- 20 Şubat 2010
- 33.258
- 6.523
- 773
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.301
o bebek senin duygularindir diye yorumliyabilirz
yani cok güzelsin hossun etrafindakilerin beyenisini topluyorsun
ama icinde huzursuzsun mutsluzluk tatminsizlik var ,sevgiye ihtiyacin var desem ?
Evet doğru söyledin. Çok beğenilirim ama yalnız hissediyorum kendimi. Mutsuzluk, tatminsizlik de var. Yalnız sarışın mavi gözlü değilim. Sarışın insanları da hiç beğenmem genelde.
Aşk yok hayatımda bu yüzden oluyor bu mutsuzluk.
Ot gibiyim. Offf...
canim zaten birebir o cocuk sesnisin demedimki
yani seni temsil ediyor icindeki duygulari anlaminda
ya seni anliyorum simdi zamanda bircok insan öyle karmasik duygular icinde ben dahil
tryamor canım kız çocuğu görsen kızgın haberdir ama erkek çocuğu iyidir
bide rüyayı neye yorarsan ona çıkar iyiye yor
ben rüyamda göğsümün altından bıçak çıkardım.. Sabah çok kötüydüüm... 3 hafta oldu ama
Birde makyaj yapıyorum son zamanlarda :d
bende rüyamda erkek cocuk gördüm, anne anne diye kosuyordu arkamda evlide degilim..
Yine ilginc bi ruyayla karsinizdayim =)).. Ruyamda bi holding'in onundeyim ve yerden su dalgalanarak holdingin camlarina degerek goge yukseliyodu, goruntu sahaneydi ve oylece kalakalmistim..
Kuzenim beni rüyasında görmüş.Köy gibi bir yerdeymişiz
Benim başımda tülbent varmış ama kına gecelerinde gelinin başını
örterler ya tülbentle aynı o şekilde örtülmüş.
annemde yan tarafımdaymış onunda kafasında tülbent varmış aynı benim
gibi örtülmüş tülbenti.Annemin elinde de renk renk mumlar varmış.
Benim arka tarafımda ablam duruyormuş biraz alçakmış onun durduğu yer.
mutsuz gibiymiş ablam.Kuzenimde terorist öldürüyormuş hatta bir terorist kadında onu vurmuş belinden.
ablama orada benim olmam lazım demiş yani teroristleri o öldürdüğü için ona kına yakılması onun benim yerimde olması lazımmış ablamda bencede demiş.
daha sonra bunu anneme de söylemiş ama annem ya hayır demiş yada hiçbirşey dememiş.
Birde ben çok mutlu gözüküyormuşum gülüyormuşum sürekli ve elimde kına varmış.
İki kolumdan da iki kişi tutuyormuş benim..başka bir kuzenim tutuyormuş bir kolumdan..ama sağımda olan 2 kişi aynı kişiymiş aslında ve solumda olan 2 kişide aynı kişiymiş.
Ve benim oturduğum sandalyenin sağ tarafında tuvalet varmış.
Bu rüyayı yorumlarmısınız lütfen anlamını çook merak ediyorum
ilginç bi rüya gördüm. aslında rüyalarım birbirinin devamı şeklinde oluyor benim.
benim sevdiğim biri vardı yazın ayrıldık onunla. hatta sonrasında baya rüyalar görmüştüm sizlerde yorumlamıştınız. bi iki ay önce rüyamda sevdiğim adam beni aramış ben arabadayım bi yere gidiyorum. sesini duyunca çok şaşırıyorum. bana neden beni aramıyorsun hiç mi merak etmiyorsun nasıl olduğumu diyor. şok oldum uyandığımda çok gerçek bi rüyaydı.
dün gece de rüyamda yılbaşı gecesiymiş yemeğe çıkmışız bir kaç kişi. yolda eve dönerken karşılaşıyoruz sevdiğim kişiyle. o benim önümden yürüyor yanında da erkek arkadaşı var. beni görüyor gelip elimi tutuyor. bizim eve gidiyoruz. evde babam var ve eski evimizdeyiz. şuan oturduğumuz evimiz değil. sevdiğim kişinin bir de erkek kardeşi varmış ama daha bebek. bana onu emzirebilir misin gecenin geç saati acıktı ağlıyor diyor. bende kabul ediyorum alıyorum bebeği bi odaya geçiyorum. tereddüt ediyorum acaba göğsümü alır mı diye. ama alıyor. bebek beyaz tenli ve mavi gözlü tombul sağlıklı çok güzel bir bebek. bebeği emzirirken göğsümden bi yandan da süt akıyor beyaz onu da görüyorum. aslında benim bebeğim de varmış o yüzden bana soruluyor senin sütün var sen emzir deniliyor.
bide babam bunların dışında saat geç oldu diyor bende yoo o kadar geç değil diyorum ama saat gece iki buçuk olmuş saati de görüyorum.
bütün bunların yanında cumartesi günü çok büyük bi tesadüf sonucu sevdiğim insanı gördüğümü de söyliyim. yeniden deneyebiliriz belki onunla. belki de bu yüzden böyle bi rüya gördüm.
yorumlarsanız çok sevinirim..
ablana birkisi bir kadin bu muhtemelen büyü yaptirmis bu büyü seni hane icndekkileride etki altinda birakiyor kismet kapamasi olabilir yada ayrilik icin yapilmis
bak canim bu dediklerime inanip inanmamak senin secimin ama rüyani okudugumda icime gelen hiss bu yönde
Peki bu büyüyü yaptıran kadın bizim yakınımızdan biri olabilir mi? Bu büyü aile içindekilere nasıl yansır?
ben yakin cevreden biri olabilecegini düsünüyorum sizi yakindan izliyen biri muhtemelen
bazen büyünün siddeti okadar fazladirki ozman aileye yapilmis gibi hissedilir kismeti kapanir aileye sikinti verir huzursuzluk yaratir bazen aile icinde kavgalara sebeb olur hemde yok yere cikan kavgalardir
sinriler cok gergin olur vs
Ne yapmamız gereklidir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?