Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

bekar icin bir ekekle tanisip beraberlik yasama anlaminda ama bu erkegi sikintili bir zamanda tanicaksin tabi bu bir yolculukda da olabilir bu ilsikiye sen yön vereceksin

evliysen sana sikintili bir aninda yardim edecek biri anlaminda ve seni basariya ulasdiracakdir

merhaba.ben hep birşeyi merak ettim.6 yıllık bir birlikteliğim var.evlenceğim günü yıllardır hayal edip duruyorum.fakat rüyamda sevdiğim insanla evlendiğimi hiç göremedim.Sevdiğim insanı bile görmem azdır.neden sizce?

nisanlıım ve gercekten sıkıntılı bir dönem içerisindeyim ins bana yardım edicek kişi nişanlımdır çok tesekkür ederim rüyamı yorumladıgın için

Son düzenleme:
kizlar ben nisanliyim ve geçen gün kaynanam tuhaf bir rüya görmüs, aynen söyle:
onlarin evinde otururken nisanlim annesinin yanina gidip ona sarilmis, bende birden kiskanip aglamaya baslamisim. kaynanam gelip 'kizim aglama yalnis anladin' diyormus ama nafile, aglamam bitmiyormus. sonra beni koltuga yatirip uzerimede battaniye örtmüs, öylece uyuya kalmisim... sizce ne anlama geliyodurki bu rüya?

bazi insanlar cok rüya görür ama hatirlayamaz bir kismini hatirlar sadece o yüzden böyle düsünebilirsin belki görmüsünde unutmusundur
bende esimle evlenmeden evvel rüyamda hic onla evlendigimi görmemisdim yada onu rüyamda görmedim

hayir olsun
kötü bir anlam tasidigini düsünmüyorum aglamak zaten sevincdir
rüyan bana huzurlu ve sakin bir döneme girecegini anlatiyorr

bide su aralar enerji kaybin varsa ve kafan karisiksa dinlenmen gerekdiginide anlatabilir

ayyy sonunda buldum burayı
ben kolay kolay rüya görmem ama bu son hafta 3 rüya gördüm c. tesi gecesi gördüğüm rüya çok güzeldi netten baktım ama birde size sorayım...

rüyamda her tarafı yemyeşil çimler olan bir yerdeyim ve kuzenlerle beraber bi ağacın altında oturuyoruz sonra başımı bi kaldırıyorum ağacın dalları çilekle dolu resmen dalları yere eğilmiş gibi o kadar çok çilek varki hemen kalkıyorum çilekleri yemeğe başlıyorum o kadar güzellerki hiç durmadan yiyorum sonra bi bakıorum çileklerin yanında kirazlarda var onlarıda yiyorum sonra yeşil erikler çıkıyor hiç durmadan yiyorum sonra kuzenlere diyorumki annemleri çağırın çok güzel bunlar toplayalım reçel yapalım ama hiç bitmiyor o çilekler...her taraf yemyeşil ağaçlar manzara o kadar güzelki sanki rüyadan uayndığımda ağzımda çilek tadı vardı o kadar güzel bi rüya sizce nasıldır yorumlayabilirmisiniz rica etsem?

Son düzenleme:

hemen ben yorumlayayım,yeşil görmek murattır,,,başkada bilmiyom venüstencim affett

http://www.kadinlarkulubu.com/ruya-yorumlari/400284-nacizane-ruyalarnizi-yorumlayabilirim-50.html

bu linkteki arkadaşta güzel yorumluyor,birde ona yaz canımm

Son düzenleme:
merhabalar rüyamda..
babam ev almıştı..
bizde annem babam birlikte daireyi geziyorduk..

teşekk şimdiden..:98:

merhaba mahsumum nasılsın canım uzun zamandır yoktum küçük kızımın sözü oldu çok yoğun bir koşturmanın içindeydim neyseki bitti çok şükür canım rüyamda üç gündür aynı şeyi görüyorum allah hayıra çıkarsın diyerek anlatayım canım ben rüyamda hep bir erkek çocuğu görüyorum ve yemek yediriyorum ona ilk gördüğümde o kadar güzel bir çocuktuki anlatamam bembeyek bir atlet ve kilot vardı üstünde sarışın pembe yanakları kıvırcık saçları vardı ama inan doyamazsın ona bakmaya o kadar güzeldi yani ve yemek aşure yediriyordum ertesi günde yine erkek çocuğu ve yine yemek yediriyordum çok merak ettim canım yorumlarsan sevinirim şimdiden teşekkürler

bu koşuşturmanın sonucu seni mutlu ve tatminkar edicek sanırım..
Erkek bebek iyi haber.ve sevinç diye biliyorum.:89:

yeni bir dost edineceksin canım

Allah hayıra çılarsın

sizi yakalamış ken bende sorayım rüyamda bir erkek beni ailesiyle tanıştırıyor. o dışarı çıkıyor bende ailesinden biriyle çarşıya çıkıyorum. kasaptı hatırladığım görüntü :))) yanlız beni öğretmen zannetmişler size söylemedi mi ben mühendisim diyorum :)))

teşekkür edeerim rüya yorumlarınız çok güzel...

bu gördüğüm rüya gerçek giibiydi.. acaba o benim eşim mi olacak diye düşünmeden edemiyorum

Son düzenleme:
gördüğüm erkek kişi sadece çok sevdiğim biri. karmaşık yani sevgilim değil.

ablam msn nine yazmisdim fakat gelmememis benim msn de bozukluk var sanirsam

rüyan cok hayirli etmis oldugum duallarin allahin izniyle kabul görmüs
yapdigin dualarla insalara yardimlarinla allah katindan cok ama cok büyük bir makama eriseceksin allahin izniyle cok büyük sevinc yasiyacaksin insallah
cok istedigin belkide emek verdigin birseyin sonuclanacak

abla belkide haberci bir rüyadir bu yani bir oglun olacakdir ne dersin?16:

herkesin yeni yilini kutlarim burdan öpüldünüz

merhabalar rüyamda..
babam ev almıştı..
bizde annem babam birlikte daireyi geziyorduk..

teşekk şimdiden..:98:

rüyan hayira ciksin

eger ev dar karanlik yada eskiyse sikintidir

aksine olursa yani yeni bir ev yeni bir baslangic yapacakisniz demekdir
aile icinde yeni birseylere yeniden baslama anlamindada olabilir hangikonuda bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…