- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.281
yeni evliyim...rüyamda kuzenleriminn bebelerini kendi kucağımda gördümm biri kız biri erkek birini kucağıma alıyorum diğeri ağlıyor diğerini kucağıma alınca bu seferde diğeri ağlıyor bende o sıra dua ediyorum ALLAH IM bana evlat vereceksen bu şekilde arka arkaya vermee nasıl bakarımm böyle olursa diyorum ve o şekilde uyandımm İNŞALLAH RÜYAM HAYIRLARA VESİLE OLURR
İnşallahhh. Bu erkek o güllerden anneme de vermişti. Anneme bir demet bana tek bir tane. Dalı kırıktı ama elimde gonca gül oldu. Cevap veren olmaz diye hepsini yazmamıştım. :26::26: Ve bu gülleri ayrılırken bize verdi kendisi. Yanımızdan ayrılmak üzereyken elveda ederken. :s Umarım güzel şeyler olur. Sağol cevap için.
herkese merhaba,ben burdaki rüya yorumlarından etkilenmiştim,hatta bu etkıden dolayı sankı hanı fal baktırısında etkisindne kalıp ona benzeyen bişey yaşasan aaaa falan dersinya,işte ole sanıp çok tatsız bır duruma bile kaldım,kımsneın suçu değil kimseyı asla suçlamıyorum,herkes ıyı nıyetı ıle yorum yapıyor,ama yorumlar bana göre çok tersti hiç içime sınmedi,ama yınede etkilenıp bekledım,ve cidden rüya ile amel olmaz lafına ınandım,
herkese merhaba,ben burdaki rüya yorumlarından etkilenmiştim,hatta bu etkıden dolayı sankı hanı fal baktırısında etkisindne kalıp ona benzeyen bişey yaşasan aaaa falan dersinya,işte ole sanıp çok tatsız bır duruma bile kaldım,kımsneın suçu değil kimseyı asla suçlamıyorum,herkes ıyı nıyetı ıle yorum yapıyor,ama yorumlar bana göre çok tersti hiç içime sınmedi,ama yınede etkilenıp bekledım,ve cidden rüya ile amel olmaz lafına ınandım,
naz sevda ablacımm nasılsınn çok özleidm seni......
Canım bende özledim ama mahsumda nazsevda ablada gelmiyorlar bir süredir merak ettim doğrusu...
çokk teşekkürr edrimmmrüyan hayira cika
bu rüya gercekden haberci bir rüyada olabilir bir hamilelik olabilir
ama degilsede sana gelen bir teklif bir öneri ile ilgili yada bir olay diyim böyle bir durumda kararsiz kalacaksin hatta iki secenek arasinda karar vermek zorunda kalabilirsin
rüyamı yorumlar mısınız
bu gece rüyamda afedersiniz bok gördüm bi odaya girdim heryer bok olmuş sonra benim heryerime sıçradı ellerime yüzüme
işin garip tarafı evden işe diye çıktım sabahın 7 sindede kafama kuş sıçtı bu rüyayla bi bağlantısı varmı acaba
merhabalar bu sabaha karsı gordugum ruyayı anlatıcam sıze .eski erkek arkadasımın eşini goruorum aynı semtteyız ama eşini bıkac defa yanında gordum suanda hamıle 9 aylık.ruyamda onlara gıdıyorum yanımda bı akrabam ama kım bılmıorum.tek oda ıcınde yaşıyormuslar 2. katta loş bır oda teklı bır yatagın uzerınde oturuyor yerler leş gbymıs ben elıme alıyorum eskı model el supurgelerı calı supurgesıydı adı sanırım başlıorum supurmeye bır kırıntılar bır tozlar cıkıor yerden anlatamam neyse kurekle alıorum toz alıyorum .kadın bana dıorkı cok saol ben yıne senn hakkında neler dusunmustum .bende guluyorum ne dusundun sole bakım dıorum solemıuo.neyse bız otururken eskı erkek arkadasım gelıo.ben yuzune bıle bakmuorum esı yanlıs anlamasın dıe .kalkıyoruz gıderen sevınıyorum bıze komsu oldular arada gorucem onu dıye...ruyam bole yorumlarsanız cok sevınırım
Rüyamda sarışın mavi gözlü erkek bir bebek gördüm. Onu gördüğüm an ne kadar güzel, ne kadar tatlı diye düşündüm. Sesli olarak da dile getirdim bunu. Kucağıma aldım. Çooooookkkk güzeldi çok. Babasının elinden aldım herhalde çocuğu sevmek için. Sonra gözlerini kapattı bebek, bir damla gözyaşı vardı yüzünde. Göz pınarından akmıştı biraz. Niye ağlıyorsun, ağlama falan dedim. Çok net hatırladığım bir rüya bu ve çok etkiledi beni çocuğun güzelliği. Ona dokunduğumda hissettiğim şey gerçek gibiydi, şimdi bile yaşayabiliyorum o hissi. Ve bebek üzgündü, gülmüyordu hiç yüzü. Bu arada evli değilim, çocuk da düşünmüyorum doğal olarak. Ne anlama geldiğini bilen varsa yorumu bekliyorum. Çok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?