- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.161
canım haddim olmadan sadece hislerimle sana yazmak istedim rüyanı okurken çok sakin bir hayatın olduğunu hissettim hiç telaşa düşmeden öyle güzel bir anda hamile olduğunu öğreneceksinki gibi hissediyorum yeni bir atılım olacak sende veya eşinde işiniz ile ilgili bir yükseliş veya bir başarı bir ödül iki mutluluk birden yaşanacak evinizde inşallah rabbim sizi nazardan korusun birtanembayılırım rüya tabirlerine :87:
ben de anlatayım bari. iki ay önce gördüm bu rüyayı. eşimle beraber bi yere tatile gidiyoruz. otel odamıza çıkıyoruz. kapıyı açınca. odada etrafı çiçeklerle süslü çok güzel bir havuz görüyoruz. havuzun içinde de kahverengi iki beşik. hatta leopar desenli ikisi de çok mutlu oluyorum ve eşime diyorum ki ikiz çocuklarımız mı olucak eşim de bana bakıp gülümsüyor. işte rüyam bu. 5 aylık evliyim çocuk istiyorum ama olmuyor. doktora da gittim bi sorunun yok dedi. eşim de doktora şimdilik gitmek istemiyor. 1 sene bekleyelim diyor. rüyamı yorumlarsanız sevinirim.
canım haddim olmadan sadece hislerimle sana yazmak istedim rüyanı okurken çok sakin bir hayatın olduğunu hissettim hiç telaşa düşmeden öyle güzel bir anda hamile olduğunu öğreneceksinki gibi hissediyorum yeni bir atılım olacak sende veya eşinde işiniz ile ilgili bir yükseliş veya bir başarı bir ödül iki mutluluk birden yaşanacak evinizde inşallah rabbim sizi nazardan korusun birtanem
merhaba kızlar
bende uzun süredir yazamıyordum sitede kayboldum
rüyamda dokyora gidiyorum acile tahlil yapılıyor hamilesin diyorlar ben inamıyorum doktora eşimin çocuğunun olması imkansız diyorum ve ben ağlamaya başlıyorum hüngür hüngür sevinçten
sabah kalktım az daha hamile olduğuma inanacaktım imkansız biliyorum ama rüyam çok gerçekçiydi bilinçaltı rüyasımı acaba yorumlarsanız sevinirim
teşekkürler
ben rüyamda uçtuğumu gördüm ülkeleri uçarak geziyodum :S ne anlama geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?