Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

canım haddim olmadan sadece hislerimle sana yazmak istedim rüyanı okurken çok sakin bir hayatın olduğunu hissettim hiç telaşa düşmeden öyle güzel bir anda hamile olduğunu öğreneceksinki gibi hissediyorum yeni bir atılım olacak sende veya eşinde işiniz ile ilgili bir yükseliş veya bir başarı bir ödül iki mutluluk birden yaşanacak evinizde inşallah rabbim sizi nazardan korusun birtanem

yorumunu okurken öyle mutlu oldum ki çok teşekkür ederim evet canım sakin güzel bir hayatım var. tek eksiğimiz bir çocuk. rabbim hayırlısını nasip etsin herkese bana da. yorumun için tekrar teşekkür ederim.

kızlar rüyamı yorumlarmısınız;anlatayım,babamla ben pazara gitmişiz çok kalabalıkmış sonra istiklal marşı okunuyor bizde babamla saygı duruşunda bulunuyoruz biraz daha dolaşıp pazarda sonra dolmuşa biniyoruz.bu kadar

rüyamı yorumlarsanız sevinirim arkadaşlar

ben bugün rüyamda bir kutlamaya gidecekmişim arkadaşımla. epeyce insan olacakmış orada. üzerimde upuzun kalın bir kaban var. bana büyük geliyor. füme renginde. ama üşüyorum ve üzerimden çıkartmıyorum onu. normalde o tarz bir kaban giymem aslında. her yere onunla gidiyorum. zaten dışarılarda dolaşıyoruz hep. kutlama için birkaç saat varmış daha bu yüzden ben de oraya buraya gidiyorum öyle kendi halimde. önce birkaç arkadaşla takılıyorum bir inşaat yerindeyiz. ben inşaat halindeki binanın ordan geçiyorum. işçilerden biri diyor ki 'dikkat et kafana bir şeyler düşebilir, bak düşüyor' diyor. evet gerçekten de bir şeyler yukardan geliyor aşağı doğru. inşaat parçaları, kireçler falan. ben de hemen çıkıyorum ordan bana bir zarar gelmesin diye. ama arkadaşlarım kalıyorlar. onlara sesleniyorum siz de ayrılın ordan ama zor oluyor biraz onlar için ve sonuçta hiçbirimize bir şey olmuyor. ben tek başıma yürüyorum yolda, bir sürü yol var ama bir sürü... hepsi dar yollar ve sürekli nereye dönsem önüme bir başka ara sokak çıkıyor. bazıları daha geniş tabi... ve bu yolda terörist gibi yüzlerini bir şeylerle kapatmış eli silahlı erkekler var. hepsi ben, gördükleri an üzerime ateş ediyorlar. ama hiç acı duymuyorum ve ölmüyorum da. ordan oraya gidiyorum hala. neredeyse her sokakta bana ateş edildi. ama hiçbir şey olmadı. korkuyordum ama bir yandan da acaba oyun mu oynuyor bunlar niye hiçbir şey olmuyor bana diyordum. başka insanlara da ateş ediyorlardı. onlar yere yığılıp kaldılar. bana bir şey olmadı. sonra boş bir sokak bulup geçtim ve çıktım ordan. kutlama yapılacak evin apartmanına girdim. eski bir evdi. biri varmış hoşlandığım, onu göreceğim için heyecanlıydım biraz. (gerçek hayatta hoşlandığım biri yok.) yoksa o erkeği görüyorum, çok hoş biri ama suratını göremedim tam olarak. elinde pastayla yukarı çıkıyordu. benim orda olduğumu görmedi. ben bir süre de alışveriş merkezine gideyim dedim girdim oraya. hani sepetler olur ya marketlerde, onlardan vardı. üzerimdeki kabanı onun içine koydum. mağazalara bakmaya başladım. ama sepeti yanıma almamıştım. ardından farkettim ki cüzdanım da o kabanın içinde. sonra gidiyorum kabanım ortada yok. çok telaş yapıyorum. en sonunda cüzdanımı kayıp eşyalar bölümünde bulsam da kabanımı bir türlü bulamıyorum. hava soğuk üzerimde de tül bir üst var. şifon gibi uçuşan bir bluz. ne yapacağımı bilemiyorum. birine soruyorum, mağazaya git bakj diyor ama o dediği mağaza kapanmış. yarın gelip bakarım diyorum ben de. neyse işte kabanım kayboldu yani. kendime kızıyorum bi de o kadar kalabalık ortamda kabanı bırakıp gidersen çalarlar tabi diye. babamla karşılaşıyoruz ona çaktırmıyorum. çıkıyoruz beraber ordan. böyle bir rüyaydı.

özellikle kalbime doğru ateş edilmesi olayını ama bana hiçbir şey olmaması durumunu çok merak ediyorum. ne demek acaba?

bende rüyamda sol kanadı kırılmış bir kumru gördüm yerde yatıyordu acı acı bağırarak..başında da koca bir martı ve karga vardı..bn kumruyu kurtarmak istedim ama diğer kuşlardan korktum.sonra başkalarından yardım istedim sonra bi ara baktım karga yaralı olan kuşun üzerine basıyor..o yardım istediğim kişiler kuşu kurtarıcakken orda kavga çıktı...yorumlarsanız çok sevinirim canım

bende rüyamı anlatayım ablamla ben iş görüşmesine gidiyoruz arabaya biniyoruz ilk önce dolmuşa dolmuşda ablam sıkılıyor yarı yolda iniyoruz bana hadi inelim yürüyerek gidelim diyor iniyoruz sonra işyerinde buluyorum kendimizi yürümek veya 2.bir dolmuşa binmeden bir masa etrafında kzlar görüyorum.erkek sayısı çok az tek tük iş başvurusu için geldik diyor ablam bize 2 tane kağıt veriyorlar bir tanede başka bir kağıt önümüze koyuyor bunu çizin diyor.şu an yaptığımız işin projesi çıkıyor.ablam daha başarılı hemen çiziyor ben zorlanıyorum tersten gördüğüm için.ablama veriyorum kağıdımı sen çiz diyorum.bitiriyoruz kız bize şu an alım yok çok zor buraya girmeniz diyor..gülüşüyorlar..kızlar.sonra orada alışveriş yapıyoruz.param vardır inş.diyorum çantamın içinden kitabım varmış sayfa aralarından deste deste para çıkıyor bir destede yabancı para hatta düşürüyorum yere sonra alıyorum.yerden.başvurduğumuz yerde türk hava yolları imiş..yorumlarsınız inş.

kızlar rüyamı yorumlarsanız sevinirim çok etkisinde kaldım rüyamın. rüyamda hamileymişim doğuma az kalmış karnım o kadar büyükki ve bebek sürekli tekme atıyor hiç durmuyor cok hareketlıydı. suyum felan geldıgını göruyorum bır anda sol gögsumden sut gelıyor çeşme gıbı sut akıyor doguma gırcem zaman uyanıyorum uyandıgımda kasıklarım felaket agrıyodu sankı gercekten o anı yasadım bebegın tekme atmasını hıssettım halan kasıklarım agrıyo bebgın tekmelerınden dolayı. hayra yoruyorum cok etkılendım hala etkısınden kurtulamadım sankı karnımda bebek varmıs gıbı hıssedıyorum:

merhabalar
benimde rüyamı yorumlarsanız sevnirim ben rüyamda 1.5 yaşındaki oğlumu (neresi bilmiyorum) bir evin çatısından düşerşen gördüm koşarak atladı bacağından yakalamaya çalıştım ama tutamadım sonra yere baktığımda ayakları üzerine düşmüştü ve sağlıklıydı bu arada çatı çok yüksekti

rüyamda kuran-ı kerim gördüm.güya ben cuma namazına gtmişim ama namaz kıldıgımı görmüorum..soora kalabalık gibi bişey var.hoca vaaz verior gibi.sora elimde kuran-ı kerim okumaya çalışırorum ama tamda bilmiorum okumayı çat pat böle harfleri elimle sürmeye çalışıorum.
ne demek acaba yorumlayabilcek arkadas varmııı rüyamıı?????

kızlar dün bi rüya gördüm bi yorumlayın lütfen;
hamileymişim 9 aylık hemde nasıl hareket ediyor bebek içimde anlatamam
doğumhaneye gidiyorum ablam da orda doğurmuş bi oğlu olmuştu
,sonra kuzenim arıyo(şu an boşanma safhasında kendisi)
benim düğünüm var yeni biriyle diyo buyrun gelin diyo,gidiyoruz rahmetli babası da orda
benim de karnım burnumda ama..
böyle ilginç bi rüyaydı
bi gün öncesinde kayınvalidemle şu an çocuk istemiyorum diye konuşmuştuk
rüyamda da tam doğurmak üzereydim..ilginçti
nedir şimdi bu rüya????

kızlar dün gece rüyamda bir arkadaşın evinin öünde gelin var bizde 3 arkadaş yanına gidioz bize bakarak hatta bana bakarak darısı başınıza diyor bende aminnn diyorum sonra aynı gece biryere gelinlik bakmaya gidiyorum çok güzel bir gelinlik gösteriyor bana satıcı bolerosu falanda vardı hala aklımda çok güzel bir rüyaydı ..............sonra aynı gece rüyamda erkek bebek görüyorum kucağıma almışım altında bişey yoktu bebeğin altı çıplaktı ama sadece çıplak olduğunu hissediyorum biyerini görmedim lütfen yorumlarmısınız

Son düzenleme:
Ben rüyamda yine sezeryan olmuşum bebek yok ama karnımı kendim dikiyordum başımda doktorlar olmasına rağmen hemde düğüm ata ata.Birde sıra numaram 158 di ama sıra no su 148 olan bir bayandan önce alıyorlardı beni içeri.Kanda yoktu rüyamda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…