- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.381
teşekkürler cevap içinsanki gündemde olan olaylara fazla kapılmışın gibi... etkilenmişin. dev dalgalar çok ürkütücü aslında bende sık sık görürdüm... son olaylar sana malum olmuş =))
eğer daha önce gördüysen, sanki duygular yoğun gibi ama dimdik ayaktasın tebrikler...
istihare namazı kılıp yatmıştım.sevgilimin benim için hayırlı olup olmadığını görmek için.ciddiyim çünkü ilk defa.
rüyamda dersanedeyim.dersanede okul gibi yalnız beden dersleri falan var.sınıftayım gecen seneki hocam ders anlatıyo.ben sıranın altına kağıt sıkıştırıyorum.birde o kadar susamışım ki.arkadaşım bütün suyumu içmiş.bana çok az kalmış.neyse ilkokul arkadaşımla dersaneden çıkıyoruz.onların mahalleye gidiyoruz orda bi bakkal vardı oraya giiryoruz bişeyler alıyo çıkıyoruz.onun abisiyle aramızda bişeyler olcaktı olmamıştı.neyse abim evleniyo dedi.ben şaşırdım biraz falan.şakasına diyorum o kızı gebertirim falan.şaka tabi ciddi değilim.sonra arkadaşımla ayrılıyoruz ben eve doğru gidiyorum bi tane daha arkadaş var yanımda ama tanımıyo gibiyim.karşımıza annemin bi arkadaşı çıkıyo.onun bi tane zihinsel engelli kızı vardı baktım 2 taneler.neyse selamlaşıyoruz geçiyoruz.telefonuma mesaj geliyo.o arkadaşımın abisinden.keşke nikahtan kaçabilme imknım olsa.seni seviyorum falan.balıkesire gitmek istemiyorum.demiş.bu arada benim sevgilimde balıkesirde.daha yeni gitti 1 hafta oluyo orda yasayacak yani.ben napcamı şaşırıyorum hemen arkadaşıma mesaj atıyorum.abin böle mesaj attı diye cevap gelmiyo.ben diyorum şimdi sevgilimin yanına gidince balıkesire onla karşılaşırsak bu benm peşimi bırakmaz falan diyorm.öyleydi uyandım
birde sürekli elimde annemin yüzüğü var altın üzerinde 5 tane taş var onun ikitanesinin düşmek üzere olduğunu görüyorum.düzeltiyorum falan.
çok uzun oldu kusura bakmayın ama yorumlarsanız sevinirim
istihare namazı kılıp yatmıştım.sevgilimin benim için hayırlı olup olmadığını görmek için.ciddiyim çünkü ilk defa.
rüyamda dersanedeyim.dersanede okul gibi yalnız beden dersleri falan var.sınıftayım gecen seneki hocam ders anlatıyo.ben sıranın altına kağıt sıkıştırıyorum.birde o kadar susamışım ki.arkadaşım bütün suyumu içmiş.bana çok az kalmış.neyse ilkokul arkadaşımla dersaneden çıkıyoruz.onların mahalleye gidiyoruz orda bi bakkal vardı oraya giiryoruz bişeyler alıyo çıkıyoruz.onun abisiyle aramızda bişeyler olcaktı olmamıştı.neyse abim evleniyo dedi.ben şaşırdım biraz falan.şakasına diyorum o kızı gebertirim falan.şaka tabi ciddi değilim.sonra arkadaşımla ayrılıyoruz ben eve doğru gidiyorum bi tane daha arkadaş var yanımda ama tanımıyo gibiyim.karşımıza annemin bi arkadaşı çıkıyo.onun bi tane zihinsel engelli kızı vardı baktım 2 taneler.neyse selamlaşıyoruz geçiyoruz.telefonuma mesaj geliyo.o arkadaşımın abisinden.keşke nikahtan kaçabilme imknım olsa.seni seviyorum falan.balıkesire gitmek istemiyorum.demiş.bu arada benim sevgilimde balıkesirde.daha yeni gitti 1 hafta oluyo orda yasayacak yani.ben napcamı şaşırıyorum hemen arkadaşıma mesaj atıyorum.abin böle mesaj attı diye cevap gelmiyo.ben diyorum şimdi sevgilimin yanına gidince balıkesire onla karşılaşırsak bu benm peşimi bırakmaz falan diyorm.öyleydi uyandım
birde sürekli elimde annemin yüzüğü var altın üzerinde 5 tane taş var onun ikitanesinin düşmek üzere olduğunu görüyorum.düzeltiyorum falan.
çok uzun oldu kusura bakmayın ama yorumlarsanız sevinirim
benim de rüya mı yorumlar mısnız buna çok ihtiyacım varr....
sevgilimle tartıştık aramız çok kötü 3 gündür görüşmüyruz malum sitede sohbette bile beni görse görmemzlikten geliyorr kaç gündür uyuyamıyordum dün çok geç saatte dalmışımm o sırada rüyamda evlendiğimi gelinlik almaya gittiğimi gördüm ama aldığım gelinlik sarıydı ilk başta beğendim eve getrdim annem baktı herkes deli bir tek sen mi akıllısın bu sarı gelinliği aldın beyaz dururken dedi ben de haklsın dedim gelinliği değiştirmeye götürücem beyaz alıcam ama sarı gelinlik kayboldu bir anda onu aramaya çıktım bu sırada düğün oluyor sanırım orda bir kaç adama soruyorum sarı gelinliğimi gördünüz mü diye onlarda hayır diyor ama benimle aramaya çıkıyorlar bu sırada apartmanın içinden tepsi tepsi pide iniyorr bu pideler çok güzelmiş bizim evdekileri beğenmemiştim diyorum tepsinin bir ucundan bir tane bn bir tane de ablam pide alıyor ve yiyoruz sonra uyandım ama çok etkilendim lütfen yorumlar mısnız....
Çok karmaşık bir rüya olmuş =)) Abisi sana sevdiğini söylemiş ama bence sana kızmış olabilir bir konuda. sen sanki abisinden daha çok hoşlanmışınsın daha çok onunla evlenmek istemişsin gibi geldi bana hayırlara gelsin ...
bir kaç kere daha yatmanı tavsiye ederim...
Bilgisinden tecrübesinden faydalanacağın bir amca ... bu amca size yardım edecek inşallah...
özlediğin biri varsa kavuşursun inşallah =))
Sıkıntılı günler geçireceksin yakın zamanda ...Annenin müdahlesi olcak bu sıkıntılı duruma .Sarı gelinliği iyiki bulmamışın sıkıntıın üzüntün ve hastalığın kaybolup gidecek inşallah...
Ama şu andaki kişi ile değilde başkasıyla düğünün olacak sanırım ama çok mutlu olacaksın...
Bulem aslan rüyası etrafında sana kötülük yapacak dolandıracak insanlar var.. çevrende yalan dolan dönüyor dikkat et... elinizde olan nasipleri bile sizden alabilir...bu bana uyarı rüyası gibi geldi...
duygularınla boğuşuyorsun sonra sanki... deniz ve dalgalı rüyalar genelde duygular gibi geliyor bana ... kazanan sen olacaksın rahatladığını hissedeceksin.. inşallah....
bu kişiye aşık olucan sanki...
ama yinede eşeğini sağlam kazığa bağla =)))
Merhaba bugün uzun zamnadır ilk defa gördüğüm rüyayı hatırlıyorum. Anlatmak istedim.
Sinemadayız bir erkekle, sonra birşeyler içelim diyoruz. Salonun cafe bölümden ben sodalı meyve suyu alıyorum oda aslında capyy istiyor çeşmeli meşrubattan meyve suyu akıyor taşıyor... sonra ne oluyorsa çay istiyor.... sonra çayı tepsiye koyuyor bende içimnden gülüyorum tepsiyi ne yapacak diye sonra şekeri yanına koyuyor :)). üzerinde siyah bir gömlek var hafifçe şeker bulaşan gömleğini çırpıyor ...gömleğinin kollarını düzeltiyor... sonra sehpalı bir gölümdeyiz sonra orda kendime ait olmayan ama görünce aaa benim yüzüüğm diye gümüş renkli bir yüzük görüyorum .takıyorum yüzüğü.
sonra bana gülüyor aşık mısın sen nasıl burda unutursun diyor.. gülüşüyoruz... ikimzide mutluyuz rüyamda..
sonra akrabanın ikimizde ayrı odalardayız. evli nişanlı değiliz ama o bizimle. Erkek arkadaşım olarak orda enteresan... Farklı bir odada... ben diyorum kesin sıkıldı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?