- 29 Temmuz 2009
- 481
- 0
- 316
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.201
Kızlar benim de rüyamı yorumlarsanız cok sevinirim
Sabah gördügüm bir rüyaydı..Rüyamda yanımda tanımadıgım bir erkek var bu erkek bana geliyor elinde bavulu var ben de onun binanın önünde karsılıyorum sonra birlikte asansörle yukarıya cıkıyoruz ben anahtarla kapıyı acıyorum içeri giriyoruz içerde çok güzel giyimli çok da tatlı bir bebek var aglıyor ben onun annesiymisim o sırada annem arıyor telefonla bebegi soruyor ben de al sen dinle diorum bebek hem aglıyor hem de sesler cıkartıyor sonra da ben ütü yapıyorum böyle bir rüya gördüm ...
bekar icin bir ekekle tanisip beraberlik yasama anlaminda ama bu erkegi sikintili bir zamanda tanicaksin tabi bu bir yolculukda da olabilir bu ilsikiye sen yön vereceksin
evliysen sana sikintili bir aninda yardim edecek biri anlaminda ve seni basariya ulasdiracakdir
merhaba.ben hep birşeyi merak ettim.6 yıllık bir birlikteliğim var.evlenceğim günü yıllardır hayal edip duruyorum.fakat rüyamda sevdiğim insanla evlendiğimi hiç göremedim.Sevdiğim insanı bile görmem azdır.neden sizce?
kizlar ben nisanliyim ve geçen gün kaynanam tuhaf bir rüya görmüs, aynen söyle:
onlarin evinde otururken nisanlim annesinin yanina gidip ona sarilmis, bende birden kiskanip aglamaya baslamisim. kaynanam gelip 'kizim aglama yalnis anladin' diyormus ama nafile, aglamam bitmiyormus. sonra beni koltuga yatirip uzerimede battaniye örtmüs, öylece uyuya kalmisim... sizce ne anlama geliyodurki bu rüya?
hayir olsun
kötü bir anlam tasidigini düsünmüyorum aglamak zaten sevincdir
rüyan bana huzurlu ve sakin bir döneme girecegini anlatiyorr
bide su aralar enerji kaybin varsa ve kafan karisiksa dinlenmen gerekdiginide anlatabilir
ayyy sonunda buldum burayı
ben kolay kolay rüya görmem ama bu son hafta 3 tüyo gördüm c. tesi gecesi gördüğüm rüya çok güzeldi netten baktım ama birde size sorayım...
rüyamda her tarafı yemyeşil çimler olan bir yerdeyim ve kuzenlerle beraber bi ağacın altında oturuyoruz sonra başımı bi kaldırıyorum ağacın dalları çilekle dolu resmen dalları yere eğilmiş gibi o kadar çok çilek varki hemen kalkıyorum çilekleri yemeğe başlıyorum o kadar güzellerki hiç durmadan yiyorum sonra bi bakıorum çileklerin yanında kirazlarda var onlarıda yiyorum sonra yeşil erikler çıkıyor hiç durmadan yiyorum sonra kuzenlere diyorumki annemleri çağırın çok güzel bunlar toplayalım reçel yapalım ama hiç bitmiyor o çilekler...her taraf yemyeşil ağaçlar manzara o kadar güzelki sanki rüyadan uayndığımda ağzımda çilek tadı vardı o kadar güzel bi rüya sizce nasıldır yorumlayabilirmisiniz rica etsem?
hemen ben yorumlayayım,yeşil görmek murattır,,,başkada bilmiyom venüstencim affett
http://www.kadinlarkulubu.com/ruya-yorumlari/400284-nacizane-ruyalarnizi-yorumlayabilirim-50.html
bu linkteki arkadaşta güzel yorumluyor,birde ona yaz canımm
merhaba mahsumum nasılsın canım uzun zamandır yoktum küçük kızımın sözü oldu çok yoğun bir koşturmanın içindeydim neyseki bitti çok şükür canım rüyamda üç gündür aynı şeyi görüyorum allah hayıra çıkarsın diyerek anlatayım canım ben rüyamda hep bir erkek çocuğu görüyorum ve yemek yediriyorum ona ilk gördüğümde o kadar güzel bir çocuktuki anlatamam bembeyek bir atlet ve kilot vardı üstünde sarışın pembe yanakları kıvırcık saçları vardı ama inan doyamazsın ona bakmaya o kadar güzeldi yani ve yemek aşure yediriyordum ertesi günde yine erkek çocuğu ve yine yemek yediriyordum çok merak ettim canım yorumlarsan sevinirim şimdiden teşekkürler
bu koşuşturmanın sonucu seni mutlu ve tatminkar edicek sanırım..
Erkek bebek iyi haber.ve sevinç diye biliyorum.:89:
merhaba mahsumum nasılsın canım uzun zamandır yoktum küçük kızımın sözü oldu çok yoğun bir koşturmanın içindeydim neyseki bitti çok şükür canım rüyamda üç gündür aynı şeyi görüyorum allah hayıra çıkarsın diyerek anlatayım canım ben rüyamda hep bir erkek çocuğu görüyorum ve yemek yediriyorum ona ilk gördüğümde o kadar güzel bir çocuktuki anlatamam bembeyek bir atlet ve kilot vardı üstünde sarışın pembe yanakları kıvırcık saçları vardı ama inan doyamazsın ona bakmaya o kadar güzeldi yani ve yemek aşure yediriyordum ertesi günde yine erkek çocuğu ve yine yemek yediriyordum çok merak ettim canım yorumlarsan sevinirim şimdiden teşekkürler
yeni bir dost edineceksin canım
Allah hayıra çılarsın
merhabalar rüyamda..
babam ev almıştı..
bizde annem babam birlikte daireyi geziyorduk..
teşekk şimdiden..:98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?