- 26 Ağustos 2010
- 114
- 1
- 316
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.341
eskiden daha sık rüya görürdüm şimdi bu sıklık azaldı şimdi hatırlamıyorum bile...
geçen gün rüyamda birini gördüm. bu biride sevgi-nefret arası bir duyguda bir erkek... merdivenden aşagı iniyorduk oda arkamdaydı ağaçların altından geçiyorduk ve benim saçima ağaçtan reçine yapıştı... RÜyamda saçımı tutup uf nasıl çıkacak bu diye düşünüyordum...
Bugünde iki kolumda morluk benzeri şeyler vardı sabah kollaarıma baktım gerçekmi diye...
her tarafında solucan benzeri morluklar korkuyordum bunlar ne diye anneme gösteriyordum..
Hiç bir şey hatırlamıyorum of yaaa.... bu rüyaların bir kısmını hatırlıyorum
öncelikle herkese günaydın.bu gece rüyamda belediye binasının önünde böyle kalabalık var ben geçmeye çalışıyorum dut ağacı falan var bir tane arkadaşım bana dut atıyo kara duttu kırmızıya yakındı.rengi pek iyi değil sanırım.
merhaba ....
az önce ablam ile görüştüm rüyasında beni görmüş..
ikiz erkek bebek doğurmuşum ikiside kollarımdaymış biri sağımda bi solumda ...
biri normal meme emerken diğerine de sütün yetmemiş biberonla veriyomuşum
göğsümden emen bebek düzgün ememiyomuş sütüm ağzının kenarından akıyomuş annemde demiş ki ver bebeği ölemi emzirilir sütün aktı gitti demiş sonra bebeği almış biberonla emzirmeye başlamışş ve ablam uyanmış uyandığımdada sabah ezanı okunuyodu dedi... hemen yorumlayabilirseniz çok memnun olurum..heyecanla bekliyorum...
kızlar nolu banada yorum yapınnnn
estrella malesef özel mesaj kullanma hakim yok burdan yaziyorum
Büyü Testi!
Küçük bir tabağa bir kaşık ince tuz koyup üzerine 1 fatiha 3 ihlas 3 felak 3 nas 7 ayetelkursi ve şu ayet okunur.
iz kale ma ci'tüm bihi's-sihre; innellahe . seyubtiluhu İnnellahe la yuslih amelil mufsidin.
Sonra sağ işaret parmağınızı ağzınızda ıslatıp tuza bandırın. Besmeleyle beraber yutun. Titreme başdönmesi bulantı göz kararması gibi haller yaşarsanız bilin ki büyü vardır...
öncelikle bu testi yapabilirsin
sonra bu duallari oku ve uygula ve inancla yap bunu
herturlu buyuyu anında cozer kımse kotuluk yapamaz!
yagmur suyu uzerıne............
70 ayetel kursı
70 fatıfa
70 ıhlas
70 nas
70 felak
okuyun ve 7 gun bu suyu ıcın ve banyo yapın tertemız olun cınde gıder seytandabana..........
banyo yaptigin suya dikkat et su basilmicak bir yere dökmen lazim en iyisi bir leyenin icinde yikan o suyla
cok güzel hayirli bir rüya
evliysen sana haberci bir rüya olabilir gebelik olabilir
bekarsan cok güzel kismet alacaksin basari ve sans
keske hatirladigin kismida unutsaydin
rüyan sikintili bosver fazla düsünme üstünde
Geçen gece bir rüya gördüm.yazıcaktım buraya ama unuttum.
Bu rüyayı daha öncede görmüştüm ama annem yoktu o zaman rüyamda.
Rüyanın başını hatırlayamıyorum ama sonraları aklımda.
Bir denizin üzerinden geçiyoruz ama etrafımızda evler,gemiler falan var.Üzerinde bulunduğumuz gemi de büyükçene bir şey.Zayıf,sarı ve kısa saçlı bir kadından da kaçıyormuşuz bu arada.Sonra bir arabaya biniyoruz.şöför koltuğunda annem,yan tarafında babam,arkada da ablamla ben varım.((Annemde normalde araba kullanmayı bilmez ama)) önceden gördüğüm rüyada bir uçurum gibi bir yerden arabayı uçuruyorduk ama zeminde taş toprak vardı ve babam,ablam,ben ölüyorduk.Bu seferkinde ise anneme arabayı dümdüz sür diyorum ölmemiz lazım çünkü o kadından kurtulabilmemiz için.annem sürmüyor tam yolun bittiği yerde durduruyor arabayı.ve arkaya bakıyor bende bakıyorum.sarı saçlı kadın gelmiş dışarıda bize doğru bakıyordu.
maalesef ki rüyam bu kadar....
Yorumlarsan sevinirimm canımm
öncelikle yorumun için teşekkrüler ayrılıkacısı :)
dün gece rüyamda ,bayan müdürümüzün odasına giriyorum.odaya çadır kurmuş bi akrabasıyla uyuyormuş.müdürümüzün 4 yaşında bir oğlu var,sonra onu görüyorum ortalıkta dolaşıyor ama nası tatlı bi çocuk.baya bi seviyorum onu.bi anda evde oluyorum.annem misafir gelecek diye buzluktan börek çörek bide badem çıkarıyor.bademler sıcak ama onlardan yiyorum biraz.odaya geçip odayı topluyorum her yerde çorap var,sonra samimi olacağım 5 arkadaşım gelecekmiş misafirliğe birinin haberi yokmuş onu arayıp gelmesi için haber veriyorum.
şimdiden yorum için teşekkürler
2 yıldır bu kadın ve en son oturduğu gecekondu evini rüyalarımda görmekten bıktım.Hamileyken başladı bu rüya hep aynı ev hep o kadın ve ben yanımızdakiler ise sürekli değişiyor.Kah abim oluyor kah ablam kah yeğenim oluyor kah annem.Öyle çok rüya gördümki bununla ilgili.Bilinçaltımda yer etmediğine adım gibi eminim.Çünkü ablamın kayınvalidesi benim umrumda bile değil.Evlendiğimden beri eşim bile duymamıştır o kadının ismini benden.3-5 kez görünce pek sallamadım ama aylık rutine bağladı o kadın ve evi rüyama giriyor bir şekilde.2 yıldır görmeme rağmen daha eşime dün gece bahsettim bu durumdan.O da başta bilinçaltı diye düşündü ama olmadığını anladı.Gerçek hayatta kadın yaşıyor o yaşadığı ev ise çoktan yıkıldı yerine yenileri yapıldı.Ben ise onları görmeyeli 10 yıldan fazla oldu.Ne alaka benim rüyamdalar anlayamadım? Bu durumu açıklayacak anlayacak bir Allahın kulu varsa anlatırsa çok mutlu olurum.Yoksa bir hocaya gidip soracağım nedir bu durum diye?
Rüyamda elimin üstüde ve içinde siğil gibi, ya da nasıl desem benek gibi, ama çıkık böyle, öyle şeyler çıkmıştı. Elimin içindeki siğil gibi şeyler 3 taneydi, elimin üstündekiler ise daha küçük ve daha fazlaydı ama siğil gibi değildi onlar. Sadece sol elimden çıkmıştı bunlar.
Ve sol bacağımın bilek kısmına ise sinekler yapışmıştı, uçuşanlar da vardı etrafında. Çok kaşınıyordu bacağım bu yüzden. Bacak bileğimin etrafında vızır vızır dönüyorlardı. Kanıyor mu diye bakıyordum ama kanamıyordu bacağım sanırım. Yapışmıştı sinekler yani, ama bildiğimiz sineklerden farklıydı bunlar. Daha değişikti görünüşleri. Korktum tabi biraz, hem bacağım hem de elimde ani değişiklikler olunca.
Çok merak ettim bunların anlamını. :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?