Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

merhaba ....

az önce ablam ile görüştüm rüyasında beni görmüş..
ikiz erkek bebek doğurmuşum ikiside kollarımdaymış biri sağımda bi solumda ...
biri normal meme emerken diğerine de sütün yetmemiş biberonla veriyomuşum
göğsümden emen bebek düzgün ememiyomuş sütüm ağzının kenarından akıyomuş annemde demiş ki ver bebeği ölemi emzirilir sütün aktı gitti demiş sonra bebeği almış biberonla emzirmeye başlamışş ve ablam uyanmış uyandığımdada sabah ezanı okunuyodu dedi... hemen yorumlayabilirseniz çok memnun olurum..heyecanla bekliyorum...

kızlar nolu banada yorum yapınnnn

keske hatirladigin kismida unutsaydin

rüyan sikintili bosver fazla düsünme üstünde

arkadasinla aran acilabilir
yada onun sikinitisini gözyasisini duyabilirsin

cok güzel hayirli bir rüya

evliysen sana haberci bir rüya olabilir gebelik olabilir

bekarsan cok güzel kismet alacaksin basari ve sans

öncelikle yorumun için teşekkrüler ayrılıkacısı :)
dün gece rüyamda ,bayan müdürümüzün odasına giriyorum.odaya çadır kurmuş bi akrabasıyla uyuyormuş.müdürümüzün 4 yaşında bir oğlu var,sonra onu görüyorum ortalıkta dolaşıyor ama nası tatlı bi çocuk.baya bi seviyorum onu.bi anda evde oluyorum.annem misafir gelecek diye buzluktan börek çörek bide badem çıkarıyor.bademler sıcak ama onlardan yiyorum biraz.odaya geçip odayı topluyorum her yerde çorap var,sonra samimi olacağım 5 arkadaşım gelecekmiş misafirliğe birinin haberi yokmuş onu arayıp gelmesi için haber veriyorum.
şimdiden yorum için teşekkürler

Geçen gece bir rüya gördüm.yazıcaktım buraya ama unuttum.
Bu rüyayı daha öncede görmüştüm ama annem yoktu o zaman rüyamda.
Rüyanın başını hatırlayamıyorum ama sonraları aklımda.
Bir denizin üzerinden geçiyoruz ama etrafımızda evler,gemiler falan var.Üzerinde bulunduğumuz gemi de büyükçene bir şey.Zayıf,sarı ve kısa saçlı bir kadından da kaçıyormuşuz bu arada.Sonra bir arabaya biniyoruz.şöför koltuğunda annem,yan tarafında babam,arkada da ablamla ben varım.((Annemde normalde araba kullanmayı bilmez ama)) önceden gördüğüm rüyada bir uçurum gibi bir yerden arabayı uçuruyorduk ama zeminde taş toprak vardı ve babam,ablam,ben ölüyorduk.Bu seferkinde ise anneme arabayı dümdüz sür diyorum ölmemiz lazım çünkü o kadından kurtulabilmemiz için.annem sürmüyor tam yolun bittiği yerde durduruyor arabayı.ve arkaya bakıyor bende bakıyorum.sarı saçlı kadın gelmiş dışarıda bize doğru bakıyordu.
maalesef ki rüyam bu kadar....
Yorumlarsan sevinirimm canımm

Verdiğin bilgi için çook teşekkür ederim canım

2 yıldır bu kadın ve en son oturduğu gecekondu evini rüyalarımda görmekten bıktım.Hamileyken başladı bu rüya hep aynı ev hep o kadın ve ben yanımızdakiler ise sürekli değişiyor.Kah abim oluyor kah ablam kah yeğenim oluyor kah annem.Öyle çok rüya gördümki bununla ilgili.Bilinçaltımda yer etmediğine adım gibi eminim.Çünkü ablamın kayınvalidesi benim umrumda bile değil.Evlendiğimden beri eşim bile duymamıştır o kadının ismini benden.3-5 kez görünce pek sallamadım ama aylık rutine bağladı o kadın ve evi rüyama giriyor bir şekilde.2 yıldır görmeme rağmen daha eşime dün gece bahsettim bu durumdan.O da başta bilinçaltı diye düşündü ama olmadığını anladı.Gerçek hayatta kadın yaşıyor o yaşadığı ev ise çoktan yıkıldı yerine yenileri yapıldı.Ben ise onları görmeyeli 10 yıldan fazla oldu.Ne alaka benim rüyamdalar anlayamadım? Bu durumu açıklayacak anlayacak bir Allahın kulu varsa anlatırsa çok mutlu olurum.Yoksa bir hocaya gidip soracağım nedir bu durum diye?

keske hatirladigin kismida unutsaydin

rüyan sikintili bosver fazla düsünme üstünde

evet öyle yapmaya çalışıyorum...

teşekkürler yorumların için...
Yanlız bugün güzel bir rüya gördüm sana da özelden attım.
hayırlara çıkar inşallah...:90:

Rüyamda elimin üstüde ve içinde siğil gibi, ya da nasıl desem benek gibi, ama çıkık böyle, öyle şeyler çıkmıştı. Elimin içindeki siğil gibi şeyler 3 taneydi, elimin üstündekiler ise daha küçük ve daha fazlaydı ama siğil gibi değildi onlar. Sadece sol elimden çıkmıştı bunlar.

Ve sol bacağımın bilek kısmına ise sinekler yapışmıştı, uçuşanlar da vardı etrafında. Çok kaşınıyordu bacağım bu yüzden. Bacak bileğimin etrafında vızır vızır dönüyorlardı. Kanıyor mu diye bakıyordum ama kanamıyordu bacağım sanırım. Yapışmıştı sinekler yani, ama bildiğimiz sineklerden farklıydı bunlar. Daha değişikti görünüşleri. Korktum tabi biraz, hem bacağım hem de elimde ani değişiklikler olunca.

Çok merak ettim bunların anlamını. :26::26:

Birkaç hafta önce gördüğüm rüyam:
Ben gelinliğimi giymişim üstündeki boncuklar teker teker düşüyor. Gelinliğim çamur oluyor. Çok üzüldüm.
Sizce nasıl bir yorumu olabilir?
Bu arada 2 ay sonra evleniyorum.

Karşı komşumuz beni rüyasında görmüş.

Çok kalabalık bir yerdeymişiz. Ben, annem, karşı komşumuz ve komşumuzun Umre'ye giden bir akrabası da varmış yanımızda. Ben ince bir tayt giyinmişim, külotum belli oluyormuş; gözüküyormuş. Annem de demiş ki 'kızım bari tamamen çıkar hepsini, önce taytını giy, sonra külotunu giyersin üstüne.' Komşumuz da 'aaa olur mu ..... abla öyle şey, böyle kalsın daha iyi' demiş. Annem de onaylamış, haklısın demiş komşumuza.

Ya bugunlerde ruyamda sevgilimle Hollandaya gidiyoruz.

Ilk ruyam: Sevgilim ailesiyle Hollandaya gidiyormus, ne hikmetse babasi "cocuklarinda yasi geldi, yavas yavas evlenseler iyi olur" diyor. Bende sasiriyorum. "Gencliklerini birbiriyle yasasinlar, surda ne kaldiki yaslanmalarina" diye bi cumle kuruyor :S.. Daha sonra benim ailem ile onun ailesi gezmeye gidiyorlar. Sevgilimde elimden tutuyor ve "yaa ben seni cok ozledim, ailenin yaninda yakinlasamiyorumda" diyip sariliyor.. oylece bitiriyor.

Ikinci ruyam: Sevgilim bu sefer tek basina yanima geliyor yer yine Hollanda, suanda Istanbul'da olmama ragmen. Bize gelmis ve ufak bi oda var orda yaticakmis. Bi aradayiz aile icinde saadet ve mutluluk ne ararsaniz var..

Neden bu tur ruyalar gordugumu anlayamadim son gunlerde, ama ne Hollandaya geri donmek istiyorum nede simdilik boyle bi beklentim var..

Kızlar bende 1 aydır nerdeyse ayrıldıgım sozlumu ruyalarımda goruyorum ama hep bana karsı küskün dargın konuşmuyor nıyedır 1 aydır boyle ruya goruyorum bılmıyorum ayrılgı kendısı ıstemıştı ama dun gece yıne ruyamda ben ve kardesım onlara gıtmsısız normalde konuşmuyorum artık bıttı cunku 4 aydır neyse evın gırısındeyız içindeyız yanı o 1 ablası bırde annesı var ıkısı oturuyo bzımkı esya tasıyo yanı evde yerlerını degıstırıo sankı evlerı büyumus esyaları yenılenmış gıbı o sırada camasır makınesını tasıyordu bız onlara onlar bıze bakıyolar sonra kardesım atıldı once annesını optu falan sonra bende optum o sırada ablası bana keskın ve kızgın bakış attı goz goze geldık annesı gulumsedı sonra ablasıda o bakıştan sonra optu benı falan ama bızımkısı esya tasıyo kafa yerde ılgılenmıo bıle sonra annesı bakalım eskısı gıbı olabılıcekmısn dıyıp tebessum edıo ben ıyı nıyet olarak anladım ama bılemıyorum tabı ondan sonra bunların alt komuslarının cocukları var bırı 3 yasında dıgerı 6 7 aylık erkek bebek 3 yasındakı cocuk bebegı almış merdıvenlerden asagı ınıo o sırada onları goruyoruz kardesımle cocugun ayagı takılıo dusuolarken ben tutuyorum onları sonrada uyandım nedrı acaba anlamı bunun

dogrubir karar vererek bir sansi yakalayacak vebir güzel bir degisim olacak ailecek
bu kararin annenin etkisi büyükgibi

sana sunulacak bir teklif olacak yalniz bu teklif sana yarar saglamiyacak
bir cikmasa gireceksin

ben de şöyle bişey gördüm:
iki dayım biri bi tarafımda biri öteki tarafımda bana gelinlik giydiriyorlardı..giydim bi baktım gelinlik dizlerimde ve de dümdüz işlemesiz desensiz bi elbise kısacık.."bunu mu aldınız ala ala defolun gözüm görmesin sizi" diye bağırıp durdum:26::26:
bu arada bekarım sözlü nişanlı falan da değilim..
ne oluyo acaba bu rüya şimdi?

bu kadinin orada kaldigi birseyi var ama sakladigi degerli birsey ama manevi acidan birseyi orayla ilgli güclü bir bagi var o kadinin belki istemiyyerek ordan ayrildi bilemicem

yalniz bu rüyayi sen neden görüyorsun ona anlam veremedim

yapmakistediklerine engel olmaya calisan birileri yada biri
rüyan sikintili
allah hayira cevirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…