Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

hayırlara vesile olsun.
ben de rüyamlarımda çok görmüşümdür büyük bir hayvanın saldırısına uğradığımı ve sonrasında o gün ya eşimle tartışmışımdır ya da arkadaşlarımla aramda kötü bir olay olmuştur.
aslan ve kaplan güçlü insanları sembolize ediyor bana göre . Önce birisi tarafından saldıraya uğrayacaksın ve onunla mücadele edeceksin ona karşılık verebileceksin. Ama onun arkasından daha da güçlü bir insan karşına çıkacak ve sanırım o kazanacak.

çok teşekkür ederim inşaallah geride bırakırım tüm sıkıntıları

Rüyamda 8. sınıfa gidiyor olarak gördüm kendimi.Üniversite gibi bir yere bir kaç arkadaşımla ve onların arkadaşlarıyla gidiyoruz.Yalnız şimdiki görünümümüzdeyiz tabi.Sonra merdivenlerden bi yere çıkıyoruz.Yan taraftada kısa demirler var düşmeyelim diye koyulmuş.Ama hocama çarpıyorum yanlışlıkla o da demirler yamuluyor döne döne yere düşüp ölüyor.Sonra ben geçiyorum onun olduğu yere düşer gibi oluyorum biraz ama düşmüyorum.Sonrada uyandım.Rüyamı yorumlayabilirmisiniz...

slm rüyamda;

amcamı gördüm yengemle gülüşüyorlardı..
ardından babamı gördüm..
ardından koskocam dalagalı bir denizde ablam kuzen ben vardık..deniz çok yüksekti..boyumuz katkat üstüydü..ay burda yüzülmez diyorum korkuyorum ilerliyoruz havuz görüyoruz insanlar vs.

şimdiden teşekkürler

Selam hanımlar. Geçen gördüğüm rüyayı sizinle paylaşmak istedim: rüyamda böyle mağara gibi bir yere giriyorum yanımda yaklaşık 1tim askerle ama silahsızız. içeride iblis var, mağaranın duvarlarına kollarından ve ayaklarından zincirli. Ayrıca da 6 yaşlarında bir kız çocuğu suretinde. içeri girdiğimi görünce duygularıma hitap etmek için ağlıyor -kız çocuğu ya kandırmaya çalışıyor beni- bense onun kim olduğunu bildiğimi söylüyorum ve akabinde felak ve nas surelerini okuyorum ona karşı. Rüyamın bundan sonrası pek net değil. internette araştırdım ama pek bir şey bulamadım. Yorumlayabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. İyi geceler.

merhabalar...
bende tam hatırlamıyorum rüyamı ama aklımda kalanı yazmak istedim.gündüzdü yanımda eşim var güneş tam tepede sonra birden hava kararıyo güneşe bakıyorum güneşin üzerine ay gelmiş kısa süreli bi karanlık oldu sonra ay hilal şeklini almaya başladı yavaş yavaş hilal şekli oldukça güneş ışınları tekrar çıktı sonra gökyüzünde hem güneş hem ay ikisi birden gözüktü.ben telaşlandım noluyo diye eşimde güneş tutulması dedi.değişik bi rüyaydı paylaşmak istedim.tabi bide yorumlarınızı duymak.teşekkür ederim

Son düzenleme:
benimde rüyamı yorumlarmısınız rüyamda yakın bir akrabamın kızını görüyorum gözüne yeşil lens takmış ama lens yapıştırmalı
gözüne yapıştırmış çıkmıyor hatta lensin altından biraz yapışkan taşmış açık yeşil çok yakından yakın çekim gibi görüyorum sadece tek bir gözünü ama ben çok beğeniyorum ve nereden aldığını soruyorum
bana satıcının ismini söylüyo ama kendiside adresi bilmiyor annesi yanında ama ben annesini görmüyorum annesine soruyor anne orası neresiydi
nasıl gidiliyordu diye bunun yorumunu yaparmısınız

Ben de cok karmasik bi ruya gordum.. Yorum yapan olursa cok sevinirim.. Ruyamda eski sevgilimle evlenecekken dugunden kaciyomusum.. Sonra ohastanelik oluyomus ziyaretine gidiyomusum.. Gozleri seytan gibi kipkirmizi bana ters ters bakiyor.. Ben surekli millete agliyorum " yanlis mi yaptim evlenmeli miydim" diyorum.. Dugun oncesi bana "o seni aldatti.. Nasil evleneceksin" diyen herkes "kacmamaliydin dugunden yanlis yaptin" diyolar.. Eet gercekte de eski sevgilim beni aldatti ve 2 aydir da benimle barisma cabasindaydi.. Ama su son 10 gundur falan sesi kesildi.. Boyle bi ruya gorunce aklim karisti benim de, acaba bir anlami var midir?

kızlar bende bir rüya gördüm çok karmaşıktı rüyamda yanımda 8 9 yaşlarında bir erkek çocuğu ve bu erkek çocuğunu bir adam kaçırmış ben bu çocuğu onun elinden alıp kurtarmaya çalışıyorum adam çocuğu gece kondu tarzında bir yere kitliyor ben oraya gidiyorum adamı yaralıyorum ama kan hiç görmedim çocuğu alıp kaçıyorum bir tane apartmanda hiç tanımadığım bin kadının evine sığınıyoruz çocukla birlikte bize evini açıyor . bu sırada adam durmadan çocuğu arıyor en son rüyamda polis karakoluna gittim çocukla adam oraya geldi ama çok garipti hala etkisindeyim yorumlarsanız çok sevinirim.

slm kızlar
rüyamda Çanakkale şehitliğine gitmişim.ilk önce bi mezarın başındayım ve kendi kendime diyorumki bu mezara bi fatiha okuyoyım diğer tüm şehitlerimizede gitsin diyorum okuyorum..sonra büde üç ihlas bir fatiha okuyayım yine bitün şehitlerimize gitsin diyorum okuyorum..
bide başka bir rüyamda
deniz kıyısındayım plajda.plaj boyunda eni yarım metre kadar sıra sıra dizilmiş ıhlamur tomurcukları var..denizde yeşilimsi ve çok temiz ama önü hp ihlamur.denize girebilmek için küçük bir boşluk vardı..
yorumlarsanız sevinirm..

Bende rüyamda kahverengi bi ata biniyorum yanımdan hiç ayırmıyorum seviyorum sürekli,bide bal arısı gördüm baya büyüktü yorumlarsanız sevinirim:44:

benimkini de yorumlarsanız sevinirim

1.si rüyada parmağıma jilet sapladı birisi jilet bayağı bir süre etimin içinde kaldı bu ne anlama geliyor ?

2.si rüyamda çok yakın bir arkadaşımın evindeydim babasının elinde tomarla 100 lira banknotlar vardı ev alacaklarmış ama önce size para vereyim diyip arkadaşıma,annesine,kardeşine 100lüklerden veriyordu ben de içimden vay be babaya bak diyordum . kağıt para görmek (tomarla) zenginlikmiş ama ben kendimde görmedim arkadaşımın babasının elinde gördüm bu ne anlama geliyor ?

selam kızlar bende bugün rüyamda iki tane kova görüyorum kovalardan birinde ki suyla banyo yapacakmışım ama kova biraz bekleyince içinde ki su ılıyo ve iinde küçük küçük balıklar oluyo balıkları görmüyorum ama hani balıklar zıplar ya onun gibi su da bir şekil oluşuyo diğer kovada da daha büyük balıklar varmış yine balıkları görmüyorum ama o kovada da balıklar zıplıyo hatta yüzüme biraz su geliyo
birde bu gün rüyamda bir arkadaşımın saçlarını beyazlamış olarak gördüm saçların beyazlamış dediğimde çokta fazla beyazlamamış diyo

Biri yorumlayabilir mi?
Arkadaşlar ben sevgilimden iki buçuk aydır ayrıyım ve şuan başka biriyle beraber. Ben hala seviyorum ve kendisini her gece rüyamda görüyorum. Dün gece tuhaf bi şekilde şöyle bir rüya gördüm bana yorumlar mısınız?

Sevgilim kaza geçirmiş hastahane de, biz ambulansla geliyoruz, yanımda şuan ki sevgilisi var. Bişey olmuş yatırmışlar yoğun bakımda kendisi kaza geçirmiş sanırım ve karaciğerinde sorun var. Normalde karaciğer nakli olmaz sanırım, bana rüyamda doktor o kızın yani şuanki sevgilisinin vermek istemediğini söylüyor verse bile sadece benimkinin tutucağını söylüyor. Ama bunun karşılığında ben ölücem, vermezsem de o ölücek. Önce korkuyorum, ama sonra bana doktor bişeyler yapıyor uyuyorum. Kalktığımda işlem bitiyor gibi gözlerim kapalı - bu arada çok gerçek bir rüyaydı - ama yarısından görebiliyorum kız başında. Hem ona yardım etmiyor, hemde bırakmıyor. Herneyse. doktor bana beni uyuşturduğunu onların alamadığını benim kendim karaciğerimi çıkarmam gerektiğini söylüyor elime birsürü şey veriyor, nasıl olsa ölüceksin diyor ama düzgün çıkarmazsan o ölür diyor. Ben kendi karaciğerimi veriyorum ve ölüyorum rüyada...

Sonra rüya bitiyor. Çok ayrıntıya giremedim ama çok gerçek ve üzücü bir rüyaydı.
Çok ağladım sevgilimin başında, neye çıkar sizce?

cok garip bi ruya.. Kimbilir sen nasil etkilendin.. Ben de terk edildim, su an bi sevgilisi var ve gecen gun benzer bi ruya gordum hatta buraya da yazdim.. O hastanedeydi falan.. Neyse soyle bi yorum yapabilirim sana; karacigerini vermen senin fedakarligini gosteriyor. Iliskinde cok fedakarlik yapmissin ve yapmaya da hazirsin. Yeni sevgili baya sinsi ve bencil. Ruyanda olmen onun seni kaybetmesi anlamina geliyor. Yani bana kalirsa sonuc olarak eski sevgilinin basina ya bi kaza, ya hastalik, ya isinde, okulunda, ailesinde bi sorun gelecek. Su anki sevgilisi ona destek olmayacak. O seni hatirlayacak, yeni sevgilisiyle kiyaslayacak, yaptigin fedakarliklari dusunecek ve pisman olacak. Geri donmek isteyecek ama seni kaybettigini, affedilmeyecegini dusundugu icin vazgececek.

Bende böyle bir yorum yapmıştım kendimce aslında, hemen hemen benziyor canım, gerçekten çok fedakarlıklar yaptım, ama değmemiş demek ki, değse benimle olurdu şuan. Bende şöyle düşündüm yani onda aradığını bulamadı, benim onun için yaptıklarımı hatırladı zor da kaldığı bir anda ve dönmek istiyor, veya başına birşey gelicek ve bana ihtiyacı olucak.

Arkadaşlar sürekli üzgün yatıyorum ve bu tuhaf rüyayı gördüm. Yaşım küçük benim biraz 18 yaşına giricem. Mümkün değil evlenmem falan. Dün gece dua ettim yattım ne olur dönsün diye gördüğüm rüya bu yorumlarmısınız?

" Dağ gibi bi yer var yanımda evlenicekmişim, babamla gidip annem falan ailemin tamamı olmadan gelinlik aldık bana, eski sevgilimle evlenmem için. Gelinlik çok sade bir gelinlik ama çok güzel. Eski sevgilimle bi yanım evlenmek istiyor, bir yanım hiç istemiyor hatta oyun oynayıp beni aldattı durumuna düşürük düğünden kaçmak bile istiyorum. Ağlıyorum rüyada çok. Mutsuzum herşey aceleye geldi diye. Daha sonra gelinliğimin duvağı kırmızı çok kabarık gelinliğe göre abartlı olan bir duvak.."

Tamamını hatırlayamam rüyaların ben, bana yorumlar mısınız? Hayır olsun inşallah yine tuhaf bir rüya.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…