Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Şimdi benim aklıma bir rüya daha geldi:26:

Ben çok sık rüya görüyorum Birsen..

Senin yorumlarını tuttum arada yorumlarsan çok sevinirim.

Şimdi evelki gün karnım burnumdaydı rüyamda:)

Sonra bebek doğdu ben ona bakıyorum suyu vs.

Eşim su ver falan diyor..

Baya bi lohusa havasındaydım rüyamda kısacası

Biri günahı mı mı almış?

Kendini hamile görmek günahını almak derler..

Küçük bir kız bebekti zannedersem.

Kız bebek kızgın haber..

Eşimde görmüş aynı gece bir bebek

Cıx.. :) Bebek görmek çok anlama geliyor, Sizin rüyanıza göre, önce hamilesiniz , karar aşamasında olan bir konu var, sonra bebek dünyaya geliyor , bu aşamada olan konu gerçekleşiyor çok bereketle. Kız bebeğin bir ihtiyacını gidermek ise hamileliğe delalettir..

Hımm.Birsen size şekerim demek istedim bir an:)

Çok güzel rüya yorumluyorsun ama sen..

Valla peşini bırakmam bu geceden itibaren:)

Bende rüyadan uyandığımda pozitif düşünmemiştim..Kız bebe kızgın haber vs hadi bakalım.

amann amann :):)bebişmi geliyo yoksamm

Canimcim bu kiş haricinde dedin ya..yani bu sene sonundaki gelecek kiştan mi bahsediyosun, yoksa tam su anda biten kiştan mi? :44:
Allah allah çok enteresan, Allah hayirlara yazsin, ne gibi bi konu olabilir ki bu ??
2inci ruyam içinse, insallah ya Rabbim, gzl seyler olur :)
evet ablamla ilgili dedigin sey çk dogru cnim :/ dikkat edicem ins..

Ey ''i'' nelere kadirsin..

Yok kişi yazmıştım orada ama ''i'' kaçmış aradan..

Amin, inşaallah olur..

O zaman sıkıntısı geçer en kısada umarım..

Ey ''i'' nelere kadirsin..

Yok kişi yazmıştım orada ama ''i'' kaçmış aradan..

Amin, inşaallah olur..

O zaman sıkıntısı geçer en kısada umarım..

:))))) çok güldüüm Birsencim =))
Cok güzel rüya yorumluyorsun canim, çok çok tesekkür ediyorum sana.. Allah razi olsun :)
ha ama affina siginarak bisey daha sormak isterim, zmnini aliyorum kusuruma bakma gerçekten , sunu dedin ya "Neden bilmiyorum ama sizi bekleyen daha güzel şeyler olduğu kesin bu kişi haricinde.." => tatlim ama hani bu kisi haricinde yazmissin ya, bu demek oluyo ki, snce beni bekleyen daha gzl seyler var, bu kisi (dedigin de o "hoslandigim çoçuk"? dmi) o kisi haricinde, yani o kisiyle ilgili gzl seyler de olabilir, cunki simdi korktum, ins kotu bi konudan bahsetmez bana (((

Estagfurullah , demeyin öyle..

Amin .Allah sizden de razı olsun..

Yok yok o anlamda demedim, bu kişi size güzel bir teklifte bulunacak, ama bunun haricinde başka biri var , başka birinde daha büyük mutluluk yakalıyorsunuz yani..

Bu ayrı iki zaman ayrı ıkı ınsan yanı..

Anlatımım bazen karısıyor, bu yüzden ifade edemiyor olabilirim.. :78:

Amiiin, cümlemizden insallah..:))
Anladim canim çok sagol yorumun için
Yok aksine çok guzel anlatiyosun, ben galiba bu sefer karistirdim :)) :26:
tekrar tskler, yine rüya görürsem seninle paylasabilirmiyim Birsencim ?

Birsen82;
Ölü bir kişinin rüyada elini uzatıp tutması ne anlama gelir?
Dediğim kişi elini uzatmıştı bana doğru hasta yatağında..
Eli böyle esmer kararmıştı.Bende elinden tuttum
Allah nurlar içinde yatırsın İnşAllah..

Sürekli hüzünlü görüyorum o yakınımı.
Hiç gülmüyor çok üzgün..

Birde rüyamda ikidir çok güzel evlerin içindeyim.
Böyle ferah bir ev..Orda bile eşimin ailesinden rahatsızlık duyuyorum ama:)
Hissettim o sıkıntıyıda..

Kızlarr rüyamda feci derecede ağlıyodum hıçkıra hıçkıra ama bagırmıyodum sessizce ağlıyodum. Sebebide sevgilimin bi kızın yanında konuştuğunu görmekti . Ve o kızı gerçek hayattada sevmiyorum/kıskanıyorum.. Yorumlarsanız çok sevirimm

bu sabah 6-7 sıraları bir rüya gördüm petshopa gidip hamster alıyordum kendime baya büyükçe bir şeydi elime alıyordum sımsıkı tutmasam kaçıcak ama biraz korka korka tutuyorum sonra birden evde görüyorum kendimi yanımda da bir kız arkadaşım var.hamsterda balık sanki baya su dolu fanusun içinde yüzüyor şeklini değişmiş kaygan bir yapıdaydı.ekmek parçacıkları atıyorum ona yesin diye.hem ekmekleri yiyor hemde suyun üstündeki köpükleri baloncukları yiyordu.sonra tvde gördüğüm bir kadın küçücük olmuş suyun içinde beni kurtarın gibisinden yardım istiyordu.bu arada bu hamster öldürücü bir hayvanmış ve kadına geçiyordu bu öldürme şeysi.sonra bu kadın fanustan bir şeklde çıkıyor ve yerde yatıyor.titreme gibi bir şey oluyor ve şekil değiştiriyor ve benim adeta nefret ettiğim matematik hocama dönüşüyordu.matematik hocamda bizim yanımızda beliriyor birden gülümseyerek bakıyor öyle.neyse sonra yerden kalkıyor hocama benzeyen insan ve arkadaşımla beni öldürmek için yanımıza doğru geliyordu.bende üstmdekini biraz yırtıp onun üzerine doğru sarmaya çalıştm biraz oyalansın ende rahatça hamsterı öldürüp bunlardan kurtulalım diye.burada da uyandım ve çook merak ediyorum ne bu rüyanın anlamını.lütfeen yorumlarmısınız

Birsen 82 rüyamı yorumlarmısın çok tskler ;

Çok yakından tanıdıgım,sürekli gördügüm bir erkegi sürekli rüyamda görüyorum ilk rüyamda onun arabasındayım kucagımda 1 yasında bebek var o benim bebegim ama o da babası gibi davranıo sonra benim bebegimi kaçırıolar sonra buluyoruz herkes çok seviniyor bu 1.rüyamdı...

2.rüyam da bizim evdeyiz kardesimle o bilgisayarda yarıs yapıolar ben de uyumaya çalısıorum sonra beni öperek uyandırıo elimi tutuo hep ben senin yanındayım dio sonra ikimiz bir evin içerisindeyiz ama ben neden bu kişiyi görüyorum onu anlayamıyorum?

rüyamda bir erkek görüyorum annem ben ve o bir yerde oturuyoruz erkeğin öyle bir saçı var ki bildiğin bülbül yuvası saçları gür ve kıvırcık böyle bir saç görmedim

Birsenciim merhaba ben yine rüyalar görüyorum hayırlara gelsin.. son 3 ayda görmediğim kadar çok rüya gördüm bu aralar..
rüyamda patlıcan kızartması getirildi.. saklam kabından çıkarıyorum ekmeğim arasına koyuyorum.. çok yağlı böyle yağları damlıyor yerken.. sonra tekne içerindeyiz havuzun ortasına kadar geliyorum.. ben böyle havalanıyorum havada dans ediyorum su balesi yapar gibi dans ediyorum havada.. sonra suda yüzüyorum..havuz içerinde su var... yeşil bir su...

enterasan bir rüyaydı .. hayırlara gelsin ...

bende rüya yazsam yorumlarmısınız öncelikle kusura bakmayın gerçekten rüyaları güzel yoruyorsunuz
ben ikidir yumurta görüyorum yatarken bebeyim olcakmı diye yatıyorum birde bilezik gördüm takmışım nolur acele cevap çok mühim bu

banada cevap nolur birinci rüyamda kelimde 4 büyük yumurta vardı ikincide yine yumurta gördüm.birde koluma adana burması takmışım yorum nolurrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…