Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Kızlarrrrrrrr benim rüyalarımı da yorumlayın

[ naz sevda balacımm iyki varsın varlıgın yanımda gibi sankiiiii..iykiii benimleisn..
hayılara çıkasın aminnnn

allah hayira cevirsin
bol bol dua edin ölmüsleriniz icin
sikintili bir döneme girebilirsiniz dualara sarilin

bir takim dedikodulara maruz kalabilirsiniz
esinizle ilgli hala bazi söylentiler olabilir
sakin davranmalisiniz

cok güzel hayirli bir rüya
kalbinde kötü niyet yok ama bazen insanlarin veya olaylari görmek istedigin gibi olumlu yorumluyorsun belki
fakat daha iyi anliyacaksin yakinda bazi olaylari

ablam elimden geldigi kadar yorumlamaya calissirim
ama sende yorumlarini hisslerini eksik etme

mahsum ya da nazsevda rüyamla ilgili ne düşünüyorsunuz ?

ablam elimden geldigi kadar yorumlamaya calissirim
ama sende yorumlarini hisslerini eksik etme

benim birtanem ablasını kırmamış gelmiş sağol mahsumum seni burda görmek çok güzel inan iyiki varsın söz hissediğim birşey olursa bende yazarım ama lütfen sen burayı boş bırakma olurmu seni çok özledim canım kardeşim benim

sende iyiki varsin ablam
vakit buldukca girerim

senin hissetdiklerini yazma ihtimalini sevdim
benle basliyabilirsin

rüyamda kenimi cok mutlu bir sekilde yolda yürürken gördüm yanimda kiz arkadasim vardi kenimi zayiflami gördüm yani göbegimi gördüm hafif balik etli ay diyorum ne güzel görünüyor kendime bakmaya doyamiyorum sonra arabaya biniyorum sürüyorum ama mutluyum

bide rüyallarimda cogu kez tuvalet ariyayorum ve girmek istedigm zaman hep birtakim erkekler oluyor giremiyorum

canım benim rüyan hayırlara vesile olsun inşallah okuyunca hissettiğim hiç birşey yok bu sanki bilinçaltı gibi geldi bana birtek sen erkeklere artık güvenmiyorsun gibi hissettim inşallah birdahaki rüyanda birşeyler hissederim canım kusura bakma olurmu mahsumum seni çokkkkk seviyorum bunu sakın unutma benim canım kardeşim

naz sevda ablacımm özlendinnnnnnn

oyyyy benim güzeller güzelli pozitif enerji dolu melisim bende seni çok ama çok özledim ya melisim inan sanki seni çok uzun zamandır tanıyor gibiyim senden aldığım enerji süper allah senin o sıcacık içten samimi kalbine göre her istediğini versin inşallah birtanem

rüyamda komşunun bekar oğlu yanaklarımından öyle bir öpüyorki sesli nerdeyse yanaklarımı koparacak, birazda tabi tiksinti oluyor.

saol ablam
bende seni seviyorum yerin baska bende

nazsevda ablam mahsumdeğiliz lütfen lütfen yorumlayın bunu....
dün gece sevdiğimle biraz tartıştık günahımı alma falan dedi sonra öle kapadık telefonu
rüyamda sevdiğim annem ve bana yardım edior odun gerekiomuş bu iş için büyük ağaç odunları var odunun kesilmesi gerekiyor bi adam gösteriyor nasıl kesileceğini bikaç kişi daha var sonra hep beraber o odunların nasıl kesildiğini gösterenler sevdiğim annem falan sofraya oturuoz sofrayı kuruyoz önce sofraya ben kalın kalın yaprak sarmalar getiriyorum bu odun lazımmış dedim ya kalın yaprak sarmalarda lazımmış onları yapıp getiriom sofraya sevdiğim önüne koyyorum gülümsüyoz birbirimize öle yemek yiyoduk hep beraber sofrada...sonra çok yağmur yağıyor virajlı bir yoldan karşıya geçicez ablam ben ve annem bu yoldan karşıya geçince küçük bi tahta yer var ordan da geçmek gerekio karşısı bu kalın odunların toplanacağı yer sevdiğimde ordaydı galiba annemler o küçük köprüden geçio ben korkuyom geçmeye ya kırılırsa köprü ya kayarsam falan diye cesaret edip karşıya geçemiorum yolda bakıyorum onlara virajlı olduğu için araba çıkıcakmı o da belli değil çok da yağmur yağıodu ablam bişe olmaz geç köprüden falan dio ben cesaret edemiorum ya olursa diye ..nolur bana yardım edin zaten çok morlaim bozuk lütfen güzel hislerinizle yorumlayın hayrıdır inşallah

Kızdığım bir adam var onu rüyamda gördüm ve rüyamdada feci kızıyordum ona hatta ailemede kızıyordum o adamdan ötürü.Öyle ki elimde zik zak şeklinde bir demir profil vardı onu pencereden dışarı attım bağırarak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…