- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 653
- 163
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #3.201
bu sabah gördüğüm rüyayı hayal meyal hatırlıyorum, bir evdeyiz, kocaman bir bahçesi var, bahçede de büyükçe bir tahta, etrafımdakiler tanıdık simalar, bir kaplan salıyorlar bahçeye, saldırıyor bana, tahtayla vurarak kaçırıyorum birkaç kez, en son gidiyor, beni bir odaya alıyor yine aynı simalar, bir kutu var, içinde aslan var diyorlar, herkes gülüyor, ben korkuyorum, korktuğumu hissediyorum, aslanı salıyorlar, divanın üzerine çıkıyorum ama tahta yok, aslan yine bana saldırıyor, ben uyanıyorum
tesekkur ederım umarım hayır olur :)
evet hala unutamadım maalesefunutamıyorum 7 ay oldu ama olmuyo işte kısmet hayırlısı..
kimse yorum yapmıyor beceremesem de kendimce yorumlamak istedim.Öncelikle hayırlara vesile olsun.
utanacağın sıkılacağın bir şey yapmışsın veya yapacaksın. Ve bunun pişmanlığını duymuşsun ya da duyacaksın.
Yağmurun yağmasını görmek ise hayra yorumlanır.Sana sıkıntı veren bu durumdan kurtulacağını ve üzüntünü geride bırakacağını gösteriyor.
Biri yorumlayabilir mi?
Arkadaşlar ben sevgilimden iki buçuk aydır ayrıyım ve şuan başka biriyle beraber. Ben hala seviyorum ve kendisini her gece rüyamda görüyorum. Dün gece tuhaf bi şekilde şöyle bir rüya gördüm bana yorumlar mısınız?
Sevgilim kaza geçirmiş hastahane de, biz ambulansla geliyoruz, yanımda şuan ki sevgilisi var. Bişey olmuş yatırmışlar yoğun bakımda kendisi kaza geçirmiş sanırım ve karaciğerinde sorun var. Normalde karaciğer nakli olmaz sanırım, bana rüyamda doktor o kızın yani şuanki sevgilisinin vermek istemediğini söylüyor verse bile sadece benimkinin tutucağını söylüyor. Ama bunun karşılığında ben ölücem, vermezsem de o ölücek. Önce korkuyorum, ama sonra bana doktor bişeyler yapıyor uyuyorum. Kalktığımda işlem bitiyor gibi gözlerim kapalı - bu arada çok gerçek bir rüyaydı - ama yarısından görebiliyorum kız başında. Hem ona yardım etmiyor, hemde bırakmıyor. Herneyse. doktor bana beni uyuşturduğunu onların alamadığını benim kendim karaciğerimi çıkarmam gerektiğini söylüyor elime birsürü şey veriyor, nasıl olsa ölüceksin diyor ama düzgün çıkarmazsan o ölür diyor. Ben kendi karaciğerimi veriyorum ve ölüyorum rüyada...
Sonra rüya bitiyor. Çok ayrıntıya giremedim ama çok gerçek ve üzücü bir rüyaydı.
Çok ağladım sevgilimin başında, neye çıkar sizce?
cok garip bi ruya.. Kimbilir sen nasil etkilendin.. Ben de terk edildim, su an bi sevgilisi var ve gecen gun benzer bi ruya gordum hatta buraya da yazdim.. O hastanedeydi falan.. Neyse soyle bi yorum yapabilirim sana; karacigerini vermen senin fedakarligini gosteriyor. Iliskinde cok fedakarlik yapmissin ve yapmaya da hazirsin. Yeni sevgili baya sinsi ve bencil. Ruyanda olmen onun seni kaybetmesi anlamina geliyor. Yani bana kalirsa sonuc olarak eski sevgilinin basina ya bi kaza, ya hastalik, ya isinde, okulunda, ailesinde bi sorun gelecek. Su anki sevgilisi ona destek olmayacak. O seni hatirlayacak, yeni sevgilisiyle kiyaslayacak, yaptigin fedakarliklari dusunecek ve pisman olacak. Geri donmek isteyecek ama seni kaybettigini, affedilmeyecegini dusundugu icin vazgececek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?