Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

evlenecegin kisi ile alakali korkularin yada kararsizligin olabilir
yani rüyan aslinda sikintili dikkat et bir iftiraya yada haksiz yere suclanma da olabilir
allah hayira cevirsin

hareketlerine davranislarina dikkat et
yok yere sikintiya düsebilirisn

bilmedigin bazi olayalar ortaya cikacak
yada eski bir olayin gündeme gelmesi

eski sevgilinin kafasi karisik seni düsünüyor verdigi ayrilik kararini sorguluyor

bir üzüntü yasiyacaksin hak etmedgin bir takim olaylar yada sana davranislar göreceksin

istihare namazı kılıp yatmıştım.sevgilimin benim için hayırlı olup olmadığını görmek için.ciddiyim çünkü ilk defa.
rüyamda dersanedeyim.dersanede okul gibi yalnız beden dersleri falan var.sınıftayım gecen seneki hocam ders anlatıyo.ben sıranın altına kağıt sıkıştırıyorum.birde o kadar susamışım ki.arkadaşım bütün suyumu içmiş.bana çok az kalmış.neyse ilkokul arkadaşımla dersaneden çıkıyoruz.onların mahalleye gidiyoruz orda bi bakkal vardı oraya giiryoruz bişeyler alıyo çıkıyoruz.onun abisiyle aramızda bişeyler olcaktı olmamıştı.neyse abim evleniyo dedi.ben şaşırdım biraz falan.şakasına diyorum o kızı gebertirim falan.şaka tabi ciddi değilim.sonra arkadaşımla ayrılıyoruz ben eve doğru gidiyorum bi tane daha arkadaş var yanımda ama tanımıyo gibiyim.karşımıza annemin bi arkadaşı çıkıyo.onun bi tane zihinsel engelli kızı vardı baktım 2 taneler.neyse selamlaşıyoruz geçiyoruz.telefonuma mesaj geliyo.o arkadaşımın abisinden.keşke nikahtan kaçabilme imknım olsa.seni seviyorum falan.balıkesire gitmek istemiyorum.demiş.bu arada benim sevgilimde balıkesirde.daha yeni gitti 1 hafta oluyo orda yasayacak yani.ben napcamı şaşırıyorum hemen arkadaşıma mesaj atıyorum.abin böle mesaj attı diye cevap gelmiyo.ben diyorum şimdi sevgilimin yanına gidince balıkesire onla karşılaşırsak bu benm peşimi bırakmaz falan diyorm.öyleydi uyandım
birde sürekli elimde annemin yüzüğü var altın üzerinde 5 tane taş var onun ikitanesinin düşmek üzere olduğunu görüyorum.düzeltiyorum falan.
çok uzun oldu kusura bakmayın ama yorumlarsanız sevinirim

Son düzenleme:
evlenecegin kisi ile alakali korkularin yada kararsizligin olabilir
yani rüyan aslinda sikintili dikkat et bir iftiraya yada haksiz yere suclanma da olabilir
allah hayira cevirsin

Cevap için teşekkürler.
Yorumu çok merak etmiştim.
Dediğiniz gibi haksız bir suçlamaya uğradım. Sıkıntılı zamanlar geçirdim.

İlginiz için teşekkürler.Evet o evden istemeyerek ayrıldı.Ve ablamın o evlerden gelecek olan hakkını vermediler tüm aile.Şimdi ablamın davası sürüyor muhtemelen kazanacak.Fakat inanın ben bunlarlada ilgilenmiyorum.Ne ablamın evle ilgili durumundan haberdarım kendi anlatmadığı sürece.Nede kadının durumundan haberim var.Herkesin o evlerle yada o insanlarla bir bağlantısı olabilir yada aklında kalan birşeyler.Ben en son düşünülecek kişiyim.Ya ablam alacağını alınca kurtulacağım bu kabustan.Yada devam ederse bu rüyalar kadının benle alakal bir durumu olduğunu düşünmeye başlayacağım...

Merhaba bugün uzun zamnadır ilk defa gördüğüm rüyayı hatırlıyorum. Anlatmak istedim.

Sinemadayız bir erkekle, sonra birşeyler içelim diyoruz. Salonun cafe bölümden ben sodalı meyve suyu alıyorum oda aslında capyy istiyor çeşmeli meşrubattan meyve suyu akıyor taşıyor... sonra ne oluyorsa çay istiyor.... sonra çayı tepsiye koyuyor bende içimnden gülüyorum tepsiyi ne yapacak diye sonra şekeri yanına koyuyor :)). üzerinde siyah bir gömlek var hafifçe şeker bulaşan gömleğini çırpıyor ...gömleğinin kollarını düzeltiyor... sonra sehpalı bir gölümdeyiz sonra orda kendime ait olmayan ama görünce aaa benim yüzüüğm diye gümüş renkli bir yüzük görüyorum .takıyorum yüzüğü.

sonra bana gülüyor aşık mısın sen nasıl burda unutursun diyor.. gülüşüyoruz... ikimzide mutluyuz rüyamda..

sonra akrabanın ikimizde ayrı odalardayız. evli nişanlı değiliz ama o bizimle. Erkek arkadaşım olarak orda enteresan ... Farklı bir odada... ben diyorum kesin sıkıldı :))

Merhaba
Rüyamda hiç tanımadığım yaşlı bir amcanın elini büyük bir sevgiyle öptüm.O da beni sevdi.Eşimde vardı hatta yanımda.Amcayla aramızda sevgi ve özlem vardı sanki.Etkileyiciydi....

merhabalar
ben rüyalarımda son zamanlarda genellikle akarsulu denizli rüyalar görüyorum ya bir dere yatağındayım üzerime doğru sel geliyor ama benim yanımdan geçiyor sel beni alıp götürmüyor iki gün önce gördüğüm rüyada bir iki kişi daha var yanımda denizin kenarında denize düşmemek için betona tutunmuşum bu arada dev dalgalar geliyor üzerimizden geçiyor yinede düşmüyoruz denize yorum yapabilecek olan varmı acaba

ben rüyamda bir aslan gördüm evin içine geziyordu ben biraz korkuyordum ama sonra alıştım. daha sonra eve bir fare giriyor ve aslan fareyi yiyor. bir oh çekiyorum daha sonra bu kasvetli ortamdan çıkıp kendimi birden bir deniz kenarında buluyorum denizde değil bir okyanusmuş. öyle berrak ve koyu sakin dalgalı yurtdışında bir yerdi bir adaydı sanki. çok huzur buluyorum ve denizde yüzmeye başlıyorum.. yorumlarsanız sevinirim

Bulem aslan rüyası etrafında sana kötülük yapacak dolandıracak insanlar var.. çevrende yalan dolan dönüyor dikkat et... elinizde olan nasipleri bile sizden alabilir...bu bana uyarı rüyası gibi geldi...

duygularınla boğuşuyorsun sonra sanki... deniz ve dalgalı rüyalar genelde duygular gibi geliyor bana ... kazanan sen olacaksın rahatladığını hissedeceksin.. inşallah....
bu kişiye aşık olucan sanki...
ama yinede eşeğini sağlam kazığa bağla =)))

Son düzenleme:

sanki gündemde olan olaylara fazla kapılmışın gibi... etkilenmişin. dev dalgalar çok ürkütücü aslında bende sık sık görürdüm... son olaylar sana malum olmuş =))
eğer daha önce gördüysen, sanki duygular yoğun gibi ama dimdik ayaktasın tebrikler...

Merhaba
Rüyamda hiç tanımadığım yaşlı bir amcanın elini büyük bir sevgiyle öptüm.O da beni sevdi.Eşimde vardı hatta yanımda.Amcayla aramızda sevgi ve özlem vardı sanki.Etkileyiciydi....

Bilgisinden tecrübesinden faydalanacağın bir amca ... bu amca size yardım edecek inşallah...
özlediğin biri varsa kavuşursun inşallah =))

Kızlarr Günaydın çook ilginç bir rüya gördüm yorumlarsanız sevinirim ...

Sürekli rüyamda eski evimizi görüyorum yine eski evimizdeyim dolabımı açmışım giysilerimi düzeltiyorum o sırada konsolun üzerindeki kahve fincanı çalıyor ben fincanın içine bakıyorum bir şeyleri yorumlamaya çalışıyorum ama o fincanın içerisinden babamın sesi geliyor babamla ilgili haberleri alıyorum çok korkuyorum o sırada uyanıyorum.....
İkinci bir rüya daha gördüm rüyamda da sözlümden ayrılmışım ayrılma sebebimde görümcem aynı koltuk takımını aldı die ama yine bir hazırlıktayım üzerimde saks mavisi gece kıyafeti sırtı tamamen açık makyaj filan yapıoruz sonra çantamı açıyorum yüzüklerimi kutuya koymuşum yanımda da tanımadıgım bir erkek var...

kızlarr lütfennnnn yorumlayın çok önemli..
rüyamda sevgilimle el ele çarşıda gezioduk hiç elimizi bırakmıyoduk ...sonra arabayla gezerken bir inşaat halindeki bikaç katlı apartmanın daire fiyatını sormaya karar veriyoduk ..ben arabada bekliyorum o iniyo inşaata gidio sahibiyle konuşmaya ..orda annem babam da var ...geri gelio sonra morali o kadar bozuk ki son 20 milyonum vardı o da gitti diyor....çarşıda gezerken gelinlikçinin önünden geçiyoruz beyaz beyaz gelinlikler var vitirnde..sonra asansöre biniyoruz ikimiz aşağa iniyoruz asansörle ..ama ben asansöre binmeden önce başım döner bunda diyorum bayılıyorum yere yığılıyorum sonra yinede biniyoruz ve gayet rahattı içi öle aşağa indik...böle bi rüyaydı kızlar lütfen yorumlayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…