Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Nazsevda ablayı kk nın en iyi ablası olarak seçtin sende değilmi super87?Mahsumum senide yazdım canım aklımdasınız...

canım benim çok ama çok teşekkür ederim böyle düşündüğün için sizler iyi olmasanız ben ne kadar iyi olabilirimki canım iyiki burda sizinle karşılaştım seni çokkkk öpüyorum

canım mahsumum çok sağol yorumun için nasılsın birtanem seni çok özledim kendine iyi bak olurmu canım kardeşim benim

mrblar 2gunudr gördüğüm ruyalardan kafam cok karısık cokda tedriginm yardım edin lütfenn..
1.güntrduğm evde gecti. cok kalabalıkdı butun aile arkadaslar vardı kuzenim elektrk kablolarnla oynadı yapmna diodm ama beni dinlemedi ve evimde yangın cıktı herkeze söyledim bağırdım ama kimse beni duymadı sonra herkez bayıldı ben herkezi dısarı cıkardım kurtardım ama babam ameliyat olmustu gercek hayatta ruyamda da ondan dolayı ayağa kalkamıyodu bende onu kaldrmaya kurtarmaya uğrastım baya cok uğrastıkdan sonra onuda cıkardım ama eşimi kaybettim bulamadım onu yasıyodu ölmemişdi bliodm ama bulamıyordum.böyle..
2.gün:yatak odamda bas ucumda ALLAH ın 99 adı var.ama ruyamda odamıza cin girmiş oluyo böle karanlık incecik bi yaratıkdı bende sen buraya giremssin burda dua var korunuyo burası git diyorm ama gitmiyordu sürekli NAS ve FELAK suresini okudum ama sürekli gidene kadar sonrada gitti..
bu ust uste iki ruya ben cok etkiledi beni aydınlatacak biri varmı yardım ederseni size cok tesekkür ederim cvbnızı brkliorm iyi geceler...

bugün rüyamda babam kardeşime gelin bakıyor elinde altın bilezik..
bizlerde yanındayız..kardeşim ben..amca kızımamı artık net hatırlamıyorum..bilezigi ona takmak istiyor onlarda sanıyor ki sırf hediye için..ben de müdale ediyorum kabul ediyorsunuz ama bu takan kişi gelin olur demek diyorz bunu kabul ettiginizimi gösterir diyorum ..neee yok o zman diyorlar..onunki aşkı var gibisinde..sonra başka birine bakıyoruz başörtülü biri ona babam bileziği takıyor.. :)

teşekk şimdiden:80:

kızlar bende ryamda sadece bi ses duyduum ne görüntü var nede hatırladığım bir kare sadece uykumda birisi bana sadece SEN HAMİLESİN dedi ... hayır olsuun ne demek acaba böyle bir ses duymak bilen varmı???:26::26::26:

rüyamda eşimle tatildeydik.
uludag gibi bir yerde..kar yagmış heryere bem beyazdı..

hadi gelin gari rüyalarım birikti:86:

Son düzenleme:
nazsevda canım,

yatmadan önce istedigim şeyi dile getirdim uyudum..
rüyamda yemyeşil bir bahçedeydim..

elma erik vardı hep..erik elma topluyorum.. elmaların bir kısmı dalında ısırılmış çıkıyordu

gelirsen oku tatlım güzel bir rüya sanırım..:98:

Son düzenleme:

hayırlara gelsin süper87... Allah hayırlara çıkarsın... elmanın anlamını biliyorum. kötü bir şey değil. dileğin para ve maddi durum ile mi alakalı birşeydi

Rüyada mavi gül ne demek bilen var mı??

Bir erkek bana mavi bir gül veriyordu, sonra o gül elimde krem rengi bir gonca güle dönüştü.

Anlamı nedir bunun???

Rüyada mavi gül ne demek bilen var mı??

Bir erkek bana mavi bir gül veriyordu, sonra o gül elimde krem rengi bir gonca güle dönüştü.

Anlamı nedir bunun???

cok yakinda temiz saf bir erkekle tanisma olacak bu kisiyle sen istersen cok güzel duygusal bir bag olabilir hatta ileri boyutda bir iliski yasiyabilirsin

cok yakinda temiz saf bir erkekle tanisma olacak bu kisiyle sen istersen cok güzel duygusal bir bag olabilir hatta ileri boyutda bir iliski yasiyabilirsin

İnşallahhh. Bu erkek o güllerden anneme de vermişti. Anneme bir demet bana tek bir tane. Dalı kırıktı ama elimde gonca gül oldu. Cevap veren olmaz diye hepsini yazmamıştım. :26::26: Ve bu gülleri ayrılırken bize verdi kendisi. Yanımızdan ayrılmak üzereyken elveda ederken. :s Umarım güzel şeyler olur. Sağol cevap için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…