Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

kimse yorumlamayacakmı

benim de rüya mı yorumlar mısnız buna çok ihtiyacım varr....
sevgilimle tartıştık aramız çok kötü 3 gündür görüşmüyruz malum sitede sohbette bile beni görse görmemzlikten geliyorr kaç gündür uyuyamıyordum dün çok geç saatte dalmışımm o sırada rüyamda evlendiğimi gelinlik almaya gittiğimi gördüm ama aldığım gelinlik sarıydı ilk başta beğendim eve getrdim annem baktı herkes deli bir tek sen mi akıllısın bu sarı gelinliği aldın beyaz dururken dedi ben de haklsın dedim gelinliği değiştirmeye götürücem beyaz alıcam ama sarı gelinlik kayboldu bir anda onu aramaya çıktım bu sırada düğün oluyor sanırım orda bir kaç adama soruyorum sarı gelinliğimi gördünüz mü diye onlarda hayır diyor ama benimle aramaya çıkıyorlar bu sırada apartmanın içinden tepsi tepsi pide iniyorr bu pideler çok güzelmiş bizim evdekileri beğenmemiştim diyorum tepsinin bir ucundan bir tane bn bir tane de ablam pide alıyor ve yiyoruz sonra uyandım ama çok etkilendim lütfen yorumlar mısnız....

Ben şu günlerde rüyamda hep bir sürü kız görüyorum benim yaşlarımda. Yani 20li yaşlarda genç kızlar. Bazılarını tanıyorum, bazılarını tanımıyorum ama ortak nokta şu ki hepsi bana nefretle bakıyor. Bana uyuz oluyorlar. Bana havalı bakışlar fırlatıyorlar. Neden böyle olduğuna anlam veremiyorum ama umrumda da olmuyor bir yandan, çünkü gerçek hayatımda da yaşıyorum bu tip saçmalıklar.

Bugün de 7,8 kişi bir taksiye binmişiz. Hepimiz kızız. Parayı ödemek daha rahat olsun diye çok kişi binmişiz. Bu kızlar da benimle konuşmuyor, soğuğuz birbirimize. İnecekken herkes parasını çıkarıyor, fiyat da 8 lira tutmuş. Neyse bir tek ben kalıyorum takside, diğer kızlar inmiş. Taksicinin eline bozuk paralar bırakıyorum ama bir bakıyorum ki çok fazla para vermişim. 5 liradan fazlaydı. Zaten öteki kızlar da para verdiler diyerek taksicinin elinden alıyorum paraları. Avcunu açmış, ordan alıyorum tek tek, cüzdanıma koyuyorum ama hepsini almıyorum tabi 1,5 lira falan bırakmam lazım. Sonra göz göze geliyoruz. Genç bir çocuk, bakımlı artist gibi giyinmiş, saçları da yapılıydı, elinde küçük bir yıldız dövmesi vardı. Çok net hatırlıyorum çocuğu;yani sokakta karşıma çıksa rüyamda gördüm ben bunu diyebilirim. Etkileniyorum önce bundan, ne hoşmuş falan diyorum ama sonra yok beğenmedim, yakışıklı değil hiç diye düşünüyorum. Bana göre olmadığına karar veriyorum ve biraz üzüntüyle kalıyorum orada ama taksiden inip inmediğimi hatırlayamıyorum.

Beni çok etkiledi bu rüyam, bugün gördüm bunu da. Japonya'ya gitmişim. Annem de yanımdaymış. Gezmek için gitmişiz. Yolda yürürken bir erkek ve köpeği vardı. Köpek sarımtırak renkteydi. Bana doğru gelmeye başladı, kaçtım ben de. Koştum. Ve önüme bir kapı çıktı. Kapının rengi yeşil ve çoooookkkk uzundu, büyüktü. En tepesine kadar çıktım bu kapının. Oraya tutundum ama zorlanıyordum bir yandan da birazcık. Köpek nasıl havlıyordu anlatamam. O kadar sinirli, o kadar vahşiydi ki. Beni kapsa öldürürdü. Çok korktum başta ama köpeğin sahibi sakindi, bir şey yapmıyordu. Kapıdan aşağı doğru inip sürgüyü çektim bu kez daha güvende olayım diye. İsteseler kapıyı açarlardı ama bir şey yapmadı köpeğin sahibi. Tabi köpeğine engel de olmadı bana sataşmaması için. Annem kapının dışındaydı ama ona hiçbir şey yapmıyordu köpek, sadece bana havlıyordu, çok korkunçtu. :s

Gokdelen'de bi daire kiralamisim, balkonuna cikiyorum ve koca istanbul ayaklarimin altinda, "hep manzarali bi evim olsun istemistim" diyip seviniyorum, diger binalar o kadar ufak kaliyorki yaninda anlatamam.. daha oncede gokdelen gormustum ama asagisindaydim, simdi o binada daire kiralamisim.. bu arada sevgilimden ayrildim, ve onuda orda gordum, ayrica bi bayan is arkadasimda bizde kalmak icin gelmis.

Çok karmaşık bir rüya olmuş =)) Abisi sana sevdiğini söylemiş ama bence sana kızmış olabilir bir konuda. sen sanki abisinden daha çok hoşlanmışınsın daha çok onunla evlenmek istemişsin gibi geldi bana hayırlara gelsin ...

bir kaç kere daha yatmanı tavsiye ederim...

Sıkıntılı günler geçireceksin yakın zamanda ...Annenin müdahlesi olcak bu sıkıntılı duruma .Sarı gelinliği iyiki bulmamışın sıkıntıın üzüntün ve hastalığın kaybolup gidecek inşallah...
Ama şu andaki kişi ile değilde başkasıyla düğünün olacak sanırım ama çok mutlu olacaksın...

rüyamda cebrail meleği gördüm dün ama yüzünü ya da şeklini hatırlamıyom sonra bana ve aynı okulda calıstığım hamile bayan öğretmene birer tane flash bellek getirmis Rabbimden msj var siize diyor arkadas bilgisayara takıp bakıyor masmavi melek kanadı cıkıyor ben takmaya korkuyorum ama içim rahatlıyor benimkide güzel o zaman diye ama bakmadan uyanıyorum
yorumlar msınız lütfen tsk

yattım canım 2 kere daha sevgilim balıkesirden geliyordu birinde gidecekmiş ama otobüsünü kaçırıyorum deli gibi bağırmaya başlıyorum ağlıyorum

birindede odamda oturuyorum yengem var yanımda sigara içiyoruz beraber ki ben sigara içmem bi ara içiyodum ama artık ağzıma koymuyorum sevgilimden bahsediyoruz falan öyle bi rüyaydı :/

yorumun için çok teşekkür ederim sıkıntılı günler başladı bile bugün 4. gün ve hiç konuşmadık sevgilimle ayrıldık sanırımm çünkü bende bilmiyorumm hayırlısı olur hakkım da inş.

teşekkür ederim yorum için. allah hayıra getirsin ne diyelim. dikkat etmek lazım

Cok garip bi ruya gordum yine dun aksam, henuz sevgilimden yani ayrildim ve yatagimin ustunda bi kapi aciliyodu kocaman bi kapi ve kapidan o cikiyordu direk uyandim, sanki bi an yanimdaymis gibi hissettim.. nedir nasil birseydir bilemiyorum ama hayatimda ilk defa boyle birsey yasadim.

Bugunki ruyamda eski sevgilimi gordum ben sehirler arası otobusle uzak yola cıkıyormusum ve siyah motoru oldugu halde mavi bi motorla geliyor ve otobusun onunu kesiyor ve bende otobuse davet ediyorum beraber gidiyoruz.

Peki benim rüyamla ilgili içine yorum getirebilecek var mı:

32:
:18:

kızlar merhaba yenı gördüm bu topiği çok güzel olmuş :)

bende bu gece çok acaip bi ruya gördüm :S açıklayabılırsenız sevınırım

önce çok korkutucu bı skeılde bi sela sesi duydum annemlerde kahvaltıdaymısım evde kaplarda

insan dışkıları gördüm Allah Allah bu ne ya ne saçmalık diyorum rüyamda sonra

ellerimi yıkamaya gıdıyorum banyoya annem kahvaltı masasını

banyoya kurmus babam masada oturuyo küvete bi bakıyorum ölü bi kadın

küvete bakınca annem gülerek bakma bakma korkarsın diyo amaan sizde ha diyorum bende

sonra bitiyor rüyam hem çok kokrtum hemde bi anlam veremedim :S

yorum için şimdiden teşekkürler
dün gece bi kaç olayı peşpeşe gördüm.
ilki ; çok yakın arkadaşım bi erkekle buluşmaya gidiyor.başına bişe gelir diye bende onla beraber gidiyorum.çocuk yanında 2 erkek daha getirmiş.meğer niyetleri arkadaşıma tecavüz etmekmiş.ordan hızlıca kaçıyoruz.
sonraki olay;
eski sözlümün evine otrmaya gidicekmişiz,bu iş bozuldu diye bağlarımızı koparamayız diyip babam bizi alıp onlara götürüyor,biz gidincede eski sözlüm arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor.bizle durmanın doğru olmadığını düşünerek gidiyor.annesi ve ablası bize börek ikram ediyor.
sonuncu rüyam;
binamızın önündeyim içeri girecekken dışarda bi tepelikte bi köpeğin beni izlediğini görüyorum.kurt köpeği,simsiyah bi köpek,ve yemyeşil gözleri var.çok sakince oturmulş beni izliyor.korkunç bakıyor ama,ona taş atmaya başlıyorum,sonra arkamı dönüp gittimi diye baktığımda beyaz bir arabayla gittiğini görüyorum.
yorumlarsanız sevinirim.

selam ben bugün rüyamda bir ev görüyorumor ev villa gibi oraya gidecekmişim önümde tahtadan bir köprü elimde de biri beyaz biri mavi iki bodon var ben köprüden iki defa geçiyorum geçemem diye ilk önce beyaz bidonla sonrada mavi bidonla geçiyorum sırayı karıştırmış olabilirim ama birini geçirip sonra diğeri ile geçiyorum

Son düzenleme:
günaydın kızlar....

dün akşam arkadaşımla sevgilim hakkında mesajlaştık ve bu sabah rüyamda sizi gördüm diye mesaj attı şimdi arkadaşımın gördüğü rüyayı yazıcam etkilendiği için gördüğü belli ama ben anlam yüklemelimiyim güzel bi rüya çünkü...

sevgilimin evine bu arkadaşımla gidiyoruz(gerçektede bu olay söz konusu olabilir düşünüyoruz gitmeyiannesi ile tanışmaya)annesi ve 2 kız var dedi (görümceler sanırsam)ben onlarda kalıyormusun sevgilimle birlikte yatyormusuz bana soruyormş bişey oldumu diye bende hayır elimi tuttu uyuduk öyle diyormusuz snr buarkadaşım kavga ediyormuş kızlarla neyse sevgilim benim elimi hiç bırakmıyormuş ve biz yeşil bi tepeye doğru çıkıyormuşuz...

aslında tamamen etkilendiği için gördüğünü düşünüyorum ama şu yeşil tepeyi görmeside ilginç hani hayırlı bir renk ya onun için yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…