- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #2.581
Şimdi benim aklıma bir rüya daha geldi:26:
Ben çok sık rüya görüyorum Birsen..
Senin yorumlarını tuttum arada yorumlarsan çok sevinirim.
Şimdi evelki gün karnım burnumdaydı rüyamda:)
Sonra bebek doğdu ben ona bakıyorum suyu vs.
Eşim su ver falan diyor..
Baya bi lohusa havasındaydım rüyamda kısacası
Biri günahı mı mı almış?
Kendini hamile görmek günahını almak derler..
Küçük bir kız bebekti zannedersem.
Kız bebek kızgın haber..
Eşimde görmüş aynı gece bir bebek
Cıx.. :) Bebek görmek çok anlama geliyor, Sizin rüyanıza göre, önce hamilesiniz , karar aşamasında olan bir konu var, sonra bebek dünyaya geliyor , bu aşamada olan konu gerçekleşiyor çok bereketle. Kız bebeğin bir ihtiyacını gidermek ise hamileliğe delalettir..
Cıx.. :) Bebek görmek çok anlama geliyor, Sizin rüyanıza göre, önce hamilesiniz , karar aşamasında olan bir konu var, sonra bebek dünyaya geliyor , bu aşamada olan konu gerçekleşiyor çok bereketle. Kız bebeğin bir ihtiyacını gidermek ise hamileliğe delalettir..
Neden bilmiyorum ama sizi bekleyen daha güzel şeyler olduğu kesin bu kiş haricinde..
Hayır olsun.. Bu kişiyle bir görüşmeniz olacak, bu hoşlanıyorum değiniz kişiyle..Yani bir konu hakkında sizinle konuşacak..
İkinci rüyada ise çok istediğiniz birşey oluyor.. Ve güzel birşekilde gerçekleşiyor..
Ablanız bir sıkıntı yaşıyor bu aralar..Ablanıza dikkat etmelisiniz..
Canimcim bu kiş haricinde dedin ya..yani bu sene sonundaki gelecek kiştan mi bahsediyosun, yoksa tam su anda biten kiştan mi? :44:
Allah allah çok enteresan, Allah hayirlara yazsin, ne gibi bi konu olabilir ki bu ??
2inci ruyam içinse, insallah ya Rabbim, gzl seyler olur :)
evet ablamla ilgili dedigin sey çk dogru cnim :/ dikkat edicem ins..
amann amann :):)bebişmi geliyo yoksamm
Ey ''i'' nelere kadirsin..
Yok kişi yazmıştım orada ama ''i'' kaçmış aradan..
Amin, inşaallah olur..
O zaman sıkıntısı geçer en kısada umarım..
Bakalım canım Birsen arkadaşın söylediğine göre inşAllah:)
Bir kıpırtı yaşayacak mışız kocamla:)
:)))))çok güldüüm Birsencim =))
Cok güzel rüya yorumluyorsun canim, çok çok tesekkür ediyorum sana.. Allah razi olsun :)
ha ama affina siginarak bisey daha sormak isterim, zmnini aliyorum kusuruma bakma gerçekten , sunu dedin ya "Neden bilmiyorum ama sizi bekleyen daha güzel şeyler olduğu kesin bu kişi haricinde.." => tatlim ama hani bu kisi haricinde yazmissin ya, bu demek oluyo ki, snce beni bekleyen daha gzl seyler var, bu kisi (dedigin de o "hoslandigim çoçuk"? dmi) o kisi haricinde, yani o kisiyle ilgili gzl seyler de olabilir, cunki simdi korktum, ins kotu bi konudan bahsetmez bana(((
Estagfurullah , demeyin öyle..
Amin .Allah sizden de razı olsun..
Yok yok o anlamda demedim, bu kişi size güzel bir teklifte bulunacak, ama bunun haricinde başka biri var , başka birinde daha büyük mutluluk yakalıyorsunuz yani..
Bu ayrı iki zaman ayrı ıkı ınsan yanı..
Anlatımım bazen karısıyor, bu yüzden ifade edemiyor olabilirim.. :78:
Ah Birsen.Geçti mi kızgınlığınız?
Ben neden kızdığımı dile getirmiştim yukarıdaki yorumumda.. İyi geceler.
Yorumunuzdan ve nezaketinizden dolayı çok mahçup oldum..Asıl ben özür dilerim..
Sanırım çok hassas bir anıma denk geldi..Pek olmaz ama bu günlerde yaşadıklarımdan dolayı olmuş bu hassasiyetim.. :78:
Teşekkür ederim kalbime dokunan uyarınız için..
Rica ederim, ne demek..
Bu konuda gel-gitleriniz oluyor ama sık değil..Olabilir hatta buna meyil gelecek karşı taraftan ama olması yine aynı şeyleri yaşayacagınızı gösteriyor malesef ki.. O açılacak kapı ise çok uzun ömürlü, tarif edemeyecegım bir müjdeyle açılıyor..Rüya çok açık bir rüyaydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?