcam
diye bakarken içeri ablam giriyor tam oturmadan hafif ayakta durarak idrar yapıyorum ve o sırada adet kanı görüyorum adet oluyorum diyorum ablama ama böyle
koyu bi kan iç çamaşırıma bakıyorum 3 damla kan da orda görüyorum sonra eşim geliyor apartmandan çıkarken bi adam bana sabır diyor.
nedir ne olabilir acaba bu rüyanın anlamı???
o kisi sana karsi bir ilgisi var benim icme öyle geliyor
ama tabiki ikinci ihtimalde olabilir yani yardimi dokunabilirde gidersende yalniz gitme
bana soracak olursan hic gitme derim
yine sen bilirsin
yani rüyaan bana bunlari hissetdirdi mirmirmirmir
Benim rüyamda da ben hiç istememişim, dile getirmemişim ama burnumu daha da kaklık hale getiriyorlar
Üstüne jel gibi bir şey sürerek. Ben de diyorum ki ee zaten benim burnum kaklık daha fazla kalkık olmasını istemiyorum yoksa çok yapma durur diyorum. Ama artık o jeli sürmüşler ve iş işten geçmiş. Annem de durumdan tedirgindi ama bir şey demiyordu beni üzmemek için. Ben de bekliyordum daha nasıl bir şekle bürünecek acaba diye. Ve üzülüyordum kötü olur diye. Hatta sabah uyandığımda hemen elimi burnuma götürdüm. Güzellik benim için çok önemli. Korktum yani epeyce.
Bir de annem bugün şişman bir kadın görmüş rüyasında ve anneme demiş ki kadın, senin kızın niye bu kadar güzel yaa... bu cümleyi defalarca kurmuş. Annem de hemen nazar duası okuyayım ben en iyisi diye düşünmüş.
Ayriliksancisi yorumunu bekliyorum. :Saruboceq:
cok acik bir rüya deniz ferahlikdir heleki temizse
söyle diyim sana sen birseyi basaracaksin
ayriyetden sen birine asik olacaksin eger degilsen tabi
:asigim:
Lütfen benim rüyamı da yorumlayın. mafoldumben
canım evinde ayna felan varmı. her sabah kalktığında ayna ayna söyle ban varmı bu dünyada benden güzel diyede soruyonmu.
çok takma güzelliğine hepsi bilinçaltıolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?