Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

yeni evliyim...rüyamda kuzenleriminn bebelerini kendi kucağımda gördümm biri kız biri erkek birini kucağıma alıyorum diğeri ağlıyor diğerini kucağıma alınca bu seferde diğeri ağlıyor bende o sıra dua ediyorum ALLAH IM bana evlat vereceksen bu şekilde arka arkaya vermee nasıl bakarımm böyle olursa diyorum ve o şekilde uyandımm İNŞALLAH RÜYAM HAYIRLARA VESİLE OLURR

rüyan hayira cika

bu rüya gercekden haberci bir rüyada olabilir bir hamilelik olabilir

ama degilsede sana gelen bir teklif bir öneri ile ilgili yada bir olay diyim böyle bir durumda kararsiz kalacaksin hatta iki secenek arasinda karar vermek zorunda kalabilirsin

sen hala yanlızmısın? şekerim...
tüm rüyalarında bir erkek bulma muhabbeti...

neden bu kadar zor acaba kısmet canım kısmet:82:

sen kendine üzül bebegim....

Son düzenleme:
herkese merhaba,ben burdaki rüya yorumlarından etkilenmiştim,hatta bu etkıden dolayı sankı hanı fal baktırısında etkisindne kalıp ona benzeyen bişey yaşasan aaaa falan dersinya,işte ole sanıp çok tatsız bır duruma bile kaldım,kımsneın suçu değil kimseyı asla suçlamıyorum,herkes ıyı nıyetı ıle yorum yapıyor,ama yorumlar bana göre çok tersti hiç içime sınmedi,ama yınede etkilenıp bekledım,ve cidden rüya ile amel olmaz lafına ınandım,

[B
kızlar lütfen yorumlarmısınız.....
ablam rüyasında 3 gündür evlendiğini ama damatın olmadığını görüyormuş damat farklı biri olarak çıkıomuş sevgilisi değil de... sürekli üzgünmüş düğünde gelinliği krem rengiymiş konuk olarak kimse gelmiomuş saçlarıda normalde sarı ama düğününde hep siyah ve yapılmaış olarak görüyomuş nerdeyse 10 kere aynı rüyayı görmüş..gelinliği istemediği şekildeymiş...çok ilginç bi rüya yaaa lütfen yorumlarmısınız​
[/B]

Son düzenleme:

Yani yorumlandığı gibi çıkmadı mı rüyaların? :26:

merhaba kızlar rüyamda babamın evinden çıkıyorum akşam olmuş soğuk birgün kabanımı giyiyorum altımda pantolon çorapları varya onlardan var ve terlik giyiniyorum babamdan çok utanıyorum soğuk havada terlik giyindiğim için sonra bakıyorumki bacaklarım kıllı dışarda insanlardan çok utanıyorum kıllarımı nasıl saklayım diye düşünüyorum ama beceremiyorum daha sonrda önemsemiyorum.
lütfen yorumlayın çok etkilendim sabah böyle bi tuhaf uyandım çünkü.

Canım benim ne fal nede rüyalarla ilgili yapılan yorumlar çok etkilenmediğim sürece aklımda kalmıyor bu nedenle çıkıyor çıkmıyor diye takip etme durumum olmadı.Ancak böyle net bir şeyler söylenipde aradan çok zaman geçtiğinde ' aaa biri geçmişte böyle demişti' diyerek hatırlıyorum.Elbette yorum çok önemli fakat ilk uyandığında mutlaka içinden bir his geçiyor gördüğün rüyayla ilgili.Bence en çok senin hislerin etkiler ve doğrular.Yorumlar eğer senin hislerine yakınsa dahada mantıklı gelir sana.Değilse kafan karışır.Mesela benim 2 yıldır gördüğüm ve sürekli uğraştığım bir rüya var buraya hiç yazmıyorum.Çünkü beni rahatsız ediyor ve kesinlikle dikkatli yorumlanması gerektiğini düşündüğüm bir rüya.Bu nedenle artık bir rüya uzmanına yada bir hocaya sormayı düşünmüyor değilim doğrusu... Kendim içinden çıkamadım çünkü...

ya allah askina mantikli olun biraz ve kimseyede suclamiyorum diyorsunuz ama insanlari etrki altinda birakiyorsunuz rüyallarim terse cikdi diye
olabilir normaldir burda yapilan yorumlar sadece biraz olsun yol gösterici olabiliyor rüyan kesin bu demekdir denmiyor kimse kimseyi tanimadigi icin yapilan yorumlar genelleme olabiliyor
rüyadan nasil uyanirsaniz o hissiyatinizi dinleyin yorumlarada körü körüne inanmak etkilenmekde yanlis
burada yapilan yorumlar bir cok insana yardimci olmusdur hattda yorumlarin dogru cikdiginada sahit oldum sirf sizi yaniltdi diye böyle konusarak insanlarida etkiliyorsunuz

:

yorumlat yorumlat sonra böyle de ne ayıp ne ayıp..neden yazıyorsunki madem öyle düşünüyorsun..bırak bunu da yazma içinde kalsın...

merhabalar bu sabaha karsı gordugum ruyayı anlatıcam sıze .eski erkek arkadasımın eşini goruorum aynı semtteyız ama eşini bıkac defa yanında gordum suanda hamıle 9 aylık.ruyamda onlara gıdıyorum yanımda bı akrabam ama kım bılmıorum.tek oda ıcınde yaşıyormuslar 2. katta loş bır oda teklı bır yatagın uzerınde oturuyor yerler leş gbymıs ben elıme alıyorum eskı model el supurgelerı calı supurgesıydı adı sanırım başlıorum supurmeye bır kırıntılar bır tozlar cıkıor yerden anlatamam neyse kurekle alıorum toz alıyorum .kadın bana dıorkı cok saol ben yıne senn hakkında neler dusunmustum .bende guluyorum ne dusundun sole bakım dıorum solemıuo.neyse bız otururken eskı erkek arkadasım gelıo.ben yuzune bıle bakmuorum esı yanlıs anlamasın dıe .kalkıyoruz gıderen sevınıyorum bıze komsu oldular arada gorucem onu dıye...ruyam bole yorumlarsanız cok sevınırım

Rüyamda sarışın mavi gözlü erkek bir bebek gördüm. Onu gördüğüm an ne kadar güzel, ne kadar tatlı diye düşündüm. Sesli olarak da dile getirdim bunu. Kucağıma aldım. Çooooookkkk güzeldi çok. Babasının elinden aldım herhalde çocuğu sevmek için. Sonra gözlerini kapattı bebek, bir damla gözyaşı vardı yüzünde. Göz pınarından akmıştı biraz. Niye ağlıyorsun, ağlama falan dedim. Çok net hatırladığım bir rüya bu ve çok etkiledi beni çocuğun güzelliği. Ona dokunduğumda hissettiğim şey gerçek gibiydi, şimdi bile yaşayabiliyorum o hissi. Ve bebek üzgündü, gülmüyordu hiç yüzü. Bu arada evli değilim, çocuk da düşünmüyorum doğal olarak. Ne anlama geldiğini bilen varsa yorumu bekliyorum. Çok merak ettim.

rüyamı yorumlar mısınız
bu gece rüyamda afedersiniz bok gördüm bi odaya girdim heryer bok olmuş sonra benim heryerime sıçradı ellerime yüzüme
işin garip tarafı evden işe diye çıktım sabahın 7 sindede kafama kuş sıçtı bu rüyayla bi bağlantısı varmı acaba

pislikn diyelim buna
rüyan aslinda iyi bence pislik paradir kismetdir

rüyan eski sevdigini artik unutman gerekdigini habercisi olabilir bence
yani ona ayit tek bir kirintiyi bile birakma kalninde ayni rüyandaki gibi

bide onlarin evinde sikintilari var sanirsam sana malum olmus olabilir

o bebek senin duygularindir diye yorumliyabilirz
yani cok güzelsin hossun etrafindakilerin beyenisini topluyorsun
ama icinde huzursuzsun mutsluzluk tatminsizlik var ,sevgiye ihtiyacin var desem ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…