- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.061
Canım bir süredir rüya yorumları yapılmıyor.Bende salladım artık tabirlerden falan bakıyorum anlamlarına.Canları sağolsun bunca zaman yorumladılar rüyalarımızı Allah razı olsun mahsum,nazsevda ve diğerlerinden....
hımm alalmım hayırla ra çıkarsınn emegine yüregine saglık hahkını helal etttttopuyorumnanaktanallah hayira cevirsin
bir kargasa olacak babanin devlet daireisnden bekldigi yada sikinti yaptigi birsey olabilir tezde haber alacak burdan
babanin eline bir firsat gececek bu isle parayla da alakali olabilir bu kismetin üzerinde bir cokm kisi cevre diyim cekemicek yani dedikodular olacak hattda babanin kafasini bulandirmaya onu yanlis yönlendirmeye kalkisanlar olacak gibi
kan rüyayi bozar kötü derler bide kan insanin günahina girme anlaminida tasir bazen
ayriyetden erkek kardesinin de piskolojik bazi sorunlari ya var yada oyle basindan gecen bir olay yüzünden piskolojisi bozulabilir
piskolojik derken yanlis anlama moral bouklugu bir bunalim anlaminda yani bu ruhen bir sikintida olur
Rüyamda kızım ve ablam kenarı kırık balkondan toprağa düştüler çok korktum....
merhaba arkadaşlar
eşim beni rüyasında duvakla onu evin balkonunda beklerken görmüş kendisi takım elbiseliymiş bir yerden gelirken balkondaymışım yanımda annem varmış. gelinlik değil sadece duvakla
eşimin rüyasını yorumlarsanız sevinirim
rüyamda taze cıtır cıtır böyle tadı nefis bir baklava yedim.normalde tatlı hiç sevmem ne hikmetse
arkadaşlar benimde rüyamı yorumlayabilir misiniz?
bende anlatayım ..tam hatırlamıyorum ..
benım bir tane erkek kardesım var ama ruymada guya ıkı tane ımış..
gercek hayatta olmayan erkek kardesım güya doktormuş ..
ve hırsızlık yapmıs..ben bunu yakalamısım ..
şikayette bulunmak ıcın gıdıyorum bır yere ama felaket aglıyorum ,doktor adam hırsızlık yapar mı dıyorum sureklı..
gıttıgım yerde de tam sıkayet edecekken ıkı tane kız resmı goruyorum bunlarda dktormuş guya ve bunlarda hırsızlık yapmış tam da götürülüyordu resımlerde yüzlerini gördüm ama gıderken de arkalarından gördüm..
aglaya aglaya kalktım..
ne kı bu sımdı benım bı erkek kardesım var doktor degıl ..
uyandıgımda hala yaşlar vardı yanagımda..
garıpp
birinin ayriligi söz konusu olabilir
ayriyetden sizin hane icindekilerin disari tasmasi gibi bir durum olabilir insanlar sizin hakkinizda evliliginiz hakinda konusmasi olanakdir
baklava müjdedir.bilinçaltı değilse müjde
ben buğün kısa bi rüya gördümm hatıladıgım bi hoca yaşlıı sakalıı benim kafamıı sıvazlayıp okudu bişeyler sonra aynya baktımm bulanık olan gözlerim netleşmişti neki anlamıı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?