- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.121
benim rüyam neden yorumsuz kalmış kiii yorumsuzmuu kanavçe..mahsunben çok garip bii rüyamı kabusmu neysee öyle bişe gördüm
gece2 de uyuandım bişe ne oldunu analmadıgım beynime girmeye çalışıyordu zorla ama yatakta sanki titredigimi hatılıyorum kalbim çarptı resmen ellerim kilitlenmiş birbirine uyandıgımda...bende dua okudum içimden rüyadyken hatıladıgım bu sadce..korktum ama
biliç altı gibi deill..............
kanaviçe canım , üstte yazdığım rüyamı yorumlayabilirsen sevinirim canım, arada kaynamış benim rüyam,arkadaşlar yorumlamadı..
Rüyamda köyümdeyim yanımda annem var siyah bir köek sadırıyor bana ısırıyor ama hiç acımıyor kocaman bir köpek.Ben onu kafasından tutup fırlatıyorum bahçenin içine,domuza dönüşüyor.
Bir de birilerinden kaçıyorum sürekli biryerde saklanırken kutunun içinde tavşan görüyorum öylece oturuyor çok tatlı birşeydi :)
Kanaviçecim yorumlayabilir misin?
olabilirc<nıammKarabasan çökmüş üstüne canım..
düşmanınızı alt etmisiniz gibime geldi sankiiiahtapot gördum ve sonunda öldurdum onu oglumu ve bızı boğmaya çalışııyordu ustelık küçüktü buunu kım yorumlayabılır?
seni sürekli kamçılayan bir nefsin var canım sen ondan kurtulmak istedikçe daha çok saldırıyor. sonunda kaçıyorsun
vee eğer bekarsan yakında medeni halin değişebilir :))
eğer gördüğün tavşan beyaz ise( yazmamışın) kısmetini sakın bırak ma
Teşekkür ettimmm canımm .Bu da yeni rüyam;
Dün rüyamda hamileymişim karnım burnumda nerdeyse doğurcam.Sonra hastaneye gidiyorum suyum geliyo karnım küçülüyo ama doğurmuyorum.Doktorda diyoki senin karnın çok küçük sen daha doğurmazsın ben de diyorum ki çok büyüktü bu hafta zaten doğum yapacaktım ama suyum gelince karnım küçüldü diyorum.bnei hemen hastaneye yatırıyolar.Ben bebeğime zarar gelicek diye öyle ağlıyorum öyle ağlıyorum ki.Sevgilime telefon ediyorum gel diye kızıyor kapatıyor telefonu içim acıyor,annemi arıyorum gelmiyor sonra bir ara geliyor ama hiç iyi davranmıyor ben sürekli derin derin nefes alıp veriyorum bebeğime oksijen gitsin diye.Ağlıyorum,üzülüyorum.Suyu yok artık nasıl duruyor içerde filan diyorum.Hastaneden başka biryere gidiyorum,sonra ben hastaneden kaçtım mı diyorum niye kaçtım ya bebeğime zarar gelirse diyorum.Öylece uyandım.
Normalde evli bile değilim.Hayırdır inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?