- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.241
bir baskasi senin hayatinla ilgli yada bir konu hakkinda diyim seni yönlendirecek bu durum seni biraz zorlasada sonununda istegine ulasacaksin
mahsumdeğiliz yorumun çıktı,geçen haftadan beri halletmek için uğraştığım bi iş var,bugünde bi terslik çıktı,ama tanımadığım bi adam yarın ben senin işini halledicem yarım saate kalmaz dedi,baya uğraştı bugünde saolsun,demek buymuş beni yönlendircek insan,inş yarında son olur:97:
gördüğüm erkek kişi sadece çok sevdiğim biri. karmaşık yani sevgilim değil.
SELAM KIZLAR,
2010 ENLERİ YARIŞMALARI VAR KATILDINIZMI..
BEN EN İYİ YORUMCU KK ÜYESİ MASUMDEGİLİZ İ ADAY OLARAK YAZDIM
KK NIN VAGECİLMEZ ABLASISA NAZ SEVDAYI ADAY OLARAK YAZDIM BİLGİNİZE:98:
SİZDE KATILIN
bu erkek sizi ailesinden birine anlatmis olabilirmi acaba?
kazap et sikintidir
bu kisi sizinle yakinlasmak istiyebilir ama ailesinden biri karsi olacak gibi
nazablamda yorumlasin en iyisi
canım çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettin birtanem ne olur bu aralar dikkatli ol üzerinde ağırlık hissediyorum sende ve ailende aman dikkat bol bol dua oku olurmu ani kararlardan kaçın sabırlı ol rüyalarınada dikkat et haberci rüyaların olacak dilek dile uyumadan önce ama mutlaka dua okuyarak dile olurmu canım
mahsumum nasılsın birtanem seni çok özledim uzun zamandır konuşamıyoruz canım rüyamda bir sürü köpek gördüm hepside saldırıyordu bana ama birtanesi sol elimin baş parmağını ısırdı o kadar canım yandıki uykudan uyandım ve uyandığım halde parmağımdaki acı geçmemişti pek hayırlı gelmedi bana ama yinede hayırlara vesile olsun inşallah diyorum rüyamı yorumlarsan sevinirim birtanem
Buyur canım burda:81:
ay bir link açılmadı ya 2010 enleride ara bul kız
Nazsevda ablayı kk nın en iyi ablası olarak seçtin sende değilmi super87?Mahsumum senide yazdım canım aklımdasınız...
vazgecilmez ablası sectim megrann
sofra iyidir
anlasmak anlamina gelir genellde
senin onlari yeterince agirlayamadigini düsünmen onlara saygida kusur etmiyecegini gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?