Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Rüyasında sevgilisini ve eski sevgilisini görenler için birkaç yorum bu videoda.

[video]http://www.uzmantv.com/ruyamda-sevgilimi-gordum-nasil-yorumlamaliyim[/video]

Arkadaşlar ya, çok ilginç bir şey başıma geldi.. 1 ay önce, aynı gün 4 kişi beni rüyasında görmüş. Üstelik ikisi aynı şekilde görmüş. Üzerimde bembeyaz bir elbise varmış, saçlarım belime kadar ve lüle lüleymiş.. ( Şu anda saçlarım omuzlarımda ve düzdür aslında)..
İki kişi (ki bunlar birbirlerini tanımıyorlar bile) böyle görmüş, aynı şekilde yani, bir diğeri benim işyerime geliyormuş rüyasında. Bembeyaz çarşaflar ve örtüler seriyormuş, beni soruyormuş, ben yemek yapıyormuşum herkese.. Ve saçlarım çok çok güzelmiş. O kadar dedi.. Öbür gören kişi ise ısrarla rüyasını söylemiyor. "söylersem sihri bozulur" diyor. Ama bana çok ilginç geldi bu olay. Hepsi de aynı gece görmüş. Fikirlerinizi alabilir miyim. Ben çok meraaaaaakk ediyorum mmmmmm....

kızlar ben rüyamda atamızı ve babası ali rıza efendi yi gördüm..

ali rıza efendi oturuyormuş atatürk te yanında o paltosuyla birlikte ayakta duruyordu.çok mutluydum ali rıza efendinin elini öpmek istiyordum diyordu ki kızım öpme elimi ben kimseye el öptürmüyorum.bende olsun siz bizim atamızı kazanmamız için vesile oldunuz izin verin öpeyim ellerinizi diyordum öpüyordum sonra kalkıp sarılıyordu bana.o anda çok duygusal oluyorum ağlamaklı bi halde böyle bulutların üzerinden beyaz yazılar halinde benim içimden geçenler yazıyordu bende sesli olarak okuyordum ama aslında Allah'a dua ediyorum,O 'na yakarışlarım bulutlarda yazıyordu.(kpss ye girdim biraz kötü geçti çok çalışıp hazırlanmıştım kafama çok takıyordum.)yazıda da Allah'ım çalışıp emek verdim istediğim gibi geçmedi sınavım herşeyi sana bıraktım,hakkımdan hayırlısını nasip eyle diye yazıyordu başkaşeyler de vardı ama hatırlamıyorum hepsini..

bi de atam la konuşuyordum bu sorunlar,ülkemizi kurtarmak istiyorum ama tek başıma ne yapabilirim ki diyorum,tanıdığım kimse yok,alt tarafı 2 yıllık bi önlisans okudum diyorum,elimden ne gelir diyorum.bana dedi ki BENİM KADAR MI ÇARESİZSİN,ZOR DURUMDASIN??

kızlar bu rüyamın etkisinden çıkamadım halen pazar gecesi gördüm yorumlayabilecek olanınız var mı daha öncede MAİP ti sanırım benim bir rüyamı yorumlamıştı çok isabetli geldi yorumu teşekkür ediyorum ona burdan lütfen bekliyorum tekrar çok önemli bu rüya benim için ..

Ben de dün gece eşimin benden boşanıp başka bir kadınla evlendiğini gördüm
Ben çok ağlıyorum o da bana ben artık seni sevmiyorrum diyor bir de benimle dalga geçiyor
Sonra kayınvalidem zorla beni başka bi adamla evlendirmeye çalışıyor
çok korkunçtu ya
Hayırdır inşallah
Kızlar rüyama yorumlayacak biri var mı?

kızlar rüyamda şuanki sevgilimi annesi ve babası ile babannemin köyünde ağırladığımızı gördüm bi sofrada oturuyorduk yer sofrasıydı ve aperatif şeyler vardı rüyamda içimden hiç güzel ağırlayamadık diye söyleniyordum..hayırdır inş.ne anlama gelir ki

Paylaşım için teşekkürler canım eski sevgiliyi anlatmamış hep mevcut sevgiliyi anlatmış....

Sevdiğin insandan ve hayatında olan insandan ayrı ayrı bahsetmiş. Dikkatli izlemedin herhalde.
Sevdiğin insan uzaktan baktığın platonik aşkın da, eski sevgilin de olabilir.

selaaaam!
kızlar ben garip bir rüya gördüm.
düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum

rüyamda bir arkadaşımla binaların arasındaydık, kangal köpek gördük. o korktu, bende korkmana gerek yok bak nasıl sevdirecek kendini dedim ve kangalı sevmeye başladım.
sonra o kangal yavaş yavaş aslan oldu... ben aslanken de sevmeye devam ettim, daha sonra o aslanı kulübe gibi bir yere kapattım.

anlamı ne ki bunun :/

o rüyandaki kiz arkadasina büyük yardimin dokunacak yada baska birinede olabilir tabi
bazi rüyallar kimine terse cikiyor tam aksine bu yardimi sende görebilirsin

canim umarim maip gelirde rüyani yorumlar

bana soracak olursan rüyan cok hayirli ve acik bir rüya
dualarinin kabul olacak allahin izniyle
ve devlet kapisinda sana cok büyük bir yardim ve basari var
güc sende demek isteniliyor sen istersen allahin izniyle herseyi basarabilirsin umudunu yitirme

canim bu senin bilincalti korkularin olabilir bunu bastan belirtiyim
ama suda var kendini bir yokla yani senin rüyallarin genelde cikiyormu ?
cikiyorsa bu rüya sana bir uyari olabilir bu demekk degil ayrilik olacak diye allah korusun allah mutluluigunu daim kilsin
uyari derken evliliginde birseylerin eksik oldugunu gösterebilir bu eksiklik ya senden ya esinden kaynaklanabilir simdi farkinda olmadigin seyler ilerde sana sorun olarak geri dönebilir
iyice bir düsün bu evlilikde yeterince emek veriyormusun esine anlayisin varmi iyi davraniyormusun vs veya her ikiniz icinde gecerlimi bu belirtdiklerim?
bak canim suan belki evliligin cok iyi gidebilir anlam veremiyebilirsizin yazdiklarima ama inan bana bosa konusmuyorum. bu rüyani,
eger rüyallarin genelde cikiyorsa, hic hafife alma bu sana yol gösterici bir rüya olabilir birseylerin önlemini al diye

ama sunuda belirtiyim rüyani kisa vadili yorumlarsakda esinin sana acamadigi bir sikintisi olabilir

sofra iyidir
anlasmak anlamina gelir genellde
senin onlari yeterince agirlayamadigini düsünmen onlara saygida kusur etmiyecegini gösterir

kizlar benim ruyamida yorumlayin ne olur masumdegiliz insallah yorumlarsin benimkinide canim kac gundur hem hastalik hem dedikodu arkamdan konusmalar o sana ne dedi bu bana ne dedi yasiyorum en nefret ettigim muhabbettir bunun yani sira cok hasta oldum sanirim stresten ellerim ayaklarim cok agir egzama oldu sonra annem kardesim rahatsizdi umuyorumki psikolojik ruyadir

ruyamda Allah korusun gogus kanseri olmusum esimde yanimda oldugunu hatirliyorum sonra bizim evin yani annemlerin evin arkasinda bir komsu var o komsunun kizi bize cok guzel elbiseler birakmis ama gercekten hepsi cok guzeldi onlari deniyorum (o komsumuzun kizi psikolojik olabilir cunku kardesim bana solemis annemin bogazlari rahatsizdi o kizin kocasinin girtlak kanseri falan oldugunu solemisti kardesim bence bilinc altin almis o ruyayi diyor ama bilmiyorum ) sonra bir kac polis goruyorum onun sonrasida var ama hatirlamiyorum insallah hayirdir

sanirsam sinrilerin bozuklugundan kaynaklanan bilinc alti bir rüya

degilsede biraz sikintin devam edecek ama atlatacaksin allahin izniyle ve devlet dairesinden haberlerin var

Kızlar benim de rüyamı yorumlarsanız cok sevinirim

Sabah gördügüm bir rüyaydı..Rüyamda yanımda tanımadıgım bir erkek var bu erkek bana geliyor elinde bavulu var ben de onun binanın önünde karsılıyorum sonra birlikte asansörle yukarıya cıkıyoruz ben anahtarla kapıyı acıyorum içeri giriyoruz içerde çok güzel giyimli çok da tatlı bir bebek var aglıyor ben onun annesiymisim o sırada annem arıyor telefonla bebegi soruyor ben de al sen dinle diorum bebek hem aglıyor hem de sesler cıkartıyor sonra da ben ütü yapıyorum böyle bir rüya gördüm ...

merhaba kızlar daha önce gördüğüm rüyamı yorumlamadınız
yeni ilginç bir rüyam yok olursa gene yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…