- 29 Temmuz 2009
- 481
- 0
- 316
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.221
sizi yakalamış ken bende sorayım rüyamda bir erkek beni ailesiyle tanıştırıyor. o dışarı çıkıyor bende ailesinden biriyle çarşıya çıkıyorum. kasaptı hatırladığım görüntü :))) yanlız beni öğretmen zannetmişler size söylemedi mi ben mühendisim diyorum :)))
teşekkür edeerim rüya yorumlarınız çok güzel...
bu gördüğüm rüya gerçek giibiydi.. acaba o benim eşim mi olacak diye düşünmeden edemiyorum
bende geçen gece gördüğüm rüyadan çok etkilendim.
annemle evde otururken ufak top gibi bişey var odada.içinden ufak ufak böcekler çıkıyo ve büyük kocaman örümceklere dönüşüyo.tarantula gibi.
sıra sıra önümüzden geçip gittiler :44:
eski erkek arkadaşımı gördm rüyamda,evlerine gitmemizi istiyomuş bende tamam diyorm evde annesi varmış tanıştırcakmış beni,ama yol çok uzundu,git git bitmiyo,baya yürüdük,ama adımlarımız çok hızlıydı,yolda kızdm hatta madem bu kadar uzak başka zaman gitseydik falan diyodm,o da gelmek üzereyiz bak az kaldı falan diyo,sora geldik eve,annesi vardı,benimle konuştu,sohbet etti:26:
bir baskasi senin hayatinla ilgli yada bir konu hakkinda diyim seni yönlendirecek bu durum seni biraz zorlasada sonununda istegine ulasacaksin
rüyan hayira ciksin
eger ev dar karanlik yada eskiyse sikintidir
aksine olursa yani yeni bir ev yeni bir baslangic yapacakisniz demekdir
aile icinde yeni birseylere yeniden baslama anlamindada olabilir hangikonuda bilemem
slm kızlar bende rüyalarımın etkisinde çok kalırım ve çok gerçekleşir mesela uzun sarı saçlı kız görünce kesin bi cenaze haberi gelir bana uzak yada yakın aynısı kardeşimdede oluyormuş UZUN SARI SAÇLI KIZ YANİ ,toprakta yetişen çilek hep güzel şeyler getirir...(EVLİLİK,ÜNİVERSİTE VS.)
bide bişey sorcam rüyamda bazen çok şarkı söylüyorum sesim berbattır ama rüyamda harika bir sesle hep türk sanat müziği söylerim bide ASIL merak ettiğim yaklaşık 10 yıldır rüyamda hep düşen uçaklar görüyorum bİŞEYEDEyorumlayamadım ama bende ister istemez uçak fobisi oldu asla uçağa binemiyorum.
canim yazdiklarini okurken sasirdim desem yeridir yani sarisacli kiz görmek cenaze oldugunu ilk kez duydum
rüyada sarki söylemek sesin güzel bile olsa misal bana hep üzüntüye cikiyor nedense
ve ucak düsmesi bazi korkularimizi yenmemiz gerekdigini yenmezsek gün gelip bunlarin bize zarar getirecegini söyliyebilirim bazende
ani degisimleride gösterebilir
insan bir rüyayi cok uzun bir zaman tekrar tekrar görürse bu rüya ona birseyleri anlatmaya calisiyor demekdir bana göre
kisi bunu kenisi cözmeli kendini gözden gecirmeli ama bazen mümkün olmuyor bunu cikartabilmek
ama birseyleri ifade etdigi kesin
Gördüğüm rüyalar çok rahatsız ediciydi.Yani mideniz bulanmayacaksa yazayım ama ıyy lık bir durum vardı.
İlki yani bugünkü: Çok yakın arkadaşım işyeri gibi bir yerde yemek istiyordu kendine.Aynısından bende istiyordum ve gelen yemek pişmiş kaplumbağanın altındaki köftelerdi hatta kaplumbağanın bacaklarını falan atıyordum kenara.İçindeki köfte bildiğimiz köfteydi.Ama neden pişmiş bir kaplumbağa vardı anlamadım.Ayrıca bedenimden yeşil mavi arası renkte bir solucan çıktı bayağıda uzundu.Başınıda en yakın arkadaşım ezdi eliyle.Ve o çıkan solucandan kendimi korumak için çareler düşünüyordum.Üstelik nasıl bir şeyse herkes kendini o solucanlardan korumaya çalışıyordu.Ortada bir solucan yok fakat herkes korunuyordu bir çok kişiyede ulaşmış ve kurtulmuş yada kurtulmaya çalışıyorlardı.
Geçen rüyamda ise iki bayan bana kuyruğundan balığa benzeyen içi temizlenmiş yılan derileri getirdi.Güya ben bunu yemek yapacakmışım.Birinden yumurta istedim diğerinden un istedim güya yumurta ve una bulayark içinede pirinç koyup rulo halinde sararak kızartacakmışım.Fakat kızlardan biri sabırsız çıkıyor daha içine bir şey koymadan rulo gibi sarıp bir kaçını kızartıyor dışardan görüntüsü aynı gözlemeye benziyordu.
Ne iğrenç rüyalar yahu...
SELAM KIZLAR,
2010 ENLERİ YARIŞMALARI VAR KATILDINIZMI..
BEN EN İYİ YORUMCU KK ÜYESİ MASUMDEGİLİZ İ ADAY OLARAK YAZDIM
KK NIN VAGECİLMEZ ABLASISA NAZ SEVDAYI ADAY OLARAK YAZDIM BİLGİNİZE:98:
SİZDE KATILIN
saol canim benim beni cok mutlu etdin
Rica ederim canım ne demek..
çok yorumcu gördüm burda rüya için ama senin kadar yorumda ilgili ve hislisini görmedim...tatmin edici yorumların için teşekkürler.canım benim sen saol
bizi kırmayıp hep yorumladın senin gibileri lazım bize hep
hani hep bahsetmiştik kız arkadaşımdan..
onu 2 kez evime davet ettim yemege çagırdım canım..görürsemde selamlaşıyorum arada mesajlaşıyoruz telden..sadece o kadar...o eski o olsaydı hep yanıma gelirdi..onu degişmiş gördüm..
ama en azından içimiz rahatladı eşiminde benimde...bunları yaptıktan sonra...onu artık rüyalarımda görmüyorumm..çıktı rüyalarımdan..:82:
yani gercekdende igrenmis
rüyan hayirlara ciksin ama kendine cok dikkat et birincisi sagligina bir rahatsiziga yakalanabilirsin
ikicisi cevrene dikkat et bir dedikoduya ismin karismasin sanki birtakim laflar dönecek herkes kendini geri cekip kabak yine senin basina patlicak sikintiya düseceksin gibi geldi bana
ve ayriyatden evlimisin degilmisin bilemedim ama eger evliysen evliligin icin yapilan bir büyü olabilir sana getirenlere dikkat et herseyden herkesin getirdigi yemekleri yeme pasta vs
eger bekarsan kismetini baglamak iicn yapilabilir
bana öyle geldi ama yanilabilirimde
allah yardimcin olsun
SELAM KIZLAR,
2010 ENLERİ YARIŞMALARI VAR KATILDINIZMI..
BEN EN İYİ YORUMCU KK ÜYESİ MASUMDEGİLİZ İ ADAY OLARAK YAZDIM
KK NIN VAGECİLMEZ ABLASISA NAZ SEVDAYI ADAY OLARAK YAZDIM BİLGİNİZE:98:
SİZDE KATILIN
Canım sağol yorumun için.2.söyledğin geçen haftalarda tamda bu sitede yaşandı bitti ihale bana kaldı.Neyseki kurtuldum hepsinden çok şükür.Onun dışında söylediklerinin gerçek olmaması için çok çaba ve dikkat göstereceğim... Rabbim hepimizi korusun.Bizleri iyi insanlarla karşılaştırsın inş. dikkat et kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?