- 5 Mart 2007
- 3.864
- 3
- 683
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.141
hamilelik sıkıntıdır canım yaa
Biraz rahatlayacak gibi olacaksın çevrenden sevdiklerinden yardım isteyeceksin ama kendi sorununu kendin çözmek zorunda kalacaksın
su perisi tatlım fare düşmandır.düşman olan kişi sana zarar veremeyecek çünkü camdan arkadaşın alıp atmış fareyi hayatından söküp atmışşın bence o kişiyi..yapışkandan yola çıkarak söylüyorum buda sana yakın birisi..bende bugün gündüz rüyamda fare gördüm...
fareye hiçbşey yapmıyorum...
yerde yapışkan oluyor fare ona yapışıyor...
arkadaş alıp dışarı atıyor...
yorumlarmısınız rica etsem...
su perisi tatlım fare düşmandır.düşman olan kişi sana zarar veremeyecek çünkü camdan arkadaşın alıp atmış fareyi hayatından söküp atmışşın bence o kişiyi..yapışkandan yola çıkarak söylüyorum buda sana yakın birisi..
senin kesin bi tahminin vardır su perisi:)
hayır olsun canım...he tamam kesin ordan etkilendin sen hay allahım:)daha önceden desene.bende çok görüyorum rüya hemde hepsi çıkıyor.geçen gün denizin kenarında bir gemi up uzun neyse o an dalgalar bina boyu kadar artıyor ama anlatamam nasıl denizin kabardığını.fakat hiç birşey olmuyor gemiye.eşimde geminin bi ucunda onu arıyorum ne hikmetse gemi o dalgalara dayanıyor batmıyor.kesin bi sıkıntı yaşayacam ama yıkılmayacağım:)
Naz sevda abla iyi değilim.........
[
gene ne olduu hiç bitmedi derdsin:)
soorun ne mego..yarın konuşuruzzzDert Rabbimden sabırda... Sınıyor beni Rabbim isyan etmeden hoş karşılamaya ama bir yandanda atlatmaya çalışıyorum... Zorlanıyorum üzülüyorum ama geçiyor zamanla.Şimdi o zamanları yaşıyorum geçsin bitsin artık üzülmeyeyim diye bekliyorum.....
canımmmm şimdi gördüm yazını hayırdır megryannım neyin var umarım geçici bir sıkıntıdır hiç moralini bozma olurmu senin kalbin çok temiz sadece sabır bu kötü dönemlerin sonunda çok güzel bir kapı açacak rabbim sana ben inanıyorum sende inan olurmu birtanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?