- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.081
Kızlarrrrrrrr benim rüyalarımı da yorumlayınMerhaba kızlar bende rüyamda iki arkadaşımla bir yere gidiyorum ikisininde üzernde siyah mont vardı kol kolaydılar ama normalde birbirlerini tanımıyorla sonra gittiğim yerde onlarla ayrılıyoruz,ben biraz kırılıyorum onlara ikisi beraber gidyo ben tek kalıyorum gittiğimiz yer çok enteresandı alışveriş merkezi ya da kampüs gibiydi yağmur yağıyodu bende kapşonlu bir üstüm var pembe rüyamda kapşonla başımı kapatyorum ardından orada bir yere giriyorum annemin arkadaşı bana çok güzel bir çizme veriyor değişik bir fermuarı var çok beğenip giyiyorum fermuarını çekiyorum çizme yarım çizme ardından lokanta gibi bir yerdeydim yemekler var hatırladığım salçalı mantı vardı sanki ama ben aç deildim ve yemiyorum sonra çok büyük bir yere daha gidiyrum labirent gibiydi gittiğim yer erkeklere aitmiş çokta büyük beni şöyle gideceksin diye yönlendiriyor bir erkek ben bir tarafı kız bir tarafı erkek olan bir alana gidiyorum bunlar güneşleniyo bikinileri var benim üzerimde etek var ben yukarı çıkmak istiyorum çok yüksek sanki tepede havuz var sonra vazgeçip geri dönüyorum oradaki bir kız bana yardımcı olmaya çalışıyo ama ben size iyi güneşlemeler deyip çıkıyorum ardından çeşitli sesler duyuyorum sonra beyaz önlüklü biri geliyo bana nasıl çıkacağımı gösteriyo bende işaretleri takip edip bir delikten dışarı çıkıyorum. Ha birde rüyamda iki bardak gördüm birini çok net hatırlıyorum üzerinde kırmızı kalpler vardı. Rüyam çok karışıktı hiç bir anlam veremedim
canım benim ben iyiyim sen nasılsın rüyan çok farklı geldi bana sen hayatındaki bazı kişilerin gerçek yüzünü göreceksin sen onları görmek istediğin gibi görüyorsun sanki bir kişinin uyarısıyla onları olduğu gibi göreceksin bu senin için çok hayırlı olacak inşallah bir anda bunları yazmak geldi içimden kendine iyi bak rabbim seni tüm kötü gözlerden korusun melisim
bende rüyamda vefat eden babamla annem bir oda içerisinde ikiside oturuyorlar.(annem yaşıyor)ayakkabım varmış fakat yinede ayakkabı parası olarak 70geçiyor babama diyorumki bana ayakkabı parası ver hiç beklenmedik anda bana 100 milyon çıkarıp veriyor kendi kendime hesap yapıyorum 70lira ayakkabı alırsam geriye 30 lira kalır diye ama çok şaşırıyorum rüya tabirlerine baktım fakat bir yorum bulamadım lütfen benide unutmayın rüyamı yorumlarsanı çok mutlu olurum
ii akşamlar... yorumlarsanız sevinirimm...bir pazar yerindeyim beyaz atletler ve çamaşırlar gördüm.o sırada yaşayan babaannem yanıma geliyor...eski eşimde orda oluyor.babaanneme hadi gidelim burası karışıcak diyorum ve hazırda duran arabanın içine binip uzaklaşıyoruz...ayrıldıgım eşimde arkamdan bakıyor....
birde rüyalarımda ayetler okuyarak uyanıyorum....yorumlarınızı bekliyorummm
tsk ederim :) bilincaltı degil aklımdan gecmez tatlı sevmiyorum daha öncede belirttigim gibi ama ruyada bayıla bayıla yiyordum :))
ben buğün kısa bi rüya gördümm hatıladıgım bi hoca yaşlıı sakalıı benim kafamıı sıvazlayıp okudu bişeyler sonra aynya baktımm bulanık olan gözlerim netleşmişti neki anlamıı:18:
mahsumum bak bir sürü rüya yorumlanmak için bekliyor kendini iyi hissediyorsan buradakileri yalnız bırakma tabiki benide sensiz burası çok durgun hadi biraz enerji ver bize birtanem harika yorumlarını bekliyoruz kimse yok sanırım şu aralar rüya yorumlayan
rüyamda eskiden duygusal anlamda çok sevdiğim birini , bizim eski evimizde gördüm..
konuşmuyordu öyle ciddi bir şekilde koltukta oturuyordu..ben de yan koltukta oturuyordum yanımda birileri vardı hatırlamıyorum..rüya ben de negatif bir etki bırakmadı ama sanki ölmüş birini rüyamda görmüşüm gibi hissettim..4 yıldır bu kişiyi görmüyordum..çok etkilendim..acaba onunla ilgili bir haber mi gelicek ne derseniz ? uzun zamandır görmediğimiz birilerini rüyada görmenin manası nedir acaba ?
dogruuu bi yorum mahsunum ememgine saglıkk olsunnn zamn ayrııp yazmısısn çok saolll..............cok güzel hayirli bir rüya
kalbinde kötü niyet yok ama bazen insanlarin veya olaylari görmek istedigin gibi olumlu yorumluyorsun belki
fakat daha iyi anliyacaksin yakinda bazi olaylari
ablam elimden geldigi kadar yorumlamaya calissirim
ama sende yorumlarini hisslerini eksik etme
benim birtanem ablasını kırmamış gelmiş sağol mahsumum seni burda görmek çok güzel inan iyiki varsın söz hissediğim birşey olursa bende yazarım ama lütfen sen burayı boş bırakma olurmu seni çok özledim canım kardeşim benim
sende iyiki varsin ablam
vakit buldukca girerim
senin hissetdiklerini yazma ihtimalini sevdim
benle basliyabilirsin
rüyamda kenimi cok mutlu bir sekilde yolda yürürken gördüm yanimda kiz arkadasim vardi kenimi zayiflami gördüm yani göbegimi gördüm hafif balik etli ay diyorum ne güzel görünüyor kendime bakmaya doyamiyorum sonra arabaya biniyorum sürüyorum ama mutluyum
bide rüyallarimda cogu kez tuvalet ariyayorum ve girmek istedigm zaman hep birtakim erkekler oluyor giremiyorum
naz sevda ablacımm özlendinnnnnnn
canım benim rüyan hayırlara vesile olsun inşallah okuyunca hissettiğim hiç birşey yok bu sanki bilinçaltı gibi geldi bana birtek sen erkeklere artık güvenmiyorsun gibi hissettim inşallah birdahaki rüyanda birşeyler hissederim canım kusura bakma olurmu mahsumum seni çokkkkk seviyorum bunu sakın unutma benim canım kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?