Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

bende bugün gündüz rüyamda fare gördüm...
fareye hiçbşey yapmıyorum...
yerde yapışkan oluyor fare ona yapışıyor...
arkadaş alıp dışarı atıyor...
yorumlarmısınız rica etsem...

bende bugün gündüz rüyamda fare gördüm...
fareye hiçbşey yapmıyorum...
yerde yapışkan oluyor fare ona yapışıyor...
arkadaş alıp dışarı atıyor...
yorumlarmısınız rica etsem...
su perisi tatlım fare düşmandır.düşman olan kişi sana zarar veremeyecek çünkü camdan arkadaşın alıp atmış fareyi hayatından söküp atmışşın bence o kişiyi..yapışkandan yola çıkarak söylüyorum buda sana yakın birisi..

kim bu hain düşman acep...

kısss birde dün gece bizim evde fare çıktı...
ondan etkilendim herhal...
ıyyy aklıma geldikçe iğreniyorum ya...

he tamam kesin ordan etkilendin sen hay allahım:)daha önceden desene.bende çok görüyorum rüya hemde hepsi çıkıyor.geçen gün denizin kenarında bir gemi up uzun neyse o an dalgalar bina boyu kadar artıyor ama anlatamam nasıl denizin kabardığını.fakat hiç birşey olmuyor gemiye.eşimde geminin bi ucunda onu arıyorum ne hikmetse gemi o dalgalara dayanıyor batmıyor.kesin bi sıkıntı yaşayacam ama yıkılmayacağım:)

hayır olsun canım...

[
gene ne olduu hiç bitmedi derdsin:)

Dert Rabbimden sabırda... Sınıyor beni Rabbim isyan etmeden hoş karşılamaya ama bir yandanda atlatmaya çalışıyorum... Zorlanıyorum üzülüyorum ama geçiyor zamanla.Şimdi o zamanları yaşıyorum geçsin bitsin artık üzülmeyeyim diye bekliyorum.....

Son düzenleme:
soorun ne mego..yarın konuşuruzzz

merhaba kızlar
bende uzun süredir yazamıyordum sitede kayboldum
rüyamda dokyora gidiyorum acile tahlil yapılıyor hamilesin diyorlar ben inamıyorum doktora eşimin çocuğunun olması imkansız diyorum ve ben ağlaya başlıyorum hüngür hüngür sevinçten
sabah kalktım az daha hamile olduğuma inanacaktım imkansız biliyorum ama rüyam çok gerçekçiydi bilinçaltı rüyasımı acaba yorumlarsanız sevinirim
teşekkürler

canımmmm şimdi gördüm yazını hayırdır megryannım neyin var umarım geçici bir sıkıntıdır hiç moralini bozma olurmu senin kalbin çok temiz sadece sabır bu kötü dönemlerin sonunda çok güzel bir kapı açacak rabbim sana ben inanıyorum sende inan olurmu birtanem

burdayım ambre arada bir bakıyorum bu aralar yoğunum kısa süre durup çıkıyorum eğer okuduklarımda birşey hissedersem yazıyorum ama bu aralar pek kendimi veremiyorum işlerden dolayı rüya gördüysen yaz ben cevaplamasam bile o kadar güzel yorumlayanlar varki sanada yorum yaparlar birtanem mahsum yok sanırım bu aralar eminim okuyordur cevap yazar kendine iyi bak birtanem

amin inş. sağol güzel sözlerin için......

bayılırım rüya tabirlerine :87:
ben de anlatayım bari. iki ay önce gördüm bu rüyayı. eşimle beraber bi yere tatile gidiyoruz. otel odamıza çıkıyoruz. kapıyı açınca. odada etrafı çiçeklerle süslü çok güzel bir havuz görüyoruz. havuzun içinde de kahverengi iki beşik. hatta leopar desenli ikisi de çok mutlu oluyorum ve eşime diyorum ki ikiz çocuklarımız mı olucak eşim de bana bakıp gülümsüyor. işte rüyam bu. 5 aylık evliyim çocuk istiyorum ama olmuyor. doktora da gittim bi sorunun yok dedi. eşim de doktora şimdilik gitmek istemiyor. 1 sene bekleyelim diyor. rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…