Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Teşekkür ederim canım yorumun için merak ettiğim bir rüya daha var buda önceki gece gördüğüm rüya

Bir inşiaatta çalışıyormuş yine eski sevgilim ve bizde o inşiaata taşınıyormuşuz annemle. İşcilerle yan odalarda kalıyormuşuz. Bizim kaldığımız odaya annem sevgilimi zorla getiriyor. Ama o umursamıyo beni. Bırak beni gidip para kazanmam lazım bütün param sana gitti 1 milyarımı yedin bu 1 yıl çalışmam lazım dedi. O gidiyo ve ben annemle dışarı çıkıyorum. Bi parktayız. Elimde peynir kutularından var. İçinde de pilav ve tavuk var. Ben tam bir lokma alıcam ağzıma İki tane ikiz erkek bebek bana gülümsüyo. Elimde ne varsa onlara yediriyorum. Aç kalmasınlar diye. Ama sonradan öğreniyorum ki onlar üçüz ve 3. bebek çok mutsuz. Bu ne demek peki canım?

benim rüyam neden yorumsuz kalmış kiii yorumsuzmuu kanavçe..mahsun

bi kaç gündür rüyamda eski arkadaşlarımı görüyorum,bugün mesela ilkokul arkadaşlarımı gördm bizim okula gelmişler,bi kafede oturuyorz sora ben onları eve davet ediyorm
dünde liseden pek samimyetim olmadığı bi arkadaşı gördm 3yıldırda haber almıodm yolda karşılaşıomuşuz onun yanında bi çocuk var,sora evine doğru gidiorz eski erkek arkadaşımla da karşılaşıorz meğer biz tekrar çıkmaya başlamışız ama benim tereddütlerim var,arkadaşıma diyorum ki ya biz tekrar başladık ama bu iş yürümez gbi,onun okulu problem nası olcak bilmiyorum falan diyorm,nese bunun evine geliyorz evde babasıda varmış,bize ders çalışın falan diyo test çözdürmek istio:26:
daha öncede ortaokuldan bi arkadaşımı görmüştm,onunlada benzer şekilde bi yerde karşılaşıyorz işte tam hatrlamıyorm..
senelerdir görüşmediğim haber bile almadığım insanları görüyorm bu ara hep rüyamda işte:26:
ne demek yorumlar mısınz??kanaviçe,mahsun,nazsevda abla?

Rüyamda köyümdeyim yanımda annem var siyah bir köek sadırıyor bana ısırıyor ama hiç acımıyor kocaman bir köpek.Ben onu kafasından tutup fırlatıyorum bahçenin içine,domuza dönüşüyor.
Bir de birilerinden kaçıyorum sürekli biryerde saklanırken kutunun içinde tavşan görüyorum öylece oturuyor çok tatlı birşeydi :)

Kanaviçecim yorumlayabilir misin?

seni sürekli kamçılayan bir nefsin var canım sen ondan kurtulmak istedikçe daha çok saldırıyor. sonunda kaçıyorsun
vee eğer bekarsan yakında medeni halin değişebilir :))
eğer gördüğün tavşan beyaz ise( yazmamışın) kısmetini sakın bırak ma

Hayırlara vesile olsun
Ben normalde ruya gormem ama bu gece gordum
Doğum yapıyordum hastaneye gıttıgımı sancım var dogurucam dedıgımı bılıyorum bu arada herkes aılem yanımda.
sonra doktoru goruyorum bekle falan dıyor bekleyemem dıyorum oracıkta ellerıme bı bebek doguyor ama kucucuk erken dogmus olmalı agrı sızı hıssetmıyorum ama kordonuyla ellerıme doguyor, doktor onu orda kordonunu kesıp alıyor. Bana bakan eden yok sonrasında bebek nerde dıyorum bebek odasında dıyorlar ama onu goremıyorum, belkıde öldü beni avutmak ıcın orda dıyorlar hatırlamıyorum
bırde hemen arkasına lisemi görüyorum dısı cok guzel restore edılmıs liseden bir kız arkadasım cok sade elbise gibi bi gelinlik giymiş, damada soruyorum dugun burda mı yapılıcak dıye okul cok guzel olmus dıyorum hayır sadece kokteyl dııyor bı sınıfa gırıyoruz herkes yetıskın ve kokteylı beklıyorlar
hatırladıklarım bu kadar
tesekkurler

ahtapot gördum ve sonunda öldurdum onu oglumu ve bızı boğmaya çalışııyordu ustelık küçüktü buunu kım yorumlayabılır?

bende son 10 gündür rüyamda sanatçıları görüorum.valla görmediğim sanatçı kalmadı heralde:))her gece rüyamda başka bi sanatçı var..
ne demek acaba bilen varsa yazabilirmisin kızlarr???

dünde rüyamda bana kocaman iki tepsi içinde çikolata ikram ediliordu bende hangisini seçsem die zorlanıodum. küçük bi erkek cocguda kucagımda komsumuuzn ogluymuş...garip garip rüalar ...
yorumlayacak kimse yokmuu

Teşekkür ettimmm canımm .Bu da yeni rüyam;

Dün rüyamda hamileymişim karnım burnumda nerdeyse doğurcam.Sonra hastaneye gidiyorum suyum geliyo karnım küçülüyo ama doğurmuyorum.Doktorda diyoki senin karnın çok küçük sen daha doğurmazsın ben de diyorum ki çok büyüktü bu hafta zaten doğum yapacaktım ama suyum gelince karnım küçüldü diyorum.bnei hemen hastaneye yatırıyolar.Ben bebeğime zarar gelicek diye öyle ağlıyorum öyle ağlıyorum ki.Sevgilime telefon ediyorum gel diye kızıyor kapatıyor telefonu içim acıyor,annemi arıyorum gelmiyor sonra bir ara geliyor ama hiç iyi davranmıyor ben sürekli derin derin nefes alıp veriyorum bebeğime oksijen gitsin diye.Ağlıyorum,üzülüyorum.Suyu yok artık nasıl duruyor içerde filan diyorum.Hastaneden başka biryere gidiyorum,sonra ben hastaneden kaçtım mı diyorum niye kaçtım ya bebeğime zarar gelirse diyorum.Öylece uyandım.
Normalde evli bile değilim.Hayırdır inşallah:)

hamilelik sıkıntıdır canım yaa
Biraz rahatlayacak gibi olacaksın çevrenden sevdiklerinden yardım isteyeceksin ama kendi sorununu kendin çözmek zorunda kalacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…