Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

hımm alalmım hayırla ra çıkarsınn emegine yüregine saglık hahkını helal etttttopuyorumnanaktan

Rüyamda kızım ve ablam kenarı kırık balkondan toprağa düştüler çok korktum....

[ayy bende korktum hayıır olsunnnboshayallersmile

rüyamda taze cıtır cıtır böyle tadı nefis bir baklava yedim.normalde tatlı hiç sevmem ne hikmetse

arkadaşlar benimde rüyamı yorumlayabilir misiniz?

bende ıstıyorum

Rüyamda bir erkekle defileye gitmek için iki bilet aldık. Biletler kırmızıydı ve parasını o erkek verdi. Ben de hemen vericem paranı dedim o an. Kendi paramı kendim vermeliyim diye düşündüm çünkü. Ama o boşver bir şey olmaz dedi. Defileye gidecekken bir sürü tanıdıkla karşılaştım. Çok samimi olduğum insanlar değildi bunlar ama bazılarına sarıldım, bazılarıyla da sohbet ettim vs. Loş bir ortamdı, bir yerlerden geçiyordum hep. Herkes gösteri için bekliyordu. Bir de biz bileti alırken ama benim yaşım 23 onunki de 24 diyordum. Oysa ben 21 yaşındayım şu an. :s Adam da olsun ben yine de size biletleri veririm dedi. Yaşla alakalı bir sınır varmış sanırım o yüzden söylemişim adama.

Bunun anlamı ne olabilir bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
rüyamda erkek arkadaşımı (sevgilim değil) koluna girmişim bi yerde geziyorduk
sonra deniz kenarına gidiyorum tek başıma bulanıktı deniz
annem gitme diyor bn gittim orda cep telefonumu denize düşürdüm hiç bi anlam veremedim
anlamı ne olabilir ?

Son düzenleme:
bende rüyamda vefat eden babamla annem bir oda içerisinde ikiside oturuyorlar.(annem yaşıyor)ayakkabım varmış fakat yinede ayakkabı parası olarak 70geçiyor babama diyorumki bana ayakkabı parası ver hiç beklenmedik anda bana 100 milyon çıkarıp veriyor kendi kendime hesap yapıyorum 70lira ayakkabı alırsam geriye 30 lira kalır diye ama çok şaşırıyorum rüya tabirlerine baktım fakat bir yorum bulamadım lütfen benide unutmayın rüyamı yorumlarsanı çok mutlu olurum

ii akşamlar... yorumlarsanız sevinirimm...bir pazar yerindeyim beyaz atletler ve çamaşırlar gördüm.o sırada yaşayan babaannem yanıma geliyor...eski eşimde orda oluyor.babaanneme hadi gidelim burası karışıcak diyorum ve hazırda duran arabanın içine binip uzaklaşıyoruz...ayrıldıgım eşimde arkamdan bakıyor....

ben buğün kısa bi rüya gördümm hatıladıgım bi hoca yaşlıı sakalıı benim kafamıı sıvazlayıp okudu bişeyler sonra aynya baktımm bulanık olan gözlerim netleşmişti neki anlamıı:18:

canım benim ben iyiyim sen nasılsın rüyan çok farklı geldi bana sen hayatındaki bazı kişilerin gerçek yüzünü göreceksin sen onları görmek istediğin gibi görüyorsun sanki bir kişinin uyarısıyla onları olduğu gibi göreceksin bu senin için çok hayırlı olacak inşallah bir anda bunları yazmak geldi içimden kendine iyi bak rabbim seni tüm kötü gözlerden korusun melisim

mahsumum bak bir sürü rüya yorumlanmak için bekliyor kendini iyi hissediyorsan buradakileri yalnız bırakma tabiki benide sensiz burası çok durgun hadi biraz enerji ver bize birtanem harika yorumlarını bekliyoruz kimse yok sanırım şu aralar rüya yorumlayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…