Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

bende senii ablacım nasılsın isin demi...benden aldıgın enerjimiiamişn bitane ablacım duan bana yarıyorrrr..bende senii tanıyor gibiyim sankimmm

t

thmin etimm bişeee:18:

ben çok garip bii rüyamı kabusmu neysee öyle bişe gördüm

gece2 de uyuandım bişe ne oldunu analmadıgım beynime girmeye çalışıyordu zorla ama yatakta sanki titredigimi hatılıyorum kalbim çarptı resmen ellerim kilitlenmiş birbirine uyandıgımda...bende dua okudum içimden rüyadyken hatıladıgım bu sadce..korktum ama

biliç altı gibi deill..............

canim biraz bekledim nazablam belki yorum getirir diye hissleriyle

rüyani okudugumda hissetdigim su bu erkek arkadasinin dogru konusdugu yani biraz günagini almissin gibi yani hangi konuda bilemem sen yine bir düsün
erkek arkadasinla ne kadar ciddi boyutda iliskiniz bilmiyorum yani ileri dönük birseyler düsündünüzmü?bu kisi seninle yuva kurabilir ,sofra anlasma anlamida tasir ,
bu kisi hakinda senin süpgelerin endiselerin bir güvensizligin var gibi yani evlilik anlaminda bakarsak sen biraz kararsiz kalacaksin bu korkularin yüzünden gibi ama bu kisi hayirli biri gibi hissetdim yani olay karar sende bitecek (tabi ileri dönük bir düsünceniz varsa bu kisiyle )

bir dönemin biraz sikintili gececek ama sana kalmis sen bunun üstesinden gelebilirsin top sende gibi bir durum olacak tabi yanilma payimda var sen yine kendi hisslerinede güven
seni gerci biraz kafan karisik ne yapacagini bilemiyorsun gibi algiladim
hakkinda hayirlisi canim

saol canım hayırlısı inşallah
evet 3 yıllık ciddi ilişki
evlilik için birikimler falan yapıyor öle işte

Rüyamda eşimi aldatmışım ve başkasından hamile kalmışım.Çift çizgi görüyordum testte.Dünya başıma yıkılıyordu resmen.Çocuk aldırmam ben eşimide aldatmam nasıl oldu bu diye bayağı rahatsız oluyordum rüyamda...

Zaten dünkü rüyamda da uzun bir yolda yürüyordum çok geniş bir alanda etraf ışıklı ve hareketliydi.Ulaşmam gereken bir yer vardı başka bir yola giriyordum yanlışlıkla ordanda görüyordum ulaşacağım yeri ve oraya doğru yürüyor hatta koşuyorda olabilirim hatırladığım kadarıyla....

Son düzenleme:
Merhabalar hepinize

Erkek arkadaşımın rüyasını yazmak istedim
Rüyasında yeşillik bir yer çam ağacını varmış bal varmış üzeirnde ışıldıyormuş.Ben de varmışım.Hurmalar görmüş tabakta birazı yenmiş çekirdeklerini de görmüş.Bir de zeytin ağacı görmüş hafif bir rüzgar esiyormuş.

bunu bi yorumu varmıııııı kızlarr

demekiii düşünmüsün:))şaka şakaa kuzu..ama anlamını çok merak etimm

Günaydın kızlar bu rüyamdan gerçekten çok etkilendim ve yorumlayan olursa şimdiden tsk ederim ...

Evlenmeye karar veriyorum ama sadece nikah ve düğün olucak benim yanımda hiçkimse yok tek basıma kuaföre gidiyorum tanıdıgım bir kuaför saçımı yaptırmadan önce paramı veriyorum ve sacımı yaptırıyorum ama kendi evimden değil babannemin evinden gelin çıkıyorum arabayla bir yere gidiyoruz sonra iniyoruz yokuş yukarı tırmanıyoruz çok dik bir yokuş en son noktaya geldiğimizde bir helikopter var o helikoptere biniyoruz benim yanımda bütün ailem var yengem hatta ben binemem benim yükseklik korkum var falan diyor hepimiz biniyoruz dümdüz yemyesil bir alanda iniyoruz erkek tarafına gelmişiz tepenin basında bir kaç tane ev var yayla gibi bir yer her yer yemyesil masalar,sofralar hazırlanmış ve damadı görüyorum birbirimize sarılıyoruz ben bu ayakkabılarla yürüyemem diyorum bana rahat bir ayakkabı giydiriyor sonra da fotograf falan cektiriyoruz böyle bir rüyaydı yorumlarsanız çok sevinirim...

hayatında değişiklik yapmak istiyosun ama ilk başta seni destekleyen kimse yok özellikle ailenden ama sen bu isteğini hayata geçiriyosun. bu yeni seçtiğin yol da bazen zorlanıyosun bu zorluk ailenide etkiliyor ama sononunda feraha eriyosunuz.

Allah hayırlara çıkarsın

bu aralar biraz sıkıntı yaşayabilirsin canım

kanaviçe nolur benim rüyamı da yorumla yaa... Eski sevdiğimi görüyorum ikinci kez. Çok az görürüm onu rüyamda. ( Bunların bir anlamı mutlaka olmalı ama çözmedim ben. İki rüyamda da benzer çok şey var. Nedenini anlamıyorum. Üstelik çok uzun zamandır görüşmüyorum o insanla ve artık düşündüğüm de yok. Neden böyle girdi rüyama bilemiyorum.

İki kezdir bizim eve geldiğini ama benimle hiç konuşmayıp yüzüme bakmadığını görüyorum. İlkinde benim odamdaydı; ben çökmüş haldeydim, üzerimde koyu renkli penyeden bir tişört (biraz geniş bir tişört), altımda da yine penyeden koyu renkli bir şey vardı. Aynaya bakıyordum, olduğumdan zayıftım. Onu yanımda gördüğüm için çok mutluydum ama bana hiç bakmaması beni çok üzdü. Konuşurken bile bana bakmıyordu.Beni beğenmediğini düşündüm ben de. Saçım falan da düzgün değildi, yanaklarım çökmüştü. İyi görünmüyordum. Ama ben uğraşıyordum beninle ilgilensin diye. Etrafında pervane oldum, hep ona baktım. Onun üstünde ise kırmızı bir tişört vardı. Saçları kısacıktı, sakalı yoktu. Normalde sakal bırakırdı, saçları da bazen uzun bazen kısadır.
Sonra bir çift siyah yıkanmış çorabını eline alıp odamda, halının üstüne oturuyordu. Çoraplara dokunuyordu sürekli ve kurumasını bekliyordu. Gideceğini söylüyordu. Ben de artık yapacak bir şey yok, kendimi zorla sevdiremem diye düşündüm. Çok fazla üzülüyordum ama. ( Bir de bir kağıt vardı bir kısmı solgun, biraz sarı renkli ona bir şeyler yazmıştı. Başka kızı seviyor, başka bir kızı düşünüyor diye bir his geldi bana. Uyandığımda ağladım biraz üstelik.. Benimle hiç ilgilenmedi diye. İlk kez böyle bir şey geldi başıma. ( İlk kez bir rüyadan sonra ağladım. (

Ve bu gece yine onu gördüm. Bizim eve gelmişti. Evimiz eski bir evmiş, eşyalar iyi değil. Kendi evimizden farklı yani. Önce başka bir erkekle karşılaşıyorum odaya girince. Sanırım okuldan eve gelmişim, o şekilde odaya girdiğimde birini görüyorum karşımda. Esmer bir erkek. Sözde bu esmer erkek 'o'ymuş. Ama diyorum ki bu çocuk o olamaz. O bu kadar çirkin değildi. Sonra laflamaya başlıyoruz biz bununla. İyi bir insan. Ama nasıl geldin, niye geldin diye soruyorum, şaşırıyorum vs. Ardından ben 'o' değilim ki zaten diyor bu kişi. Rahatlıyorum ben de bunu duyunca. Odaya bir komşu giriyor ayy bu kim, evde ne işi var, nasıl girmiş diye telaş yapınca bu esmer erkek hemen çıkıyor odadan hızlıca. Gidiyor evden. Biraz zaman sonra eski sevdiğim geliyor evimize. ( Bizde kalacakmış. Diğer odada duruyor. Onu görmüyorum. Bu kez diyorum ki ben de onun yüzüne bakmayacağım, nasıl olsa benimle konuşmuyor. Ve banyoya gidip aynaya bakıyorum ve yine iyi görünmüyorum. Makyajım güzel olmamış vs. Beni görmesin bu şekilde diye düşünüyorum. Evde onunla karşılaşmayayım diye özenle hareket ediyorum. Bizde 2 gün kalıp gidecekmiş. Annem de diyor ki kalsın tabi. Hatta benden önce annemin haberi olmuş geleceğinden. (gerçek hayatta tanışmıyorlar tabi ki de. :S) Başka bir odaya giriyorum ve onun bavullarıyla karşılaşıyorum. 2 tane kocaman bavul getirmiş. Ağzı açık ikisinin de ve lüks iki bavul da. Diyorum ki parasal durumu da iyi. Ne güzelmiş bavulları. Cüzdanı bavulun üstünde, ona dokunuyorum. Birkaç kağıt var onlara dokunuyorum. İşle ilgiliymiş sözde bu kağıtlar. Yine içim acıyor ama boşveriyorum bu kez. Çıkıyorum o odadan. Ve sonuç olarak, birbirimizle konuşmadık yine. Yüzüme bakmadı. İki rüyada da benim evimde ama gidiyor bir yandan da. Bunlar ne demek oluyor. ?? :26:

Son düzenleyen: Moderatör:

bu ayrılık seni çok üzmüş canım yaa (
o yüzden bilinç altında bu rüyan
biz her ne kadar artık düşünmüyoruz desek de bilinç altımızda hala bazı şeyleri bitirmemiş oluyoruz
buda o tür rüyalardan gibi geldi bana
onu düşümüyorum demişsin ama bu rüyalar seni etkilemiş bi manası olmalı demişsin
demekki hala beklenti içindesin

ama rüyada da konuşmamanız ve gitmek için hazır olması bu işin geri dönüşü yok gözüküyor (

yinede Allah hayırlara çıkarsın canım

Kanaviçe benimkinide yorumlar mısın canım?

Ayrıldığım sevgilimle karşılıklı gelmiş tartışıyoruz. Genelde ben bağırıp çağırıyorum el kol hareketleri yaparak. Tam ondan ayrılıp gideceğim sırada ablası gelip biraz sert çıkıyo bana ve kolumdan tutuyo. Hiç bir yere gidemezsin diyo. Burada bizimle kalacaksın diyor. Ben anlam veremedim buna. Bilinç altımamı işledi bilmiyorum ama yorumlarsan sevinirim

Her an aklımda olduğu zaman hiç görmedim kendisini de o yüzden şaşırdım.

Ben de o cevabı duymak istiyorum zaten. Geri dönüşü olmayacağını duymak.
Teşekkür ederim.

sevdiğin kişi seni çok üzmüş olmalı o yüzden rüyada da olsa bağırıp içini boşaltmak istiyosun.

sanırım ablası seni seviyor ve bu işin bitmesini istemiyor

Allah hayırlara çıkarsın

kanaviçe canım , üstte yazdığım rüyamı yorumlayabilirsen sevinirim canım, arada kaynamış benim rüyam,arkadaşlar yorumlamadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…