- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.321
Ben de ilginç bir rüya gördüm bugün. Çok geniş bir yolda yürüyordum, yerler ıslak.
Yağmur yağmış o yüzden öyle. Hatta hafif çiseliyordu ben yoldayken de sanırım.
Neyse işte yürürken sağ tarafta bir ara yer var. Genç erkekler toplanmış.
Hepsi siyah renk ağırlıklı giyinmişti. Çeteymiş bunlar diye düşünüyorum onları
gördüğümde çünkü bazıları da yüzlerini bereyle örtmüş, kapüşonlu bir şeyler
giymişler, şapka takmışlar vs. Ve en önemlisi de birkaçının elinde büyük silahlar
olmasıydı. Yolda benim dışımda kimse olmadığı için korktum o an.
Beni görüp de peşimden gelirlerse falan diye.
En iyisi hızla uzaklaşayım dedim ve koşmaya başladım.
Hava ılık ve hafif yağmurluydu. Etrafta yeşillikler vardı biraz.
Huzur içinde koşuyordum. Ama nasıl koşmak. Bir adım atıyorum sanki 10 adım
atmış gibi ilerliyorum. Çoookkkk ama çooookkk hızlı geçip gittim oralardan.
Ne demektir bunlar?
isyerindeki tatsizliklarin cekismelerin sona erecek bir hatani düzelteceksin
bu isyeri olmaz hane icindeki sorunlarda olur
rüyan eski sevdigini artik unutman gerekdigini habercisi olabilir bence
yani ona ayit tek bir kirintiyi bile birakma kalninde ayni rüyandaki gibi
bide onlarin evinde sikintilari var sanirsam sana malum olmus olabilir
dua dua dua allaha inanip duallarinizi evinizden eksik etmiyeceksiniz
bir cok duallar var büyü bozmak icin
var ben size bunlari özel mesaj olarak aksama vakit buldugumda yazar yollarim
bende ilginç bi rüya gördüm bugün..
kafesin içinde bir köpek ama geniş bi kafes bu kaniş köpekler olur ya süs köpeği gibi onlardan hamile eliyle telleri tutmuş ayağa kalkmış doğruyodu ama ben sadece bakıyorum ona bebeğin çıktığını görüorum ama ne kan nede başka birşey var yorumlayabilen var mı??
:92::92::92::92::92: Benimki arkada kalmış.
bende rüyamda görümcemle altlı üstlü oturuyormuşuz benim ailem bize gelmiş misafirliğe ama görümcemin evinin anahtarı varmış onun evine giriyoruz kendiside işte ben diyorumki kız şimdi işten gelicek işi vardır temizlik falan yapar uğraştırmayalım onu bizim eve inelim diyorum tam inecekken görümcem geliyor işten saçlarını çok kötü bir şekilde kestirip kızıllı siyahlı boyatmış ama iğrenç olmuş ben bozuntuya vermiyorum tabi sonra öle kapıda görüşüyoruz görümcem ortadan kayboluyor bir bakıyorum bir köşede oturmuş ağlıyor ne oldu diyorum söylemiyor sonra saçların için üzülüyorsun dimi diyorum üzülme uzar gine renginide tekrar boyatırsın gibilerinden bir şey söylüyorum sonra susuyor ikimiz sışarı çıkıyoruz yolda yürüyoruz benim karnım şişmiş oda eğilip karnımı seviyor bebek varmış gibi bende diyorum içimden aslında bebek yok ama şimdi sölesemde vardır sen sölemiyosundur diye düşünecek diyorum iyisimi bişey söylemiyeyim diyorum işte bukadar biraz karışık oldu amasanırım totom açıkta kalmış
tamam canım bekliyorum mesajını
Erhanla (eski eşim) ugrastım durdum, nişanlanacakmışız elbise alternatifi bakıyormuşuz katalogdan 3 tane secenek sunuyor, hepsi siyah, ayhan abi (eski kayınbirader) şu mini etekli olanı al diyor güzel durur diye ben tombişim bacaklarım güzel degil filan diyorum aynur ablayı (eski görümce) da görüyorum sanki ama birşey konuştuk mu hatırlamıyorum
akşam orada kalmışız sabah kayınvalideyi goruyorum kahvaltı icin masayı hazırlayacakmış sanki, ben de bir elime gri renkli corap gecirmişim onu farkediyorum corabı cıkarınca parmaklarımda 4 yüzük var (hiç biri altın degil) bir önceki gün denemişim çıkaramamışım zorluyorum zorluyorum zorla çıkartıyorum
erhan elbise secımı konusunda baskı halınde 5 te otobüsüm var o saate kadar kararını ver modunda ve bir sürü takı var hep siyahlı siyahlı sanki altın yok aralarında gümüş ve siyah taşlı sanki oltu taşı gibi bir sürü takı. sanki bana nisanda takılacakmış gibi...
meraba arkadaşlar
rüyamı kısa geçmeye çalışacağım,yorumlarsanız sevinrim.
rüyamda bi bayan arkadaşımla kuaföre gidiyoruz.saçlarım ıslak ve uzun.kestirmek ve fön çekmek istiyorum.kuaför bana 950 tl fiyat çıkarıyor vazgeçiyorum kestirmeden eve dönüyorum.
evde bi kadın var,uzun boylu güler yüzlü,kapalı bi bayan.tam kalkmış giderken sen ayrıldığın o çocukla evleneceksin diyor.ben senin yıldıznamene baktım,bu çocuk senin kaderin sen bunla evleneceksin diyor,çok şaşırıyorum kadını ilkkez orda görüyorum zaten.tebessüm ederek gidiyor.ama çok net bi şekilde evleneceksin onla demesi beni şaşırttı.
ama gerçekte ise ben o çocuğu artık istemiyorum.rüyamda bunu görünce biraz çekindim işin gerçeği.etkisinde de kaldım.
yorumlarsanz memnun olurum
etrafindaki erkekler senin sevgini kazanmaya calisacaklar
duygusal yasantinda bazi tecrübeler edineceksin
ve sana yük veren sikintiya sokan seylerden uzaklasacaksin arinacaksin
bicak ayrilk demek
makjak bir konuda kandiriliyorsun yada kendini yaniltiyorsun
bazende görmek istemedigin olaylari söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?