Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Buyur canım burda:81:

ay bir link açılmadı ya 2010 enleride ara bul kız

Son düzenleme:
bir baskasi senin hayatinla ilgli yada bir konu hakkinda diyim seni yönlendirecek bu durum seni biraz zorlasada sonununda istegine ulasacaksin

mahsumdeğiliz yorumun çıktı,geçen haftadan beri halletmek için uğraştığım bi iş var,bugünde bi terslik çıktı,ama tanımadığım bi adam yarın ben senin işini halledicem yarım saate kalmaz dedi,baya uğraştı bugünde saolsun,demek buymuş beni yönlendircek insan,inş yarında son olur:97:

ne güzel sevindim senin adina

gördüğüm erkek kişi sadece çok sevdiğim biri. karmaşık yani sevgilim değil.

canım benim şu anda hissettiğimi yazmak istedim biraz sıkıntı ya yaşadın yada yaşayacaksın bu kişi ile ilgili sanki rüyanı okuduğumda bir kadının dedikodusu duyulacak ama bu dedikodu ilerisi için çok hayırlı olacak senin açından bazı pişmanlıklar yaşamış bu erkek seninle ilgili birileri engel olacak olmuşta daha önceden rüyandaki kişi bunu fark edecek inşallah güzel anlamlı sabırla beklemen gereken bir rüya birtanem

canım çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettin birtanem ne olur bu aralar dikkatli ol üzerinde ağırlık hissediyorum sende ve ailende aman dikkat bol bol dua oku olurmu ani kararlardan kaçın sabırlı ol rüyalarınada dikkat et haberci rüyaların olacak dilek dile uyumadan önce ama mutlaka dua okuyarak dile olurmu canım

bu erkek sizi ailesinden birine anlatmis olabilirmi acaba?
kazap et sikintidir
bu kisi sizinle yakinlasmak istiyebilir ama ailesinden biri karsi olacak gibi

nazablamda yorumlasin en iyisi

mahsumum nasılsın birtanem seni çok özledim uzun zamandır konuşamıyoruz canım rüyamda bir sürü köpek gördüm hepside saldırıyordu bana ama birtanesi sol elimin baş parmağını ısırdı o kadar canım yandıki uykudan uyandım ve uyandığım halde parmağımdaki acı geçmemişti pek hayırlı gelmedi bana ama yinede hayırlara vesile olsun inşallah diyorum rüyamı yorumlarsan sevinirim birtanem

rica ederim canım benim ne demek:98:

ay tamam canım dilegimi dileyerek okurum ..hergün yatarken ben hep okurum zaten..
mesela bugün rüyamda evdeydim ablamlar falan vardı..ben patates kızarttım..ablama dedimki bu yeterlimi daha kızartayım mı dedim..kızart dedi bende tamam dedim..sonra balkona patates almaya gittim..işyerimden arkadaşım vardı ikimiz balkondaydık..ay diyorum şu balkona gıcgım ne çirkin falan diyorum

ilgine teşekkür hisli ablacım:81:

bende ablam birtürlü firsat bulamiyoruz konusmak icin özledim sohbetimizi

ablam rüyan allah hayira cevirsin insallah
abla seninde tahmin etdigin gibi biraz sikintili rüyan
dikkat et kendine emi
aylene sarar vermek isteyenler olabilir

Nazsevda ablayı kk nın en iyi ablası olarak seçtin sende değilmi super87?Mahsumum senide yazdım canım aklımdasınız...

Ne alaka diyebilirsiniz ama kızım doğduktan sonra psilolojik olarak sevdiklerimi kaybetme korkusu yaşar oldum.Önceden daha azdı sanki bu duygular.Ama şimdi özelliklede annem sürekli hastalanan biri olduğu için onu daha çok sakınmaya başladım sanki.Belli de etmiyorum ona çünkü hemen hasta psikolojisine girip üzülüyor kendini dahada hasta hissediyor.Fakat sürekli annemin eşimin ve kızımın yanımda olmasını istiyorum.Rabbim hepimizin sevdiklerini korusun uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin inş.

kızlar dün gece bir rüya gördüm baya bi kafama takıldı. bizim 3 yıldır çocuğumuz olmuyor tedavi görmemize rağmen, ama hiç kafama takmazdım, hiçde bununla ilgili rüya görmezdim...daha bu ilk

rüyam şu .... hamile olduğumu öğreniyorum, eşime söylüyorum oda çok seviniyor hemen çocuk odası alalım diyo ve bi yeri arıyor. eve hemen bir oda takımı geliyor, beşikde mavi, bende birine diyorum ki bu neden mavi ben pembe istiyordum, o kişide bana dedi ki, önemli değil hayırlısı olsun olmazsa değiştiririz. sonra ben koltuğa oturuyorum ve göbeğimi sevmeye başlıyorum.

sizce nedir?

Rüyamda bir arkadaşımın eşi olduğunu sandığım yabancı bir erkekten kaçıyordum.Elimde yeşil soğan vardı ama mutfakta bırakıyordum sanırım onuda.Çünkü arkadaşıma şiddet uygulamaya çalışırken ona engel oluyordum o da beni kovalıyordu güya.İlginç olan kaçtığım yerlerdi.Ev ev dolaşıyordum resmen.Hiç böyle bir rüyam olmamıştı bana ilginç geldi doğrusu.İlk önce ara kattaki evlerden birinde mutfakta yemek yapan bir ev hanımı ve okuldan gelen oğlunu görüyordum.Beni görüp gülümsüyorlardı.Sonra ordan daha büyük bir eve geçiyordum parkeli geniş ferah merdivenli bu evin sahipleride diğer odada ama beni görmüyorlardı.En son yaşlı bir amcanın ve teyzenin olduğu eve geçiyordum.Bana gülümsüyor hatta benimle beraber geliyordu teyze beraber dolmuşa falan biniyorduk.Ve çıktığımız binanın köşe başında büyük bir bina olduğunu anlıyordum.Dolmuş ne çok kalabalık ne boş göze batmayan bir kalabalıktı ve insanlar bizimle muhabbet ediyordu.Evine girdiğim insanların hiç biri beni garipsemedi.Neden acaba?

merhabalar,:80:

ben rüyamda kendimizi evimizde gördüm..ama ev bizim ev degil başka bir ev içinde gördüm..orda oturuyorduk..giriş kattıı...gecenlerde yine başka bir evde yine giriş kat bir evde görmüştüm kendimizi eşimle yani..o rüyada söyledim şeyi yine söyledim..ya bu ne biçim ev dedim her ikisindede...çünkü giriş kat ev sevmiyorum normalde neyse..
bugün rüyamda ki evde eltim vardı birde oglu...sonra biz cam açtık dışarıya baktık ki..herkese sıraya dizilmiş..cenaze namazı kılınıyordu..
teşekk..şimdiden:79:

ayrıca eşimde rüyasında bugün ölü görmüş..ama gözleri açık gülümseyerek olmuş diyorlarmış..bak ölen cennetlik diyorlarmış rüyasında..

Son düzenleme:
bugün rüyamda 4kişiymişiz,3kız 1erkek arabayla geziyomuşuz ama arabayı kullananla kişiyle biz normalde küsüz,2 senedir(erkek olan)..nese gezdiriyomuş bu bizi çok güsel bi yere gidiyoruz yolun kenarında duruyorz yüksek bi yer manzaraya doğru bakıyoruz ama her yer çiçek o kadar güsel ki çiçekler rengarenk çok beğeniyorum,sora gidelim diyo yemeğe gidiyoruz upuzun bi masa tanımadığımız insanlarda var masada oturuyorz yemek yiyoruz,sora devam ediyoruz gezmeye tekrar yemek yemeye bi yere gidiyoruz ama bu sefer sadece 4ümüz varız bişiler yiyoruz onlar daha yerken ben dışarı çıkcam biras diyorum onlarda bu arada yemişler hesabı ödeyip çıkmışlar arkamdan geliyolar biz kızlarla wcye gidiyoruz ben makyaj falan yapıyorm diğer kızlar çıkıyolar beni bekliyolar bende yanlarına gidiyorm sora kusura bakmayın beklettim diyorum o küs olduğum insanda özür dileyeceksin diyo benden tamam özür dilerim diyorm

Çok etkilendim bu rüyadan.İlk aşkımı gördüm.Çok özlemişim onu.Sarmaş dolaş geziyorduk.Nasıl sevgiyle özlemle bakıyordu gözlerime.Hayatımda dost kalmayı istemediğim tek kişi.Hala özel yeri bende... Bir iç geçirme moduna girdim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…